50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım malum benım ısler çok bana şöle bi özet geçebilirimisiniz neler yapıyorsunuz bildirim gelmedi 2 tane den baska

canlarım malum benım ısler çok bana şöle bi özet geçebilirimisiniz neler yapıyorsunuz bildirim gelmedi 2 tane den baska

hemen gecelim canim benim

1-canim mesaj kutun doluymus dun bi cok arkadas o yuzden gonderemedi bugun gonderirler artik bayanssulusmile

2- tibet hareketleri yapiyoruz canim grupcak DULCINEACIM liste tutuyor eger sirf bu hareketlei yaptiysan SADECE arti hem tibet hem de baska seyler de yaptiysan YILDIZLI ARTI ALIYORSUN :lepi:

3- onun disinda bu haftayi en en en en SIKI YARIS HAFTASI ilan ettik canim dun basladik gelecek cumaya kadar 10 kisi kadar yaris yapiyoruz en cok kiloyu vereni tespit edip birinci yapacagiz hediyeli neyim -tatlicadiarzu-

oooo bayağ güzel şeyler varmış kızlarrrrr motıve edıyım sızı bende heycanla bekliyorumm hedi ye ne bu aradaopuyorumnanaktan

Cimcimem benim ya, yarış ruhu dediğin budur işte aklinialirimsmile Ama ben dün biraz da bilinçli yedim öyle, cumaya kadar başka yememeyi garantiye almak için :jeyyar: Düşünsene tam perşembe günü falan yediğimi akannehir

En düşük kilonu baz al o zaman kaydirigubbakcemile, Dulcinea sonuncu diye sen mi yazdın pepper mi yazdı?? Pepper yazdıysa ayrı gülerim sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Yesacım cadıcım mesaj alındı, ben de bugün * a göz koydum. 2 günde bir spor yapıyorum

Hiiiç canım çekmedi o resimdekileri, dün depoyu tam doldurdum ne de olsa :)))

yaaaaaaaaaaaww en dusuk kiloma tekrar insem ben kendimi yuzyilin birincisi ilan ederim yaaaaaaaaaawww alsanaalsanasmile 49.2 mi ne gormustum daha da asagisini gormedim neyse dur bakalim ben tum hafta dikkat edeyim de gelecek cuma yapariz bi seyler Şeniz

bu arada aramizda kalsin da ben dun yedim cikolata ama bitti rahatladim daha da yemem ben 1 hafta hehhe boshayallersmile

ben yazdim bebeem bilion hep dogrulari soylerim kafamçokkarıştı

Yesacım cadıcım mesaj alındı, ben de bugün * a göz koydum. 2 günde bir spor yapıyorum
Hiiiç canım çekmedi o resimdekileri, dün depoyu tam doldurdum ne de olsa :)))

valla hem hareketimi hem tibetimi hem de videomu yaptim bugun insallah aksama da bi seyler yaparim ama benim bi sorunum var da bilemiyorum oksuruk hala gecmedi gece yarisi uykumdan uyandiriyor kac gundur bole nefes neyim alamiyorum olecek zannediyorum kendimi gozlerimden nasil yaslar akiyor bugun de videoyu yaparken nasil nefes nefese kaldim sanki leslie yapiyorum haa 8 dklik ben bi zamanlar tum 8lik videolari yapar ustune hatta bi 3 video falan yapardim yaa ne oldu bana valla bilmiyorum :sinifsinif:

kızlar kilo bildirimin yanında ölçü bildirimide yapalım mı?

bebbeemmmm guzel fikirde her hafta her hafta degil de aylik yapabiliriz mesela her ayin 15i OLCU BILDIRIM GUNUMUZ olabilir kaydirigubbakcemile5

aylık ölçü bildirimi yapmamızı öneriyorum. kızlar bu arada ben her akşam spor yapıyorum ama tibet hareketlerini yapmıyorum bana yıldız koyarmısınız sadece dün akşam yaptım sporumu.
20+20 dk eliptik bisiklet, 1 mil lesli (2. milden başladım o daha zorlu)..

Ama ama yesacım seksi cadıcım bugünkü kiloya bakarsak bende 200 gr belki daha da fazla çıkarım tartıda aklinialirimsmile Bi kilo söyle sen, bu hafta içi en düşük kaç çıktısan onu baz alalım o zaman kaydirigubbakcemile3 Kız ben senin kilonda olsam hayatta bu motivasyonda olamazdım. Bi de (ne zamandır söylemek istiyodum) eskiden ben de selülit falan uğraşırdım kendimce ama artık kilolarım öyle bi rahatsız ediyo ki, selülite sıra gelmedi, hedefime ulaşınca senden ve katrece saraçtan selülit dersi alcam

Buarada canım arada 1 öyle şeyler yemek çok da olumsuz etkilemiyo (bilinçli yedikçe), sonuçta biz her zaman uygulayabileceğimiz beslenme şekli arıyoz ya, bu şekilde buna ulaşmış oluyoz bence. Hem de sırf kısıtlanmaktan dolayı gözümüzün dönme olasılığı azalıyo. Evde hoşuma giden şeyler oldukça haftada biri geçmemek kaydıyla böyle beslenmeye izin verdim kendime bayanssulusmile

