50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cimcimem ben de senle aynı durumdayım yaw, özellikle bacaklarımdan çok memnunum :)) Bugün daha bişi yapamadım ama biraz leslie sonra callan yapcam ev müsait olunca *+ mı peşin verdim yani :))

geçmişi okurken bir liste çıktı karşıma

kizlar ya bu meyin nesi ben anlamadım ya

kilo yapmıyor zaten göbek yapıyor, bira göbeği de bu mayadan oluyor ya zaten:) Neyse 10 gün sonra anlarsın ona göre devam edersin zaten tatlım olumunekankayizsmile

bakacagiz bebeeem artik bi 10 gun gecsin de hadi hobaaaaaaaa olumunekankayizsmile

evet canim guzel calistiriyor bacagi da ben yuruyuslerini yapamadigim icin evde gumbur gumbur diye bu hareketler tam benlik oldu valla :lepi:

canim

1- callanetics yapanlar

2-tibet yapanlar

3- leslie ile yuruyup hareket yapanlar

4-pilates yapanlar

5- yan gelip yatanlar lülülülülülü

5 gruptan olusuyor canim grubumuz hihoyyyt

ay pardon yaaa :kedi:

yok kuzum yaa ne olacak sorcaksin tabii kidelikafadulden

ama var yaa su foruma gelip sadece bence cok yanlis 50-59 kilo arasindakilerin zayiflamasi ayyy daha neler hala kilo mu vermek istiyorsunuz siz diye bi seyler geveleyip gidenlere de carpasim geliyor kaydirigubbakcemile

[FON
ayyy ne güzell yesam masallahh peKi sen en çoK neye baglıyosun bu basarıyı, ay bize de söyle gıııdelikafadulden

CALLANETICS ve leslie ile bacak calismaya sanirim cnaim benim :1ninca:

Bu bacakta pek bişey yok ki bir bara yaslanıp, esniyorlar anca:)

ayyy su topuklarini birlestirip ayak ucunda inip kalkmaya ne diyosun ben amaninnnnnnnn diyorum valla kafamçokkarıştı

ayy yesaa yoKsam mayaya mı bagıycan gıııkafamçokkarıştı
yediKlerimiz midemizde mayalanmasın sonra:)

heheheh bakacagiz canim benim ne oluyor ne bitiyor oluyor muyum kaliyor muyum hehe :bbo:

bende çok iyiyimm noldu hiç tartıldınmı cozuttuğun dan beri
sıkıntılarının geçmesine sevindim canım benim sen yokken neler geldi aklıma sormak istediğim ama şu an aklımda değiller
bilmiyorumkismile
ben diyorum ya dertler gelir ve geçer önemli olan her zaman sensinn hiç bir zaman kendini yıpratmaya değmezzz
Sen de başla mutlaka canım, benim kalçam yanlara doğruydu, şu hafif arkaya doğru oldu, şekil aldı çok güzel oldu. sadece 2 haftada bir hafta ameliyattan dolayı ara vermiştim, yaptığım 2 hafta yani.

yaa bak şimdi lachem dulsi link verdi açılmıyor leslinin hemen açılan bir videosuymuş
indirmeyi bi çözsem neler yapıcamda (

ben ne becerisizimm yavvvvvv:uhm:

ayyy su topuklarini birlestirip ayak ucunda inip kalkmaya ne diyosun ben amaninnnnnnnn diyorum valla kafamçokkarıştı

:

bir o var işte bacak için dimi? Başka yok diğerleri esneme, kalça hareketleri de üst bacak çalıştırıyor gerçi, bir de pelvisler de acaip bacak çalıştıyor. o senin dediğin sütunla yaptığı dimi? Ben onu atlıyorum bazen, unutuyorum bak iyi hatırlattın:)

CALLANETICS ve leslie ile bacak calismaya sanirim cnaim benim :1ninca:

masllah size Kuzularım ne güzel yaa benim de daha ihtiyacı var hala çıKıntılı yanlardan
p.tesi bende baslıyım insallah
olumunekankayizsmile.

