Bu callan ikimize de çok iyi geldi yesacım cadıcım yaw, ikimizde aynı aydan başladık spora aklinialirimsmile Kaç dk bu video? Ben daha hiç bi spor yapmadım ve çoook yorgunum eyvahedigeldismile
ben de uye oldum canim benim o siteye sabah :lepi:
hadi insallah das olmamizin dilegine :Saruboceq:
canim sutun icine bir tatli kasigi maya katip iciyorum sac tirnak her bi halt icin hadi bakalim umarim bi sey olmaz hehehheh sempatiksalakcinni
valla cok iyi geldi canim benim yaaa yine paylasalim degisimleri valla bugun 4uncu gunumuz sanirim ben mayali sutle ayni anda basladim da ordan biliyorum -tatlicadiarzu-
canim part 6 iniyor su an da bi de part 7si var bilemedim ki kac dk
ama leslie ile bacak yapmak guzelmis bi de karin videosunu deneyeyim dedim de hadi bakaimm delikafadulden
maya göbek yapar canım, biliyorsun dimi, selülit de yapabilir hatta, bir yerden düzelteyim derken bir yerden bozma sonra.
heheh canim sen de baslasana yahuu tibete listede adini goresim var gel artik boshayallersmile
hesap yetismez senin yediklerine bugun hehhehe bi de misafir neyim agirlamissin ki hobaaaaa :teytey:
tey:
canim pek cok arastirdim en cok korkulan konulardan birisi kilo aldirmasiydi ama neyseki fos cikti o haber su an icim rahat 5 kisiyle falan konsutum bi tanesi 2 ay duzenli icmis hangi kiloyla basladiysam o kilodaydim 2 ayin sonunda dedi bakalim bi 10 gun deneyim 1 gun ara verecegim olmadi tamamen birakirim yerimseniben
valla cok iyi geldi canim benim yaaa yine paylasalim degisimleri valla bugun 4uncu gunumuz sanirim ben mayali sutle ayni anda basladim da ordan biliyorum -tatlicadiarzu-
ama leslie ile bacak yapmak guzelmis bi de karin videosunu deneyeyim dedim de hadi bakaimm delikafadulden
siz tamamını yapıyor musunuz callan'ın benim gibi seçerek mi yapıyorsunuz yoksa:)
ben de uye oldum canim benim o siteye sabah :lepi:
hadi insallah das olmamizin dilegine :Saruboceq:
canim sutun icine bir tatli kasigi maya katip iciyorum sac tirnak her bi halt icin hadi bakalim umarim bi sey olmaz hehehheh sempatiksalakcinni
heheh canim sen de baslasana yahuu tibete listede adini goresim var gel artik boshayallersmile
hesap yetismez senin yediklerine bugun hehhehe bi de misafir neyim agirlamissin ki hobaaaaa :teytey:
1456inci yazisim canim benim ama olsun dostlar saolsun
1.57 boyum var 47 olayim diyorum boy kilo arasi 10 farktan dolayi
bi de gobegim var bi de bacak ozellikle ic bacak sorunum var bi de selulit sorunum var kaydirigubbakcemile
sen nasilsin canim benim :teytey:
Menünü toptan yazarsan daha iyi yorumlayabiliriz canım ama akşam yemeğin güzelmiş. Ben de biraz zorladım katrece saraçım yaw, sonrasında da midem kalktı :) Umarım küçük bi sorundur fıstık. yerimseniben
DULCINEACigim Valla surekli bacagima dokunuyorum sapik miyim neyim yahuuu valla degisiklik var anam 3-4 gunde ne degisiklik olacak derdim ama valla var
Tamamını yapıyom ben şakkıdı bayanssulusmile
Kızlar ben yavaştan başlıyom spora, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüm. opuyorumnanaktan
canim pek cok arastirdim en cok korkulan konulardan birisi kilo aldirmasiydi ama neyseki fos cikti o haber su an icim rahat 5 kisiyle falan konsutum bi tanesi 2 ay duzenli icmis hangi kiloyla basladiysam o kilodaydim 2 ayin sonunda dedi bakalim bi 10 gun deneyim 1 gun ara verecegim olmadi tamamen birakirim yerimseniben
@SCYLLACIGIM secerek canim benim yaaa tamami degil ama karin tamamen bacak tamamen sonra kalca neyim tamamen hepsini yapiyoruz valla :))
sağada selam tatlışımm Şenizbende daş olcam az kaldııııııııııııııııısositososito
ayyy ben hiç yzmıyım canım bugün.
az önce saat 22.30 gibi yani 7 tane tatlı hazır Kurabiye yedim ama çoK büyüK değillerdi Kurabiyeler delikafadulden
ayyy ne güzell yesam masallahh peKi sen en çoK neye baglıyosun bu basarıyı, ay bize de söyle gıııdelikafadulden
kızlar ben spor yapıyodum step aerobik 2 aydır bıraktım geçen hafta
şimdi siz neler yapıyonuz nerden ne indiriyonuz bana da söyleyin
cadımı uyutup geceleri bende yapayım sporumu bide havalar düzelince yürüyüşlere başlıcam geceleri gene,bebek olunca mecbur eşimi beklemek zorunda kalıyorum herşey için
canikomm hoşgeldinn finduğummmm dün geyfin yoktu bidenemm sonrada denk gelemedilkk biraz açıldınmı canımmyerimseniben
Tamamını yapıyom ben şakkıdı bayanssulusmile
Kızlar ben yavaştan başlıyom spora, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüm. opuyorumnanaktan
ayyy ben hiç yzmıyım canım bugün.
az önce saat 22.30 gibi yani 7 tane tatlı hazır Kurabiye yedim ama çoK büyüK değillerdi Kurabiyeler delikafadulden
ayyy ne güzell yesam masallahh peKi sen en çoK neye baglıyosun bu basarıyı, ay bize de söyle gıııdelikafadulden
lachesisimmmm bitaneciiimmm selamını aldıım kucummm
bölüm bazen cozutuyooo:ecrin_bebek:
callene bende yakında ziyaret edicemmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?