50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesacım yaptıkların ve yediklerın gayet guzel bende hemen gideyım spora baslıyayım sonnra sporlarımı eklerım

saolasin canim benim o senin guzelligin sempatiksalakcinni ben de su leslie karin bel neyim bi seyler yaptirdigi video varmis bi o kaldi onu da indirip yaparsam tam olacak canim bi iste su tatli neyim olmazsa daha da super olacak da napalim sporla dengelemeye calisiyoruz artik sositososito hadi sana da kolay gelsin cnaim benim :teytey:

ben kaçtım kızlar
çocukları yatırim
ardından ben de yatarım
şimdiden hepinize iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Bu da benim utanc verici menum kizlar.

Sabah: weetabix, azicik muz kurusu ve azicik nesfit az yagli 200 ml sut ile
ara 1: kahve
ara 2: kahve ve 3 tane diet biskuvi
oglen: bol kremali ispanakli, peynirli hint yemegi. Ustelik cok aciydi
ara1 : cikolatali pasta ve beyaz cay ikilisi
aksam: zeytinyagli taze fasulye ve 1 kasik tam yagli yogurt
ara yarim muz ve yarim elma

ilaveten leslie 5 mil, tibet (15 kere), 40 dk pilates ve 20 dk streching yaptim bilginize...Gunlerdir utaniyordum menulerimden o yuzden yazmiyordum ama artik yazacagim...

Yeşil çayın faydaları
Kafein içeriğinden dolayı çay, kalp ve dolaşım sistemi için hafif bir uyarıcı olup damar sertliği riskini azaltıyor. Diş minesinin kuvvetlenmesinde ve dişlerin çürümelere karşı korunmasında önemli rol oynuyor. Yeşil çayın canlılık verici etkisi, içerdiği kafein ile yakından ilgilidir. ıshali durdurur. ıçerdiği mineral maddeler nedeniyle vücuttaki mineral madde dengesinin kurulmasında sudan çok daha etkilidir. Çay banyoları, sıcak çay emdirilmiş temiz tülbent veya pamukla yapılan kompres ve pansumanlar, göz ve cilde canlılık kazandırarak bazı rahatsızlıkları giderir. Vücuttaki toksinleri atar, yaşlanmayı geciktirir. Migreni geçirir, depresyonu önler. Zayıflama rejimlerine yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Sürekli kullanımı, romatizma hastalığının tedavisinde faydalıdır. Çay yazın dinlendirmekle kalmayıp serinlik hissi de verir.

aranıza gelmeye 2 kilocuk kaldı kızlar 74 tüm ama gebeydim...)) doğurdum 5 ayda ancaaaa 61 oldum
kısmetse yakında aranızdayım
bekleyin beniii...

canım bugun 3 gun oldu bıteli bende spor dıye dusunyrm vucutda şişkinlik falan mı yapıor bilmiyorum.ama sporsuz da olmazkı anlamoyorum zaten bu hunyelerı spor yapmıyoruz kılo alıyrz spor yapıyrz veremıyrz.
bu aralar ıstahım hıc yok canım yaa zaten yemegede pek vakıt olmuo sabah erken kalkamıyorum gecıstırıyrm sabah ıste oluyrm eve geldımmı yorgunlukdan yemegı zor yapıp yıyorum zaten neyse bugun cok sınırlendım bu kılo olayına spor yapmalıyımkaydirigubbakcemile2
aynı sorun bende de var canım nolcaz biz böle yaaa

valla tatlım bılmyrm ben senelerdır coum uretemedım vucut resmen dırenıo benım en son 51 e falan ınıo o da 1 gun falan donra hoop 52 53 anlamıyrm benle ınatlasıo resmen ama onu yenmelıyım artıkkaydirigubbakcemile2 bunun ıcın ben doktora bıle gıttım olcumlerımı aldı normal dedı bırde (benle dalga gectı sen nıye geldın dıye) haftada 3 gun spor yap dedı bana ama dıgerlerıde dıyorkı hergun spor anlamadım valla:kedi:

aranıza gelmeye 2 kilocuk kaldı kızlar 74 tüm ama gebeydim...)) doğurdum 5 ayda ancaaaa 61 oldum
bekleyin beniii...

