50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi geceler tatlı rüyalar
ALLAH rahatlık versin
kaçıyorum ben
6.30 kalkıcam çünki bakalım nasıl kalkıcam
opuyorumnanaktan

canim benim leslienin biri GOM player la aciliyor digeri de QUICK TIME ile waterim spiderim afferin bu arada

denicem canım çok sağol

ben de yatayim artik canlarim herkesleri kocaman operim al yanaktan goruusruzz :)

amanin yazmayi unutmusum leslie ile karin calistik biz demin listemi tamamlamis oldum yupppiiii :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlar herkese.......

buz gibi kış günün aratmayan bir günden merhaba........

dün akşam leslie ile 4 mili yaptım ama tibeti yapmadım....

sabah kuru meyveli nesfitimi yedim okula geldim..... nöbetçiyimde bugün sabahın köründe geldim okula.....

şimdi bir yandan ders çalışıp ( kursun dersi) bir yandanda geçmişi okudum bu günü böyle bitiririm artık....
dersti topicti derken akşam olur zaten......

gunaydin kizlarrr;

nasilsiniz?

okuduklarima gore hellim peyniri cok kaloriliymis; kis boyu cok yedik esimle, her h.sonu kahvaltisinda :-((
benim kilolar ordan gelmis demek ki..

gunde kac kalori yaktigimizla ilgili soru isaretleriniz var okudugum kadariyla,

benim bildigim kadinlar gunde ortalama 1500, erkekler ise 2000 kalori aldiklari taktirde sabit kilolarinda kalabilirler.
ama tabi, yas, yasam sekli, egzersiz yapip yapmama vs. bisuru sey etkiler bunu,
hesaplamasi ise standart olamaz; ozel aletler var bunu olcen, tv de gormustum, kadini once yatirip 2 saat dinlendirdiler, sonra kocaman bir makineye bagladilar , agzindan oksijen falan verdiler, o oksiyeni yakma hizina gore metobolizma hizini hesapladilar ...

ben kendimin met.in yavas oldugunu biliyorum,
yillarcaaz yiyerek kendim yavaslattim; ama kac aydir da 6 ogun yiyerek biraz hizlandirmisimdir belki,
1350 olarak tahmin ediyorum kendi metobolizmami
;-)

yesa linkler için çok teşekkürler call indirdim..
hemen başlıyorum.
ama lesli açılmadı yine :sinifsinif: benim nette problem var sanırım
neyse call a idare ederim
bide ben süper bi plates videosu buldum
isteyene linkini atabilirim

Yollayabilir misin pilatesi. Benimkinden farklimi cok merak ediyorum

kahvekokusu bu günde kahvaltını yaptın mı şekerim?

selam kızlaaaaaaaaar

ben callaneticsi indirdim baktım pek hoşuma gitmedi
zevk alamadım yaparken
meditasyon ve bale karışımı bişey
çok sıkıcı geldi
size nasıl geliyor
leslie daha iyi sanki
ya da plates daha zevkli en azından.

süper callaneticste aynımı

mümkünse bana da yollar mısın kuzu:kedi:

suleulkucum kahvaltımı yazıyorum;
  • kalkar kalkmaz ılık limonlu su,
  • 3 badem
  • 3 ceviz
  • 2 kuru kayısı
  • 1 dilim ekmek
  • 1 kibrit kutusu peynir
  • 3 yeşil zeytin
  • biraz maydonozbuyrunnnnnnnnn

bravo alkisalkisalkis

günaydınn kızlar. okadar uyuz bi hafta ki bu hafta off çok yoğunum bu aralar yaa.yarın izne ayrılcam işlerin hepsini bitirmem lazım.
kızlar 3-4 gündür 55.4 ü sabitledim.ama bu aralar yediğimide dikkat edemiyorum. kilo vermektan çok almamak niyetindeyim bu aralar.

günaydın evet ne kadar soğuk hava deilmi kızlar. işin kötüsü bn üşüyünce daha çok yemek yeme isteğim oluyor

öf yaaaa sıkıldım üşüdüm dondum........

ben de yaa üşüdüm işyerindede kaloriferciyi kovmuşlar ne mantıksı bi kaç hafta daha dayanamadnız mı?sabah ne yediniz kızlar ben hiç bişey yemedim su içtim .izne ayrılcağım içinde doğru düzgün alışveriş yapmadık.niyeyse canım patatesli börek istiyo kızlar benim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…