yesacım yaptıkların ve yediklerın gayet guzel bende hemen gideyım spora baslıyayım sonnra sporlarımı eklerım
waterimm spiderim bu kadar az yersen tabii KENDINI ACAIP YORGUN HISSEDERSIN (kafaya vurma smileysi)
canim spor yaptigin ilk haftalar kesinlikle fazla cikar 2(iki) +2(iki)= 4(dort) bu boyle biline valla diyorum bak:)
regl de ne zamna bitti canim onun bitiminden 3 gun sonra gercek kilonu gorebilirsin
callanetics beni de yoruyor ama su bacak hareketi var ayak ucunda topugunu birlestirip var yaaa ben o hareketin hastayimmm cok eminim o hareket muthis calistiriyor nasil agritiyor bacagimi ama yine de binbir hevesle yapiyorum kesinlikle calistiriyor o hareket super bi sekilde SUPER OLACAK SUPER HADI HOBAAAAAAAAAAAA
aynı sorun bende de var canım nolcaz biz böle yaaa
aranıza gelmeye 2 kilocuk kaldı kızlar 74 tüm ama gebeydim...)) doğurdum 5 ayda ancaaaa 61 oldum
kısmetse yakında aranızdayım
bekleyin beniii...
waterimm spiderim bu kadar az yersen tabii KENDINI ACAIP YORGUN HISSEDERSIN (kafaya vurma smileysi)
canim spor yaptigin ilk haftalar kesinlikle fazla cikar 2(iki) +2(iki)= 4(dort) bu boyle biline valla diyorum bak:)
regl de ne zamna bitti canim onun bitiminden 3 gun sonra gercek kilonu gorebilirsin
callanetics beni de yoruyor ama su bacak hareketi var ayak ucunda topugunu birlestirip var yaaa ben o hareketin hastayimmm cok eminim o hareket muthis calistiriyor nasil agritiyor bacagimi ama yine de binbir hevesle yapiyorum kesinlikle calistiriyor o hareket super bi sekilde SUPER OLACAK SUPER HADI HOBAAAAAAAAAAAA
aranıza gelmeye 2 kilocuk kaldı kızlar 74 tüm ama gebeydim...)) doğurdum 5 ayda ancaaaa 61 oldum
bekleyin beniii...
yaa canım demeyıunutmusum o harekete bende bayılıyorm zaten o yuzden kac gundur kalcam ve bacaklarım agrıyor ama alısırlar kısa surede bırde karın hareketı bır ayagı kaldırıp dıgerını uzatyrsn ya super bencekaydirigubbakcemile2
amaninnnnnnnnn zorlu bi rakip geliyorrrrrrr canim ne bekliyosun kop gel yahuuuu boy nedir bi de hemen ogrenelimm boy ile kilo arasi farkin nedir kaydirigubbakcemile yakinda falan deme artik yaa ne kalmis surda hadi hadi hosgeldin hosgeldin sositososito
@WATERSPIDER canim aslinda en iyisi bi gun spor yapip bi gun vucudu dinlendirmekmis ama valla ben de hergun yapmaya calisiyorum arada ipin ucunu kacirsam da
sakin moralini de bozma canim spor yaptigin ilk haftayi bosver ondan sonraki haftalar bi bakacaksin tartiya senbile sasiracaksin valla
bu arada benim midem bulaniyor bu tibetin ilk hareketinden dolayi yaaaaaaaaaa gerisi rahat sorun yok da bu donme isi bana hic iyi gelmiyor valla yaaaaaaaaaaa :)
ayy evet canim yaa hepsi guzel valla am su son hareketler var yaa hadi oturup bi yere tutunup yapiyorsun onlar bana pek kolay geliyor nedense yaa su popoyu calistiran sanirim aynen valla benim de bacaklarim agriyor ama agri iyidir diyorumm -tatlicadiarzu- valla bi de sikilasma hissediyorum sanirim 36inci yazisim ama valla hissediyorum yaaa cok mutluyum hala sekil olarak guzel degiller ozellikle ic bacagim hala iyi degil ama iyi olcak gibi yaaa hadi insallah delikafadulden
sağolun kızlar vallaha şöyle ozaman kendimi ben bi özetliyim
boy 160 kilo 61 işte
2007 yılına kadar 48 dim evlendim 52 53 oldum 2008 kasım sonu sigarayı bıraktım 3 ayda 4 kilo aldım oldumu sana 57 üstüne hemen hamile kaldım oldum 74
neyse hamilelik öncesine 3 kilo özüme dönmeye(artık 48 istemem olmazda zaten oyüzden 53 dicem) 8 kilo falan kaldı umarım başarırım
ama şimdi hem yazıp hemde gofret yiyorumkaydirigubbakcemile3
yesacım canım dedıklerın cok guzel moral verdı bana. evet banada doktor ole demıstı haftada 3 gun yap demıstı ama o zamanda tembelliğe alısıyrm hepten bırakıyorum.
