50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

•Hazırlama Süresi : 10 dk
•Pişme Süresi : 15 dk
•Pancar salatasının 1 porsiyonu 75 kaloridir.
içindekiler
•2 pancar
•7-8 beyaz lahana yaprağı
•1 çay bardağı çekilmiş ceviz
•1 çorba kaşığı kapari
•2 çorba kaşığı konserve mısır
•2 çorba kaşığı elma sirkesi
•1.5 çorba kaşığı zeytinyağı
•1 çay kaşığı keten tohumu yağı
•Tuz
hazırlanışı
•Pancarların saplarını kesip kabuklu olarak haşlayın ve süzün. Kabuklarını soyup ince ince dilimleyin.
•Lahana yapraklarını ince şeritler halinde doğrayın.
•Sirke, zeytinyağı, keten tohumu yağı ve tuzu bir kapta iyice karıştırın.
•Lahana, ceviz, kapari ve mısırı ayrı bir kasede harmanlayın.
•Pancar dilimlerini servis tabağına dizin. Ortasına lahanalı karışımı yayın.
•Üzerine hazırladığınız sosu gezdirip servis yapın.

kizlar kapari nasil bisey?migrosta gormustum ama hic denemedimde diyete uyarmi acaba

saolasinnn sekerparemm katmerimm kunefem benimm olumunekankayizsmile
yarindan itibaren artik yediklerimi ictiklerimi duzenli yazcammm umarim su aldiklarim gider gecen gun 63 tumm :gitme:

Gider canım gider, bi de şişkinlik problemi de çok yaşıyon ya, daha az geliyosundur bence Şu 2 ay 5 kilo versen, zaten 58 kiloda fizik gayet hoş oluyo spor yaparsan, 58 den sonrasını da keyifle verirsin kaydirigubbakcemile5

Su bugün çok içtim ben, kalkınca bi daha içcem, seni suyla öyle bi özdeşleştirdim ki... ömür boyu aklıma gelirsin su içerken kaydirigubbakcemile3

Bilmiyorum ki canım, geldiği yerden kapmıştır herhalde, biz de yeni fark ettik Yarın alıp kullanıcam inşallah kısa zamanda geçer.
Kuzum o dediklerin normal yan etkiler, kısa zamanda geçer endişelenme hayatım.

insallahh balimmm insallahhhh sporu hic kesmedim cunku ama yemeklere dikkat etmedimm ama artik daha dikkat etcem gull recelim benim cok severimde:)
temmuzdada kuzenin duugunu var herkes cok kilo almissin demesinler derlerse oda beni depresyona sokar cunku bizim akrabalar bi kilo bile alsan farkedipp moral bozuo aman bu ne kilo cok kilo almissin bide bekarsin bak ona gore sen daha dikkat et diye morali sifira indirirler insallahh veririm su kilolarii allahin izniyle
ohh ne iyi etmissin su icmissin sifa olsu suyla birlikte gitsin toksinler kalorulerr balim

Ben çıkıyorum kızlar gözlerim ağrıdı, kendimi iyi hissedince gelirim, çok öpüyorum opuyorumnanaktan

uzuldumm bebikime valla papatyammm allah beterinden korusunnn canim benimm
insallahh o ilac gecirir guzelcim icini ferah tut sen olurmu sekerparem

Evet fıstık ya, cidden maşallahın var spor konusunda olumunekankayizsmile Annadım cevizli kadayıfım cokacimcoook :))

Ooooooo derdine bak, sen şu an yavaştan aklına koyup başlasan temmuzda çok rahat daş gibin olursun delikafadulden. Yeter ki iste kaydirigubbakcemile5
Sizin akrabalar da pek bi cadıymış aklinialirimsmile

selam kızlar bi kaç gündür yazamıyordur ben cumartesiden beri por yapamıyorum biraz rahatsızım hem grip hemde diş problemim var hiç neşem yok yani o yüzden biraz sporu boşladım ama yediklerime dikat ediyorum inşallah 1 kaç güne toparlanıp yeniden spora ağırlık vericem

Geçmiş olsun gamişcim, senin yaptığın sporlar zaten seni bi süre götürür :)) Tibetleri de yapmadın?

Gecmis olsun.Havalar bir tuhaf. Ne oldugunu anlamadan kapiveriyon hastaligi. Aman dikkat

SELAM KIZLAR
NaSILSINIZ
NASIL GıDıYOR HAYAT
UMARIM HEPıNıZ ıYıSıNıZDıR
VE HER ŞEY YOLUNDADIR
pek giremiyorum bu aralar pc ye
ama spora ben de devam ediyorum tabi bide diyete zemuszemus

ayyy insallahh kaymakli katmerimm insallahh bi baslayabilsemm bi aklima koysamm canikom.simdi bi dilim nutellali ekmek yedimm napcam bilmiorumm engel olamiorum bu nasil bi histir bi iradedir anlamiomm kuzumm onceden iradeliydimm dikkat ediodum ne guzel bballi coregim opuyorumnanaktan

:ecrin_bebek:
canım kızmıyımda napayım hiç meyve yok.... hep tatlı hep tatlı.... hani elma hani portakal....

ama kurtarmak için 5 mil yürümüşün callanetics de yapacakmışın hiç yoktan iyidir...

Geçmiş olsun gamişcim, senin yaptığın sporlar zaten seni bi süre götürür :)) Tibetleri de yapmadın?
yapmadım canım ama yarından itibaren aksatmıcam tibetleri
Gecmis olsun.Havalar bir tuhaf. Ne oldugunu anlamadan kapiveriyon hastaligi. Aman dikkat

sağol canım evet havalar çok tuhaf bi kurtulamadım bu gripten

Dulcinea bu tibetleri gunde kac tane yapiyorsunuz????Ben onbes tane yapiyom her haraketi ama karar veremedim iyi mi kotu mu? 21 e kadar cikin diyorlar ama ben cikamadim

Keşke bize haber verseydin, biz de önce 3 çok az 5 ten falan başlayalım demiştik ama gripin bu konuda bilgili, arkadaşı yapıyomuş, o yüzden mevcut bilgi dışına çıkmamıştık, iyi de çıkmamışız. Çünkü ilk harekete ancak alışıyo vücut. 3 ile başladık, haftada 2 adet arttırarak 9 a ulaştık biz. (21 e ulaşıncaya kadar böyle devam edecez.) Direkt çoğaltınca zaten ilk harekette çok kötü olur insan.

Bi çoğumuz başta yanlış anlamıştı ilk hareketi, sen umarım doğru yapıyorsundur: Kendi etrafından fırıl fırıl dönmek gerekiyor ilk harekette. Eğer bu şekilde direkt 15 yapabildiysen helal olsun sana sempatiksalakcinni Seni de ekleyim mi listeye?

gecmis olsunn ttaatlimmm
disinde ne oldu canim?kanal tedavisimi oluyosunn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…