50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya bişi sorcam size sarkmış kollar için bi öneriniz var mı
çok fazla sarkık degiller ama genede beni rahatsız ediyor

geçmiş olsun canım bol bol portakal ye çabucak iyileşirsin inşallah

Melabaaaaaaaaaaaa ben geldim oncelikle yediklerim

sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu
yesil cay

ogle
sandvic (icinede peynir sogan ozlu bi karisim )
1 ekler
yesil cay

ara
meyve cayi

ara
meyve cayi

aksam (18.30da bitirdim yeme faslini:)
karnibahar
patates puresi
etli bi sey
beyaz cikolatali bi sey
yesil cay

ara (daha olmadi olacak:)
meyve cayi

ara (daha olmadi olacak:)
maya+ sut

YAPTIKLARIM

1- 8 min videosu

2- tibet

3-callanetics

4-leslie ile bacak calisma

5- leslie ile karin calisma (iniyor su an da ama yapilacak bugun ins )

NOT: YAA ben acaip siki hissediyorum bacaklarimi bugun ozellikle bu callanetics hemen etkisini gosteremez heralde leslie ile bacak calisma da ayni sekilde acaba taaaaaaaa ne zamandir bi seyler yapiyorum ya acaba onun mu meyvesini aliyorum acaba ???

bende yediklerimi yazim bari
sabah 3 dilim kepek ekmeği labne fıstık ezmesi çay +domates salatalık
öğlen fırında sebzeli makarna (az yaglı tabi)
akşam salata ve biraz haşlanmış nohut ve yoğurt
şimdide yaşil çayımı fondipliyorum
he bide spor olarak 20 dk leslie
ve 30 dk stepper

gecmis olsunn ttaatlimmm
disinde ne oldu canim?kanal tedavisimi oluyosunn ?

henüz değil canım bi kaç gündür beni rahatsız bi ağrı vardı bugün dr gittim iltihaplanma yapmıs diş filmi falan cekildim sanırım kanal tedavisi olcam ama önce iltihabı kurutmam lazım bunun içinde antibiyotige başladı m:teselli:

dulci ve yesanın söylediği çıktı valla, beni rakip görmüyorlardı yarışta öyle de olucak.r...

:roflol: :roflol: alkisalkisalkis

Kız cimcime sende bi alışveriş tutkusudur gidiyo, çok mu zenginsin aklinialirimsmile Aynısının daha ucuzunu da bulursun fıstık, hem o zamana dek kilon da oturmuş olur.

he canim ya cok zenginim -tatlicadiarzu- bayadir yapmiyordumm bi yaptim mi tam yapayim dedim hehe aynisindan bulamam da canim benim bakacagiz artik
ev cadisi masallah yaw bi cantaya o kadar para verilir mi hele cuzdana o kadar para verilir mi kaydirigubbakcemile gle gule kullan canim hehe

8 Minute arms yaz canim google a bakalim ne cikiyor yerimseniben

1 dilimden bişi olmaz canım, ama nutella yerine başka atıştırmalık alternetifler bulmalısın a.s Süt de tok tutuyo buarada ama o da sana dokunuyodu sanırsam. Bi de geçici bi oburluk dönemi olabilir, bende bazen senin gibi oluyom sırnaşık şey hep aç hep aç :)))
yapmadım canım ama yarından itibaren aksatmıcam tibetleri
sağol canım evet havalar çok tuhaf bi kurtulamadım bu gripten
Keyifler nasıl canım?

