ne biliyim canim yaaa herkese carpasim geliyor hehheh
hee kesin sensin guldurme adami yaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy bi de nasil konu disi yazasim var nasil nasil
baksaniza miss world birincisi kim olur sizce heheh
http://picasaweb.google.com/bellezadelmundo/MissWorld2010#5452049335879584978
israilin kizi pek super en dandik de bizim kiz bak simdi ona da carpasim geldi hehehe:)))
bu da bizim kiz
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000082040.jpg
hayatım bu gece bölümde hayat yokkk bende ortalığı boş buldum konuşuyorum işte
kaydirigubbakcemile3
kızlar bugun fazla takılamadım sıze acayıp sıkılyrm sporda yapamadım sıkıntıdan ama tibet yaptım. tibet 5 den sonra 7 ye gecyrz heralde degılmı? şimdi yatayım yarın semıner varmıs erken kalkmalıyım
bırde bugun tartılmadım cunku regl donemımdeyım tartılırsam moralım bozulur. fakat haftaya ınsaallah 51 kılo olmusum dıye yazarım.
iyi geceler opuldunuz
ne biliyim canim yaaa herkese carpasim geliyor hehheh
hee kesin sensin guldurme adami yaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy bi de nasil konu disi yazasim var nasil nasil
baksaniza miss world birincisi kim olur sizce heheh
israilin kizi pek super en dandik de bizim kiz bak simdi ona da carpasim geldi hehehe:)))
bu da bizim kiz
yaa bızım kızın olculerı nekı sankı göbek ve bel fazla gıbı ayrıca cıdden turkıyede bula bula bunumu bulmuslarkaydirigubbakcemile3
:roflol: kimsenin keyfi yok sanki dimi
bana da öyle geldi
yaa bızım kızın olculerı nekı sankı göbek ve bel fazla gıbı ayrıca cıdden turkıyede bula bula bunumu bulmuslarkaydirigubbakcemile3
torpil olabilir kanımcaaaaklinialirimsmile
burası Türkiye canım hersey olabılır. ama dusundumde aslında tam turk modelıkaydirigubbakcemile2 ama yarısma ıcın fazlakaydirigubbakcemile3 neyse yasemncim ben sımdı gıdıyrm by tatlım
Callanetics yaptım geldim de bacak kaslarım acaip ağrıyor ya, kemiklerim mi desem bilemedim, spordan kaynaklı kas batmasından farklı bir şey romatizma ağrısı gibi, yağmur mu yağcak yine
Yasemincim nasılsın, sen ne yaptın bu hafta, geçmişi okuyamadım yine.
saol canım iyiyim hatta 3 gün öncesinden bayaaiyii
şu callantici bende öbür ay başlayabilirim heralde biraz ağır diye dumuştum
dün ve bugün spora başladım sonunda
geçen haftadan beri 1 kilo gitmiş 61 olddummm
son bir ayda 3 kilo almışım şaka maka:bbo:
amaa bu haftada çok iyi olucak gibi geliyooo kaydirigubbakcemile2
sen biraz rahatladınmı canım sabahki yazını okudunda:sm_confused:
yaa kızlaar bendemi sorun var sizmi bu gece yazmak istemiyorsunuz anlayamadımmmm:sm_confused: huuuuuuuuuuuu:sm_cool:
Evet canım callenetics çok zor ama kalça hareketleri çok etkili, sen de kalça problemi var mı bilmiyorum ama ben de olduğundan yapmaya devam ediyorum zor mor.
Canım sen hangi ara 3 kilo aldın ya, sen de bu konuda bana çok benziyorsun dönüp dönüp başa mı sarıyoruz neSen burdan kopunca kilo alıyorsun canım sakın kopma burdan. olumunekankayizsmile
ay ben çok halsizim yatmam lazım kalkmaya üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?