Yasemincim benim sana verdiğim sayfadaki linkler çalışıyo, sen yapamadın mı?
:1no2: yok canımmm açılmayı bırak girikmiyor bilee
sanırım benim
google le ilgili olabilir bide firefoxtan deneyeyim bakalımbilmiyorumkismile
tembel değilsindir canım inanmıyorum
ben 70 dk yapıyorum her gün 4 ay dır düzenli regl imin 5 günü hariç 4 kilocuk verdim
eskiden 4 kiloyu 2 haftada verirdim
2 çocuğumu dünyaya getirdikten sonra ne olduysa çok zor kilo verir oldum:uhm:senağlama
inelim de topic açalım canımsempatiksalakcinni
45-50 arası için:roflol::roflol:
ayy linkler için de çok tesekkür ederim ŞenizŞeniz
açılmıyo onlar deme canımm:1ninca:
:1no2: yok canımmm açılmayı bırak girikmiyor bilee
sanırım benim
google le ilgili olabilir bide firefoxtan deneyeyim bakalımbilmiyorumkismile
Kaç mili indirmek istiyon sen???
http://www.*****************/showthread.php?t=14999
Bu site mi açılmıyo sende? Bu sayfaya girdikten sonra direkt linke tıkla. Linkler çalışıyor. Rapidle ilgili bi engel olacağını sanmıyom çünkü.
Ben kaçtım canım, yarın devam ederiz yerimseniben
:lepi: Çaktırma ama waterın bizden çok * ı var yerimseniben Hepinize de kocaman alkış delikafadulden
dulcineacım bugunde yıldızlı artımı alabılırmıyım canım ayrıca benide gururlandırdın teşekkurler canım opuyorum senıŞeniz
Teşekkürler Şeniz
aman ben onu gecerimmm hem o bizden sonra basladi ki ilerde biraz su koyveriverir hehhe ayyy su leslie karin videosu bi inseydin onu yapayim sonra da banyo yapayim yatayim diyorum yahuu valla yoruldum olumunekankayizsmile
he yoooooo iyi geceler citir anne naber yaa nassin bakalim ne yedin ne ictin bugun :))
DULCINEACIGIMMMM SENLE BANA KOCAMAN ALKIS YAHUUU SONRA DA WATERSPIDER A
yasemcigimin adi mi yok benim gozler mi gormuyor hehehhe :)
aynen canim yaa valla icimi okumussun ben de bi birakirsam direkt birakirim diye korkuyorum cunku biraktigim zaman baslamam gercekten zor oluyor o yuzden biz boyle devam edelim kuzum ya bosver
bencede spora devammmmmm çunku karsılıgını alıyrzhihoyyyt
valla canim tamamen donuyorsun sen de degil mi resimde yarim donme gibi gosteriliyor da oyle yapayim bakalim canim yavas yavas yapip beklersem umarim basim donmez :kedi:
ne güzel hiç bırakmamışın
steperr aslında tam benli bacaklarım çok gevşek sıkılaştıracağı kesin de yaşta bu işte çok önemli
senin boy ve kilo kaçzemuszemus
http://www.*****************/showthread.php?t=14999
Bu site mi açılmıyo sende? Bu sayfaya girdikten sonra direkt linke tıkla. Linkler çalışıyor. Rapidle ilgili bi engel olacağını sanmıyom çünkü.
Ben kaçtım canım, yarın devam ederiz yerimseniben
Aaaa burda çıkmıyomuş :)))
Dur hemen bişiler ayarlayam :)
/showthread.php?t=14999
bu adresin başına www sen de zayifla com yaz
Baaay.
canım daha hiç birini görmediğim için aslında hepsi olsa fena olmaz kendimi vakte göre ayarlarımm aslındaaa
benim boy 1.60 kilo şu an 60boyum 163 kilom 58 tatlım
ya senin
az kaldı bende başlıyommmmmm:teytey: :teytey:ben leslie yapmaya başladıktan 10 -15 gün sonra
bacaklarımda gösle görünür sıkılaşma oldu canım tavsiye ederim
Yasemincim yanıt yukarıda, ben bilmiyodum o sitenin yasak olduğunu :))
napalım ebru şallıya kaldım ben gene anlaşıldı
evettt çok güzellll sıkın sıkııınnn
al nefes ver nefes
:)) izleyenler anlamıştır:))
@watercigim canim benim sana iyi gelsinn diye atisiyorum ben sana zaten heheh
@dulcineacigim canim benim ne guzel yapmissin valla benimde leslienin indi yapilmayi bekliyor hehehe
sagol canım bılıyorum zaten bu arada plates callenicts ve tibet yaptım.kaydirigubbakcemile5sana kolay gelsın canım ben yatayım artık yoksa yarında gec kalkacagım. bırde leslie de benım rar dosyası dıyr ve acılmıyor onu nasıl acyrsnz yapamadım bır turlu
opuyorum hepınızı ıyı geceler hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?