50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dogru cnm cok zor..
bence de ozel sektor de sansini deneyebilirsin;

ben y.lisans yaparken okulda kalmayi istemistim, ama bir turlu kadro acilmiyordu, beni isteyen bir hocam vardi, bitgun cok moralim bozuldu agladim yaninda,
hocam dedi ki,
bak ne guzel, ne cici kizsn; ozel sektorde sansini dene, burda kalp dahayatin hocalarin iki dudaginin arasinda olmasin.
sonra ben de is aramaya basladim.

iyiki de kalmamisim;

en son m.musavirlik sinavlarina kendi okulumda girdim; sinav gorevlileri bizim asistanlardi hep,
baktim onca sene gecmis onlar hala ayni yerdeler; o zaman dedim ki kendi kendime iyiki ogretim gorevlisi olmamisim...

klik ve peppermint menüleriniz çok güzel tebrikler.......

yalnız peppermintcim ara öğünlerin hep bisküvi şeklinde hiç meyve yediğini görmedim.....bence aralara kuru yada taze meyve koysan iyi olur,,,,

Ben de özel sektörden bıktım, ama doktoradan çok emin değilim açıkçası, hocam fazla rahat aama yine de belli olmaz bakalım.

ben de kendi okulumda yapıyorum istanbul üni de, doktorayı da burada yapmayı düşünüyorum ama beyazıtı da hiç sevmiyorum

klik ve peppermint menüleriniz çok güzel tebrikler.......

yalnız peppermintcim ara öğünlerin hep bisküvi şeklinde hiç meyve yediğini görmedim.....bence aralara kuru yada taze meyve koysan iyi olur,,,,

ayy canimcim aksam esimle ikimize meyve salatasi hazirliyorum, o zaman bayag bi meyve yiyorum;
gun icinde de yersem kalori olarak fazla kacar diye dusunmustum.

sadece dun aksam meyve yemedim, onda da yarim kase puding yemistim, meyveye yerim ve de hakiim yok diye dusundum..

Neyse kızlar ben çıkıyım, markete falan gidiyim, sonra ütü yapayım, yemek yapayım, en zoru ne biliyor musunuz, ev işleri
Öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

ist.univ.de misin sen ?
ben orda da bulundum.
lisans dan once 2 yil on lisans yapmistim orda.

niye kiz, nesi var beyazitin?

Dogru diyorsun. Bende yuksek lisansimi kendi okulumda yaptim. Sonra doktora yaparsam asla Turkiyede yapmicam deyip basip gittim. Turkiyede gercekten akademisyenlik akil kari degil (Istisnalarda vardir mutlaka) Ama cok fazla ast ust iliskisi var. Sacma sapan bir burokrasi. Ve prof. unvanini haketmeyen ve havadan akademik olan o kadar cok adam var ki, utaniyorum onlari gorunce akademisyenim demeye. Kadrolasma cok fazla. Adamina gore kadro aciliyor bilgiye gore degil. Daha saydikca sayarim sana. Simdi makalelerimi biraz kolaylayayoim cv mi istanbuldaki bir kac ozel universiteye yollayacagim. Olursa onlarda calisirim.Istedigim yerler olmazsa direk ozel sektore atlayacagim
Sizin meslegin cok genis bir spektrumu var. Benim esim de ekonomist. Cok da iyi bir sirkette. Onun imkanlarina bakiyorum da kendiminkiyle kiyaslayamam bile. Dedimya ben hala ogrenci hayati yasiyorum.

meyvelerin hepişni birden yiyorsun çok fazla kalori olur oda hemde gece ......kalori olarak meyve daha iyi bisküviye göre......içinde dışınde ne var biliyorsun.....

www.kilotakibi.com diye site var çok güzel yediklerini yazıyorsun kalorisini veriyor....

canımcım ben de çok sık alışveriş etmiyorum bu tarz yerlerden ama bazı şeyler çantadır cüzdandır alırım yani..
ama dediğin gibi pazardan bile alırım ben bazı şeyler..önemli olan yakışır olması...

aynen katiliyorum canim;
benim o zaman aglamamin sebebi,
bir kadro acildigini okumustum internette (resmi ilan cikti-1 kisilik kadro acildigina dair)
kosa kosa okula gittim; sinava basvurmak icin;
hocam dedi ki, bosuna yorulma kizim; girme bu sinava,
bu kadroya alinacak kisi coktan belli, sinav formalite olarak aciliyor :-oo

umarim sen de en iyi en sevdigin isi yaparsin yakin zamanda.

ayy ben de tam boyle bir site ariyordummmmmmm

sagol cnm benim.

ben cok soz dinlerim, tavsiyelerini dikkate alicammm

gülüm hepinizi özledim vallahi...ama yoğunluktan giremedim...Kociş te sizin dediğinizin aynısını dedi...Cüzdana o kadar para verilir mi dedi ama...olsun artık..alındı...

