50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah bir buçuk dilimt am tahıllı ekmek, 2 zeytin, beyaz peynir, azcık kahvaltılık ezme, 1 çay kaşığı diet portakallı reçel.

arada suda eriyen c vitaminlerinden içtim, tatlıydı kalorisi var mı bilemiyorum.

Sonra 4 mil yürüdüm.

Şimdi de elma ve yoğurt yiycem öğlen yemeği olarak

Akşam yemeğine yapacağıma karar veremedim yine

canım kahvaltı güzel ama öğle yemeği olarak elma yoğurt az......sebze tarzında bir şeyler ye bari en azından garnitürün falan varsa onu yoğurda karıştır ye....karnıbahar brokoli falan varsa onlarıda kat....

Son düzenleme:

Ben de kullaniyorum o vitaminlerden. Hatirladigim kadariyla 12 kalori bir tanesi( dogru hatirliyorsam, icerken bakarim bir daha)

kızlar ben çıkıyorum.. dersim bitti.... eve gidiyorum akşamada kursum var inş gece görüşürüz.....

evde hiç hazır yemek yoktu hazırlamaya da üşendim açıkçası

Ben de kullaniyorum o vitaminlerden. Hatirladigim kadariyla 12 kalori bir tanesi( dogru hatirliyorsam, icerken bakarim bir daha)

Benimkisinin üstünde yazmıyor, 12 ise iyiymiş.

Ya ben akşama ne yapsam kızlar, hem kolay hem hafif Şu kabaklı kişi mi denese acaba :uhm:

akşama kadar sana yemek yok lmaz:
akşamda sevinme öyle
sadece salataaaaa yemelisin
:sinifsinif:

bugünkü menüm şöyle :
sabah : 3 s. zeytin-2 y.zeytin-yarım domates-3 dilim kaşar-2 dilim kepek ekmeği-1 bardak şekersiz çay
öğlen : 5 kaşık salçalı makarna-1 tabak mantarlı tavuk yemeği
ara : 1 fincan bitki çayı-1 avuç beyaz leblebi
akşamda : eşim patates kızartması istedi.bende çok az ondan yerim-bir kasede mercimek çorbası
çay

akşama kadar sana yemek yok lmaz:
akşamda sevinme öyle
sadece salataaaaa yemelisin
:sinifsinif:

öle yapcam :sinifsinif:

bir salata bir yoğurt bir elma hakkı verdim kendime
akşama kadar bellsaatlerde yiycem.
işin garibi iştahım acayip açık bugün sırf yememek için birazdan yürüyüşe çıkıcam

ya sizler ara yaptınız öğlen yaptınız ben daha biraz önce kahvaltı yaptım
nasıl olcak bu iş bilmiyorumkismile
kız bırakmıyoki
3 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
yarım domates 1 salatalık
2 lokma helva:))

gayet güzel kahvaltın ama başka kaçamak yok ona göre .

öyle negroları falan götürmek yok lmaz:

evet evet yok yaa
10 gün sonra arkadaşımın düğünü var ne giycem derdindeyim kıyafetlerim olmuyo pantolonlarımın eteklerimin bellerine bakıyom şok oluyom şaka gibi geliyo insan bide bu haline alışıyo demekki sanki hep buymuşum gibi geliyo
en kötüsü alyansımı takamıyorum
dahada kötüsü eşim doğum hediyesi yüzzük aldı oda olmuyo offff

olsun cnm.. işte hedeflerin hepsinin içine girmek olsun.. güzelce zayıflaki yüzüğünü yanlardan et pörtlemeden tak..

bende kız uyuyoken bahçede yürüyeyim bari
telsizinide alayım yanıma:dance:

Merhabalar,bende aranıza katılmak istiyoruma.s.
56 kiloyum,hedefdim 52,p.tesi başladım daha tartılmadım...
yediklerimi yazayım...

sabah:2 dilim kepek ekmek
3-4 tane zeytin,azıcık peynir,salatalık,şekersiz çay

ara öğün:2 tane form bisküvi

öğlen:bakla ve yoğurt,ekmek yemedim

akşama annene gidicez,döktürmüştür yemekleri,inş.kaçırmam:)))

Katrece
Cehaletimi bagislayin ama bu ruseyn ne oluyor??

estf canım.ruseym bugdayın özü.

bir hayli lifli bir gıda. çekilmis fındık gibi kabul et.tok tutuyor içindeki vitaminlerden dolayı da cilt güzellestirici etkileri var

:))

aynen öyle .bana sormuslardı hatta ben çalısmıyorum deyince hemen bi de biri daha varmıs biz gördük onu siyah saçlı güzel bisiy diyolar:) hanımlar okula gitmisler ayy vei toplantısına düsün bekar öğretmen bakmaya gidiyolar

tickerimi değiştirdimmm.ben de 54'lü kilolardayım artıkhihoyyyt

ayyyy ben de ilk fısatta değiseyim de gaza geleyim ayollll

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayyy yaa bi hassas tartı alsam iyiydi ya gramından emin olamıyorum ben.neyse atmasyon da olsa en azından bası yani 54 kısmı barim dogru:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…