50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bence az olmuş yediklerin..... akşama sebze bari ye......

şişkinlik var nedense o yüzden çok yemişim gibi geliyor...
bu arada sabah bir biraz önce 1 olmak üzere toplam iki saat yürüdüm..
birde plates videosu buldum ama 15 dk kestim 60dk dı kalbim güm güm atıodu valla :bbo:

ben de bugün ara öğün falan yapmadım.sadece su içtim. az önce saat 17.30 dan sonra 2 bardak kadar falan lahana maydonoz suyu içtim. bardağın biri elma sirkeliydi

nisanın 1 inde baslamıstım. bi hafta oldu simdi 3 gün ara vericem 3 gün sonra yeniden bi hafta daha yapıcam sonra 3 gün ara ve son olarak yeniden bi hafta daha

saatlerinde tutarlı olamadım ama ve sadece bi kez yaptım günde ama yine de faydasını görceğime inanıyorum insallah

az sonra (saat 18.30 gibi) 1 büyük tabak yagsız makarna yiycem yesilikle yogurtlu,b.lahanalı ve mydnzlu
sonra da yürüycem ama tempolu olmıycak avm ye falan ugrıycam cünkü

aksama da insalah bi sey yemem diye ümit ediyorum bi yesilcay kekik içerim ve de meyve olur heralde

aff misafir de gelcek annem az sonra giriscek yemeğe.mis lerde geç gelcekler ama insallah yemiycemmm sabah fazlasıyla doldurdum limitimi

valla peppercim ikimzde bi regl oalamdık gitti anam
eyvahedigeldismile

canım normalde 800 grma hatta biraz daha fazla olabiliyo bence. ama ben ödem atıcı bitkier içince o denli olmuyr

tartılmadım bilmiyorum ama karnımın 7 aylık hamile gibi çıkıyo ödem gidince ordan biliyorum:)

www.kilotakibi.com diye site var çok güzel yediklerini yazıyorsun kalorisini veriyor....

ayy bu site ne güzelmissss çok tesekkür ederim sulecim.genis vaktimde iycene iyceliycem ve sanırım sık sık ziyaret edeceğim bi site olacak.aldım sık kullanılanlarıma
olumunekankayizsmile

valla herbirinizin yoklugu belli canım düsün bi de ben çok eski üyelerden değiiim de farkediyorum bu yoklugu.

canım artık alınmıs sen güzelce kullanmana bak hayırlı olsun .kocisinin de eli açıkmıs masallah, darısı basımıza:)) ama çantan hala gözümün önüne geliyo valla masallah diyim anam da hayrını gör daim:))
kaydirigubbakcemile5

canım bi site vardı bulunca yazayım buraya orda boya göre bilmem neye göre bi hesap çıkarıyodu ve günlük alamn gereken kaloriyi veriyodu ordan belli olur bence abartıı bi kalori de almamıssın sonuçta hiç hareketsiz de değiiz biraz da ordan gider ki gitmese bile bence bu aldıgın abartılı değil.

http://www.diyetform.com/default.asp?actions=besinpiramidi

Ay çok tatlısın Şeniz

İnşallah canım çok sağol olumunekankayizsmile

Ben sabah 1 dilim ekmek, 2 zeytin, çok az beyaz peynir, 2 çay kaşığı diet portakal reçeli yedim.
Arada 2 kuru kayısı.
Arada 2 çay kaşığı nutella öğlen yemeği yerine:) Öğlen yemedim sabah 11:30 da yediğimden.
Ara bir bardak yağsız süt.
ara 2 kuru kayısı
Şimdi de akşam yemeği yiycez sebzeli sulu köfte çok azıcık yağlı yoğurtlu makarna.

Spor olarak 5 mil yürüdüm, 200 tane bacak hareketi yaptım, yatmadan önce de callanetics yapıcam.

Nutella için çok kızma olur mu şulecim

Kuzu bugün senin dediğin göz kreminden aldım, sen mi demiştin acaba karıştı şimdi

Evcadısı ne zaman geldi ya, ben göremedim

selam kızlar
bugün yediklerim
sabah 1 simit 1dilim peynir ve çay
arada 1 bardak adaçayı
öğleyin 1 tabak bakla yemeği ve 1 dilim kepekli ekmek
akşam yemeği yemiycem çünkü akşam kalabalık bi misafir grubum var,poğaça,kek ve börek yaptım akşam yemeği yerine hepsinden birer tane yiycemkaydirigubbakcemile2 offf ben bu hafta kesin kilo vermek bi yana almışımdır bile çünkü hiç rejim yapmak istemiyorum bu aralar yaa:1no2:.Napcam kızlar ben? verdiğim kilolar geri gelecek heralde :gitme:

kızlar metabolizma hızınızı hesaplayın
655+(9,6 x kilogram olarak ağırlık) + (5 x santimetre olarak boy) - (4,7 x yaş)

bu hiç bir aktivitede olamadan hareketsiz olarak harcadığınız kalori miktarı.

