:roflol: :roflol: İlahi cimcime o yüzden mi pazar günü, ben de saf saf bi nedeni vardır diye düşündüm buymuş meğer kaydirigubbakcemile3 Artıkın evde tek başına parti neyim yaparsın delikafaduldencanim gunde 3 bardak yesil cayimi iciyorum cok mutluyum :lepi:
onun disinda dedigin gibi menulerim genelde ayni oluyor ama hergun tatli vardi yaa bu hafta dikkat ettiysen neyse hayirlisi bakalim bu pazar sabahi buyuk gun cumartesi gece evde tek kalacagim pazar sabah cirilciplak beklesin beni tarti hobaaaaaaa sırnaşık şey
Tibet (pek spor sayılmaz tabiaynen canım
çok sevşyorum spor yapmayı
keşke zamanım olsa da daha fazla yapsam
sen neler yapıyorsun canım spor olarak
sırnaşık şey Kız delü niye öyle diyon, topaç görmedin sen herhal sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 ilahii guldurdun beni gece gece allahta seni guldursun emi baklavamm ben kim manken adayi kimm topac adayi olurum anca balimm olumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: Taaam taam gülmüyom fıstıkım da 6 kilo da amma çokmuş yahu, ne biçim kitap öyle akannehir Bi de bunu çalışması var aklinialirimsmileNiye gülüyorsun ya, eşimde güldü zaten alsanaalsanasmile
Ona da kızdım, ne var 20 kiloydu dedim:) Tarttık 6 kilo çıktı, ama naziksin yahu diyor bana, ama 2 saat taşıdım ya
saçını n nesi var canım
neden uğraşıyosun saçınla kıııı
ee zaten kociş sorun değilde önemli olan benim vermemmbilmiyorumkismile
benimki gıcık ondan öyle diyorum ben
sen bana bakma canım yaramazım ben yaramaz
kuzum uzatmaya calisiyorum bi peppermintcigimin saclari gibi olsa da once yasemncigimki gibi olsun sonra pepper ayyyyyyyy insallah yaza kadar hadi bakalim hobaaaaaaa zemuszemus
reğl dan önce 58 idim
regl geçeli 5 gün oldu
tartı inatla yok sen 58 geğilsin sen 59 kilosun diyo
çıldırtıyo beni ya
çizecem birtarafını görecek ...
naptın kuzuuuuum
dikkat et kendine
geçmiş olsun canımŞeniz
:roflol: :roflol: İlahi cimcime o yüzden mi pazar günü, ben de saf saf bi nedeni vardır diye düşündüm buymuş meğer kaydirigubbakcemile3 Artıkın evde tek başına parti neyim yaparsın delikafaduldenmile
ben geldimmm..
burda görünüyordum ama şu leslieleri filan indiriyordum. şimdik bunun hangisini yapıyorsunuz siz bi deyiverin bakiim?
benimkide sorun yapar sanırım bilmiyorumkismilebenim kociş gıcık ondan öyle diyorum ben
sen bana bakma canım yaramazım ben yaramaz
canikom siskinlik olmustur su ic bol bol maydonoz ye saplarini suda kaynat suyunu ic gitsin odemler keske bende 59 olabilsemmm ah ahhh yarin tartilcambakalimm en son 63 tum kafamçokkarıştı :gitme: mafoldumben
alkadım canım
callanetics i bende indirdim ama hoşuma gitmedi sildim
yaşlı bi hanım var dı sizinki de mi öyle canım eski yıllar da çekilmiş bişi di
Kuzular ben kaçıyım ödevler beni bekler öpüldünüz opuyorumnanaktan
Kuzular ben kaçıyım ödevler beni bekler öpüldünüz opuyorumnanaktan
Keşke ön yargılı yaklaşmasaydın canım, bizde esas kadın 40 lı yaşlarda sanırım, grubun için çok yaşlı bi teyze de var. Ben esneme hareketlerini çok sevdiğimden callanı ayrı bi seviyom. Bi de mekiğe süper bi alternatif olan karın hareketleri cidden harika. (mekik gibi sırta yük bindirmiyo) Aynı şekilde kalça ve bacağı da çok iyi çalışıtırıyo. Ben klasik müzik eşliğinde çalışıyom zaten, içim huzur doluyo sempatiksalakcinni
Buarada yesa da başta önyargılı yaklaşmıştı ama sonradan o da hizaya geldi aklinialirimsmile İkimiz de aynı zamanda başladık ve ikimiz de sıkılaştık bayanssulusmile Özellikle bacaklar süper oldu kaydirigubbakcemile2
HEHH cumartesi aksami gidip pazar aksami donecekler canim benim LESLIE ILE PARTI yapcam hobaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
canim 3 mil fast BENIM FAVORIMDIR tavsiye ederim kendine guveniyosan 4 mil yap 5 mil yap o sana kalmis ama benim dedigim 3 mil fast challange pek guzel :lepi:
fast mile serisi (ilk koyduğum1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.
ben 3 mil olanı yapıyorum her sabah vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz
Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 3 Fast Miles
Fast Start 3 fast miles
TAM ADI VE ACIKLAMASI BUYMUS CANIM
scyllacigim kolay gelsin ben de kactim spor neyim yapayim birazcik :))
@DULCINEACIGIM canim valla ben de memnunum ama esnemeyle neyim isim olmaz hehhe verecekler bana ordan 100 tane ayak ucu topuklar bitisik in kalk kalca arkaya one anladn sen onu tamamdir hehehhe bu sefer kesin kactim :)
Keşke ön yargılı yaklaşmasaydın canım, bizde esas kadın 40 lı yaşlarda sanırım, grubun için çok yaşlı bi teyze de var. Ben esneme hareketlerini çok sevdiğimden callanı ayrı bi seviyom. Bi de mekiğe süper bi alternatif olan karın hareketleri cidden harika. (mekik gibi sırta yük bindirmiyo) Aynı şekilde kalça ve bacağı da çok iyi çalışıtırıyo. Ben klasik müzik eşliğinde çalışıyom zaten, içim huzur doluyo sempatiksalakcinni
Buarada yesa da başta önyargılı yaklaşmıştı ama sonradan o da hizaya geldi aklinialirimsmile İkimiz de aynı zamanda başladık ve ikimiz de sıkılaştık bayanssulusmile Özellikle bacaklar süper oldu kaydirigubbakcemile2
sağo canım denerim maydonozu da tatlım
Kız en zoru topuklar bitişikken pelvis hareketi, bi de yavaş yavaş yapıyorlar (zaten dikkat ettiysen sayı 3 :))) Ben hemen yapıp bitiyorum sempatiksalakcinni Kolay gelsin cimcimem kaydirigubbakcemile3@DULCINEACIGIM [/B]canim valla ben de memnunum ama esnemeyle neyim isim olmaz hehhe verecekler bana ordan 100 tane ayak ucu topuklar bitisik in kalk kalca arkaya one anladn sen onu tamamdir hehehhe bu sefer kesin kactim :)
:içelim: Şenizsu icmeyi unutmayin kizlar sislikler odemler gitsin
Ha şöyle kaydirigubbakcemile5 En iyisini yaparsın canım. Nette limit olmasa şu süper callanı da çok merak ediyom valla eyvahedigeldismileyaaa öyle mi
ay tekrar indiririm ozaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?