yaa kızlar spor regliyi etkilermi fazlalık olarak:sm_confused:
Yağ yakıcı Zayıflama Çayı için aşağıda listelenen malzemeleri karıştırarak hazırlayacağınız çay ile zayıflamanıza yardımcı olacaktr..
Yağ yakıcı çay için gerekli malzemeler nelerdir?
4 çay kaşığı Yeşil çay
4 çay kaşığı Mate yaprağı
2 çay kaşığı Isırgan yaprağı
2 çay kaşığı Kekik
Yağ yakıcı çay nasıl hazırlanır?
Malzemeleri 1 litre kaynar suyun içine koyarak 10 dakika demlenmesini bekletin (kaynatmayın).
Yağ yakıcı çaydan günde kaç bardak içmeliyim?
Günde 3-4 bardak tüketilebilir.
Yağ yakıcı çay hazırlanırken içine mısır püskülü,kiraz sapı ve rezene ilave edilirse çaya ödem sökücü özellik katılmış olur.
Önemli Not: Yağ yakıcı çaya şeker ve bal kesinlikle ilave edilmemelidir.
yaa kızlar spor regliyi etkilermi fazlalık olarak:sm_confused:
onu bilmemde cnm. ben regl ken bırak spor yapmayı yerimden kalkamıyorum.
hele ilk gün
hadi ben kaçar kızlar iyi geceler hepinize Şeniz
sağolasın ballı lokma tatlımmmmmmmŞeniz
bende yine döndüm sahalaraaa kaydirigubbakcemile2 bitki çayları çok işe yarıyoooo
:içelim:
pisicik çok tatlı bizde lokuma bebek badisi giydirmiştik çok tatlı oluyorlarrrkaydirigubbakcemile3
bebeemm tam olarak ne demek istediini anlayamadım :1no2:
canim benim faydali seyler buldummu hemen ekliomm buraya umarim azda olsa bi faydasi oluyodur hayatimmm
ayy oyle resmini gormek ne kadar cok isterdim anlatamam bitanemm lokumuma ne yakismistir yavrumaa canimbenim
ııııımmm yoğunlaştırma desekkkksempatiksalakcinni
bilmiyom ki canım ya :1ninca:
sen o dönemde spor yapmıyordun galibaa ağrın varken özellikleCADIARZU
her zaman ekle canımmm kaydirigubbakcemile5
o badi ile bir iki resim çekmiştik ama silindi heralde bide bi yerden badi lazımm şu an o badi atıldı
Hoşbuldum canım, nassın iyisin? kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler canım, bişi sorcam, ben kan testi yaptırmak istiyom. Kansızlık var mı yok mu diye, onun için hangi bölüme gitmem gerekiyo :uhm: Hiç bilmem de öyle şeyleri bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5
Katrecem, dulci cim çok sağolun moral verdiğiniz için, Şeniz
trufcum bu arada helal olsun sana vallahi, çok istikralısın, ben niye öyle olamıyorum
bir verip bir alıyorum
dulci, truf, yesa, spatz
bu haftaki yarista truf kazandi sanirsam,
artik onumuzdeki maclara bakicaz.
trufcum masallah sana,
61 lerle baslamistim; bizlerle ayni kiloya geldin bak
ayakta alkisliyorum seni..
bu hafta da ben veririm insallahhh (amin)
dulci
canim, moral dolu mesajin icin cok sagol..
haklisin; fazla takmicam, zaten esim begeniyor boyle, senin fazlan yok diyor; napim; kiyafet bulmada da problemim yok; diy mi.. formumu korusam bu arada da yavas da olsa 1-2 kilo versem yeter.
dedigin gibi bolgesel problemim olmamasi iyi; bi arkadasim var ayni boydayiz, o 51 kilo, ama basenleri ve de gobegi var, cok dert ediyor; bana diyor ki karnimin seninki gibi dumduz olmasi icin neler vermezdim.
(yine ayni sarki geldi aklima;"bahaneler, daha nelerrr, palavra palavraaaa" -- kendime bahaneler uydurdukca bu sarki geliyor aklima))
--ama bahane degil diy mi yaaa
@peppermint canim ben bugun basladim yarisa ole hemen bu haftanin birincisi belli truf falan gecen hafta yoktum ben valla bu hafta gorusecegizzz :mymeka:
@peppermint canim belliydi zaten senin sondan birinci olacagin kac kisi soyledi topikte bunu sirf ben degil :roflol:
@peppermint canim ayip edion hemen liste geliyor hobaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:
@trufcan canim yaaa ne guzel yazmissin senin yaninda hic sikilmaz kimse diye valla bi acaip oldummm bundan sonra trufa bi sey diyen karsisinda beni bulur dermisim yok yok hala en ezeli rakibim trufcugum Şeniz Şeniz
@trufcan canim benim tebrikler gitmis 700 hay masallah ne oyunlar dondu bakalim yine a.s :roflol:
@SULEULKU canim ben hic bi sekilde bu hafta yapamam valla kusuruma bakmayin dersin hiiiiiiiiiiiiiiic sorun degil de biz de zaten her daim burda olmani beklemiyoruz ama girebildigin kadar yapabildigin kadar ama tabii ki de sen bilirsin canim benim :lepi:
@yasemcigim canim yaa diger topige yazmissin kusura bakma dun pek yorgundum bi de cok usuyordum ciktim ole 3 -5-7 kat giyinip yatmisim hemen
@peppermint canim o etiketleri okumadim sanmaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
@scyllacigim yok bu hafta 0 cilginlik yapacagim ben boshayallersmile
@L CARNITE KULLANICILARI canlar ben de anneme aldim 500mg hergun spora gidiyor da o spordan 30 dk (YARIM SAAT) once bol su ile birlikte gunde 1 tane alacak biraz boyle kullanacagiz ondan sonra bakacagiz gelismelerle yine birlikte olmak dilegiyle zemuszemus
@SINAMEKILI KUR KULLANICILARI benim 3uncu oldu canim hemen listemi yayinlayim haftada 1 (ilk kullanimdan hemen once sacimin fotografini sectim sonra da 10 kullanimdan sonra cekip konu acacagim insallah hatta
kullanci adi-----------------1.uygulama-------2.uygulama--------3uygulama
yesa-----------------------------+----------------------------+--------------------------+
@1 HAFTALIK CAN YARIS
1-peppermint
2-spatz
3-yasemin
4-katrece
5-kuzu
6-lachesis
7-katrece
8-dulcinea
9-mehay
10-(truf +yesa) ayyy ya da boyle yazmasaydim 9 tanemizi beraber yazsaydim trufcugumu ayri hepimiz birImiz hepimiz trufa karsi delikafadulden
@TUM KILO VERENLER afferin valla cnai gonulden tebrikler muahhh
@KAKAO YAGI KULLANICILARI valla ben kakao yagini 2 gunluk kisa tatilde yanmak icin kullanmistim super ise yaramisti heheheh onun disinda da dudak catlaklarina pek iyi gelirdi bi de onun icin kullandim bi ara boshayallersmile
tamam bitanemm eklerimmm
canimm bende bi iki bebe badysi var gondersem giydirirmisin acaba hayatimm prensesime almistim ama hic giymedi yavrumm
bilmiorum lokumm severmi yavrumm
canlar benim yarın sınavım var
açık öğretim sınavı
1. sınıfım acemiyim hiç çalışmadım napcam bilmem
yattım ben
şans dileyin bana
görüşrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?