canlarım malum benım ısler çok bana şöle bi özet geçebilirimisiniz neler yapıyorsunuz bildirim gelmedi 2 tane den baska
hemen gecelim canim benim
1-canim mesaj kutun doluymus dun bi cok arkadas o yuzden gonderemedi bugun gonderirler artik bayanssulusmile
2- tibet hareketleri yapiyoruz canim grupcak DULCINEACIM liste tutuyor eger sirf bu hareketlei yaptiysan SADECE arti hem tibet hem de baska seyler de yaptiysan YILDIZLI ARTI ALIYORSUN :lepi:
3- onun disinda bu haftayi en en en en SIKI YARIS HAFTASI ilan ettik canim dun basladik gelecek cumaya kadar 10 kisi kadar yaris yapiyoruz en cok kiloyu vereni tespit edip birinci yapacagiz hediyeli neyim -tatlicadiarzu-
evet canim heee o dediginden dun basladi yaris ki seninde acilisin superdi 2 tabak tatli heheheh :)))
benimde isler karisik kilomu bilmiyorum dun regl oldum gelecek cuma tartilinca kac cikinca birinci olacagim acaba ??? neyse hayirlisi ne cikarca ciksin birinciyim zaten :))
Cimcimem benim ya, yarış ruhu dediğin budur işte aklinialirimsmile Ama ben dün biraz da bilinçli yedim öyle, cumaya kadar başka yememeyi garantiye almak için :jeyyar: Düşünsene tam perşembe günü falan yediğimi akannehir
En düşük kilonu baz al o zaman kaydirigubbakcemile, Dulcinea sonuncu diye sen mi yazdın pepper mi yazdı?? Pepper yazdıysa ayrı gülerim sempatiksalakcinni
Yesacım cadıcım mesaj alındı, ben de bugün * a göz koydum. 2 günde bir spor yapıyorum
Hiiiç canım çekmedi o resimdekileri, dün depoyu tam doldurdum ne de olsa :)))
kızlar kilo bildirimin yanında ölçü bildirimide yapalım mı?
aylık ölçü bildirimi yapmamızı öneriyorum. kızlar bu arada ben her akşam spor yapıyorum ama tibet hareketlerini yapmıyorum bana yıldız koyarmısınız sadece dün akşam yaptım sporumu.
20+20 dk eliptik bisiklet, 1 mil lesli (2. milden başladım o daha zorlu)..
clementine212 bence fazla kaçmaz, ekmek falan yemezsin
@clementine canim yaa cok ozendim ben de bi ara sabah kalkar kalmaz sicak su elma sirkesi bal icerdim hey gidi gunler heyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?