bundan şunu çıkardım : benim ki 1380 çıktı hesapladım yiyecek olarak bugün 1200 kalori almışım ve vucudum bunu kendi kendine yakmış eğer spor yapmazsan sadece olduğun kiloda kalıyorsun diette. yaptığım sporda kilo kaybetmemi sağlamış
gerçekten sporsuz olmuyormuş yerimseniben

Selaaam...

Gripincim menün çok güzel bence ama yarım simit de yetiyo insana
Ben bugün sabah çok az yedim ve eve geldiğimde aşırı açtım, öyle ki sabahki kilomdan 300 gram daha azdım (55,8) Sonra o açlıkla 2 dürüm yedim ama lavaşları çok küçüktü, aslında 1,5 tane doyururdu da, hepsini yedim

kızlar metabolizma hızınızı hesaplayın
655+(9,6 x kilogram olarak ağırlık) + (5 x santimetre olarak boy) - (4,7 x yaş)

bu hiç bir aktivitede olamadan hareketsiz olarak harcadığınız kalori miktarı.

Bence geçersiz bi ölçüttür, çünkü tek değişken boy ve kilo değil ki...

Leslie 5 mille ne kadar yaktigimiiz biliyor musun? Benimki 1853 cikti

off açılmıyor bende ya ( ozaman sen dietle birlikte haftada rahat bir kilo verirsin bilmiyorumkismile

Diyet mi?? Bugun 1 dilim cikolatali pasta yedim...klava: cok kizginim kendime cok. 400 kaloriymis bir dilimi. ve de hellim peyniri. Onun da kalorisi maasallahmis..

Son düzenleme:

evet canım kesinlikle yetiyo yarım simit ama dün clementinele simit muhabbeti yapmıştık ve ben 1haftadır yememiştim gözüm dönüverdi sıcak simidi görünce tatlışkom:sm_confused:
öhö öhö 2 dürümmüüüüü:1shok: neyse canım ye gitsinde ama yarın teleafi et bari dimikaydirigubbakcemile3 bu aralar iştahlar tavan yaptı herkeste noluyo ayol bizeeee

Afiyet olsun canım, zaten sabah yediğin için sorun yok, ama yine de aklında bulunsun

Bugün hiç bişi yemedim sayılırdı canım bi de lavaşlar cidden ince ve küçüktü, bi de cumadan bu yana hiç bi kaçamağım olmadı zemuszemus İnsan arada sırada tıka basa yemeyi de özlüyo valla :)) Amaaa kolayla uzun zamandır ilk karşılaşmamı yaşadım ve 1 yudum bile içmedim :lepi: (normalde su gibi içerim kolayı)
Yok kız benim iştahlar tavan falan yapmadı, kilo veremiyorum bu sıralar ama iyi gidiyom, sen de beni takip et derim kaydirigubbakcemile5
Akşam bi de herşeyden sadece 1 adet ye, bi süre bekle, sonra hala açsan 1 adet daha yiyebilirsin, çünkü zaten harika fiziğin var, böyle böyle hedef kilona ulaşıp korumasını da öğrenirsin

senin kilona düşsem bende arada böyle kaçamaklar yaparım aklinialirimsmile
:jeyyar:

Ya sorma ben hic baskiya gelemiyorum. O yuzden cok kasmamam lazim. Bunu yememem lazim, sunun kaliriis cok diye baski yapinbca cok mutsuz hissediyorum. Cok da kasmama gerek yok gobegi eritsem yetecek. on gun once bir arkadasim hamile misin diye sorunca kafaya dank etti ve hemen bu foruma uye oldum. Nasil utandim bir bilsen.Tartida zayiflamis gozukuyorum ama aynaya bakinca bir degisiklik goremiyorum acaba sadece su mu kaybediyorum ben yaaaa.

Lachesiscim diyet reçelde tatlandırıcı vardır muhtemelen, fazla tüketme o yüzden yerimseniben Hani senin nutella bitmişti ve eve sokmayacaktın :mymeka: Neyse ki süt içmişsin. Makarnaya dikkat et, sporun için tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…