50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar, siz daha yatmadınız mı, film izlemeden önce bi bakam dedim, sizi görünce şaşırdım

anam eskileri bi okusan patlarsın gülmekten zattiii yırtındım burdaaaaa:1shok:kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu diyeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Hemen ben sizi şenlendirem. Akşam 5 te yemiştim en son, saat 7 gibi yarım bardak süt içtiydim. Vitaminsiz kaldım diyodum ya, annem istediklerimi bugün almış. Yarın sabah yiyim diye düşünüyodum. Saat 10 da 1 saat sevgülümle konuştum ve keyiflendim, bu sefer keyiften: 2 adet kuru incir, 1,5 ceviz, 1 adet siyah kuru üzüm, 1 avuç beyaz leblebi, 3-4 fındık yedim (napam taze mi diye kontrol ettim :)) Yetmezmiş gibi gittim en az 2 porsiyon sütlü pudingli irmikli bisküvili tatlı yedim :)) Napam kaç gündür yemiyodum ödül oldu bana :))

afiyet olsun canıııııııııııım
ooooh benim yerime de yeseydin kııııııcokacimcoook

İyi geceler cimcimelerim opuyorumnanaktan

Eskileri okursam sizi takip edimem şimdi

Kızlar çok mu sıkıldınız yaw kaydirigubbakcemile3 Kıymetimi bilin işte bayanssulusmile Ben tüm gün herkese laf yetiştirince yoruldum haliyle. Sen akşam niye pat diye gittin yasemincik.

ohhh afiyet olsun canıııımmmmmm
ben 1 aydır yediğim için bu hafta şu boğazımı bi, tuem diyommmkaydirigubbakcemile3
amaa sabah tartılmamla bu gece bilem fark var ona göre yanii sizde sakın cıvıyem demeyin haaaaa:ecrin_bebek:

kocam aldı pc yiiiiikaydirigubbakcemile3 napim ses edemiyom kuzu kuzu veriyommmkötükedihüso

Evet yasemincim , sabahla gece arasında bile farkediyo kilo verilme döneminde, benim de geçen öyle olduydu. Yaw ama sen haşla beni bari, böyle mi kilo vercez biz.

-
Evet yasemincim , sabahla gece arasında bile farkediyo kilo verilme döneminde, benim de geçen öyle olduydu. Yaw ama sen haşla beni bari, böyle mi kilo vercez biz.

dur başlıyommmmm
ohaoldumsmile sütü anladım çok güzel ceviz harika 1 tanecik kuru üzüm yiyeceğine 10 tane yiyeydin ne olurdu acaba kuru inciride 1 e düşürürdün bu aradakötükedihüso

leblebide iyi AMAAAAAA o sütlü irmik tatlısıda neyin nesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yetmezmiş gibi 2 tabak bideeeee :mymeka:Çok üzgünüm çoook klava:

çok ağırmı oldu aceppp-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…