Lachesiscim diyet reçelde tatlandırıcı vardır muhtemelen, fazla tüketme o yüzden yerimseniben Hani senin nutella bitmişti ve eve sokmayacaktın :mymeka: Neyse ki süt içmişsin. Makarnaya dikkat et, sporun için tebrikler
neutragena mı canım?
kulesiteyemi gideceksin :)
kızlar metabolizma hızınızı hesaplayın
655+(9,6 x kilogram olarak ağırlık) + (5 x santimetre olarak boy) - (4,7 x yaş)
bu hiç bir aktivitede olamadan hareketsiz olarak harcadığınız kalori miktarı.
bundan şunu çıkardım : benim ki 1380 çıktı hesapladım yiyecek olarak bugün 1200 kalori almışım ve vucudum bunu kendi kendine yakmış eğer spor yapmazsan sadece olduğun kiloda kalıyorsun diette. yaptığım sporda kilo kaybetmemi sağlamış
gerçekten sporsuz olmuyormuş yerimseniben
Diyet mi?? Bugun 1 dilim cikolatali pasta yedim...klava: cok kizginim kendime cok. 400 kaloriymis bir dilimi. ve de hellim peyniri. Onun da kalorisi maasallahmis..
Ya sorma ben hic baskiya gelemiyorum. O yuzden cok kasmamam lazim. Bunu yememem lazim, sunun kaliriis cok diye baski yapinbca cok mutsuz hissediyorum. Cok da kasmama gerek yok gobegi eritsem yetecek. on gun once bir arkadasim hamile misin diye sorunca kafaya dank etti ve hemen bu foruma uye oldum. Nasil utandim bir bilsen.Tartida zayiflamis gozukuyorum ama aynaya bakinca bir degisiklik goremiyorum acaba sadece su mu kaybediyorum ben yaaaa.
evet canım:)
ay sorma aynı olay benimde başıma geldi sonra diete başaldım kaydirigubbakcemile3
iş yerime gelen bi kadın sormuştu iki gece uyuyamadım
sonra başladım diete. çizelegey bakma 65 ten düştüm 61 e sonra baktım tozutuyorum bende buraya geldim ve tekrar vermeye devam ettim.. bence veriyorsun cnm çünkü eğer su kaybetseydin tam tersi olurdusengözlerimebaksanab
Yok ama bu site gercekten ise yariyor gaza geliyorum yazilanlari okudukca. hadi bakalim tam gaz devam...
Ya sorma ben hic baskiya gelemiyorum. O yuzden cok kasmamam lazim. Bunu yememem lazim, sunun kaliriis cok diye baski yapinbca cok mutsuz hissediyorum. Cok da kasmama gerek yok gobegi eritsem yetecek. on gun once bir arkadasim hamile misin diye sorunca kafaya dank etti ve hemen bu foruma uye oldum. Nasil utandim bir bilsen.Tartida zayiflamis gozukuyorum ama aynaya bakinca bir degisiklik goremiyorum acaba sadece su mu kaybediyorum ben yaaaa.
Tam tahıllı ekmek 120 kaloriymiş ya, beyaz ekmekten bile çok şok oldum şuan, ben hep tam tahıllı yiyorum akannehir
:roflol: :roflol: Doğru söze ne denir ki fıstığım kaydirigubbakcemile3 Bak bana, kola var evde ve ben içmiyom akannehirYenisini getirdi hemen eşim, düşman mıdır nedir?İraden yok mu yeme diyor
kızzz Dulciii nerlerdesin hos geldinn canımm ne var ne yok
ben dün tibetimi yapmadım bugün de daha yapmadım yapınca söylerim canım
itiraf ediyorummmm az önce alpella üçgen tarafından fena tahrik edildim ve de lööpp götürdüm yedikten sonra 15 dk faan yürüdüm vicdan azabm azcık gitsin diyelaelaelaelaelae
benimde hamile bi arkadaşım var kız 5 aylık hamileydi ve yanyana durduğumuzda hamile olan sanki bendim:sinifsinif: allahım o günkü sinirimi ve üzüntümü hala hatırlıyorum.Neyseki arkadaşım 7.ayındada göbeği büyüdü,hamile olduğu belli oldu-yoksa benim göbek hala aynıkaydirigubbakcemile3
ay pardon o büyük boy ekmekler içinmiş, ben uno yiyorum 72 kaloriymiş, yüreğime oturcaktı nerdeyse:)
offffffffffff canlar nassiniz yahuu bi elbise begendim abimin dugunune daha kiz arkadasi yok dugun tarihi neyim de yok dogal olarak ama ama pek guzeldi yaa bole kirmizi biraz kabarik gibi asagiya dogru siyah bi seyleri var bole direkt sanki direkt balo kiyafeti gibi dugune biraz fazla kacabilir ama zaten alamam 200pound dediler yani turk parasiyla 450-500milyon arasi neyse hayirlisi bakalim daha cok kiyafet cikar onume degil mi
onun disinda yediklerimi aksam da yiyeyim de ole yazayim yaptiklarima da birazdan basliyayim
Hoşbuldum fıstık, bu sıralar biraz yoğunum o yüzden giremedim, şu an da eskilere bakınıyorum. Sen nasılsın?
15 dk yürüdüysen sorun yok bence yerimseniben
Ay bi de ben dün çörek otu attım ağzıma çiğnedim, normal kahvaltımı yaptım, hiiiç acıkmadım tüm gün, akşam 9 a doğru yemek aklıma geldi ben de yedim bişiler ama aç değildim o zaman bile, gece gece yemek yerim korkusuyla mecbur yedim.
canımm masallah o zaman çiğneyebildiysen ben çiğneyereK tüKetemiyorum
güzel toK tutuyo ama dediğin gibi
ben de nasıl olayım canım farKlı farKlı ruh hallerinden geldim geçtim sen yoKKen ama Kızlar toprladılar beni sağolsun
bugünki mönüm;
kahvaltı: 1 açma ,200ml ayran
ara:100 ml ayran
ara:100 ml ayran
öğle: havuçlu patatesli barbunya yemeği
az şehriyeli bulgur pilavı
yoğurtlu ıspanak yemeği
zeytinyağlı marul salatası
ara: 2 ceviz,8-10 badem,4 kayısı,biraz leblebi
akşam: havuçlu patatesli barbunya yemeği,yoğurt,ıspanak yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?