Kız en zoru topuklar bitişikken pelvis hareketi, bi de yavaş yavaş yapıyorlar (zaten dikkat ettiysen sayı 3 :))) Ben hemen yapıp bitiyorum sempatiksalakcinni Kolay gelsin cimcimem kaydirigubbakcemile3
:içelim: Şeniz
Ha şöyle kaydirigubbakcemile5 En iyisini yaparsın canım. Nette limit olmasa şu süper callanı da çok merak ediyom valla eyvahedigeldismile
Ben de kaçıyorum fıstıklar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyaları opuyorumnanaktan
Ben de kaçıyorum fıstıklar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyaları opuyorumnanaktan
Kız en zoru topuklar bitişikken pelvis hareketi, bi de yavaş yavaş yapıyorlar (zaten dikkat ettiysen sayı 3 :))) Ben hemen yapıp bitiyorum sempatiksalakcinni Kolay gelsin cimcimem kaydirigubbakcemile3
:içelim: Şeniz
Ha şöyle kaydirigubbakcemile5 En iyisini yaparsın canım. Nette limit olmasa şu süper callanı da çok merak ediyom valla eyvahedigeldismile
kızlar yazıları okumaya çalıştım ama beceremicem..hem siz çok yamzışsınız hem benim beynim durdu...
ve nedense inanılmaz bi baş dönmesi var...
şu callaneticsin linkini bana özelden atabilcek var mı...
herkes nasıl bu arada direk daldım konuay ama
Ay canım öyle valla, haaa söylemeyi unuttum zaten. Leslieye gülmekten hareket yapamıyom, çok komik bi aksanı var :) Açılır canım, merak etme, ama ayakkabı giymek şart. (ben şu an spor ayakkabısının tabanına benzettiğim terlikle yapıyom :kedi: )dulsiimmm verdiğin linki indirdim daqlımm saolasıııınnn a.s.çalışıyorr ama çok konuşuyooomuş gerçekten bide kadınnın yaşı 45 mi bilmiyorumkismile
ya bu açıkken başka müzik çalmazmı pc:tomato:
sanırım ben 2 mili indirmişimm 35 dk lık
:roflol: :roflol: :roflol: Kız senle sıfat yarıştırana aşkolsun zaten :roflol: :roflol:tatli ruyalar iyigecelerr allaha emanet ol pompiriskommm cimcimiskom hehehe opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
selam kızlar kaynatmışsınız baya ben aşkı memnu bakarken
ben bihtere baktıkça zayıflama aşkıyla daha bi ölüyorum.
sensewitch in bi lafı yumruğum kadar kıç var kadında.(bihterde)
abuuuuuu kimler gelmiş yaaaakaydirigubbakcemile
hoşgeldiiin fıstıkk Şeniz
bu bozuk moralle güidürdün kız beni
Allah da seni güldürsün canım
reğl dan önce 58 idim
regl geçeli 5 gün oldu
tartı inatla yok sen 58 geğilsin sen 59 kilosun diyo
çıldırtıyo beni ya
çizecem birtarafını görecek ...
kuzum uzatmaya calisiyorum bi peppermintcigimin saclari gibi olsa da once yasemncigimki gibi olsun sonra pepper ayyyyyyyy insallah yaza kadar hadi bakalim hobaaaaaaa zemuszemus
hayırdır canım neden bozuk moralin
Ay canım öyle valla, haaa söylemeyi unuttum zaten. Leslieye gülmekten hareket yapamıyom, çok komik bi aksanı var :) Açılır canım, merak etme, ama ayakkabı giymek şart. (ben şu an spor ayakkabısının tabanına benzettiğim terlikle yapıyom :kedi: )
:roflol: :roflol: :roflol: Kız senle sıfat yarıştırana aşkolsun zaten :roflol: :roflol:
Bu sefer cidden kaçtım opuyorumnanaktan
ah ah hh
kereste gibi kocam var ondan moralim bozuk canım
bommbaa gibiyiim talımm çizelgedeki kilo çok az kaldıııııdelikafaduldenhoşgördüm bidenem...nassınız bakayım..aklinialirimsmile[/B]
yaa man o saçı hiç sölemeyim. benimde saçlarım röfleli.ondan dolayı da kuru.uzattım özeniyorum uzatıyorum. sonra toplamaktan başka bişey yapamıyorum.birde ne düz ne dalgalı saçma sapan . bende kestireyim diye düşünüyorum bu günlerde.şöle ioek gibi dalgalıysa dalgalı düz se düz karakterli bi saç istiyorumcanım bende dun dert yanıyordum yesa demıstı 3 gun sonra verrsın dıye bugun 4. gund sabah kalktım ve bır hafıflık sezdım kendımde artık tartılmadan kac kılo oldugumu anlayabılıyrm ve hemen tartıya cıktım 1 kılo gıtmıs tamda tahmın ettıgım gıbı tabı yıne cok guvenmıyrm benım bunye cok sallantılıdır bakalım yarın ne olacak
yesacım ıse yarıyrmu barı bu yaptıkların benım sacımda cok kuru ve mat duruo napsam dıye dusunyrdm bırde o sınamekı kotu kokar yaa nasıl dayanıyrsn:sinifsinif:
canım ya .onlar arada keresteleşir.sorun ne bilmiyorum gerçi amaah ah hh
kereste gibi kocam var ondan moralim bozuk canım
ay gülüm ne alemsin...neden ole diyosun..ne oldubilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?