Valla doktorasini bitirmek uzere olan biri olarak zaman zaman bu yolu sectigim icin cok pismanlik yasiyorum. Yas 32 hala ogrenciyim..Yakinda savunmam var ama docent olana kadar da bu ogrencilikten kurtulamiyorsun. Gercekten cogu zaman degmez diye dusunuyorum. Belki ozel sektore kayabilirim ben de
BEn kuzenime yolladim leslie yi. Hem menuskusu azmis hem beli cok agrimis. Daha onceden bir sakatligin varsa leslie pek iyi gelmiyor anladigim kadariyla
Valla doktorasini bitirmek uzere olan biri olarak zaman zaman bu yolu sectigim icin cok pismanlik yasiyorum. Yas 32 hala ogrenciyim..Yakinda savunmam var ama docent olana kadar da bu ogrencilikten kurtulamiyorsun. Gercekten cogu zaman degmez diye dusunuyorum. Belki ozel sektore kayabilirim ben de
cnm kolay gelsin;
ben yuksek lisansi da kendi okulumda yapmistim; hic zorlanmadim;
ama tez de cok yorulmustum , cunku calismaya baslamistim o zaman, h.ici is, h.sonu da tez yaziyordum kapanip... yok yaa off hatirladim da o gunleri doktora falan yapmicam sanirim;
okulda kalsaydim neyse; o zamanlar vardi oyle bi dusuncem, artik yok ;-))
y.dil sinavini gecersin umarim;
kpds kolay oluyor, ben univ.son sinifta girmistim; kil payi kacirmistim, ama ingilizcem o zaman simdiki gibi yi degildi..
bn marmara dan mezunum cnm..
klik ve peppermint menüleriniz çok güzel tebrikler.......
yalnız peppermintcim ara öğünlerin hep bisküvi şeklinde hiç meyve yediğini görmedim.....bence aralara kuru yada taze meyve koysan iyi olur,,,,
Ben de özel sektörden bıktım, ama doktoradan çok emin değilim açıkçası, hocam fazla rahat aama yine de belli olmaz bakalım.
ben de kendi okulumda yapıyorum istanbul üni de, doktorayı da burada yapmayı düşünüyorum ama beyazıtı da hiç sevmiyorum
dogru cnm cok zor..
bence de ozel sektor de sansini deneyebilirsin;
ben y.lisans yaparken okulda kalmayi istemistim, ama bir turlu kadro acilmiyordu, beni isteyen bir hocam vardi, bitgun cok moralim bozuldu agladim yaninda,
hocam dedi ki,
bak ne guzel, ne cici kizsn; ozel sektorde sansini dene, burda kalp dahayatin hocalarin iki dudaginin arasinda olmasin.
sonra ben de is aramaya basladim.
iyiki de kalmamisim;
en son m.musavirlik sinavlarina kendi okulumda girdim; sinav gorevlileri bizim asistanlardi hep,
baktim onca sene gecmis onlar hala ayni yerdeler; o zaman dedim ki kendi kendime iyiki ogretim gorevlisi olmamisim...
Ben de özel sektörden bıktım, ama doktoradan çok emin değilim açıkçası, hocam fazla rahat aama yine de belli olmaz bakalım.
QUOTE]
bence biran once karar verip bir yonde ilerlemelisin;
en kotu karar bile kararsizliktan iyiymis,
yoksa bir koparsan calisma yasamindan ve de evdeki rahatliga alisirsan calisma hayatina adapte olmakta zorlanabilirsin.
bir de hamilelik falan olursa hepten ev hanimi oluverirsin bakarsin;
ama calisirken hamile kalirsan sadece bir sure ara verip tekrar donersin isine..
o kadar emeklerin bosa gitmesin...
nacizane fikrim lulucummm
ayy canimcim aksam esimle ikimize meyve salatasi hazirliyorum, o zaman bayag bi meyve yiyorum;
gun icinde de yersem kalori olarak fazla kacar diye dusunmustum.
sadece dun aksam meyve yemedim, onda da yarim kase puding yemistim, meyveye yerim ve de hakiim yok diye dusundum..
klik afiyet olsunnn.. ne guzel anlatmissin elmayi oyleee.
katrece cnm dedigin gibi aksami en az hasarla atlatmaliyiz.. ben zaten fazla borek sevmem ama kek yerin annemde artik, 1 tane pogaca, 1 tane kek yesem bisey olmaz herhalde;
2 aksamdir dogru durust aksam yemegi yemedim.
bu arad ben ha regl oldum ha olucam, bu sabah da 55.40 ciktim tartida, sizce nedir durum; regl siskinligi ne kadardir ben de?
chemes naber cnm?? ohh icmissin ayranlari afiyet olsun da, uyku yapmiyor mu??? bana cok yapar
ev cadisi naptin sen? bir canta ve cuzdana 1.000 tl ye yakin vermissin;
ben asla vermem; benim hala ogrencilikten kalma tuketim aliskanliklarim devam ediyor; indirimleri kollarim; lacoste, vakko gibi cok pahali markalara da pek yanasmam,
coton, mango, zara favorilerim. hatta bazen isimsiz kucuk butiklerden de guzel seyler cikiyor; ozellikle kadikoyde ve osmanbey, nisantasinda boyle yerler cok..
bugun yediklerimi yazmaya devam edeyim...