ama var yaa su foruma gelip sadece bence cok yanlis 50-59 kilo arasindakilerin zayiflamasi ayyy daha neler hala kilo mu vermek istiyorsunuz siz diye bi seyler geveleyip gidenlere de carpasim geliyor kaydirigubbakcemile
bosvir yesam öyle diyenleri ya ben de bi çoK Kisi de sendeniz meraK etme.olumunekankayizsmile

benim hedef görünüyo çizelgede ama 45 -46 arası asıl hedefim 46dan biraz daha az ya da 1 Kilo azı

yaa bak şimdi lachem dulsi link verdi açılmıyor leslinin hemen açılan bir videosuymuş
indirmeyi bi çözsem neler yapıcamda (

ben ne becerisizimm yavvvvvv:uhm:

Nasıl açılmadı canım, sayfa mı açılmadı, inmeye mi başlamadı, ********** linki mi?

bende kızım doğduğu zaman geceleri uykumu bozup
kalkıp stepper a biniyorum hemde tam 1 saat
okadar kilo takıntım var yani

Allah iyiliğimizi daim Kılsın canımcıgım benim çoK haKlısın sabretmesini beKlemesini bilmeyince iste o anKi can sıKıntısıyla mahvediyoruz Kendimizi

insallah bir daha böyle olmayız canım hiçbrimiz

mesela ben dün çoK üzülyodum bizim nisandaKi vuslat yattı diye

ama simdi daha ümitvarım çünKü buusmayı iptal etmemizin sebebi sevdiceğimin beni bir an önce görmeK ve ailesini getiemeK için daha çoK cabalamasına yardımcı olması içindi. yani simdi görüsmeyeceğiz ya daha çoK özleyeceği için daha çoK gayret ediceK is bulmaya ve aiesini getirmeye.

dün o ruh halim bi çoK tedirginliğe sebep olmustu içerimde ama su an çoK pozitifim elhamdülillah

hem daha büyüK süpriz olur beni 54 Klo falan görceKti

ailesiyle gelene Kadar (Ki içimden bi ses çoK uzun sürmiyceğini yaza veya güze dogru olacagını söylüyo) beelKi ben hedef Kiloıma bie ulasmıs olurum

ve hani diyodum ya ya vuslat günü bitince ben çoK diKKat etmessem diye ben böyle deyince dulci sey demisti hatta daha bunun istemesi var ,nisanı var falan demisti aynen o düsünceyle motive edicem durcam Kendmi yani nisanda bulusamayacaK olmamz benim gayretimin bi ihtimal durmasını ortadan KaldırcaK insallah:)

bu arada tam çıplaK tartılmadım canım ama Kilo almıs görünceğimi sanmıyorum cuma sabahı.çünKü çöreK otumu ve lahana maydonoz Kürümü uyguluyorum ya. çoK yeyince yesilcay KeKiK falan da içtim bir iKi de yer hareKeti yaptım o yüzden almıs olmam heralde Kilo.

sabah yoğurtlu k-flakes, haşlanmış yumurta
ara nescafe
öğle tavuk göğsünden yağsız, baharatlı salata
ara yeşil elma
akşam yoğurtlu,yağsız, biberli, baharatlı kabak

yeşil çay+mate, papatya çayı ve adaçayı da gün içinde tüketildi.
ama gerginliğimi almaya yetmedi :)

evet canım sayfa açılmadı:1ninca:
bak bana özelden atmıştı dur sana d göndereyim

Mesaj attım ben de canım bir de dediğim gibi dene bakalım.

sağol tatlım okumaya devam ettikçe anladım
geçmişi yani
nasılsın canım bu arada
iyisin umarım

iyiyim hayatım sen nasılsın?

ayy canım bence de ama durduramadım Kendimi
:1ninca::1ninca:

ben de durduramıyorum lezzetli bir şey olunca. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…