evet gelelim bana :kedi:
çarşamba günü 55,0 çıkan ben bugün tamı tamına 55,9 , 55,7 , 55,5 , 55,9 çıktım sırasıyla
her çıkmamda tartı değişti. ohaoldumsmile
ama ben en yüksek olan 55,9 u baz alıyorum
kendime acımıyorum
bu bana bir ders olsun diyorum :mymeka:
kilom , 55,9
Ben de i na na mi yo rum....
ohooo biz de bunlari rakip sanıyorduk yaaa...:lepi:
benim gibi tembeli şampiyon yapıcaksınız bu gidişle. beni sizler yarattinizopuyorumnanaktan
54.8 çıktım da söylemesi ayıp 400 gr vermişimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:hooray:
Menstr yakin mi??O donemde benimde cok oynuyor...Birde gece tam uyurken dogadan form cayi iciyom.Hem odemi aliyor hem de sabaha bagirsaklarimi calistiriyor. Boyle yapinca daha stabil cikmaya basladi benim kilo sabahlari.Ah tabi birde sabah kahvem var bagirsaklari calistiran kahvalti esnasinda.Sonra tartiya cikinca pek bir hafif oluyorsun
tartı günü çarşamba olsaydı eğer 55 tim ve 700 gr vermiş olarak seni yenmiş olacaktım
ama 200 gr almış gözüküyorum geçen haftaya göre
gerçeği ise 900 gr almış olmak
arada böyle olur hep verecek halimiz yok ya arada da alalım
ha bu arada
dün biraz callanetics
biraz plates
8 minute buns yapmıştım acaba kas şişkinliğimidir
1 haftadır spor yapmıyordum çünkü
bide akşamın 8inde turşu bulgur pilavı kavur az çorba neyin yediydim omu yansıdı acaba tartıya
aman neyse ne bu ayın sonunda 53 oluyum da bu hafta sonuncu oluyum farketmez.
:
kızlar akşama misafir var ne yapsam ne etsem bilemedim
bi iki tarif veriverin şu garibe
selam şimdi okuldan yazıyorum...... evde okulda kursta her yerde siz varsınız.......guclubacismile
zayıflama adına başka neler yapabilrim diye düşündüm 3 gruba dahil oldum ama çok sıkıcıydı.... burası şenlikli......oda insan kilo vermez alır sıkntıdan.....
okula gelmedan önce 2 fincen karışık çay içtim (funda, biberiye, mate vs......) ve 5 mil yürüdüm ama ben çok beğenmedim çok yavaşlar koşmalarda öyle ilk defa terim sırtımda soğudu üşüdüğümü hisettim.5 mil sonuçta yavaşta olsa süre uzun yaa daha faydalı olabilir ama bence 4 mil daha eğlenceli...
kızlar akşama misafir var ne yapsam ne etsem bilemedim
bi iki tarif veriverin şu garibe
yemeğe mi canım ?
yok canım çayın yanına
portakallı mozaik pasta
mayasız poğaça başka ne acaba?
yok canım çayın yanına
portakallı mozaik pasta
mayasız poğaça başka ne acaba?
Sen de her gün yapıyor musun canım 4 mili?
şimdi kurs olduğu için 2 gün yapamadım ama normalde her gün......
Valla bravo, ben her gün aynı sporu yapamıyorum, her gün değiştiriyorum, sıkılıyorum ama bugün şu 4 mili deniyim bakalım, onu da ilk indirdiğimde yapmıştım sadece.
Tatlım tebrik ederim, her gün yürüdüğün 5 milin çok etkisi vardır, onu her gün yürüyebilmek de ayrı bir başarı zaten. vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?