50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekür ederim.Zorlada olsa tebrikleri kopardım yani :teytey:
Çizelgemi değiştirdim ama değişmemiş mi görünüyor ki acaba CADIARZU

kızlar bi 100 gram falan fazlayuımdır belki tam bilemiycem ama 54.7 yim tahminen.

500 gram gitmis.
kaydirigubbakcemile2

KATRECEM ne guzel demissin valla billa bu isler hayir isi bak hayirlisiyla hayirliysa olsun yoksa olmasin BI DE gonlugunu ferah tut sen cok ck guzel olur eminim ben :) bu aralar dedigim hersey cikiyor zaten hehhe biliyosun:)

Can'ımmŞenizgüveniyorum sanaa da hislerine de:) Hayırlıysa devamının gelmesi en güzel sekilde gelsin diye dua edyorum bende artık, illa olsun demiyorum bu defa:)

katrecim çok sevindim senin adına inş Allah tamamına eriştirsin en kısa zamanda.....

.

ŞenizŞeniz

Amin canım koçum insallah rabbim hayırlısı neyse onu nasip edicek.

bu arada koçugun için tesekkürler
kaydirigubbakcemile5

ŞenizŞeniz

çok tesekkür ederim can'ımm. Aminnn.Rabbim duaları bosa çıkarmadı elhamdülilah. daha tam bi sey belli değil gerçi ama olsun benim için bi engel kalkmıs oldu hayırlıysa devamındaki engeller de kalkar insallah da ben de sizin gruba dahil olurum:)) evli ve mutluar grubuna:))

bu arada tebrikler canım

olumunekankayizsmile

takma kafana trufum ya wc ye gitmediysen tam ondandır. bende wc ye gidip ödemimi iyce bi atasıya kadar tartılmadım.hatta su bile içmedim tartılcam diye

:)))

canım tebrik ederim rakibimsin beaaa:) bende söölemesi ayıp 500 grm vermisim:) ama tahminen belki bende senin gibi 400(bu muhtelem çünkü senle hep aynı gidiyoz:))

tartım gramı göstermeyince bilemiyorum dogrusunu ama 54.7 çıktım belki 100 gram falan fazladır ama bilemiycem artık.

canım o form cayı her gün içme bence

ben 2 yıl önce her gün içiyodum artık vücudum alısmıstı ve hiç tesir etmez olmustu bazense onu içmeden wc ye çıkamıyordum. alıskanlık haline getirme derim. 10 gün iç 3 gğn ara ver mesela

bide akşamın 8inde turşu bulgur pilavı kavur az çorba neyin yediydim omu yansıdı acaba tartıya

olmaz olur mu canım.tursunun sisirdiğini biliyoruz ve su da içiriyo bol bol. tam atamamıssındır sen ödemdir birazı.

ayyyyy canım masallahhh tebrik edrimmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

çörek otuna devam etmismiydin?

tebrikler klikcim. kusura bakama ben hala kaç kilo olduğuma karar veremedimde..bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende okulda öğle arasındayım birazdan eve gideceğimi çin hem öğlen yemeği hemde ara öğün olarak aynesin kahvaltılık sütünden içtim..tahllı ballı muzlu cevizli

bu arada dulcimm dün için bi yıldızlı artı koyuver:))

yediğim fazlalıkları bi güzel attım insallah dün sporda performansım gayet iyiydi hatta kadıın biri bana talip oldu:))(yiğeni için)

ben de bir regl olup rahatlasaydim,
olmadim hala carsamba olmaliydim aslinda...........

tatlım öğle arasında çıkıp eczaneden br test alsana merakın gider..hem senin hem bizim......

kızlar tartınız hep aynı yerde dursun trufun da dediği gibi

mesela bi defasında tahtanın bi defasında halının üstünde falan da olmasn

bi de veremeyenler üzülmesi wc ye gidip iyce bi rahatayınca tartılsın bide.
ben bugün tartılcam diye dün ödem atıcı çay içmistim değilse bugün ancak 200 grm falan veridğimi görürdüm heralde.

bu arada dulcimm dün için bi yıldızlı artı koyuver:))

yediğim fazlalıkları bi güzel attım insallah dün sporda performansım gayet iyiydi hatta kadıın biri bana talip oldu:))(yiğeni için)

tam konya usule desene yolada sokakta tramvayda kız bakmalar talip olmalar........
bu arada bende konyalıyımda....

bugun cok yedim kizlar;

sabah
3/4 simit, 1 dilim peynir, 1 kucuk nutella

ara
yok

ogle
yarim kase corba
1 biber dolmasi
1 cikolatali muffin

:-((

aksama kadar olmazsam aksam eve giderken alicam canim.

aslinda pek ihtimal de yok ama Allah'in hikmeti belli olmaz diy mi, bir kacak olmustur belki

hiç bir yöntem %100 korumuyor zaten ....... hem benim ark korunurken hamile kaldı.....2 senedir de aynı yöntemle korunuyordu......verecek Allah veriyor.......

aksama kadar olmazsam aksam eve giderken alicam canim.

aslinda pek ihtimal de yok ama Allah'in hikmeti belli olmaz diy mi, bir kacak olmustur belki

hayırlısı canım :)

senin yine 2 gün geçmis benim ne günüüü ne günleri:)

geçen de 2 aya yakın bi zaman sonra gelmisti. bu seferde 1.5 ay falan oldu sanırım

benimki hapardan ve de stresten ama.

hep yakında olcam psikolojisindeydim istahım o yüzden açık falan diyodum canım tatı seyer çekiyo diye sartlandırıyodum kendimi,

ama baktım gördüm hala oldugum yok :) o psikolojiden kurtuldum çünkü sislik falan yok karnımda.gerçi ödem atıcı seyler içtiğimdendir ama geçen günelrdeki gibi çik. çekmiyo canım.

bu sefer bende zaman bıraktım:) ne zaman istiyosa o zaman gelsin tabi sınavda gelmesin de pazar günü
:sinifsinif:

bugun cok yedim kizlar;

sabah
3/4 simit, 1 dilim peynir, 1 kucuk nutella

ara
yok

ogle
yarim kase corba
1 biber dolmasi
1 cikolatali muffin

:-((

çok değil hiç bir şey yememişsin sadece tatlı var...... hem nutella hem çikolatalı muffin hemde ara yok......

ayyy öylemiiii :))

sorma canım yaaa tam uyuzluk ben sinir oluyorum bazen emri vaki bile yapıyolar hiç habersiz geliyolar eve

benim arkdaşlarım öğrenciydi orda. öğrenci evine bile gelmişlerdi. ark düşünmüyorum diyince diğerine sormuşlar sen düşünmezmisin diye? sırnaşık şey

Tebrikler kuzum helal olsun vallahi. Şeniz Şeniz :hooray:

sağol canımın içi sende çok kasma kendini bak derslerin var olumunekankayizsmile
Aferin sana daaaaa..

sağolun hep birlikte başarıyoruz bu bölüm olmasa ne azim olurdu ne de böyle güzel paylaşımlaropuyorumnanaktan
yasemn 2 kilo mu verdin bu hafta............ vaaawwwwwwwww

herkes super masallahhhhhhh

evet peperrım çok şükür geçen hafta regliidim sanırım 1 kilosu ödem:ecrin_bebek: bunum birde yeni kilo olunca çabuk gittiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…