Sen bitanesin zaten kaydirigubbakcemile3

( Canım odanda kalorifer falan çalışıyo mu??????? Ondan kaynaklı öksürük olabilir, çevremde kaloriferin havayı kurutmasından dolayı aylarca öksüren insanlar var da ordan biliyorum. Eğer kalorifer yoksa bi doktora görün cimcimem, kronikleşmeden müdehale edilsin. Geçmiş olsun Şeniz

Son düzenleme:

Ama + vermeden * vermiyoruz ki, amaç tibet hareketleri, ama çok istiyorsan dediğin gibi yaparım, yesacım ne diyon bu duruma aklinialirimsmile

@canim valla bilmiom kilomu bak bi de regl oldum kesin cok cok fazla cikar biz 52 diyelim o zamanhehehhe :))

@canimmmm kesinlikle katiliyorum canim da ben iste ipin ucunu bilmiyorum bitirmeden rahat etmiyorum da heheh bu da hediye geldi zaten okul mudurum almis koca cikolata birazini gecenlerde sutun icine attim ole cikolatali sut gibi ictim digerlerini de yedim valla :))

@canimmmmmmmmmmmm sen de bitanesin bebeeeeeeeeem

@canimmmmmmmmmmmmmmmmm odada kalorifer arada yaniyor sonra kapatiliyor sonra tekrar yaniyor bi de ben kokulu mumlara bole tutsulere yaglara duskunum biraz hatta gecen civitim bi kacini birden yaktim cok kacti sanirim hehehe ama pek guzel yaa bi tane mumum vanilya ve bal tutsu gibi bi seyim de aslinda tutsu degil kucuk kalin ne acaba adi o da elmali ayyy bak yine yakasim geldi hehehhe :)) yaglariminda biri gul aromaliydi digeri neydi yaa unuttum bak :))

@bergi canim o zaman bi gonullu bulalim her ayin 15inde olcumleri ayarlayip listeleyip yayinlayacak ozelden yine mesaj atariz kendisine nasil olur VAR MI GONULLU CANLAR HOBAAAAAAAA

@DULCINEA VE DE BERGI CANA
bence de tibet yoksa yildizli arti da yok HEM TIBET HEM SPOR ESITTIR YILDIZLI ARTI sadece bi tanesi varsa ARTI :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
menümü yazayım cicişler kaydirigubbakcemile3
aç karnına ılık su, ardından ballı+elma sirkeli su
kahvaltı: k-flakes+activia, bir adet haşlanmış yumurta
ara: yeşil elma,yeşil çay+mate(2 fincan)
öğle: 3 baget haşladım, yağsız tavuklu salata yapıcam.

not: kızlar evde baget vardı, 3 bagetin eti fazla kaçar mı sizce?

Cimcimem 52 ile girersen şike var derim diskalifiyeni isterim ona göre aklinialirimsmile

Kız benim de en büyük problemim oydu, istersem çatlıyım yine de bitmesini istiyorum (evde pişen şeyler için geçerli bu (tazeyke güzel oluyo çünkü :)), abur cuburlar için değil, dediydim daha önce, benim bitter tobleronlarım hala duruyo :ecrin_bebek: ) Kız ödeştik o zaman koca çikolataysa :teytey:

Kız delüü, niye bu hala geldiğin belli, havayı kurutmuşsun iyice, kaloriferin üstüne su koy, odayı sık sık havalandır, dikkat et kendine :mymeka: Ben bu konuda o kadar hassasım ki kuru yerde yatarsam sabah ağzımdan burnumdan kan geliyo azcık.

@clementine canim yaa cok ozendim ben de bi ara sabah kalkar kalmaz sicak su elma sirkesi bal icerdim hey gidi gunler heyy

@dulcineacim ne guzel canim yaa hala duruyormus senin benim nerdeeeeeeeee bende de tam tersi abur cubur da oyle neyse gecti bitti artik :)))

tamamdri bebeem 51 ile giriyim o zaman yarisa heheh:))

aaaaaaaaaa bu arada REGL DONEMINDE metabolizma IKI KAT daha hizli CALISIRMIS ancak verilen kilolar regl bittikten 2-3 gun sonra tartiya yansirmis o yuzden bu regl donemimi cok iyi degerlendirmem lazim hehhe:)))

canim yaa o zaman ben cami acayim da asagiya ineyim oda havalansin bari biraz kitap okuyayayim hem de oper en kocaman o zaman:) ayy canim sende dikkat et yaaa aman aman

Sirkeyi ben saçımda kullanıyom da içemem herhal ben eyvahedigeldismile
Cimcimem sen maşallah kilonu sır gibi saklıyon, kafamı iyicenek karıştırdın, 50 den fazla değilsindir sen aklinialirimsmile
Vay vay vay, resmen planlı yarışıyon, ne güzel rakipsin sen ya, insanı gaza getircek her türlü özellik var sen de kaydirigubbakcemile3 Tekrardan, iyi ki varsın :lepi: Trufun dediğine de katılıyorum buarada, senle insan sıkılmaz, tabi kişiyi uyuz etmeyi planlamadığın müddetçe aklinialirimsmile
İyi yaparsın fıstık, öptüm canım, iyi okumalar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…