50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkeslere...
dün akşam lessie ile 4 mil yürüdüm.hep 3 mil yapıyordum,dün 4 e geçtim ama ağzımın içi fena kurudu yaparken.ben birde 5 mil yapayım diyordum.galiba uzun bir süre 4 mille devam edeceğim.
cumartesi günü eşimin doğumgünü ve ona çok güzel görünmek istiyorum.kırmızı bir licralı elbisem vardı,giyince etlerim fışkırırdı.dün giydim denemelik ve çook mutlu oldum.çünkü fışkırtılarım gitmişti valla.elbise üzerimde çok güzel durdu.
inşallah cumartesi onu giymek istiyorum.
demekki boğazımdan kısmam,sağlıklı gıdalara yönlenmem ve leslie ile yürüyüşlerim meyvesini veriyor zemuszemus

günaydın hatunlarr
bende sabah sporumu yaptım cadı kızım sağolsun...delikafadulden
1 yumurta 3 yeşil zeytin yarım küçük domates
2 dilim b.peynir.küçük bi salatalık
sanırım 3 dilim ekmek
çokmu yemişim yaaaa sanki

Gunaydin herkese, hatta tunaydin. Sabah islerime dalinca ilgilenemedim forumla. Ben bu sabah yine zayiflamis uyandim. Kizlar leslie 5 mil acaip ise yariyor. Bana leslieyi ogrettiginiz icin cok ama cooook tesekkur ederim..Yediklerime gercekten dikkat edemiyorum ama her gun biraz daha zayif uyaniyorum. Cok sevindim sabah tartiyi gorunce...
Sabah 200 ml yagsiz sut : weetabix, ceyrek muz ve biraz nesfit ile
ara1 : Yarim portakal
Simdilik bu kadar

Ekmegi 2 dilime indirebilirsin. Sen emziriyor muydun?

domatesle salatalığı neden kısıyosun ki :1closedeyes:
eğer emziriyorsan 3 dilim iyi ama emzirmiyorsan ikiye indirebilirsin ekmeği..

selam kizlar herkese;

suleulku dun tum gun 1321 kcal almisim senin gonderdigin siteye gore;
annemde de kek, borek herseyden ufak birer dilim yedim. oglen az yemistim allahtan.

bu sabah hersabah ki klasik kahvaltimi yaptim cnm,
arada yine etiform biskuvi yedim :-(

klik ne guzel bak, inclelmissin; bana da dun aksam annemlerde herkes cok zayiflamissin dediler.
kilo olarak bilmiyorum ama cunku regl olucam ve siskinlik hissediyorum, tartida 55.4 cikiyorum iki sabahtir ???

mehay selam,
kuzu selam
anchusa ne mutlu sana, ne guzel,
keske benimde belim agrimasa da yine yuruyebilsem leslie ile :-(

en iyisi hafif tempulu yuruyuslere baslamak olacak sanirim benim icin.
hava da bir isinmadi ki yaa :-(

merhabalar Kızlar

benim bugün Kahvaltım berbattı KepeK eKmeği de yoKtu normal eKmeKten yedim bayagı

nutella da yedim biraz

reçel de yedim,tahin de

sucuK yagında peynirli omlet 1 orta boy tabaK Kadar

ve diğer KahvaltılıKlar

........
:1ninca:

insalah aKsama dengeleyeceğim ve spora gideceğim çünKü yarın sabah tartı günüüüü
delikafadulden

Peppermint,
Annenin yaptigi borek ve keklerden ufak bir dilimle yetinebilmene sevindim. Bugun hava guzel olmasa da bahar geldi sayilir. Keyifli, tempolu hafta sonu yuruyusleri ile ve merdiven cikarak hayatini hareketlendirmen daha kolay olacaktir bahar ayinda

ruseym e devam ediyo musunuz Kızlar ya ben ona da diKKat etmez oldum bazen günlerce yemediğim oluyor bazen de günde bi tatlı Kasıgı anca

neyse yediKlerim çoK yaramadan biraz egzersz yapıcam simdi

bende şu anda reglim.ama allahtan son günüm.reglden dolayı şişkinlik oluyor gerçektende..bakalım ben kaç çıkacağım yarın tartıda.

canımcım baK diyorum tiroit testi yaptır diye

ben 60 Kio olaraK gittiğimde ne dedi biliyo musun tabi Kolesterol,tligliserit falan da ucuyodu

senin met. nerdeyse hiç çalısmaz olmus dedi

tiroit hapı yazalım o met.açalıstıracaK Kio da verebielceKsin dedi ve oldu da

ben emzirmiyorum kızlar
aslında ekmeği bidaha gün içinde hiç tüketmiyorum yani kendimi bildim bileli bu böyle yemek yerken yemem hiç hatta sofraya koymayı hep unuturum bile sabah kahvaltıda bitek yiyorum işte
domates salatalıkta kısmıyorum yetiyo bu kadarı
benim tek sorunum tatlı işte
ondan vazgeçmek çok zor benim için

En tehlikelisi tatli zaten. Ben de severim tatliyi ama bir sure yemeyince vucudum istememeye basliyor. Hala yiyorum ama eskisi kadar degil. Mesela simdi canim un helvasi istiyor ama ben yapip yemeyecegim lmaz:

kız sabah sabah nerden aklına geldi şimdi un helvası
allah iyiliğini
sokma aklımıza ayollll

kız sabah sabah nerden aklına geldi şimdi un helvası
allah iyiliğini
sokma aklımıza ayollll

Gunlerdir aklimdan cikmiyor ki. Evde dolmalik fistigim var. Bitirmem lazim. Ne yapsam ne yapsam diye dusunurken aklima geldi..Bir kilo daha verirsem mukafat olarak yapacagim kendime..:dance:

yap bacım yap
nereye kadar yaaawwwwwwwww
buarada ben geçen hafta yemiştim annem yapmıştı
ohh oturdum koca tabak yedim

biraz egzersiz yaptım gerçi 10 dK bile sürmedi ama olsun.hiç yoKtan iyidir

Dulcineacım tibetimi de yaptım
kaydirigubbakcemile2

Gunlerdir aklimdan cikmiyor ki. Evde dolmalik fistigim var. Bitirmem lazim. Ne yapsam ne yapsam diye dusunurken aklima geldi..Bir kilo daha verirsem mukafat olarak yapacagim kendime..:dance:

ayy canım un helvası felaKet yag çeKiyor yaaa

hem un hem yağ hem seKer of Ki ne of

intihar gibi bisiy

bence sen basKa bi tatlı düsün çünKü bu Kadar çoK canın ceKiyosa Kolay Kolay da Kısamassın yerKen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…