amaninnnnnnnnn zorlu bi rakip geliyorrrrrrr canim ne bekliyosun kop gel yahuuuu boy nedir bi de hemen ogrenelimm boy ile kilo arasi farkin nedir kaydirigubbakcemile yakinda falan deme artik yaa ne kalmis surda hadi hadi hosgeldin hosgeldin sositososito

@WATERSPIDER canim aslinda en iyisi bi gun spor yapip bi gun vucudu dinlendirmekmis ama valla ben de hergun yapmaya calisiyorum arada ipin ucunu kacirsam da

sakin moralini de bozma canim spor yaptigin ilk haftayi bosver ondan sonraki haftalar bi bakacaksin tartiya senbile sasiracaksin valla

bu arada benim midem bulaniyor bu tibetin ilk hareketinden dolayi yaaaaaaaaaa gerisi rahat sorun yok da bu donme isi bana hic iyi gelmiyor valla yaaaaaaaaaaa :)

Son düzenleyen: Moderatör:

yaa canım demeyıunutmusum o harekete bende bayılıyorm zaten o yuzden kac gundur kalcam ve bacaklarım agrıyor ama alısırlar kısa surede bırde karın hareketı bır ayagı kaldırıp dıgerını uzatyrsn ya super bencekaydirigubbakcemile2

bekleyin beniii...

74 ten 61 e iyi dusmussun ama 59 a dusmene gerek yok. 61 lede gelebilirsin bu gruba. Hem daha cok gaza gelirsin 50 li kilolarin arasinda

ayy evet canim yaa hepsi guzel valla am su son hareketler var yaa hadi oturup bi yere tutunup yapiyorsun onlar bana pek kolay geliyor nedense yaa su popoyu calistiran sanirim aynen valla benim de bacaklarim agriyor ama agri iyidir diyorumm -tatlicadiarzu- valla bi de sikilasma hissediyorum sanirim 36inci yazisim ama valla hissediyorum yaaa cok mutluyum hala sekil olarak guzel degiller ozellikle ic bacagim hala iyi degil ama iyi olcak gibi yaaa hadi insallah delikafadulden

yesacım canım dedıklerın cok guzel moral verdı bana. evet banada doktor ole demıstı haftada 3 gun yap demıstı ama o zamanda tembelliğe alısıyrm hepten bırakıyorum.
canım bende bas donmesı yapmadı hıc acaba sende nıye yapıyorkı tansıyonun falan mı dusuyrkı.bence o hareketı daha yavas yap 1 tane yapınca bıraz bekle sonra dıgerıne gec belkı daha ıyı olur

sağolun kızlar vallaha şöyle ozaman kendimi ben bi özetliyim
boy 160 kilo 61 işte
2007 yılına kadar 48 dim evlendim 52 53 oldum 2008 kasım sonu sigarayı bıraktım 3 ayda 4 kilo aldım oldumu sana 57 üstüne hemen hamile kaldım oldum 74
neyse hamilelik öncesine 3 kilo özüme dönmeye(artık 48 istemem olmazda zaten oyüzden 53 dicem) 8 kilo falan kaldı umarım başarırım
ama şimdi hem yazıp hemde gofret yiyorumkaydirigubbakcemile3

canım ağrı bencede ıyı demekkı calısmayan kaslarımız varmıs onlarıda calıstıryrz yakında calısmayan tek bır kas bırakmıyacagz zaten ne bulursak yapyrzkaydirigubbakcemile3 kesınlıkle sıkılasma vardır bende de ole kılo veremıyrm ama herkes kılo vermıssın dıyor.gecende sevgılıme dert yanıyrm kılo veremıyrm dıye o da dedıkı sen farketmıyorsun sen bayagı kılo verdın dedı ama bu kılo degıl sadece sıkılasma oldugunu anlattım.tabıkı ınsana gazda verıo bu cumleler bende gecende kendıme bakıp suna karar verdım bıraz kalcayı kaldıran hareket ve ıc bacak yaptımmı tamamdır neyse sen benı oyaladın canım rakıbım ben spora gıdıyrm burda kaldıkca yazıyrm yoksa gelınce cevaplarımı verırım sızehihoyyyt

afiyet olsun. Bak aklima findikli gofreti dusurdun. Mutfaktaki rafta duruyordu. dokunmaya da niyetim yoktu. Ne yapsam aceba simdi???
Bu arada 50 lere dusunce gerisini daha kolay verecegine inaniyorum. Sen 70 lerden inmissin buraya kadar. Rahat rahat %# e inersin

