selam kızlar bi kaç gündür yazamıyordur ben cumartesiden beri por yapamıyorum biraz rahatsızım hem grip hemde diş problemim var hiç neşem yok yani o yüzden biraz sporu boşladım ama yediklerime dikat ediyorum inşallah 1 kaç güne toparlanıp yeniden spora ağırlık vericem
gecmis olsunn ttaatlimmm
disinde ne oldu canim?kanal tedavisimi oluyosunn ?
geçmiş olsun canım bol bol portakal ye çabucak iyileşirsin inşallah
dulci ve yesanın söylediği çıktı valla, beni rakip görmüyorlardı yarışta öyle de olucak.r...
Kız cimcime sende bi alışveriş tutkusudur gidiyo, çok mu zenginsin aklinialirimsmile Aynısının daha ucuzunu da bulursun fıstık, hem o zamana dek kilon da oturmuş olur.
kızlar ya bişi sorcam size sarkmış kollar için bi öneriniz var mı
çok fazla sarkık degiller ama genede beni rahatsız ediyor
1 dilimden bişi olmaz canım, ama nutella yerine başka atıştırmalık alternetifler bulmalısın a.s Süt de tok tutuyo buarada ama o da sana dokunuyodu sanırsam. Bi de geçici bi oburluk dönemi olabilir, bende bazen senin gibi oluyom sırnaşık şey hep aç hep aç :)))ayyy insallahh kaymakli katmerimm insallahh bi baslayabilsemm bi aklima koysamm canikom.simdi bi dilim nutellali ekmek yedimm napcam bilmiorumm engel olamiorum bu nasil bi histir bi iradedir anlamiomm kuzumm onceden iradeliydimm dikkat ediodum ne guzel bballi coregim opuyorumnanaktan
Keyifler nasıl canım?yapmadım canım ama yarından itibaren aksatmıcam tibetleri
sağol canım evet havalar çok tuhaf bi kurtulamadım bu gripten
Selam tweetycimkızlar ya bişi sorcam size sarkmış kollar için bi öneriniz var mı
çok fazla sarkık degiller ama genede beni rahatsız ediyor
Melabaaaaaaaaaaaa ben geldim oncelikle yediklerim
1 dilimden bişi olmaz canım, ama nutella yerine başka atıştırmalık alternetifler bulmalısın a.s Süt de tok tutuyo buarada ama o da sana dokunuyodu sanırsam. Bi de geçici bi oburluk dönemi olabilir, bende bazen senin gibi oluyom sırnaşık şey hep aç hep aç :)))
.
Keşke bize haber verseydin, biz de önce 3 çok az 5 ten falan başlayalım demiştik ama gripin bu konuda bilgili, arkadaşı yapıyomuş, o yüzden mevcut bilgi dışına çıkmamıştık, iyi de çıkmamışız. Çünkü ilk harekete ancak alışıyo vücut. 3 ile başladık, haftada 2 adet arttırarak 9 a ulaştık biz. (21 e ulaşıncaya kadar böyle devam edecez.) Direkt çoğaltınca zaten ilk harekette çok kötü olur insan.
Bi çoğumuz başta yanlış anlamıştı ilk hareketi, sen umarım doğru yapıyorsundur: Kendi etrafından fırıl fırıl dönmek gerekiyor ilk harekette. Eğer bu şekilde direkt 15 yapabildiysen helal olsun sana sempatiksalakcinni Seni de ekleyim mi listeye?
Selam cimcime, yine tatlı yeişsin aklinialirimsmile Menün her zamanki gibi güzel ama amma çok çay içiyon yahu.
bende yediklerimi yazim bari
sabah 3 dilim kepek ekmeği labne fıstık ezmesi çay +domates salatalık
öğlen fırında sebzeli makarna (az yaglı tabi)
akşam salata ve biraz haşlanmış nohut ve yoğurt
şimdide yaşil çayımı fondipliyorum
he bide spor olarak 20 dk leslie
ve 30 dk stepper
şekerim menün güzelde ara öğünlerin nerde....????
slm kızlar ben geldim.bugun yediklerimi yazacagım ama cok sacma sapan beslendım.
SABAH
Mısır gevreği(yarım yağlı sütle)
ÖĞLE
yulaflı bisküvi
şekersiz çay
(öğle arası toplantı olduğu için böyle geçiştirdim)
ARA
elma
AKŞAM
mercimek çorbası
yağsız pırasa yemeği
yoğurt
portakal yedim ve birde küçük bir porsiyon yarım yağlı sütle yapılmış puding yedim
birazdan spora başlıyacağım ama kendimi acayip yorgun hissediyorum. callenictis fena yoruyor beni.
kızlar birde ben böyle uğraşınca kilo veemiyrm bunu anladım. bir haftadır düzenli baslenip spor yapıyorum insan 100 gr bile vermezmi tartı hergün aynı tartıdamı sorun var dıye onla uğraştım o da doğru ,regl oldugumdandır dıyrdm eee o da geçti ama yine sonuç yok. bendemi sorun var benim vucutmu direniyor anlamadım. yada vücudum su topladı ama bırakmıokaydirigubbakcemile3 heralde direniyor benim vucut bir verecek tam verecekkaydirigubbakcemile2
Melabaaaaaaaaaaaa ben geldim oncelikle yediklerim
sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu
yesil cay
ogle
sandvic (icinede peynir sogan ozlu bi karisim )
1 ekler
yesil cay
ara
meyve cayi
ara
meyve cayi
aksam (18.30da bitirdim yeme faslini:)
karnibahar
patates puresi
etli bi sey
beyaz cikolatali bi sey
yesil cay
ara (daha olmadi olacak:)
meyve cayi
ara (daha olmadi olacak:)
maya+ sut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?