50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel hiç bırakmamışın
steperr aslında tam benli bacaklarım çok gevşek sıkılaştıracağı kesin de yaşta bu işte çok önemli

senin boy ve kilo kaçzemuszemus

inelim de topic açalım canımsempatiksalakcinni

45-50 arası için
:roflol::roflol:

ayy linkler için de çok tesekkür ederim
ŞenizŞeniz

valla yaaa bi ineydik gelecek sene falan artik -tatlicadiarzu-

rica ederim canim benim de link vermek yasak ya o yuzden bi garip cikmis delikafadulden

açılmıyo onlar deme canımm:1ninca:

ACILIYOR CANIM benim aciliyor icin rahat olsun vereliniortak

DULCINEACIGIM MASALLahhh bebeeem yaaaaaaa Şeniz

:1no2: yok canımmm açılmayı bırak girikmiyor bilee
sanırım benim
google le ilgili olabilir bide firefoxtan deneyeyim bakalımbilmiyorumkismile

http://www.*****************/showthread.php?t=14999

Bu site mi açılmıyo sende? Bu sayfaya girdikten sonra direkt linke tıkla. Linkler çalışıyor. Rapidle ilgili bi engel olacağını sanmıyom çünkü.

Ben kaçtım canım, yarın devam ederiz yerimseniben

Aaaa burda çıkmıyomuş :)))
Dur hemen bişiler ayarlayam :)
/showthread.php?t=14999
bu adresin başına www sen de zayifla com yaz

Baaay.

Son düzenleme:

aman ben onu gecerimmm hem o bizden sonra basladi ki ilerde biraz su koyveriverir hehhe ayyy su leslie karin videosu bi inseydin onu yapayim sonra da banyo yapayim yatayim diyorum yahuu valla yoruldum olumunekankayizsmile

bakıyorum yesacım beni gaza getirmek için elinden geleni yapıyor. ama onun atışmaları bana cok ıyı geliyor. ben burda sızden sonra basladım ama sureklı spor yapan bırıydım ben zaten pek kolay pesetmem tatlım yanı bu rakıbını kaybetmen cok zor.kaydirigubbakcemile2

Watercım sabah gevreği az yediysen, o yüzden vücudunun direnci kırılmış olabilir. Akşama kadar aç kalmış sayılırsın çünkü. İncir tavsiye ederim, ben de çok halsizdim incire başladığımdan beri spora yapasım var sürekli delikafadulden
İşin ilginci ben de senin gibiyim, kaç gündür düzenli spor yapıyom hep dikkat ediyom ve aynıyım. Bugün akşama doğru 300 gram vermiş gibi oldum ama tamamiyle açlıktandı. Ama boşver, vücut sıkı olsun da... bayanssulusmile

canım tamam ıncırım bıtmıstı yarın gıdıp ıncır alayım tekrar hem metobolızmayı calıstırıo ıyı gelıo haklısınyerimseniben sabah aceleyle az yemiştim saati duymamısım gec kalklmıstımda

Hoşgeldin opuyorumnanaktan 61 kilo da bizim gruba dahil yerimseniben[/QUOTE]

he yoooooo iyi geceler citir anne naber yaa nassin bakalim ne yedin ne ictin bugun :))

DULCINEACIGIMMMM SENLE BANA KOCAMAN ALKIS YAHUUU SONRA DA WATERSPIDER A

yasemcigimin adi mi yok benim gozler mi gormuyor hehehhe :)

canım o tam donme hareketı zaten burdada bahsettıler fıldır fıldır donme hareketı dıyekaydirigubbakcemile3 ama sen daha yavas yanı 1 tam don bekle tekrar don ben basta ole yapıyordum ıyı gelıyrdu

Yasemincim yanıt yukarıda, ben bilmiyodum o sitenin yasak olduğunu :))

napalım ebru şallıya kaldım ben gene anlaşıldı
evettt çok güzellll sıkın sıkııınnn
al nefes ver nefes
:)) izleyenler anlamıştır:))

@watercigim canim benim sana iyi gelsinn diye atisiyorum ben sana zaten heheh

@dulcineacigim canim benim ne guzel yapmissin valla benimde leslienin indi yapilmayi bekliyor hehehe

@LEYLAELA canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm google A LESLIE SEN DE ZAYIFLA YAZ ilk cikan siteden indir linkler calisiyor hic sorun yok daha demin indirdim :)

boyum 163 kilom 58 tatlım
ya senin
benim boy 1.60 kilo şu an 60
58.5 kadar düşmüştüm ne güzell
ama senin kilon ve boyun çok güzelll

ben leslie yapmaya başladıktan 10 -15 gün sonra
bacaklarımda gösle görünür sıkılaşma oldu canım tavsiye ederim
az kaldı bende başlıyommmmmm:teytey: :teytey:

napalım ebru şallıya kaldım ben gene anlaşıldı
evettt çok güzellll sıkın sıkııınnn
al nefes ver nefes
:)) izleyenler anlamıştır:))

anladımm ama en güzel anlatanda o platesii bi ara denedim çok rahat öğreniliyordu
yine tembellikten bıraktımmbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…