50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yediklerin güzel ama az. sporda yapmıssın. ama bu şekilde hem şekerin düşer ve ilerleyen zamanlarda yemeklere saldırabilirsin ve bıkabilirsin. tecrübeyle sabittir.sebze yemeği falanda koy araya.

b12 unutkanlığın en büyük sebebi haberiniz olsun ..unutkanlık b12 eksikliğinden kaynaklanıyor

yaa bendede var bu unutkanlık herseyi unutur oldum. hiç et yemiyordum et yemeği artırdım biraz işe yaradı.

bence yemeğin ve menun gayet guzel

bende menumu yazayım
SABAH
1 bardak yeşil çay
1 dilim ekmek
3 ince dilim peynir
2 zeytin
biraz dut reçeli

ARA
3 kuru incir

ÖĞLE
yarım yağlı sütle mısır gevreği

ARA
gofret

AKŞAM
kabak yemeği
bulgur pilavı salata

elma ve portakal da biraz önce yenmiştir

şu anda yeşil çay içiyrm

bu aralar regl dönemimde oldugum için sanırım sürekli acıkıyrm üzerimdede bir yorgunluk ama atlatıp kendime gelmeliyim

aaa aynı kiloda başlayıp aynı kiloya gelmişiz katreceopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5masallah bize canım yavas yavas ilerliyos hedefe insallah sağlıklı d aoluyo böyle, hızlı verip de hızlıcana almayoz heç değilse:)

kizlar bugun canim asiri cikolata istioo nedenseee

ayy canımm sormaaa ya hele benimmm.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

spordan geliyoduk. yolda dedim ki yürürven eve gidecen simdi uzatacan ayakları dinlenirken de çikoata yiycen :)))
lülülülülülü

sus canımız çekiyor falan diye diye susturdular beni:)

ay felaket çekiyo benim de yaaa bi adet olamadım gitti yaa

nyse yarın yiycem iste çikolatamı:)

ay kızlarr konuyla alakasız ve de saçma olacakgamyoncuiremsuama aklıma ne geldi biliyo musunuz

iyi k ayakkabı numaralarımız kilo alıp vermemize göre değismiyoo:) ayaklar dombis olsa da en azından yine de giyiyoz zayıfken giyebildiğimiz ayakkabıları da:)

canim kiyamam sana bence ye guzelcimmm spor yaparsin gider kaloriler opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:

aslında etkilio benim etkiledi önceden daha kiloluydum 37 giyordum şimdi o ayakkabılarm buyuk gelıo su anda 36 giyiyorum hatta bu hafta yenı bır bot aldım 35 heralde onun kalıbı buyuktu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…