50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cimcimem ben de senle aynı durumdayım yaw, özellikle bacaklarımdan çok memnunum :)) Bugün daha bişi yapamadım ama biraz leslie sonra callan yapcam ev müsait olunca *+ mı peşin verdim yani :))

he yoooooo iyi geceler citir anne naber yaa nassin bakalim ne yedin ne ictin bugun :))

DULCINEACIGIMMMM SENLE BANA KOCAMAN ALKIS YAHUUU SONRA DA WATERSPIDER A

yasemcigimin adi mi yok benim gozler mi gormuyor hehehhe :)

Ben dedim ama dimi, hep dediğime geliyorsun:)
Nerede teşekkürüm :dilcikar:

Ben dedim ama dimi, hep dediğime geliyorsun:)
Nerede teşekkürüm :dilcikar:

kuzum valla canini yirimmmmm ayyy ben bunu hergun yapsam sencee sadece bi ara yine turkiyeye gidecegim o ara yapamasam ama sonra yine yapsam temmuzda nasil olurum cokacimcoookcokacimcoook offff bi de sacim uzarsa tamamdri mayali sutumu ictim bu arada bugun 4uncu gunum oldu hadi bakalimm Şeniz cooooooooooooook ama coooooooook tesekkurler burnunu yedigim hehehhe Şeniz

Burnun nasıl canım?? Şişler falan? Öptüüüüüüüüm.

iyiyim canım şişler, azcık azcık azalıyor:)

:sinifsinif: hiç güzel meyve yok bu mevsimde de ya
erik çıksa da yesek.

:lepi: Çaktırma ama waterın bizden çok * ı var yerimseniben Hepinize de kocaman alkış delikafadulden

Teşekkürler Şeniz

aman ben onu gecerimmm hem o bizden sonra basladi ki ilerde biraz su koyveriverir hehhe ayyy su leslie karin videosu bi inseydin onu yapayim sonra da banyo yapayim yatayim diyorum yahuu valla yoruldum olumunekankayizsmile

her gün yaparsan temmuzda taş olursun sen bence bayanssulusmile

mayalı süt ne yahu

bir de bak koçumuz bir site önerdi çok güzel http://www.kilotakibi.com/anasayfam.asp
gerçi beni bugün 953 kalori almış gösterdi, orda biraz saçmaladı ya neyse:)

iyiyim canım şişler, azcık azcık azalıyor:)
Geçmiş olsun a.s.
iyiyi bebişimmm olumunekankayizsmile
yapmammı sporrr guclubacismile

azucucuk yaptımm misafir gelecek diye yarıda kestimmm

Efferin sana, yediklerine de dikkat. Mesajını okudum canım, bekleme sürecine girdim işte, her ne kadar süper geçse de görüşme insanın içinde yine bi kuşku kalıyo

Ben de yorgunum ama yapmadan önce kesin yapmalıyım spor, hele bi anam yatsaydı da salon bana kalsaydı guclubacismile

he yoooooo iyi geceler citir anne naber yaa nassin bakalim ne yedin ne ictin bugun :))

DULCINEACIGIMMMM SENLE BANA KOCAMAN ALKIS YAHUUU SONRA DA WATERSPIDER A

yasemcigimin adi mi yok benim gozler mi gormuyor hehehhe :)

sanada iyi geceleeerrr cimcimeeemmm çook iyiyim maşşaaalaaah-tatlicadiarzu-

çıtırın gurbannn olsun sağğaaaa
6yidilerim içtiklerimi not tuymadum canımm bunu yazınca bi hesp yapıp yazarımmm
:kedi:

serapmı gördüm dedin dimiiisırnaşık şey

sağada selam tatlışımm Şenizbende daş olcam az kaldııııııııııııııııısositososito

aman ben onu gecerimmm hem o bizden sonra basladi ki ilerde biraz su koyveriverir hehhe ayyy su leslie karin videosu bi inseydin onu yapayim sonra da banyo yapayim yatayim diyorum yahuu valla yoruldum olumunekankayizsmile

yesa senin boyun kaç ? çok merak ettim..bilmiyorumkismile

47 çok zayıf olmazmı?

bende duruma bakarım bu gece bi boşluk bulursam verdiğin linki denerim:ecrin_bebek:

temkinli davranınca bu tarz konularda hayal kırıklığı yaşamıyor insanboshayallersmile

Bu callan ikimize de çok iyi geldi yesacım cadıcım yaw, ikimizde aynı aydan başladık spora aklinialirimsmile Kaç dk bu video? Ben daha hiç bi spor yapmadım ve çoook yorgunum eyvahedigeldismile

ben de uye oldum canim benim o siteye sabah :lepi:

hadi insallah das olmamizin dilegine :Saruboceq:

canim sutun icine bir tatli kasigi maya katip iciyorum sac tirnak her bi halt icin hadi bakalim umarim bi sey olmaz hehehheh sempatiksalakcinni

heheh canim sen de baslasana yahuu tibete listede adini goresim var gel artik boshayallersmile

hesap yetismez senin yediklerine bugun hehhehe bi de misafir neyim agirlamissin ki hobaaaaa :teytey:

yesa senin boyun kaç ? çok merak ettim..bilmiyorumkismile
47 çok zayıf olmazmı?

1456inci yazisim canim benim ama olsun dostlar saolsun

1.57 boyum var 47 olayim diyorum boy kilo arasi 10 farktan dolayi

bi de gobegim var bi de bacak ozellikle ic bacak sorunum var bi de selulit sorunum var kaydirigubbakcemile

sen nasilsin canim benim :teytey:

bende duruma bakarım bu gece bi boşluk bulursam verdiğin linki denerim:ecrin_bebek:
temkinli davranınca bu tarz konularda hayal kırıklığı yaşamıyor insanboshayallersmile

Şimdi başlasan indirmeye hemen iner canım...
Temkinli olamıyom ki yasemincim, cidden çok iyi geçti, ve şu ana kadar böyle geçenler olumlu sonuçlandı, bu en iyisiydi, bi de ilk gidişim de değildi. Olumsuz sonuçlanırsan neden öyle olduğunu tahmin bile edemem. Sebep yok ki :sm_confused: Bakalım işte, bekliyom bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…