50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dulsiimmm verdiğin linki indirdim daqlımm saolasıııınnn a.s.çalışıyorr ama çok konuşuyooomuş gerçekten bide kadınnın yaşı 45 mi bilmiyorumkismile
ya bu açıkken başka müzik çalmazmı pc:tomato:

sanırım ben 2 mili indirmişimm 35 dk lık

tatli ruyalar iyigecelerr allaha emanet ol pompiriskommm cimcimiskom hehehe opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kızlar yazıları okumaya çalıştım ama beceremicem..hem siz çok yamzışsınız hem benim beynim durdu...

ve nedense inanılmaz bi baş dönmesi var...

şu callaneticsin linkini bana özelden atabilcek var mı...

herkes nasıl bu arada direk daldım konuay ama

igeceler canım

selam kızlar kaynatmışsınız baya ben aşkı memnu bakarken
ben bihtere baktıkça zayıflama aşkıyla daha bi ölüyorum.
sensewitch in bi lafı yumruğum kadar kıç var kadında.(bihterde)

abuuuuuu kimler gelmiş yaaaakaydirigubbakcemile
hoşgeldiiin fıstıkk Şeniz

Ay canım öyle valla, haaa söylemeyi unuttum zaten. Leslieye gülmekten hareket yapamıyom, çok komik bi aksanı var :) Açılır canım, merak etme, ama ayakkabı giymek şart. (ben şu an spor ayakkabısının tabanına benzettiğim terlikle yapıyom :kedi: )

tatli ruyalar iyigecelerr allaha emanet ol pompiriskommm cimcimiskom hehehe opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol: Kız senle sıfat yarıştırana aşkolsun zaten :roflol: :roflol:

Bu sefer cidden kaçtım opuyorumnanaktan

reğl dan önce 58 idim
regl geçeli 5 gün oldu
tartı inatla yok sen 58 geğilsin sen 59 kilosun diyo
çıldırtıyo beni ya
çizecem birtarafını görecek ...

canım bende dun dert yanıyordum yesa demıstı 3 gun sonra verrsın dıye bugun 4. gund sabah kalktım ve bır hafıflık sezdım kendımde artık tartılmadan kac kılo oldugumu anlayabılıyrm ve hemen tartıya cıktım 1 kılo gıtmıs tamda tahmın ettıgım gıbı tabı yıne cok guvenmıyrm benım bunye cok sallantılıdır bakalım yarın ne olacak

kuzum uzatmaya calisiyorum bi peppermintcigimin saclari gibi olsa da once yasemncigimki gibi olsun sonra pepper ayyyyyyyy insallah yaza kadar hadi bakalim hobaaaaaaa zemuszemus

yesacım ıse yarıyrmu barı bu yaptıkların benım sacımda cok kuru ve mat duruo napsam dıye dusunyrdm bırde o sınamekı kotu kokar yaa nasıl dayanıyrsn:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan bende opuyorum ciciskom benimm opuyorumnanaktan

kızlar menumu tek tek yazmıyayım bugun ama gayet ıyıydı tek kacamak öğleden sonra yenen bır dılım ıslak kek superdı ama:) fakat aksam bende bunun ustune 5 bardak falan yesıl cay ıcıp 40 dakıka yurudum callenıcts yapamak ıstyrm ınsaallah yapabılırım ama ınan bu callenıcts benıde mahvettı yesacım ıstede topuklu gıymıstım aksam kendıme gelemedım hala bacaklarım sızlıo ama ona ragmen yurudum tabı bunda kım etkılı tabıkı rakıbım yesa burdan kendılerıne tesekkuru borc bılırım ıyıkı varsın sen cok yasa yesahihoyyyt

tıbetı de yaptım dulcineacım

sızlerden nbr burası yıne bayagı hareketlıymıs ama kızlar ınan cok eglencelısınız opuyorumnanaktan

yaa man o saçı hiç sölemeyim. benimde saçlarım röfleli.ondan dolayı da kuru.uzattım özeniyorum uzatıyorum. sonra toplamaktan başka bişey yapamıyorum.birde ne düz ne dalgalı saçma sapan . bende kestireyim diye düşünüyorum bu günlerde.şöle ioek gibi dalgalıysa dalgalı düz se düz karakterli bi saç istiyorum
ah ah hh
kereste gibi kocam var ondan moralim bozuk canım
canım ya .onlar arada keresteleşir.sorun ne bilmiyorum gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…