50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy cicegim gecmis olsun kuzumm noldu oyle gulum sana?dikkat et kendine balimm
bugun spor yapmada belin daha kotu olmasinn dinlendir bugun belini hayatim yarina gecer insallahh
allah zihin acikligi versin dualarim senle olcakkk fistigimmm

selam herkese bu arada
nasılsınız kızlar opuyorumnanaktan
Selam tweetycim iyi sayılırım, seni de pek bi enerjik gördüm. kaydirigubbakcemile5

he he heeesempatiksalakcinni
de bitanem hep diyeceksin bu gidişle
çünkü en fazla 56 kilo hedefimhihoyyyt ee giderse 55 te olabilirrkafamçokkarıştı
ama kociş beni napar o zaman bilmiyommmmsositososito
55 de güzel bence yasemincim, kocişine 57 kiloyum dersin, spordan inceldim falan filan :jeyyar:
dulcinea yesa yasemin lachesis spatz selaaaaaam
Kız ilk seferinde üstüme alındıydım kaydirigubbakcemile3

hoşbulduuummm meleğiimmmm ben çok iyiyimm
sen nasılsınn kendine geldinmi birazcıcıkk

lokumcuk çok iyii wc sini yaptı patiler bıcılınıyozemuszemus

eh bende fena deilim bizimkiler gitti ev bombos kaldi bi tuhafim bugun yarin pazar var oyalanirimm birazz
lokumcugum ee sini yapti demek ohh cicik olmus rahatlamiss yavrum benimmm
papilerini bici bici mervemi yaptii ne uslu yavrum durduda papisinimi yikatioo canim ya

naptın kuzuuuuum
dikkat et kendine
geçmiş olsun canımŞeniz

seni de sordum hayatımŞeniz
nasılsın canım bida sorim
enerjik gördüm demişsin evet tam 85 dk spor yaptım bugün:dance:

seni de sordum hayatımŞeniz
nasılsın canım bida sorim
enerjik gördüm demişsin evet tam 85 dk spor yaptım bugün:dance:

Eveet, hemen kendi sporumu hesaplıyoooooooooooooooooooom :uhm:
Sonuç, sen benden daha çok spor yapmışsın buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis
Cidden spor yapmak insanı ayrı keyiflendiriyo, huzur veriyo kaydirigubbakcemile2

selam canim benimmm yaa sacimla ugrasiyordum asagida adim gorunse de simdi geldim canim benim hihoyyyt

Cimcimem benim, menün yine her zamanki gibi o yüzden yorum yapmadım, çay canavarı seni aklinialirimsmilen

canim gunde 3 bardak yesil cayimi iciyorum cok mutluyum :lepi:

onun disinda dedigin gibi menulerim genelde ayni oluyor ama hergun tatli vardi yaa bu hafta dikkat ettiysen neyse hayirlisi bakalim bu pazar sabahi buyuk gun cumartesi gece evde tek kalacagim pazar sabah cirilciplak beklesin beni tarti hobaaaaaaa sırnaşık şey

amaninnnnnnn afferin yawrim sen yine yapabiliyorsun leslie ile yuruyus ben sadece bacak ve de karin hareketlerini yapiyorum leslie ile Şeniz

alsanaalsanasmilesaçını başını yolarım senin yesa cadısı:roflol:
lakcinni

bebbeeem ne olur ne yaparsan ya da sacimi elleme kaydirigubbakcemile3 valla sinamekili karisim kafamda bugun 4uncu uygulamam bi de bugun5inci gunum mayali sut iciyorum arada da zeytinyagi maya yapiyorumm Çok üzgünüm çoook

Eveet, hemen kendi sporumu hesaplıyoooooooooooooooooooom :uhm:
Sonuç, sen benden daha çok spor yapmışsın buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis
Cidden spor yapmak insanı ayrı keyiflendiriyo, huzur veriyo kaydirigubbakcemile2

aynen canım
çok sevşyorum spor yapmayı
keşke zamanım olsa da daha fazla yapsam
sen neler yapıyorsun canım spor olarak

Vaaay, aramızda bi manken adayı daha varmış da haberimiz yok :jeyyar: Kız senin şu an ki fiziğin de gayet güzeldir ki, 55 olsan yeterli olur zaten :lepi:

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 ilahii guldurdun beni gece gece allahta seni guldursun emi baklavamm ben kim manken adayi kimm topac adayi olurum anca balimm olumunekankayizsmile

Niye gülüyorsun ya, eşimde güldü zaten alsanaalsanasmile
Ona da kızdım, ne var 20 kiloydu dedim:) Tarttık 6 kilo çıktı, ama naziksin yahu diyor bana, ama 2 saat taşıdım ya

ooyyy canım yaaaa:teselli: şu ağırlıklar başa belaaa belki atlatırsın geçici birşeydirbilmiyorumkismile
acil şifalaarra.s. canımmın içi

ödevlerinde kolay gelsinyerimseniben

Çok sağol canım. olumunekankayizsmile

selam tatlım Şeniz
oyy cicegim gecmis olsun kuzumm noldu oyle gulum sana?dikkat et kendine balimm
bugun spor yapmada belin daha kotu olmasinn dinlendir bugun belini hayatim yarina gecer insallahh
allah zihin acikligi versin dualarim senle olcakkk fistigimmm

Çok sağol bitanemopuyorumnanaktan

saçını n nesi var canım
neden uğraşıyosun saçınla kıııı

aman boşver kocişi yaaa

ee zaten kociş sorun değilde önemli olan benim vermemmbilmiyorumkismile
ahh bende senin gibi simdi 58 olabilsem keske yaseminimmm pantolanlarim olmuooo :gitme:

yaz geliyo canım az kaldıı daha kolay vericeksin ben yazın çok rahatımmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…