50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ağır olmamış. haftasonu kahvaltısında olur bu kadar yerimseniben
ama tek tavsiyem yumurta yediğin gün peynir yeme

günaydın kuzucumm

merak ettim neden yumurta yiyince peynir yeme yazmışsın birde tüm gün için
bayanların peynirin vitaminine çok ihtiyaçları var aslında

günaydın kuzucumm

merak ettim neden yumurta yiyince peynir yeme yazmışsın birde tüm gün için
bayanların peynirin vitaminine çok ihtiyaçları var aslında

canım biri protein biri kalsiyum içeriyor. eminim duymuşsundur kalsiyum ve protein birlikte alınınca kilo yapıyor. Akşama yoğurt yiyip vitamini ordan alabilir

ben kuzuya hak veriyorum yerinde bir tespit. hayvansal gıdaları birlikte yememek lazım aslında. kim sevmez peynirli omleti...

Kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği-3 tane siyah zeytin-3 tane yeşil zeytin-1 tane haşlanmış yumurta-az peynir-yarım domates-yarım salatalık-1 bardak yarım şekerli çay
ara : 1 bardak çay daha
öğlen : tavuklu bezelye yemeği-az bulgur pilavı-yoğurt(dün akşamdan)
akşamda : biftek kızartacağım eşime,yanında patates,domates,biberde kızartacağım. e bende aynısından yemek istiyorum,yoksa yemeyimmi ? üzerine leslienin Leslie sansone walk off 10 pounds yapacağım.30 tanede mekik. sonra gece geç yatacağımız için meyve filan yerim.

Günaydın kızlar,
Bugün çok mutluyum, nedeeeeennn
çünkü dünkü kilom gerçek kilom değilmiş bugün yine 57.6 çıktım hihoyyyt
Yani bu hafta 800 gram vermişim gerçekten.
Bu arada burcuya mesaj atabiliyor muyuz, dün atamıyorduk.

Bir de kızlar, bu proteinle, kalsiyum, proteinle karbonhidrat vs yenmez tezleri, bilimsel olarak çürütüldü olarak biliyorum ben, ayrıca pek de sağlıklı değil, bir öğünde 3.ünü de almaya bakın.

Öpüyorum herkesi Şeniz

canım biri protein biri kalsiyum içeriyor. eminim duymuşsundur kalsiyum ve protein birlikte alınınca kilo yapıyor. Akşama yoğurt yiyip vitamini ordan alabilir
evet canım duydum ama bazı dr lar da buna katılmıyorlar kalori hesabı ilede bu durum dengelenebiliyor tabii bence en güzeli insankendini nasıl iyi hissediyorsa onu yapmalı
öptüm canım benimmmopuyorumnanaktan
ben kuzuya hak veriyorum yerinde bir tespit. hayvansal gıdaları birlikte yememek lazım aslında. kim sevmez peynirli omleti...

yerimseniben opuyorumnanaktan

tebrikler canım ben senin bugün düzeliceğini tahmin etmiştimmmkaydirigubbakcemile5

gördün mü canım, o kadar üzülmen bosunaymıs. iste bu yüzden çok dogru değil her gün tartılmak.aslında ne güzel haftadan haftaya buraya bilgi veriyoruz zaten. o zaman tartılsak daha dogru bence. tabi eger fazla yedigimizde kendimizi tartıda gelen fazlalıklara göre durduruyorsak o baska.

burcuya hala atılmıyor canım online olmamıs daha.

bu arada kızlar özellikle kuzu çok tesekkür ederim ben de bilmiyordum bir ögünde yalnız bir tane hayvansal gıda yemek gerektigini

ben fena yapıyomusum o zaman ya. yumurta, peynir, yogurt, sucuk of anam of

o değilde arkadasların dediği gibi peynirli omlet, sucuku yumurta ne de güzel iklidirler

yaa günlüğümü okudum 1.5 ay önce falan yazmısım ki nisan sonuna 52 den fazla olmıycam yazmısım.....50 ie 52 arasında olcam yazmısımmm ......su anki hedefim 53 dü bakalım nolcakk, su an 55 bile olamamısken ben yine fazla ucmus olucam 1.5 ay önceki hedefimde

neyse gari 53 den fazla olmasında. su an bu bile zor ama omaz diyi bisiy mi var yawwzemuszemus

Canım benim çok sağol, har gün tartılmak iyi değil tabi de, ben tartı günleri çok çıkıyorum genelde:)
Bu arada kızlar bu çok doğru değil, bir ara da karbonhidrata dediler aynısını, o yüzden kendinizi germeyin, bir öğünde alabiliyorsanız hepsinden alın bence. Vücudun ihtiyacı var.
Karbonhidratla protein bir araya geldiğinde vücut daha yavaş sindiriyor ama sonuçta sindiriyor, kiloya çok etkisi olmaz yani korkmayın. Herşeye dikkat etcem diye uğraşırsanız stres olur diyeti bırakırsınız.

çok mantıklı bi açıklama ya bencede arkadaslar ya ee tok tutuyor diye protein alak diye yumurta yedik mi kalsiyumsuz mu kalacaz o zaman peynir yogurt türü bisiy yemiycez mi.

bu arada lachesiscim ben öyle diyorum ama ben de tartımadan duramıyorum :))

:)) canım benim biraz ev işim var, görüşürüz yine

gözün aydın canım tebrikler
herkesler veriyo ben habire fazla fazla çlklyorum
ben galiba yavaş yavaş yaşlanıyorum
neyse genede pes etmicem :dance:

Selam kızlar... bu hafta yarış sebebiyle çooooooook dikkatli olacam ve becerebilirsem yarış gününe kadar tartılmıcam :jeyyar:

evet canim heee o dediginden dun basladi yaris ki seninde acilisin superdi 2 tabak tatli heheheh :)))

benimde isler karisik kilomu bilmiyorum dun regl oldum gelecek cuma tartilinca kac cikinca birinci olacagim acaba ??? neyse hayirlisi ne cikarca ciksin birinciyim zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…