canım bende bas donmesı yapmadı hıc acaba sende nıye yapıyorkı tansıyonun falan mı dusuyrkı.bence o hareketı daha yavas yap 1 tane yapınca bıraz bekle sonra dıgerıne gec belkı daha ıyı olur
sağolun kızlar vallaha şöyle ozaman kendimi ben bi özetliyim
boy 160 kilo 61 işte
2007 yılına kadar 48 dim evlendim 52 53 oldum 2008 kasım sonu sigarayı bıraktım 3 ayda 4 kilo aldım oldumu sana 57 üstüne hemen hamile kaldım oldum 74
neyse hamilelik öncesine 3 kilo özüme dönmeye(artık 48 istemem olmazda zaten oyüzden 53 dicem) 8 kilo falan kaldı umarım başarırım
ama şimdi hem yazıp hemde gofret yiyorumkaydirigubbakcemile3
canım ağrı bencede ıyı demekkı calısmayan kaslarımız varmıs onlarıda calıstıryrz yakında calısmayan tek bır kas bırakmıyacagz zaten ne bulursak yapyrzkaydirigubbakcemile3 kesınlıkle sıkılasma vardır bende de ole kılo veremıyrm ama herkes kılo vermıssın dıyor.gecende sevgılıme dert yanıyrm kılo veremıyrm dıye o da dedıkı sen farketmıyorsun sen bayagı kılo verdın dedı ama bu kılo degıl sadece sıkılasma oldugunu anlattım.tabıkı ınsana gazda verıo bu cumleler bende gecende kendıme bakıp suna karar verdım bıraz kalcayı kaldıran hareket ve ıc bacak yaptımmı tamamdır neyse sen benı oyaladın canım rakıbım ben spora gıdıyrm burda kaldıkca yazıyrm yoksa gelınce cevaplarımı verırım sızehihoyyyt
afiyet olsun. Bak aklima findikli gofreti dusurdun. Mutfaktaki rafta duruyordu. dokunmaya da niyetim yoktu. Ne yapsam aceba simdi???
Bu arada 50 lere dusunce gerisini daha kolay verecegine inaniyorum. Sen 70 lerden inmissin buraya kadar. Rahat rahat %# e inersin
:kedi: sırnaşık şey Kesinlikle tok tutar canım, mesela sabah yumurta yemediyse daha sonra 1 tane haşlayıp yersinhaklisin pitircigimm benimm cimcimem benimm yerim seni opuyorumnanaktan
sut siskinlik yapio ama cok deil idare ederimm genelde nesfittle falan kullanayim hem tokta tutar dimi findikli lokumum?insallah gecici donemdir sultanimm insalahh opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Ekledim de, sen hiç okumadın mı tibeti: http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html Yapma sayılarını özellikle yazmışlar. Peki sen kaç gündür yapıyon, hep *+ mı? (* ekstra spor için)Ekle ekle beni listeye... Ben de power yoga yapmistim bir sure. Beni en zorlayan son hareket. Ilk harakete alisinca donmek kolaylasiyor. Ben madem 15 te takilayim bir sure. Bendeki videolarda hep 9 a kadar yapiyor. Ben cok mu kasiyom acaba?? yediden basladim sonra 9 yaptim ve onbese kadar ciktim 15 gun icinde..
Calan çok etkili yesacım, özellikle onların temposuna ayak uydurabiliyorsan... Ben de fark etti hemen, sıkılaştı her bi yanım sempatiksalakcinni@SCYLLACIGIM canim yaa nerdesin bu callanetics kendini bole 3-4 gunde belli edemez degil mi yaaaa daha neler valla bacagimda sikilasma var diyorum yaaa valla billaaa hehe[/B]
Watercım sabah gevreği az yediysen, o yüzden vücudunun direnci kırılmış olabilir. Akşama kadar aç kalmış sayılırsın çünkü. İncir tavsiye ederim, ben de çok halsizdim incire başladığımdan beri spora yapasım var sürekli delikafaduldenslm kızlar ben geldim.bugun yediklerimi yazacagım ama cok sacma sapan beslendım.
birazdan spora başlıyacağım ama kendimi acayip yorgun hissediyorum. callenictis fena yoruyor beni.
kızlar birde ben böyle uğraşınca kilo veemiyrm bunu anladım. bir haftadır düzenli baslenip spor yapıyorum insan 100 gr bile vermezmi tartı hergün aynı tartıdamı sorun var dıye onla uğraştım o da doğru ,regl oldugumdandır dıyrdm eee o da geçti ama yine sonuç yok. bendemi sorun var benim vucutmu direniyor anlamadım. yada vücudum su topladı ama bırakmıokaydirigubbakcemile3 heralde direniyor benim vucut bir verecek tam verecekkaydirigubbakcemile2
Bol kremalı kısmı keşke olmasaydı menün daha iyi olurdu ama senBu da benim utanc verici menum kizlar.
ilaveten leslie 5 mil, tibet (15 kere), 40 dk pilates ve 20 dk streching yaptim bilginize...Gunlerdir utaniyordum menulerimden o yuzden yazmiyordum ama artik yazacagim...
Hoşgeldin opuyorumnanaktan 61 kilo da bizim gruba dahil yerimsenibenaranıza gelmeye 2 kilocuk kaldı kızlar 74 tüm ama gebeydim...)) doğurdum 5 ayda ancaaaa 61 oldum
bekleyin beniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?