Cimcimem ben de senle aynı durumdayım yaw, özellikle bacaklarımdan çok memnunum :)) Bugün daha bişi yapamadım ama biraz leslie sonra callan yapcam ev müsait olunca*+ mı peşin verdim yani :))
kilo yapmıyor zaten göbek yapıyor, bira göbeği de bu mayadan oluyor ya zaten:) Neyse 10 gün sonra anlarsın ona göre devam edersin zaten tatlım olumunekankayizsmile
Ben ilk yaptığım günden sonra ölçülerimi aldım canım. Kesin sürekli bacağı karna doğru çektiriyodur leslie eyvahedigeldismile Yeterince spor yaptın canım ya, yat uyu. Ben leslieden sonra ayılmazsam callanı yapamıcam sanırım bugün mafoldumben
kızlar ben spor yapıyodum step aerobik 2 aydır bıraktım geçen hafta
şimdi siz neler yapıyonuz nerden ne indiriyonuz bana da söyleyin
cadımı uyutup geceleri bende yapayım sporumu bide havalar düzelince yürüyüşlere başlıcam geceleri gene,bebek olunca mecbur eşimi beklemek zorunda kalıyorum herşey için
ay pardon yaaa :kedi:
[FON
ayyy ne güzell yesam masallahh peKi sen en çoK neye baglıyosun bu basarıyı, ay bize de söyle gıııdelikafadulden
Bu bacakta pek bişey yok ki bir bara yaslanıp, esniyorlar anca:)
ayy yesaa yoKsam mayaya mı bagıycan gıııkafamçokkarıştı
yediKlerimiz midemizde mayalanmasın sonra:)
geçmişi okurken bir liste çıktı karşıma
kizlar ya bu meyin nesi ben anlamadım ya
geçmişi okurken bir liste çıktı karşıma
kizlar ya bu meyin nesi ben anlamadım ya
ayy ben de tam senin hatrını sorcaKtım canımbenim ya sayenizde KuzumŞeniz çoK iyiyim süKürkaydirigubbakcemile2
dün sevdiceğimin bi yaKının probemleri vardı o durum düzelmis ona olan sevincim beni de özüme döndürdü süKür canımzemuszemus:)
Sen de başla mutlaka canım, benim kalçam yanlara doğruydu, şu hafif arkaya doğru oldu, şekil aldı çok güzel oldu. sadece 2 haftada bir hafta ameliyattan dolayı ara vermiştim, yaptığım 2 hafta yani.
ayyy su topuklarini birlestirip ayak ucunda inip kalkmaya ne diyosun ben amaninnnnnnnn diyorum valla kafamçokkarıştı
:
7 tane mi, çok yemişsin kuzum ya
Callaneticsten bahsediyorduk canım.
Sen de başla mutlaka canım, benim kalçam yanlara doğruydu, şu hafif arkaya doğru oldu, şekil aldı çok güzel oldu. sadece 2 haftada bir hafta ameliyattan dolayı ara vermiştim, yaptığım 2 hafta yani.
CALLANETICS ve leslie ile bacak calismaya sanirim cnaim benim :1ninca:
bosvir yesam öyle diyenleri ya ben de bi çoK Kisi de sendeniz meraK etme.olumunekankayizsmileama var yaa su foruma gelip sadece bence cok yanlis 50-59 kilo arasindakilerin zayiflamasi ayyy daha neler hala kilo mu vermek istiyorsunuz siz diye bi seyler geveleyip gidenlere de carpasim geliyor kaydirigubbakcemile
yaa bak şimdi lachem dulsi link verdi açılmıyor leslinin hemen açılan bir videosuymuş
indirmeyi bi çözsem neler yapıcamda(
ben ne becerisizimm yavvvvvv:uhm:
5- yan gelip yatanlar lülülülülülü
ama var yaa su foruma gelip sadece bence cok yanlis 50-59 kilo arasindakilerin zayiflamasi ayyy daha neler hala kilo mu vermek istiyorsunuz siz diye bi seyler geveleyip gidenlere de carpasim geliyor kaydirigubbakcemile
5- yan gelip yatanlar lülülülülülü((( bu beniiimmmm:))))))
aynennnn çarplım canımmmklava:
kızlar ben spor yapıyodum step aerobik 2 aydır bıraktım geçen hafta
şimdi siz neler yapıyonuz nerden ne indiriyonuz bana da söyleyin
cadımı uyutup geceleri bende yapayım sporumu bide havalar düzelince yürüyüşlere başlıcam geceleri gene,bebek olunca mecbur eşimi beklemek zorunda kalıyorum herşey için
Nasıl açılmadı canım, sayfa mı açılmadı, inmeye mi başlamadı, ********** linki mi?
tibet hareketleri yapıyorlar ya her gün aksatmadan canım, onun listesi.
sağol tatlım okumaya devam ettikçe anladım
geçmişi yani
nasılsın canım bu arada
iyisin umarım
bende çok iyiyimm noldu hiç tartıldınmı cozuttuğun dan beri
sıkıntılarının geçmesine sevindim canım benim sen yokken neler geldi aklıma sormak istediğim ama şu an aklımda değiller
bilmiyorumkismile
ben diyorum ya dertler gelir ve geçer önemli olan her zaman sensinn hiç bir zaman kendini yıpratmaya değmezzz
hoşgeldiiin canıııımmmkaydirigubbakcemile
7 tane mi, çok yemişsin kuzum ya
.
hoşbulduk canıııııııııım nasılsın görüşmeyeli yazışmayalı pardonfisfisfis
evet canım sayfa açılmadı:1ninca:
bak bana özelden atmıştı dur sana d göndereyim
sağol tatlım okumaya devam ettikçe anladım
geçmişi yani
nasılsın canım bu arada
iyisin umarım
ayy canım bence de ama durduramadım Kendimi:1ninca::1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?