07/04/10
Sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim b. Peynir, 1 dilim kasar peynir
Domates, salatalik
1 kucuk bal, yesil cay
Ara
Yapmadim bugun-canim istemedi
Oglen
Ezogelin corba
z.yagli brokoli
light yogurt, yarim dilim ekmek
ara
1 kepekli kurabiye,
Domates, salatalik, 1 parca b.peynir
Sekersiz cay
Dogru diyorsun. Bende yuksek lisansimi kendi okulumda yaptim. Sonra doktora yaparsam asla Turkiyede yapmicam deyip basip gittim. Turkiyede gercekten akademisyenlik akil kari degil (Istisnalarda vardir mutlaka) Ama cok fazla ast ust iliskisi var. Sacma sapan bir burokrasi. Ve prof. unvanini haketmeyen ve havadan akademik olan o kadar cok adam var ki, utaniyorum onlari gorunce akademisyenim demeye. Kadrolasma cok fazla. Adamina gore kadro aciliyor bilgiye gore degil. Daha saydikca sayarim sana. Simdi makalelerimi biraz kolaylayayoim cv mi istanbuldaki bir kac ozel universiteye yollayacagim. Olursa onlarda calisirim.Istedigim yerler olmazsa direk ozel sektore atlayacagim
Sizin meslegin cok genis bir spektrumu var. Benim esim de ekonomist. Cok da iyi bir sirkette. Onun imkanlarina bakiyorum da kendiminkiyle kiyaslayamam bile. Dedimya ben hala ogrenci hayati yasiyorum.
meyvelerin hepişni birden yiyorsun çok fazla kalori olur oda hemde gece ......kalori olarak meyve daha iyi bisküviye göre......içinde dışınde ne var biliyorsun.....
www.kilotakibi.com diye site var çok güzel yediklerini yazıyorsun kalorisini veriyor....
ben de göründüğü yok diyodum:)
meğer hanım alısveristeymis:) hos geldin cadıcım
hayırlı olsun canım özeikle cantan çok hosuma gitti cüzdana gelince o bana pahalı geldi çantaya yakınmıs fiyatı nerdeyse o yüzden pahalı geldi ama çok sık.cantana özellikle bayıldım. güzel günlerde kullanolumunekankayizsmile
ben de hazır ayrana bayıırım da o yüzden sebepsiz bile içerim demistim canım:)ben çok anlamıyorum ama bence güzel bi seçim olmus en azından tok tutar karnını sisirince. siskinik rahatsız etmedikten sonra sorun yokyerimseniben
ist.univ.de misin sen ?
ben orda da bulundum.
lisans dan once 2 yil on lisans yapmistim orda.
niye kiz, nesi var beyazitin?
bence biran once karar verip bir yonde ilerlemelisin;
en kotu karar bile kararsizliktan iyiymis,
yoksa bir koparsan calisma yasamindan ve de evdeki rahatliga alisirsan calisma hayatina adapte olmakta zorlanabilirsin.
bir de hamilelik falan olursa hepten ev hanimi oluverirsin bakarsin;
ama calisirken hamile kalirsan sadece bir sure ara verip tekrar donersin isine..
o kadar emeklerin bosa gitmesin...
nacizane fikrim lulucummm
aynen katiliyorum canim;
benim o zaman aglamamin sebebi,
bir kadro acildigini okumustum internette (resmi ilan cikti-1 kisilik kadro acildigina dair)
kosa kosa okula gittim; sinava basvurmak icin;
hocam dedi ki, bosuna yorulma kizim; girme bu sinava,
bu kadroya alinacak kisi coktan belli, sinav formalite olarak aciliyor :-oo
umarim sen de en iyi en sevdigin isi yaparsin yakin zamanda.
Sevmiyorum ya, yıllardır aynı yere git gel. İnsanları bir garip her yer bir pis, yemek yemeye yer bulamıyorsun.
Neyse bu sefer kaçtım
herkes işyerinden şikayetçi herhalde kızlar...
iş güç zor zanaat bu devirde...bence çalışacak şirket..çalışana değer veren işveren çok az...
allah herkese yardım etsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?