ağır olmamış. haftasonu kahvaltısında olur bu kadar yerimseniben
ama tek tavsiyem yumurta yediğin gün peynir yeme
ağır olmamış. haftasonu kahvaltısında olur bu kadar yerimseniben
ama tek tavsiyem yumurta yediğin gün peynir yeme
günaydın kuzucumm
merak ettim neden yumurta yiyince peynir yeme yazmışsın birde tüm gün için
bayanların peynirin vitaminine çok ihtiyaçları var aslında
evet canım duydum ama bazı dr lar da buna katılmıyorlar kalori hesabı ilede bu durum dengelenebiliyor tabii bence en güzeli insankendini nasıl iyi hissediyorsa onu yapmalıcanım biri protein biri kalsiyum içeriyor. eminim duymuşsundur kalsiyum ve protein birlikte alınınca kilo yapıyor. Akşama yoğurt yiyip vitamini ordan alabilir
ben kuzuya hak veriyorum yerinde bir tespit. hayvansal gıdaları birlikte yememek lazım aslında. kim sevmez peynirli omleti...
Günaydın kızlar,
Bugün çok mutluyum, nedeeeeennn
çünkü dünkü kilom gerçek kilom değilmiş bugün yine 57.6 çıktım hihoyyyt
Yani bu hafta 800 gram vermişim gerçekten.
Bu arada burcuya mesaj atabiliyor muyuz, dün atamıyorduk.
Bir de kızlar, bu proteinle, kalsiyum, proteinle karbonhidrat vs yenmez tezleri, bilimsel olarak çürütüldü olarak biliyorum ben, ayrıca pek de sağlıklı değil, bir öğünde 3.ünü de almaya bakın.
Öpüyorum herkesi Şeniz
tebrikler canım ben senin bugün düzeliceğini tahmin etmiştimmmkaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlar,
Bir de kızlar, bu proteinle, kalsiyum, proteinle karbonhidrat vs yenmez tezleri, bilimsel olarak çürütüldü olarak biliyorum ben, ayrıca pek de sağlıklı değil, bir öğünde 3.ünü de almaya bakın.
Öpüyorum herkesi Şeniz
gördün mü canım, o kadar üzülmen bosunaymıs. iste bu yüzden çok dogru değil her gün tartılmak.aslında ne güzel haftadan haftaya buraya bilgi veriyoruz zaten. o zaman tartılsak daha dogru bence. tabi eger fazla yedigimizde kendimizi tartıda gelen fazlalıklara göre durduruyorsak o baska.
burcuya hala atılmıyor canım online olmamıs daha.
bu arada kızlar özellikle kuzu çok tesekkür ederim ben de bilmiyordum bir ögünde yalnız bir tane hayvansal gıda yemek gerektigini
ben fena yapıyomusum o zaman ya. yumurta, peynir, yogurt, sucuk of anam of
o değilde arkadasların dediği gibi peynirli omlet, sucuku yumurta ne de güzel iklidirler
Canım benim çok sağol, har gün tartılmak iyi değil tabi de, ben tartı günleri çok çıkıyorum genelde:)
Bu arada kızlar bu çok doğru değil, bir ara da karbonhidrata dediler aynısını, o yüzden kendinizi germeyin, bir öğünde alabiliyorsanız hepsinden alın bence. Vücudun ihtiyacı var.
Karbonhidratla protein bir araya geldiğinde vücut daha yavaş sindiriyor ama sonuçta sindiriyor, kiloya çok etkisi olmaz yani korkmayın. Herşeye dikkat etcem diye uğraşırsanız stres olur diyeti bırakırsınız.
çok mantıklı bi açıklama ya bencede arkadaslar ya ee tok tutuyor diye protein alak diye yumurta yedik mi kalsiyumsuz mu kalacaz o zaman peynir yogurt türü bisiy yemiycez mi.
bu arada lachesiscim ben öyle diyorum ama ben de tartımadan duramıyorum :))
Günaydın kızlar,
Öpüyorum herkesi Şeniz
:)) canım benim biraz ev işim var, görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?