50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de aynen senin gibiyim canim.
herseyi tek basima halletmem gerekti, ve cok cok emek verdim;
gunde 5 saat otobuslerle gidip geldim okula,

ooff daha da anlatsam neler..

ama dedigin dogru, Allah emekleri bosa cikarmiyor..

lachesis cnm ben sana evde kalirsin demedim ki, tabi ki de cok guzel meslegin var ve en iyi sekilde icra edersin;cok da iyi yerlere gelirsin dilerim ki..

herkes işyerinden şikayetçi herhalde kızlar...

iş güç zor zanaat bu devirde...bence çalışacak şirket..çalışana değer veren işveren çok az...

allah herkese yardım etsin......

ben sikayetci degilim canim;

kriz sartlarinda ve ulkemiz kosullarinda memnunum..

anchusa, ozelden yazarim calistigim sirketi sana

Sebze kavurmasi? Az yagli yogurtla birlikte biraz zeytinyaginda kavrulmus sebze??Benim esim bu gece gec gelecek is yemegi var . Gunduz cok abarttigim icin cezaliyim musli yiyecegim. Ablam yemege cagirdi onu bile reddettim

cok komiksinn )))

super bir dusunce sekli..

zemuszemus afferini kopardık kaydirigubbakcemile2
bu arada bende mali müşavir olmak istiyordum ama araştırdım.yok staj sınavı,yok 3 yıl staj e birde mali müşavirlik sınavı bayağı zor geldi gözüme.vazgeçtim.zaten araya evlilik girdi birde..tamamen çıktı kafamdan.yaşımın 30 a 1 kalması sebebiyle kafama çocuk planı girmeye çalışıyor şimdi..

Sebze kavurmasi? Az yagli yogurtla birlikte biraz zeytinyaginda kavrulmus sebze??Benim esim bu gece gec gelecek is yemegi var . Gunduz cok abarttigim icin cezaliyim musli yiyecegim. Ablam yemege cagirdi onu bile reddettim

süper fikirsırnaşık şey
hadi kaçtım ben,
görüşürüz kıslaropuyorumnanaktan

bu arada işinden memnun olmayanlar ;
bu işsizlik ortamında halimize şükretmemiz gerek:Saruboceq:
ben de 3 yıl serbest çalışmış bir avukat olarak ,
işlerim oldukça yolunda gider iken(güzel paralar kazanıyordum zira) ; sırf evlilik menfaatimiz için(eşim sık sık tayin gören bir meslek mensubu)
sınavları kazanıp ; bir kamu kurumuna müşavir avukat olarak atandım..
ilk başta böyle sabit gelirli olmayı ; bir işverenmin olmasını kabullenemedim ama şu anda iyi ki böyle olmuş diyorum..
o zamanlardaki halime bakıyorum da başımı kaşıyacak vakit bile bulamazken ,şimdi KK'da cirit atıp bolca vakit geçiriyorum , kendime bolca vakit ayırıyorum , diğer taraftan da kariyerimi yapıyorum,yüksek lisansımı tamamlıyorum , en önemlisi de eşimden ayrı düşmek gibi bir sorunum yok artık..
diyeceğim o ki ; bazen bizim hayırlı olduğunu düşündüğümüz tercihler bizim için hayırlı olmayabiliyor..
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..

suleulku canim siteye uye oldum,

bugun yediklerimi hesaplattim, su ana kadar 664 kcal.
gayet iyi diy mi, sonucta 2 ogun yedim ve geriye 1 ogunum kaldi ;-))

1200 u asmamaliyiz herhalde diy mi canim?

@kahve kokusu fırında karışık kızartma yapabilirsin hem hafif olur sen de yersin. hem de eşinin gönlünü yaparsın canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

suleulku canim siteye uye oldum,

bugun yediklerimi hesaplattim, su ana kadar 664 kcal.
gayet iyi diy mi, sonucta 2 ogun yedim ve geriye 1 ogunum kaldi ;-))

1200 u asmamaliyiz herhalde diy mi canim?

bende onu merak ediyorum bazal metabolizma hızına göremiydi sonuçta herkesin bünyesi farklı......

@kahve kokusu fırında karışık kızartma yapabilirsin hem hafif olur sen de yersin. hem de eşinin gönlünü yaparsın canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

ayyyy trufumu da gördüm gitmedenopuyorumnanaktan
öyle bişi yapıcam canım ya,
sebzelerimi soymaya başladım bilekaydirigubbakcemile5

guzel yazmissin cnm ;
dogru, bazen bizim kotu olacagini sandigimiz seylerin arkasindan bizim icin hayirli biseyler cikabiliyor.

buyrunnnnnnnnn

yediklerimi yazayım bende.......

sabah tam buğday ekmeğinden tost 3-4 zeytin, greyfurt suyu

(temizlik yaptım 1 saat sonra okula yürüyerek gittim 30 dk)

ara 1 elma

öğlen bir kase çorba,barbnya 2 tane etimek 2-3 kaşık yoğurt

(temizliğe devam ettim 1 saat)

ara bir avuç leblebi bitki çayı bir bardak

akşam yemeği kuşbaşılı türlü 4-5 kaşık,1 kaşık bulgur pilavı,2-3 kaşık yoğurt,,,,,,,

slm kızlar
bügünkü menü

sabah 1 avuç kuru üzüm yeşilçay

kahvaltı bir yumurta, 2 zeytin ,1 dilim çavdar ekmeği ,domates, 2 ceviz

ara bir yeşil elma biraz fındık (kavrulmamış)

öğlen mercimek çorcası 1,5 tabak ,1 kase yoğurt(kırmızı biberli), salata

ara yeşil elma, soda limon

akşam sadece salata ve yoğurt yiycem nedense fazla geldi yediklerim.

bende kalorimi hesapladım.bugün 1213 kalori almışım,akşam yiyeceklerimle beraber.akşamki yapacağım leslie videosu ile(45 dk. tempolu yürüyüş) 300 kaloriyi vericem.yani bugün toplamda 913 kalori almış oluyorum.ama bu ne anlama geliyor anlayamadım.zayıflama mı yoksa kilo alma mı ???

canım bence az olmuş yediklerin..... akşama sebze bari ye......

bir günde 913 kalori almış oluyorsun...... böyle gidersen zeyıflarsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…