saolasinnn sekerparemm katmerimm kunefem benimm olumunekankayizsmile
yarindan itibaren artik yediklerimi ictiklerimi duzenli yazcammm umarim su aldiklarim gider gecen gun 63 tumm :gitme:
hosbuldumm bitanemm ben ayniyimm bugun bi nefes daralmasi yasadim boslukta tansiyon dusmus gibi hissim hep devam edio ama sabrediorum bu yanetkilerde gecicek insalla bide endise durumum biraz arttii
bebikime noldu boyle?cicegimm mantar nerden olduki acaba?ilaci vardir uzulme gulum kiyamam sanada gecmis olsun bebikime
Gider canım gider, bi de şişkinlik problemi de çok yaşıyon ya, daha az geliyosundur benceŞu 2 ay 5 kilo versen, zaten 58 kiloda fizik gayet hoş oluyo spor yaparsan, 58 den sonrasını da keyifle verirsin kaydirigubbakcemile5
Su bugün çok içtim ben, kalkınca bi daha içcem, seni suyla öyle bi özdeşleştirdim ki... ömür boyu aklıma gelirsin su içerken kaydirigubbakcemile3
Bilmiyorum ki canım, geldiği yerden kapmıştır herhalde, biz de yeni fark ettikYarın alıp kullanıcam inşallah kısa zamanda geçer.
Kuzum o dediklerin normal yan etkiler, kısa zamanda geçer endişelenme hayatım.
insallahh balimmm insallahhhh sporu hic kesmedim cunku ama yemeklere dikkat etmedimm ama artik daha dikkat etcem gull recelim benim cok severimde:)
temmuzdada kuzenin duugunu var herkes cok kilo almissin demesinler derlerse oda beni depresyona sokar cunku bizim akrabalar bi kilo bile alsan farkedipp moral bozuo aman bu ne kilo cok kilo almissin bide bekarsin bak ona gore sen daha dikkat et diye morali sifira indirirler insallahh veririm su kilolarii allahin izniyle
ohh ne iyi etmissin su icmissin sifa olsu suyla birlikte gitsin toksinler kalorulerr balim
Ben çıkıyorum kızlar gözlerim ağrıdı, kendimi iyi hissedince gelirim, çok öpüyorum opuyorumnanaktan
selam kızlar bi kaç gündür yazamıyordur ben cumartesiden beri por yapamıyorum biraz rahatsızım hem grip hemde diş problemim var hiç neşem yok yani o yüzden biraz sporu boşladım ama yediklerime dikat ediyorum inşallah 1 kaç güne toparlanıp yeniden spora ağırlık vericem
selam kızlar bi kaç gündür yazamıyordur ben cumartesiden beri por yapamıyorum biraz rahatsızım hem grip hemde diş problemim var hiç neşem yok yani o yüzden biraz sporu boşladım ama yediklerime dikat ediyorum inşallah 1 kaç güne toparlanıp yeniden spora ağırlık vericem
Geçmiş olsun gamişcim, senin yaptığın sporlar zaten seni bi süre götürür :)) Tibetleri de yapmadın?
Ben çıkıyorum kızlar gözlerim ağrıdı, kendimi iyi hissedince gelirim, çok öpüyorum opuyorumnanaktan
Evet fıstık ya, cidden maşallahın var spor konusunda olumunekankayizsmile Annadım cevizli kadayıfım cokacimcoook :))
Ooooooo derdine bak, sen şu an yavaştan aklına koyup başlasan temmuzda çok rahat daş gibin olursun delikafadulden. Yeter ki iste kaydirigubbakcemile5
Sizin akrabalar da pek bi cadıymış aklinialirimsmile
Ben sabah 1 dilim ekmek, 2 zeytin, çok az beyaz peynir, 2 çay kaşığı diet portakal reçeli yedim.
Arada 2 kuru kayısı.
Arada 2 çay kaşığı nutella öğlen yemeği yerine:) Öğlen yemedim sabah 11:30 da yediğimden.
Ara bir bardak yağsız süt.
ara 2 kuru kayısı
Şimdi de akşam yemeği yiycez sebzeli sulu köfte çok azıcık yağlı yoğurtlu makarna.
Spor olarak 5 mil yürüdüm, 200 tane bacak hareketi yaptım, yatmadan önce de callanetics yapıcam.
Nutella için çok kızma olur mu şulecim
yapmadım canım ama yarından itibaren aksatmıcam tibetleriGeçmiş olsun gamişcim, senin yaptığın sporlar zaten seni bi süre götürür :)) Tibetleri de yapmadın?
Gecmis olsun.Havalar bir tuhaf. Ne oldugunu anlamadan kapiveriyon hastaligi. Aman dikkat
Dulcinea bu tibetleri gunde kac tane yapiyorsunuz????Ben onbes tane yapiyom her haraketi ama karar veremedim iyi mi kotu mu? 21 e kadar cikin diyorlar ama ben cikamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?