50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok kız az bile oldu, ben şu battı balık yan gider psikolojisinden ne zaman kurtulcam yaw :sm_confused: Yarın 200 gram falan fazla çıkabilirim, geç yedim çünkü. Duyduğuma göre 61 kiloymuşsun tontişkom. Seni az uyarmadım ben ama :mymeka:

işte bende o battı balıkla bu hale geldim yaaa
canım uyardında çevremde çok sıkıntı var haliyle benide etkiledii çevremdeki herkesin hayatı değişiyoooo inan çok garib bişeyler yaşıyorum

değişik pskoloji içindeyim şu andaaaa bile bakma çokta keyifli değilim aslında

öyleymişim gibi davranıyorum yoksa düzelemiycemmmm

Anladım canım ama keyfimiz yokken o kadar emeği hiçe sayıp yemeğe saldırmak da bi can sıkıntısı yaratmaz mı... En iyisini yapıyorsun yasemincim yoksa sürekli kötü şeyler düşünerek ancak kendimizi hasta ederiz.

o anda zaten açlıktan yemiyoruz ki sözde kafa dağıtıyoruz:uhm:

boncuğum bende kaçayım artıkkk sabah yine erken kalkmam lazımmm

koammmmaaaaan öptüm tatlımmmmmŞeniz

günaydın arkadaşlar..
dün akşam yemekten sonra leslie nin 45 dk. videosu ile yürüdüm.30 tanede mekik çektim.yeni başladığım için midir nedir bilmiyorum ama şu an bacaklarım fena ağrıyor.yaptıkça alışırım umarım.

günaydınnn
kaydirigubbakcemile2

canim kiyamam sana bence ye guzelcimmm spor yaparsin gider kaloriler opuyorumnanaktan

ayy canım 2 gündür beyaz ekmek ve de çok yaglı seyler yiyorum,üstelik çörek otuna da dikkat etmedim.ruseym faan da yemedim oyüzdn bugün cezalandırmayı düsünüyorum kendimi çikolata hakkımı kendimden alarak
:umursamaz:

aslında etkilio benim etkiledi önceden daha kiloluydum 37 giyordum şimdi o ayakkabılarm buyuk gelıo su anda 36 giyiyorum hatta bu hafta yenı bır bot aldım 35 heralde onun kalıbı buyuktu ama

yanlar dolgunlasınca etkilemistir o zaman canım .benimde 36 ama 35 bile oluyo bazı ayakkabılarda:)

yaa kızlar spor regliyi etkilermi fazlalık olarak:sm_confused:

he canım tabi:) bizim sporda birisi söylemisti su an regl im.hareket ettikce nasıl çok gitti diye:)

Yok kız az bile oldu, ben şu battı balık yan gider psikolojisinden ne zaman kurtulcam yaw :sm_confused:

canım o bende de vardı kilo veremedim dönemde.ama simd, verdiğimi gördükçe battı balık diyemez oldum verebildikçe daha da gaza geldim dikkat ediyorum.ama eskiden battı balık derdim dikkat etmezdim

Son düzenleme:

cnm şu videonun linkini bana msj atarmısın?

sabah kahvaltım biraz ağır oldu biberli salamlı 1 yumurtalı az yağlı omlet yaptım. salatalık, domates, biber, taze nane, peynir yedim.. bu hafta adet olacağım 60 kilonun altına bir düşebilsem..

sabah kahvaltım biraz ağır oldu biberli salamlı 1 yumurtalı az yağlı omlet yaptım. salatalık, domates, biber, taze nane, peynir yedim.. bu hafta adet olacağım 60 kilonun altına bir düşebilsem..

ağır olmamış. haftasonu kahvaltısında olur bu kadar yerimseniben
ama tek tavsiyem yumurta yediğin gün peynir yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…