Teşekkür ederim çantanın dha iyileri senin olsun inşallah gülüm...ayrıca bunnar hediye
kocişten:kedi:

ist.univ.de misin sen ?
ben orda da bulundum.
lisans dan once 2 yil on lisans yapmistim orda.

niye kiz, nesi var beyazitin?

Sevmiyorum ya, yıllardır aynı yere git gel. İnsanları bir garip her yer bir pis, yemek yemeye yer bulamıyorsun.

Kuzum niye evde kalıyım yahu:) benim mesleğim var, tv de çalıştım kaç yıl istesem yine dönerim. Yüksek lisansı da anadolu iletişim liselerinde öğretmenlik yapmak için okudum, doktora için ya da öğretim görevlisi olmak için değil, ya işte bu sene kppsyi kazanamazsam, ntv'ye geri dönücem o arada doktora yaparsam yaparım, çünkü televizyonculuk çok uzun süre yapılacak bir iş değil, arada da yeniden kpssye girerim, bağımsız metin yazarlığı da yapıyorum zaten.

Çalışmadan duramam kuşum ben kafayı yedim 5 aydır evdeyim diye zaten kafamçokkarıştı

Neyse bu sefer kaçtım

Insallah. .Gercekten tirnaklarimla kaziya kaziya yaptim herseyi. Cok calistim.Bazi insanlar cok ballidirlar. Hersey ayaklarina geliverir. Benim hep cabalamam gerekti bu konularda. Ama ben hic bir zaman emeklerin bosa cikmayacagina inanirim Eninde sonunda istedigim yere gelecegim, istedigim isi yapacagim. Bu konularda birazcik sabretmek gerekli.
Yine hocan sana acik acik soylemis. Aslinda iyi de olmus bak ozele gecmene vesile olmus. Sen hangi sirkettesin canim?

herkes işyerinden şikayetçi herhalde kızlar...

iş güç zor zanaat bu devirde...bence çalışacak şirket..çalışana değer veren işveren çok az...

allah herkese yardım etsin......

Sevmiyorum ya, yıllardır aynı yere git gel. İnsanları bir garip her yer bir pis, yemek yemeye yer bulamıyorsun.
Neyse bu sefer kaçtım

Ay benim saskinligim gercekten ustumde. Peppermint nesi var beyazitin deyince beyazit ozturku dusunuyom. Ne alaka diye oturup dusundum. Sonra senaryolar kurdum belki o da orda master yapiyor orda falan diye..Beyazit ozturku de severim akilli bulurum. Bak demek sevmeyenler varmis diye icimden gecirdim. Siz semt olarak beyazittan bahsediyorsunuz. NEyse elbet bende adapte olaracagim bu Istanbula. O zaman algilamam da degisir belki

herkes işyerinden şikayetçi herhalde kızlar...

iş güç zor zanaat bu devirde...bence çalışacak şirket..çalışana değer veren işveren çok az...

allah herkese yardım etsin......

Onemli olan evde huzurlu ve mutlu olmak. Iste mutsuz olan gercekten cok ama cok insan var..Islerimizi daha iyi yasamak icin kullandigimiz bir platform olarak gorursek daha kolay yuruturuz sanirim.Hep isimi hayatimin kucuk bir parcasi olarak gormeye calisiyorum |(Ki bazen 16 saat calissam da gunde). Is hayatinin buyuk bir kismini kaplayinca bende mutsuzluk hakim oluyor.

Selamlar ,
duruştum duruştum geldim,
size hesap vermeden yemek yapmaya geçmiyeyim dedim:kedi:
  • öğlen yediklerim ;
  • 1 tabak nohut
  • 1 tabak pilav
  • 1 kase cacık
  • ara
  • çok açık çay
bu arada kocik akşama karışık sebze kızartması istedieyvahedigeldismile
ben yemeyi düşünmüyorum,kendim için ne yapsam acabaguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…