Selam kızlar, bugün sahaflardan baya baya bir kitap aldım, tez ve kpss için, 2 saat eve kadar da taşıyınca belimi incittim galibaNe spor yapabildim callanetics, bugün yediğime de pek dikkat edemedim, yarın kilo almış çıkıcam galiba
Gerçi vize haftasındayım bir sürü de ödev birikti, bir süre giremeyeceğim galiba, umarım bu sürede kilo almam
ahh bende senin gibi simdi 58 olabilsem keske yaseminimmm pantolanlarim olmuooo :gitme:
Selam tweetycim iyi sayılırım, seni de pek bi enerjik gördüm. kaydirigubbakcemile5selam herkese bu arada
nasılsınız kızlar opuyorumnanaktan
55 de güzel bence yasemincim, kocişine 57 kiloyum dersin, spordan inceldim falan filan :jeyyar:he he heeesempatiksalakcinni
de bitanem hep diyeceksin bu gidişle
çünkü en fazla 56 kilo hedefimhihoyyyt ee giderse 55 te olabilirrkafamçokkarıştı
ama kociş beni napar o zaman bilmiyommmmsositososito
Kız ilk seferinde üstüme alındıydım kaydirigubbakcemile3dulcinea yesa yasemin lachesis spatz selaaaaaam
hoşbulduuummm meleğiimmmm ben çok iyiyimm
sen nasılsınn kendine geldinmi birazcıcıkk
lokumcuk çok iyii wc sini yaptı patiler bıcılınıyozemuszemus
olursun inşallah canım senin boyun kaç canım
Selam kızlar, bugün sahaflardan baya baya bir kitap aldım, tez ve kpss için, 2 saat eve kadar da taşıyınca belimi incittim galibaNe spor yapabildim callanetics, bugün yediğime de pek dikkat edemedim, yarın kilo almış çıkıcam galiba
Gerçi vize haftasındayım bir sürü de ödev birikti, bir süre giremeyeceğim galiba, umarım bu sürede kilo almam
Selam tweetycim iyi sayılırım, seni de pek bi enerjik gördüm. kaydirigubbakcemile5
55 de güzel bence yasemincim, kocişine 57 kiloyum dersin, spordan inceldim falan filan :jeyyar:
Kız ilk seferinde üstüme alındıydım kaydirigubbakcemile3
insallah hayatimm boyum 1.65 cancazim
seni de sordum hayatımŞeniz
nasılsın canım bida sorim
enerjik gördüm demişsin evet tam 85 dk spor yaptım bugün:dance:
insallah hayatimm boyum 1.65 cancazim
dulcinea yesa yasemin lachesis spatz selaaaaaam
Cimcimem benim, menün yine her zamanki gibi o yüzden yorum yapmadım, çay canavarı seni aklinialirimsmilen
Hemen cimcimem gibi yaptıklarımı yazam :)))
1. Tibet
2. Leslie (yine 10 dk falan, yesanın dediği gibi çok fazla ses çıkmasın diye abartmıyom, ilerleyen günlerde miktarı arttıracam)
3. Callanetics (sondaki pelvis ile ilgili hareketi yapma şansım olmadı eve aniden kişiler geldiği için)
4. Dambıl (gece çalışcam)
alsanaalsanasmilesaçını başını yolarım senin yesa cadısı:roflol:
lakcinni
Eveet, hemen kendi sporumu hesaplıyoooooooooooooooooooom :uhm:
Sonuç, sen benden daha çok spor yapmışsın buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis
Cidden spor yapmak insanı ayrı keyiflendiriyo, huzur veriyo kaydirigubbakcemile2
Vaaay, aramızda bi manken adayı daha varmış da haberimiz yok :jeyyar: Kız senin şu an ki fiziğin de gayet güzeldir ki, 55 olsan yeterli olur zaten :lepi:
benim boyum da 1 63 fazla bişi yok muş aramızda
Canım kızma ama belini incitme sebebine pek güldümÇook geçmiş olsun canım, umarım önemli bişi değildir. Sen sanki sadece bugün yediğine dikkat etmedin :mymeka: Ders olsun bu hafta sana, bize de ibret laelaelaelaelae Ben sana dedim dikkat et diye, etmezsen böyle haşlarım seni işte sempatiksalakcinni
Şimdiden başarılar yerimseniben
ooyyy canım yaaaa:teselli: şu ağırlıklar başa belaaa belki atlatırsın geçici birşeydirbilmiyorumkismile
acil şifalaarra.s. canımmın içi
ödevlerinde kolay gelsinyerimseniben
dulcinea yesa yasemin lachesis spatz selaaaaaam
oyy cicegim gecmis olsun kuzumm noldu oyle gulum sana?dikkat et kendine balimm
bugun spor yapmada belin daha kotu olmasinn dinlendir bugun belini hayatim yarina gecer insallahh
allah zihin acikligi versin dualarim senle olcakkk fistigimmm
selam canim benimmm yaa sacimla ugrasiyordum asagida adim gorunse de simdi geldim canim benim hihoyyyt
canim gunde 3 bardak yesil cayimi iciyorum cok mutluyum :lepi:
onun disinda dedigin gibi menulerim genelde ayni oluyor ama hergun tatli vardi yaa bu hafta dikkat ettiysen neyse hayirlisi bakalim bu pazar sabahi buyuk gun cumartesi gece evde tek kalacagim pazar sabah cirilciplak beklesin beni tarti hobaaaaaaa sırnaşık şey
amaninnnnnnn afferin yawrim sen yine yapabiliyorsun leslie ile yuruyus ben sadece bacak ve de karin hareketlerini yapiyorum leslie ile Şeniz
bebbeeem ne olur ne yaparsan ya da sacimi elleme kaydirigubbakcemile3 valla sinamekili karisim kafamda bugun 4uncu uygulamam bi de bugun5inci gunum mayali sut iciyorum arada da zeytinyagi maya yapiyorumm Çok üzgünüm çoook
boncuğum bizde codec yokmuş
merve link aradı ben acele edince size sorayım dedimmbilmiyorumkismile
aman boşver kocişi yaaa
ahh bende senin gibi simdi 58 olabilsem keske yaseminimmm pantolanlarim olmuooo :gitme:
55 de güzel bence yasemincim, kocişine 57 kiloyum dersin, spordan inceldim falan filan :jeyyar:
dediğim gibi hayırlısı canımm bi başlasında gitmeyeee şu an tek istediğim nisan sonu 57 li rakamları görmekeyvahedigeldismile
canim sen kac kilosunn fistigim?ben topac oldumm yaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?