Son düzenleme:

aynen canim yaa valla icimi okumussun ben de bi birakirsam direkt birakirim diye korkuyorum cunku biraktigim zaman baslamam gercekten zor oluyor o yuzden biz boyle devam edelim kuzum ya bosver

valla canim tamamen donuyorsun sen de degil mi resimde yarim donme gibi gosteriliyor da oyle yapayim bakalim canim yavas yavas yapip beklersem umarim basim donmez :kedi:

canim benim yaaaaaa o kadar vermissin gerisi de gelir sen gel takil bizlere :lepi:
valla 53 pek guzel olur canim hatta 51-50 bile olur sositososito

benim de 3 part kaldi canim ya su 3 partta bi insin leslie teyzemle karin calisacagiz boshayallersmile

insallah cok super olacak canim benim yaaa hem sikilasalim hem de kilo verelim super olalaim hobaaaaaaa kaydirigubbakcemile5

hadi kolay gelsin sana da canim rakibim yerimseniben

aman sen bana uyma bakma ben akşam sadec e salkata yedim diye kaçamak yapıyom
bozmayalım diyetiii:))

:kedi: sırnaşık şey Kesinlikle tok tutar canım, mesela sabah yumurta yemediyse daha sonra 1 tane haşlayıp yersin Aklıma geldikçe söylerim ne tok tuttuğunu, esas bu işlerin uzmanı katrece, ona da sormalı

Ekledim de, sen hiç okumadın mı tibeti: http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html Yapma sayılarını özellikle yazmışlar. Peki sen kaç gündür yapıyon, hep *+ mı? (* ekstra spor için)

@SCYLLACIGIM canim yaa nerdesin bu callanetics kendini bole 3-4 gunde belli edemez degil mi yaaaa daha neler valla bacagimda sikilasma var diyorum yaaa valla billaaa hehe[/B]
Calan çok etkili yesacım, özellikle onların temposuna ayak uydurabiliyorsan... Ben de fark etti hemen, sıkılaştı her bi yanım sempatiksalakcinni

Watercım sabah gevreği az yediysen, o yüzden vücudunun direnci kırılmış olabilir. Akşama kadar aç kalmış sayılırsın çünkü. İncir tavsiye ederim, ben de çok halsizdim incire başladığımdan beri spora yapasım var sürekli delikafadulden
İşin ilginci ben de senin gibiyim, kaç gündür düzenli spor yapıyom hep dikkat ediyom ve aynıyım. Bugün akşama doğru 300 gram vermiş gibi oldum ama tamamiyle açlıktandı. Ama boşver, vücut sıkı olsun da... bayanssulusmile

Bu da benim utanc verici menum kizlar.
ilaveten leslie 5 mil, tibet (15 kere), 40 dk pilates ve 20 dk streching yaptim bilginize...Gunlerdir utaniyordum menulerimden o yuzden yazmiyordum ama artik yazacagim...
Bol kremalı kısmı keşke olmasaydı menün daha iyi olurdu ama sen
amma kahve içiyon yaw, o kadar spora yazık.
Sporun için tebrikler.
bekleyin beniii...
Hoşgeldin opuyorumnanaktan 61 kilo da bizim gruba dahil yerimseniben

DULCINEACigim Valla surekli bacagima dokunuyorum sapik miyim neyim yahuuu valla degisiklik var anam 3-4 gunde ne degisiklik olacak derdim ama valla var

bu arada ben son zamanlarda yildizli aliyorum degil mi heheh

sana zahmet olmazsa bi yayinlasana listeyi gozumuz gonlumuz acilsin kim birinci ciksin ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…