50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenisini getirdi hemen eşim, düşman mıdır nedir? İraden yok mu yeme diyor

kızzz Dulciii nerlerdesin hos geldinn canımm ne var ne yok

ben dün tibetimi yapmadım bugün de daha yapmadım yapınca söylerim canım

kulesiteyemi gideceksin :)

anaa :)) ayy canım kule çok uzak bize oraya gitmedim oraya genelde sinema için gidiyorum yalnızca.

konyaya gelmis miydin?

ay bugün de met. hesapları, kaori hesapları.. ne güzel siyler paylasıyonuz
kaydirigubbakcemile5

Diyet mi?? Bugun 1 dilim cikolatali pasta yedim...klava: cok kizginim kendime cok. 400 kaloriymis bir dilimi. ve de hellim peyniri. Onun da kalorisi maasallahmis..

itiraf ediyorummmm az önce alpella üçgen tarafından fena tahrik edildim ve de lööpp götürdüm yedikten sonra 15 dk faan yürüdüm vicdan azabm azcık gitsin diye
laelaelaelaelae

ay sorma aynı olay benimde başıma geldi sonra diete başaldım kaydirigubbakcemile3
iş yerime gelen bi kadın sormuştu iki gece uyuyamadım
sonra başladım diete. çizelegey bakma 65 ten düştüm 61 e sonra baktım tozutuyorum bende buraya geldim ve tekrar vermeye devam ettim.. bence veriyorsun cnm çünkü eğer su kaybetseydin tam tersi olurdusengözlerimebaksanab

her gece yatmadan boncuk tanesi kadar sür cnm göz çevrene masaj yaparak.. özellikle alt kısma. ben alta sürüp masaj yapıyorum elimde kalınıda üst kısımda gezdiriyorum.. eğer sabahları dışarıya çıkıyorsan sabahlarıda kullan..

Tam tahıllı ekmek 120 kaloriymiş ya, beyaz ekmekten bile çok şok oldum şuan, ben hep tam tahıllı yiyorum akannehir

Yok ama bu site gercekten ise yariyor gaza geliyorum yazilanlari okudukca. hadi bakalim tam gaz devam...

gelmem mi? üniversiteyi orda okudum ben..

o kadar güzel günlerim geçtiki konyada boshayallersmile

burnumda tütüyor :sinifsinif:

ilk gittiğimde ağlamıştım ben bu şehirde nasıl yaşıycam diye.. dönerkende ağladım nasıl
ayrılcam diye

benimde hamile bi arkadaşım var kız 5 aylık hamileydi ve yanyana durduğumuzda hamile olan sanki bendim:sinifsinif: allahım o günkü sinirimi ve üzüntümü hala hatırlıyorum.Neyseki arkadaşım 7.ayındada göbeği büyüdü,hamile olduğu belli oldu-yoksa benim göbek hala aynıkaydirigubbakcemile3

Yenisini getirdi hemen eşim, düşman mıdır nedir? İraden yok mu yeme diyor
:roflol: :roflol: Doğru söze ne denir ki fıstığım kaydirigubbakcemile3 Bak bana, kola var evde ve ben içmiyom akannehir

Hoşbuldum fıstık, bu sıralar biraz yoğunum o yüzden giremedim, şu an da eskilere bakınıyorum. Sen nasılsın?
15 dk yürüdüysen sorun yok bence yerimseniben
Ay bi de ben dün çörek otu attım ağzıma çiğnedim, normal kahvaltımı yaptım, hiiiç acıkmadım tüm gün, akşam 9 a doğru yemek aklıma geldi ben de yedim bişiler ama aç değildim o zaman bile, gece gece yemek yerim korkusuyla mecbur yedim.

Bir tek benim basima gelmemis cok sevindim. akannehir

Kız cimcime sende bi alışveriş tutkusudur gidiyo, çok mu zenginsin aklinialirimsmile Aynısının daha ucuzunu da bulursun fıstık, hem o zamana dek kilon da oturmuş olur.

ve daha simdiciK aKsam yemegim de bitti. Kendime söz verdiğim gibi çoK Kalorili siylere dadanmadım sadece

1 KüçüK tabaK patates yemeği yedim

az sonra da KeKiKli yesilçayımı içeceğim insallah

canımm masallah o zaman çiğneyebildiysen ben çiğneyereK tüKetemiyorum

güzel toK tutuyo ama dediğin gibi

ben de nasıl olayım canım farKlı farKlı ruh hallerinden geldim geçtim sen yoKKen ama Kızlar toprladılar beni sağolsun

Menünü toptan yazarsan daha iyi yorumlayabiliriz canım ama akşam yemeğin güzelmiş. Ben de biraz zorladım katrece saraçım yaw, sonrasında da midem kalktı :) Umarım küçük bi sorundur fıstık. yerimseniben

bugünki mönüm;
kahvaltı: 1 açma ,200ml ayran
ara:100 ml ayran
ara:100 ml ayran
öğle: havuçlu patatesli barbunya yemeği
az şehriyeli bulgur pilavı
yoğurtlu ıspanak yemeği
zeytinyağlı marul salatası
ara: 2 ceviz,8-10 badem,4 kayısı,biraz leblebi
akşam: havuçlu patatesli barbunya yemeği,yoğurt,ıspanak yemeği

benden sana küçük bir önerri....a.s.açmayı hemen çıkar...çok kilo aldırır..mutlaka kahvaltı yap....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…