Selam tweetycim
1-2 kilo dambıllar ağırlık çalışabilirsin yarım şınav çekebilirsin

Melabaaaaaaaaaaaa ben geldim oncelikle yediklerim

Selam cimcime, yine tatlı yemişsin aklinialirimsmile Menün her zamanki gibi güzel ama amma çok çay içiyon yahu.

haklisin pitircigimm benimm cimcimem benimm yerim seni opuyorumnanaktan
sut siskinlik yapio ama cok deil idare ederimm genelde nesfittle falan kullanayim hem tokta tutar dimi findikli lokumum?insallah gecici donemdir sultanimm insalahh opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Ekle ekle beni listeye... Ben de power yoga yapmistim bir sure. Beni en zorlayan son hareket. Ilk harakete alisinca donmek kolaylasiyor. Ben madem 15 te takilayim bir sure. Bendeki videolarda hep 9 a kadar yapiyor. Ben cok mu kasiyom acaba?? yediden basladim sonra 9 yaptim ve onbese kadar ciktim 15 gun icinde..

Selam cimcime, yine tatlı yeişsin aklinialirimsmile Menün her zamanki gibi güzel ama amma çok çay içiyon yahu.

saolasin kusum kendimi caya verdim -tatlicadiarzu- gunde 3 bardak yesil cay icmeye ozen gosteriyorum canim dun de meyve caylari almistim bole her biri farkli bi sey tatlari da pek hosuma gittti cay yerine onu iciyorum

sut + maya da bugun 4uncu gunum olacak bakalim sutun icine mayayi katip iciyorum valla batti balik yan gider delikafadulden

tatli da valla onume geliyor canim yaa yoksa ben almiyorum valla bugun ev sahibimle disari ciktik esine sordu bi sey istiyormusun disardan diye tatli al dedi yaa kaydirigubbakcemile valla benim sucum deel yani lülülülülülü

@gamis gecmis olsun canim benim hemen gecer insallah

@SCYLLACIGIM canim yaa nerdesin bu callanetics kendini bole 3-4 gunde belli edemez degil mi yaaaa daha neler valla bacagimda sikilasma var diyorum yaaa valla billaaa hehe

şekerim menün güzelde ara öğünlerin nerde....????

slm kızlar ben geldim.bugun yediklerimi yazacagım ama cok sacma sapan beslendım.
SABAH
Mısır gevreği(yarım yağlı sütle)

ÖĞLE
yulaflı bisküvi
şekersiz çay
(öğle arası toplantı olduğu için böyle geçiştirdim)

ARA
elma

AKŞAM
mercimek çorbası
yağsız pırasa yemeği
yoğurt

portakal yedim ve birde küçük bir porsiyon yarım yağlı sütle yapılmış puding yedim

birazdan spora başlıyacağım ama kendimi acayip yorgun hissediyorum. callenictis fena yoruyor beni.

kızlar birde ben böyle uğraşınca kilo veemiyrm bunu anladım. bir haftadır düzenli baslenip spor yapıyorum insan 100 gr bile vermezmi tartı hergün aynı tartıdamı sorun var dıye onla uğraştım o da doğru ,regl oldugumdandır dıyrdm eee o da geçti ama yine sonuç yok. bendemi sorun var benim vucutmu direniyor anlamadım. yada vücudum su topladı ama bırakmıokaydirigubbakcemile3 heralde direniyor benim vucut bir verecek tam verecekkaydirigubbakcemile2

waterimm spiderim bu kadar az yersen tabii KENDINI ACAIP YORGUN HISSEDERSIN (kafaya vurma smileysi)

canim spor yaptigin ilk haftalar kesinlikle fazla cikar 2(iki) +2(iki)= 4(dort) bu boyle biline valla diyorum bak:)

regl de ne zamna bitti canim onun bitiminden 3 gun sonra gercek kilonu gorebilirsin

callanetics beni de yoruyor ama su bacak hareketi var ayak ucunda topugunu birlestirip var yaaa ben o hareketin hastayimmm cok eminim o hareket muthis calistiriyor nasil agritiyor bacagimi ama yine de binbir hevesle yapiyorum kesinlikle calistiriyor o hareket super bi sekilde SUPER OLACAK SUPER HADI HOBAAAAAAAAAAAA

aynı sorun bende de var canım nolcaz biz böle yaaa

yesacım yaptıkların ve yediklerın gayet guzel bende hemen gideyım spora baslıyayım sonnra sporlarımı eklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…