Insallah. .Gercekten tirnaklarimla kaziya kaziya yaptim herseyi. Cok calistim.Bazi insanlar cok ballidirlar. Hersey ayaklarina geliverir. Benim hep cabalamam gerekti bu konularda. Ama ben hic bir zaman emeklerin bosa cikmayacagina inanirim Eninde sonunda istedigim yere gelecegim, istedigim isi yapacagim. Bu konularda birazcik sabretmek gerekli.
Yine hocan sana acik acik soylemis. Aslinda iyi de olmus bak ozele gecmene vesile olmus. Sen hangi sirkettesin canim?
herkes işyerinden şikayetçi herhalde kızlar...
iş güç zor zanaat bu devirde...bence çalışacak şirket..çalışana değer veren işveren çok az...
allah herkese yardım etsin......
Selamlar ,
duruştum duruştum geldim,
size hesap vermeden yemek yapmaya geçmiyeyim dedim:kedi:
bu arada kocik akşama karışık sebze kızartması istedieyvahedigeldismile
- öğlen yediklerim ;
- 1 tabak nohut
- 1 tabak pilav
- 1 kase cacık
- ara
- çok açık çay
ben yemeyi düşünmüyorum,kendim için ne yapsam acabaguclubacismile
Ay benim saskinligim gercekten ustumde. Peppermint nesi var beyazitin deyince beyazit ozturku dusunuyom. Ne alaka diye oturup dusundum. Sonra senaryolar kurdum belki o da orda master yapiyor orda falan diye..Beyazit ozturku de severim akilli bulurum. Bak demek sevmeyenler varmis diye icimden gecirdim. Siz semt olarak beyazittan bahsediyorsunuz. NEyse elbet bende adapte olaracagim bu Istanbula. O zaman algilamam da degisir belki
Onemli olan evde huzurlu ve mutlu olmak. Iste mutsuz olan gercekten cok ama cok insan var..Islerimizi daha iyi yasamak icin kullandigimiz bir platform olarak gorursek daha kolay yuruturuz sanirim.Hep isimi hayatimin kucuk bir parcasi olarak gormeye calisiyorum |(Ki bazen 16 saat calissam da gunde). Is hayatinin buyuk bir kismini kaplayinca bende mutsuzluk hakim oluyor.
afferin klikime
lachesis hakkaten cnm, ne testi cozuyosun sen? yuksek lisans da test mi var ;-)))
doktora konusunu naptin?
su mali mus.lik belgemi alayim ben de dusunuyorum doktora, ama cok da zor geliyor; artik yeter 30 uma kadar okudum biraz da dinleneyim, cocuk yapayim istiyorum.
hem ev, hem kariyer, hem cocuk, bir de doktora sokulmaz bunlarin arasina diyorumm
Sebze kavurmasi? Az yagli yogurtla birlikte biraz zeytinyaginda kavrulmus sebze??Benim esim bu gece gec gelecek is yemegi var . Gunduz cok abarttigim icin cezaliyim musli yiyecegim. Ablam yemege cagirdi onu bile reddettim
süper fikirsırnaşık şey
hadi kaçtım ben,
görüşürüz kıslaropuyorumnanaktan
klik ve peppermint menüleriniz çok güzel tebrikler.......
yalnız peppermintcim ara öğünlerin hep bisküvi şeklinde hiç meyve yediğini görmedim.....bence aralara kuru yada taze meyve koysan iyi olur,,,,
suleulku canim siteye uye oldum,
bugun yediklerimi hesaplattim, su ana kadar 664 kcal.
gayet iyi diy mi, sonucta 2 ogun yedim ve geriye 1 ogunum kaldi ;-))
1200 u asmamaliyiz herhalde diy mi canim?
@kahve kokusu fırında karışık kızartma yapabilirsin hem hafif olur sen de yersin. hem de eşinin gönlünü yaparsın canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bu arada işinden memnun olmayanlar ;
bu işsizlik ortamında halimize şükretmemiz gerek:Saruboceq:
ben de 3 yıl serbest çalışmış bir avukat olarak ,
işlerim oldukça yolunda gider iken(güzel paralar kazanıyordum zira) ; sırf evlilik menfaatimiz için(eşim sık sık tayin gören bir meslek mensubu)
sınavları kazanıp ; bir kamu kurumuna müşavir avukat olarak atandım..
ilk başta böyle sabit gelirli olmayı ; bir işverenmin olmasını kabullenemedim ama şu anda iyi ki böyle olmuş diyorum..
o zamanlardaki halime bakıyorum da başımı kaşıyacak vakit bile bulamazken ,şimdi KK'da cirit atıp bolca vakit geçiriyorum , kendime bolca vakit ayırıyorum , diğer taraftan da kariyerimi yapıyorum,yüksek lisansımı tamamlıyorum , en önemlisi de eşimden ayrı düşmek gibi bir sorunum yok artık..
diyeceğim o ki ; bazen bizim hayırlı olduğunu düşündüğümüz tercihler bizim için hayırlı olmayabiliyor..
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..
slm kızlar
bügünkü menü
sabah 1 avuç kuru üzüm yeşilçay
kahvaltı bir yumurta, 2 zeytin ,1 dilim çavdar ekmeği ,domates, 2 ceviz
ara bir yeşil elma biraz fındık (kavrulmamış)
öğlen mercimek çorcası 1,5 tabak ,1 kase yoğurt(kırmızı biberli), salata
ara yeşil elma, soda limon
akşam sadece salata ve yoğurt yiycem nedense fazla geldi yediklerim.
bende kalorimi hesapladım.bugün 1213 kalori almışım,akşam yiyeceklerimle beraber.akşamki yapacağım leslie videosu ile(45 dk. tempolu yürüyüş) 300 kaloriyi vericem.yani bugün toplamda 913 kalori almış oluyorum.ama bu ne anlama geliyor anlayamadım.zayıflama mı yoksa kilo alma mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?