50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne desem yıldırcamıcam seni anlaşılankaydirigubbakcemile3

Senden kaynaklanmıyo benim bugünkü pişkinliğim fıstığım delikafadulden Truf katrece ve ben nisan sonuna kadar 53 olacaz diyip birbirimizi gaza getirdik, o yüzden sonuncu olsam da bana mısın demem zemuszemus
Bi de zımbırtım var, o yüzden de kilo veremiyom diye kendimi kandırıyom yerimseniben (çünkü hiç kaçamak yapmıyom sayılır sempatiksalakcinni )

şimdi acele bişey yapmadan ben bi gidip şu linki indirmeye başlıyayımm

biyere kaçmayın bakiiimmmyerimseniben

Selam kızlar, bugün sahaflardan baya baya bir kitap aldım, tez ve kpss için, 2 saat eve kadar da taşıyınca belimi incittim galiba Ne spor yapabildim callanetics, bugün yediğime de pek dikkat edemedim, yarın kilo almış çıkıcam galiba
Gerçi vize haftasındayım bir sürü de ödev birikti, bir süre giremeyeceğim galiba, umarım bu sürede kilo almam

Canım kızma ama belini incitme sebebine pek güldüm Çook geçmiş olsun canım, umarım önemli bişi değildir. Sen sanki sadece bugün yediğine dikkat etmedin :mymeka: Ders olsun bu hafta sana, bize de ibret laelaelaelaelae Ben sana dedim dikkat et diye, etmezsen böyle haşlarım seni işte sempatiksalakcinni
Şimdiden başarılar yerimseniben

ooyyy canım yaaaa:teselli: şu ağırlıklar başa belaaa belki atlatırsın geçici birşeydirbilmiyorumkismile
acil şifalaarra.s. canımmın içi

ödevlerinde kolay gelsinyerimseniben

Gözün aydın tontişkom, benden kilolu oldukça böyle hitap etcem sana laelaelaelaelae

he he heeesempatiksalakcinni
de bitanem hep diyeceksin bu gidişle
çünkü en fazla 56 kilo hedefimhihoyyyt ee giderse 55 te olabilirrkafamçokkarıştı
ama kociş beni napar o zaman bilmiyommmmsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…