50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eee izmirliler ne yapsın bakalım

yaa ne güzel ya kızlar buluşursanız bol bol resim çekilin de bakalım

yaaa imkan olsa da hep beraber bulussak....
izmirliler, manisalilar, ingilterelilerrr hepiniz gelinnnnn

bence pasta degil de dondurma yiyelim , daha hafif....

cok guzel olur bunu gerceklestirebilirsek.

--biz belki spatzla bulusabiliriz; yakinizzz..

kiz spatz ne dersin, bi oglen kanyona ya da metrocityye gelseneeee

bari bos durmayayaim aksam yediklerimi yazayim,

2 minik anne pogacasi,
1 dilim bugday ekmegi,
2 kasik suzme yogurt,
maydonoz,
az acili ezme
3-4 fincan bitki cayi.

yesa linkler için çok teşekkürler call indirdim..
bide ben süper bi plates videosu buldum
isteyene linkini atabilirim

rica ederim kuzum at bakalim neymis ne degilmis olumunekankayizsmile

selam kızlaaaaaaaaar
ben callaneticsi indirdim baktım pek hoşuma gitmedi
zevk alamadım yaparken
meditasyon ve bale karışımı bişey
süper callaneticste aynımı

bebbemmm valla bacaklarim agriyor ve de sikilasma hissediyorum hic hissetmedigim kadar su gun oldu ben bole sey gormedim basini ve sonunu salla super callaneticsin ama karin bacak ve de kalca hareketleri guzel olumunekankayizsmile

yarın da tartı günü zaten, yesayı da, pepperi da, dulciyi de, katreceyi de geçicem inşallahkaydirigubbakcemile

hehhehehe GUNUN EN BOMBA mesaji bu olsun hehehhehe :roflol: :roflol: ayy hic gulecegim yoktu yahuuu :roflol:

yesaaa sen mi geldinn..
nasilsin,
ozlestik bayag.
karsilazmak olduk,
sen gunduz yoksun ben de gece yokumm

valla kuzum yaa ben geceleri burdayim onda da sen yoksun :gitme: ben de ozledim ne guzel yazmissin demin imkan olsa da herkes bulussak falan diye yirim seni beni Şeniz

aslinda spatz yaniliyor,
hepinizi ben yendim;
cunkuu regl siskinligine ragmen 55,4 um, 1 kilo cikat 54,40 hihooooyttttttttttt

Amerikan uzay kurumu NASA, bu sabaha karşı dünyanın yakınlarından küçük bir göktaşı geçeceğini, ancak tehlike yaratmayacağını bildirdi.

NASA'nın Pasadena'daki Jet Motorları Laboratuvarından (JPL) yapılan açıklamaya göre, TSı 02.00'den sonra geçecek göktaşının Dünya'ya 359 bin kilometre yaklaşacağı tahmin ediliyor.

JPL, bu mesafenin Dünya ile Ay arasındaki uzaklığın 10'da 9'u kadar olduğunu kaydetti.

Yaklaşık 22 metre genişliğindeki göktaşı, görevi kuyrukluyıldız ve diğer gezgin gökcisimlerini keşfetmek ve Dünya'ya yakınlıklarını değerlendirmek olan Arizona eyaletinin Tucson kenti yakınlarındaki "Catalina Uzay ızleme" teleskobu tarafından tespit edildi.

Küçük bir asteroid, geçen Ocak ayında, Dünya'nın çok daha yakınından, 130 bin kilometre mesafeden geçmişti.

kizlar bu ggecee gecicekmis insallah carpmaz

Selam cengaverler, yarın yarış sonuçlanıyor :dance:

Ben hani bu hafta dikkat etmeme rağmen kilo veremiyom diyodum ya, lekelenme sandığım şey zımbırtıya dönüştü (belirti yaşamadığım için annamadım başta, düzensiz ya benim zımbırtılar). Yani ne kadar kilo verdiğimi haftaya anlıcam esas Bi de kanama miktarının az olması sizce olumsuz bi durum mudur??

YEDIKLERIM

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
yesil cay

ara
meyve cayi

ogle
sandvic
yesil cay

ara
armut

ara
muz

ara
yesil cay
2 biskuvi
1 hurma

aksam
balik
karnibahar
firinda patates
1 ekler
meyve cayi

Amerikan uzay kurumu NASA, bu sabaha karşı dünyanın yakınlarından küçük bir göktaşı geçeceğini, ancak tehlike yaratmayacağını bildirdi.

kizlar bu ggecee gecicekmis insallah carpmaz

Kız fıstık işin gücün yok buna mı kafayı taktın kaydirigubbakcemile3 Haberin başında demiş ya, tehlike yaratmayacakmış. Ay keşke teleskopla yıldızları izleme fırsatımız olsa boshayallersmile

yesa atlayip ucaga gelek mi kizzz
ben de seni yirim
))
yesa lulu,
sen anlarsin,
fotomu da gordun,
sence bana kahkul gider mi?
bu cmr. kuafore gitmek istiyorum

kuzum atla gel yahuuuu ayip edion sorulur mu olumunekankayizsmile

bence sana kisacik sac yakisir solee en kisasindan ya da benimkinden kisa olsun yeter kiskanc yesa smileysi hehe delikafadulden

saka bi yana da kahkul degil de bole percem mi derler solee yandan yandan hah iste o pek cok yakisir canim benim olumunekankayizsmile

ben yarin bildirmicem canim yaaa pazar sabahi bildircem artistim ya ondan şakkıdı
yok canim daha bugun ilk gunun yarin normale doner insallah gercekten de haftaya belli olur senin tam sonuc valla opuyorumnanaktan aslinda sonuc belli sonuncusun ama olsun :lepi:

Cimcimem benim, menün yine her zamanki gibi o yüzden yorum yapmadım, çay canavarı seni aklinialirimsmile
Ay valla annamadım ki canım ilk günü mü 2. günü mü, saçma bişi oldu. Lekelenme yüzünden şaşırdım gününü bilmiyorumkismile
Zaten bizimki tatlı yarış, esas dikkate aldığım bizim bu ay sonuna kadar 53 kilo hedefi.. :kedi:
Sonuncu olayım ama hedefime ulaşam delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…