he yoooo iyi geceleeer kızlaaarrr
ayy evet canim yaa hepsi guzel valla am su son hareketler var yaa hadi oturup bi yere tutunup yapiyorsun onlar bana pek kolay geliyor nedense yaa su popoyu calistiran sanirim aynen valla benim de bacaklarim agriyor ama agri iyidir diyorumm -tatlicadiarzu- valla bi de sikilasma hissediyorum sanirim 36inci yazisim ama valla hissediyorum yaaa cok mutluyum hala sekil olarak guzel degiller ozellikle ic bacagim hala iyi degil ama iyi olcak gibi yaaa hadi insallah delikafadulden
Ben dedim ama dimi, hep dediğime geliyorsun:)
Nerede teşekkürüm :dilcikar:
Burnun nasıl canım?? Şişler falan? Öptüüüüüüüüm.
:ecrin_bebek:
canım kızmıyımda napayım hiç meyve yok.... hep tatlı hep tatlı.... hani elma hani portakal....
ama kurtarmak için 5 mil yürümüşün callanetics de yapacakmışın hiç yoktan iyidir...
:lepi: Çaktırma ama waterın bizden çok * ı var yerimseniben Hepinize de kocaman alkış delikafaduldenDULCINEACIGIMMMM SENLE BANA KOCAMAN ALKIS YAHUUU SONRA DA WATERSPIDER A
Teşekkürler ŞenizBen dedim ama dimi, hep dediğime geliyorsun:)
Nerede teşekkürüm :dilcikar:
Naber tontişkom kaydirigubbakcemile3 Spor yaptın mı bugün?
:lepi: Çaktırma ama waterın bizden çok * ı var yerimseniben Hepinize de kocaman alkış delikafadulden
Teşekkürler Şeniz
kuzum valla canini yirimmmmm ayyy ben bunu hergun yapsam sencee sadece bi ara yine turkiyeye gidecegim o ara yapamasam ama sonra yine yapsam temmuzda nasil olurum cokacimcoookcokacimcoook offff bi de sacim uzarsa tamamdri mayali sutumu ictim bu arada bugun 4uncu gunum oldu hadi bakalimm Şeniz cooooooooooooook ama coooooooook tesekkurler burnunu yedigim hehehhe Şeniz
Geçmiş olsun a.s.iyiyim canım şişler, azcık azcık azalıyor:)
iyiyi bebişimmm olumunekankayizsmile
yapmammı sporrr guclubacismile
azucucuk yaptımm misafir gelecek diye yarıda kestimmm
he yoooooo iyi geceler citir anne naber yaa nassin bakalim ne yedin ne ictin bugun :))
DULCINEACIGIMMMM SENLE BANA KOCAMAN ALKIS YAHUUU SONRA DA WATERSPIDER A
yasemcigimin adi mi yok benim gozler mi gormuyor hehehhe :)
olumunekankayizsmileTeşekkürler Şeniz
her gün yaparsan temmuzda taş olursun sen bence bayanssulusmile
mayalı süt ne yahu
bir de bak koçumuz bir site önerdi çok güzel http://www.kilotakibi.com/anasayfam.asp
gerçi beni bugün 953 kalori almış gösterdi, orda biraz saçmaladı ya neyse:)
aman ben onu gecerimmm hem o bizden sonra basladi ki ilerde biraz su koyveriverir hehhe ayyy su leslie karin videosu bi inseydin onu yapayim sonra da banyo yapayim yatayim diyorum yahuu valla yoruldum olumunekankayizsmile
Geçmiş olsun a.s.
Efferin sana, yediklerine de dikkat. Mesajını okudum canım, bekleme sürecine girdim işte, her ne kadar süper geçse de görüşme insanın içinde yine bi kuşku kalıyo
Ben de yorgunum ama yapmadan önce kesin yapmalıyım spor, hele bi anam yatsaydı da salon bana kalsaydı guclubacismile
aman ben onu gecerimmm hem o bizden sonra basladi ki ilerde biraz su koyveriverir hehhe ayyy su leslie karin videosu bi inseydin onu yapayim sonra da banyo yapayim yatayim diyorum yahuu valla yoruldum olumunekankayizsmile
her gün yaparsan temmuzda taş olursun sen bence bayanssulusmile
mayalı süt ne yahu
bir de bak koçumuz bir site önerdi çok güzel http://www.kilotakibi.com/anasayfam.asp
gerçi beni bugün 953 kalori almış gösterdi, orda biraz saçmaladı ya neyse:)
sanada iyi geceleeerrr cimcimeeemmm çook iyiyim maşşaaalaaah-tatlicadiarzu-
çıtırın gurbannn olsun sağğaaaa
6yidilerim içtiklerimi not tuymadum canımm bunu yazınca bi hesp yapıp yazarımmm
:kedi:
serapmı gördüm dedin dimiiisırnaşık şey
yesa senin boyun kaç ? çok merak ettim..bilmiyorumkismile
47 çok zayıf olmazmı?
bende duruma bakarım bu gece bi boşluk bulursam verdiğin linki denerim:ecrin_bebek:
temkinli davranınca bu tarz konularda hayal kırıklığı yaşamıyor insanboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?