evet canım tatlı ve üzeri tarçın ve toz şekerli
koçluğun için tebrik ve teşekküre ederim
bu yoğunluğun arasında yaptığınn için a.s.
canım benim seni de çok çok çok tebrik ederim
nerde o kızdığımız klik nerde şimdiki klik
başarının devamını dilerim
ayrıca kilo çizelgeni düzeltirsen herkes anlar kilo verdğini
a.s.
tebrikler klikcim. kusura bakama ben hala kaç kilo olduğuma karar veremedimde..bilmiyorumkismile
KATRECEM ne guzel demissin valla billa bu isler hayir isi bak hayirlisiyla hayirliysa olsun yoksa olmasin BI DE gonlugunu ferah tut sen cok ck guzel olur eminim ben :) bu aralar dedigim hersey cikiyor zaten hehhe biliyosun:)
katrecim çok sevindim senin adına inş Allah tamamına eriştirsin en kısa zamanda.....
.
günaydın arkadaşlar.
çok mutluyum çünkü sabah tartıldım,54,5 olmuşum zemuszemus
çizelgemide değiştirmenin vaktidir yani ama bu çizelgeyede buçuklar yazılmıyor ki yaa
hedefim 55 idi ama şimdi 53 e düşürdüm.tabi öncelikle şu verdiğim kiloları korumam lazım
dünde leslie yapayım dedim,pc den 4 mil yazan bir videoyu açtım.anam neydi o öyle kaydirigubbakcemile3 habire koşturdu durdu beni leslie abla kaydirigubbakcemile3
yürüme değil koşma videosuydu galiba.
bu arada katrece,senin adına çok mutlu oldum.allah tamamına erdirsin inşallah. :Saruboceq:
hep böyle mutlu ol.
evet gelelim bana :kedi:
çarşamba günü 55,0 çıkan ben bugün tamı tamına 55,9 , 55,7 , 55,5 , 55,9 çıktım sırasıyla
her çıkmamda tartı değişti. ohaoldumsmile
ama ben en yüksek olan 55,9 u baz alıyorum
kendime acımıyorum
bu bana bir ders olsun diyorum :mymeka:
kilom , 55,9
ohooo biz de bunlari rakip sanıyorduk yaaa...:lepi:
benim gibi tembeli şampiyon yapıcaksınız bu gidişle. beni sizler yarattinizopuyorumnanaktan
54.8 çıktım da söylemesi ayıp 400 gr vermişimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:hooray:
Menstr yakin mi??O donemde benimde cok oynuyor...Birde gece tam uyurken dogadan form cayi iciyom.Hem odemi aliyor hem de sabaha bagirsaklarimi calistiriyor. Boyle yapinca daha stabil cikmaya basladi benim kilo sabahlari.Ah tabi birde sabah kahvem var bagirsaklari calistiran kahvalti esnasinda.Sonra tartiya cikinca pek bir hafif oluyorsun
bide akşamın 8inde turşu bulgur pilavı kavur az çorba neyin yediydim omu yansıdı acaba tartıya
herkezlere günaydııııııınn kaydirigubbakcemile5
genelde yazdım çizelgemden fazlayım son bir aydır diye
şimdi hedefim çizelgem
veeeeeeeeee azıcıcık kalmışş
veeee tartıldımm 59 kiloyum 2 kilo vermişimmlaelaelaelaelae
tebrikler klikcim. kusura bakama ben hala kaç kilo olduğuma karar veremedimde..bilmiyorumkismile
ben de bir regl olup rahatlasaydim,
olmadim hala carsamba olmaliydim aslinda...........
tatlım öğle arasında çıkıp eczaneden br test alsana merakın gider..hem senin hem bizim......
bu arada dulcimm dün için bi yıldızlı artı koyuver:))
yediğim fazlalıkları bi güzel attım insallah dün sporda performansım gayet iyiydi hatta kadıın biri bana talip oldu:))(yiğeni için)
aksama kadar olmazsam aksam eve giderken alicam canim.
aslinda pek ihtimal de yok ama Allah'in hikmeti belli olmaz diy mi, bir kacak olmustur belki
aksama kadar olmazsam aksam eve giderken alicam canim.
aslinda pek ihtimal de yok ama Allah'in hikmeti belli olmaz diy mi, bir kacak olmustur belki
bugun cok yedim kizlar;
sabah
3/4 simit, 1 dilim peynir, 1 kucuk nutella
ara
yok
ogle
yarim kase corba
1 biber dolmasi
1 cikolatali muffin
:-((
tam konya usule desene yolada sokakta tramvayda kız bakmalar talip olmalar........
bu arada bende konyalıyımda....
ayyy öylemiiii :))
sorma canım yaaa tam uyuzluk ben sinir oluyorum bazen emri vaki bile yapıyolar hiç habersiz geliyolar eve
Tebrikler kuzum helal olsun vallahi. Şeniz Şeniz :hooray:
Aferin sana daaaaa..
yasemn 2 kilo mu verdin bu hafta............ vaaawwwwwwwww
herkes super masallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?