bir günde 913 kalori almış oluyorsun...... böyle gidersen zeyıflarsın.....
canım bence az olmuş yediklerin..... akşama sebze bari ye......
katrece cnm dedigin gibi aksami en az hasarla atlatmaliyiz.. ben zaten fazla borek sevmem ama kek yerin annemde artik, 1 tane pogaca, 1 tane kek yesem bisey olmaz herhalde;
2 aksamdir dogru durust aksam yemegi yemedim.
bu arad ben ha regl oldum ha olucam, bu sabah da 55.40 ciktim tartida, sizce nedir durum; regl siskinligi ne kadardir ben de?
www.kilotakibi.com diye site var çok güzel yediklerini yazıyorsun kalorisini veriyor....
gülüm hepinizi özledim vallahi...ama yoğunluktan giremedim...Kociş te sizin dediğinizin aynısını dedi...Cüzdana o kadar para verilir mi dedi ama...olsun artık..alındı...
Teşekkür ederim çantanın dha iyileri senin olsun inşallah gülüm...ayrıca bunnar hediye
kocişten:kedi:
bende kalorimi hesapladım.bugün 1213 kalori almışım,akşam yiyeceklerimle beraber.akşamki yapacağım leslie videosu ile(45 dk. tempolu yürüyüş) 300 kaloriyi vericem.yani bugün toplamda 913 kalori almış oluyorum.ama bu ne anlama geliyor anlayamadım.zayıflama mı yoksa kilo alma mı ???
ben de bugün ara öğün falan yapmadım.sadece su içtim. az önce saat 17.30 dan sonra 2 bardak kadar falan lahana maydonoz suyu içtim. bardağın biri elma sirkeliydi
nisanın 1 inde baslamıstım. bi hafta oldu simdi 3 gün ara vericem 3 gün sonra yeniden bi hafta daha yapıcam sonra 3 gün ara ve son olarak yeniden bi hafta daha
saatlerinde tutarlı olamadım ama ve sadece bi kez yaptım günde ama yine de faydasını görceğime inanıyorum insallah
az sonra (saat 18.30 gibi) 1 büyük tabak yagsız makarna yiycem yesilikle yogurtlu,b.lahanalı ve mydnzlu
sonra da yürüycem ama tempolu olmıycak avm ye falan ugrıycam cünkü
kulesiteyemi gideceksin :)
Ay benim saskinligim gercekten ustumde. Peppermint nesi var beyazitin deyince beyazit ozturku dusunuyom. Ne alaka diye oturup dusundum. Sonra senaryolar kurdum belki o da orda master yapiyor orda falan diye..Beyazit ozturku de severim akilli bulurum. Bak demek sevmeyenler varmis diye icimden gecirdim. Siz semt olarak beyazittan bahsediyorsunuz. NEyse elbet bende adapte olaracagim bu Istanbula. O zaman algilamam da degisir belki
ben de aynen senin gibiyim canim.
herseyi tek basima halletmem gerekti, ve cok cok emek verdim;
gunde 5 saat otobuslerle gidip geldim okula,
ooff daha da anlatsam neler..
ama dedigin dogru, Allah emekleri bosa cikarmiyor..
lachesis cnm ben sana evde kalirsin demedim ki, tabi ki de cok guzel meslegin var ve en iyi sekilde icra edersin;cok da iyi yerlere gelirsin dilerim ki..
Kuzu bugün senin dediğin göz kreminden aldım, sen mi demiştin acaba karıştı şimdi
Evcadısı ne zaman geldi ya, ben göremedim
kızlar metabolizma hızınızı hesaplayın
655+(9,6 x kilogram olarak ağırlık) + (5 x santimetre olarak boy) - (4,7 x yaş)
bu hiç bir aktivitede olamadan hareketsiz olarak harcadığınız kalori miktarı.
kızlar metabolizma hızınızı hesaplayın
655+(9,6 x kilogram olarak ağırlık) + (5 x santimetre olarak boy) - (4,7 x yaş)
bu hiç bir aktivitede olamadan hareketsiz olarak harcadığınız kalori miktarı.
bundan şunu çıkardım : benim ki 1380 çıktı hesapladım yiyecek olarak bugün 1200 kalori almışım ve vucudum bunu kendi kendine yakmış eğer spor yapmazsan sadece olduğun kiloda kalıyorsun diette. yaptığım sporda kilo kaybetmemi sağlamış
gerçekten sporsuz olmuyormuş yerimseniben
Leslie 5 mille ne kadar yaktigimiiz biliyor musun? Benimki 1853 cikti
off açılmıyor bende ya( ozaman sen dietle birlikte haftada rahat bir kilo verirsin bilmiyorumkismile
Diyet mi?? Bugun 1 dilim cikolatali pasta yedim...klava: cok kizginim kendime cok. 400 kaloriymis bir dilimi
Selaaam...
Gripincim menün çok güzel bence ama yarım simit de yetiyo insana
Ben bugün sabah çok az yedim ve eve geldiğimde aşırı açtım, öyle ki sabahki kilomdan 300 gram daha azdım (55,8) Sonra o açlıkla 2 dürüm yedim ama lavaşları çok küçüktü, aslında 1,5 tane doyururdu da, hepsini yedim
evet canım kesinlikle yetiyo yarım simit ama dün clementinele simit muhabbeti yapmıştık ve ben 1haftadır yememiştim gözüm dönüverdi sıcak simidi görünce tatlışkom:sm_confused:
öhö öhö 2 dürümmüüüüü:1shok: neyse canım ye gitsinde ama yarın teleafi et bari dimikaydirigubbakcemile3 bu aralar iştahlar tavan yaptı herkeste noluyo ayol bizeeee
senin kilona düşsem bende arada böyle kaçamaklar yaparım aklinialirimsmile
:jeyyar:
Ben sabah 1 dilim ekmek, 2 zeytin, çok az beyaz peynir, 2 çay kaşığı diet portakal reçeli yedim.
Arada 2 kuru kayısı.
Arada 2 çay kaşığı nutella öğlen yemeği yerine:) Öğlen yemedim sabah 11:30 da yediğimden.
Ara bir bardak yağsız süt.
ara 2 kuru kayısı
Şimdi de akşam yemeği yiycez sebzeli sulu köfte çok azıcık yağlı yoğurtlu makarna.
Spor olarak 5 mil yürüdüm, 200 tane bacak hareketi yaptım, yatmadan önce de callanetics yapıcam.
Nutella için çok kızma olur mu şulecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?