50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçekten 54 lü kilolarda olmak çok güzel bir duygu zemuszemus
diyetime ve lessieye sıkı sıkı bağlandım,kopamam lmaz:

kuzular benim kiloma niye yorum yazmadiniz yaa :-((

ahh dulcicigim olaydi, yazardi bisurruuu

ne diyosunuz, bu hafta 100 gr vermis olmam iyi mi? neticede regl oncesi donemdeyim...
???

hoşgeldin canım
akşama kaçırma dikkat et

ya bişey sorucam kızlar...
yaklaşık 17 metre bi alanda hızlı tempoda, 15dk yürümek yürüyüş sayılır mı?

afferin sana lulu,

ben de geliyorum hemen pesinden,

bak regl olayim bitsin; 54 cikarim ben.....

;-))

gerçekten 54 lü kilolarda olmak çok güzel bir duygu zemuszemus
diyetime ve lessieye sıkı sıkı bağlandım,kopamam lmaz:

yaşasın 54 kardeşliğiopuyorumnanaktan

ne diyosunuz, bu hafta 100 gr vermis olmam iyi mi? neticede regl oncesi donemdeyim...
???

kuşum ben yorum yaparım neden asıyorsun o güzel yüzünübilmiyorumkismile
bence gayet iyi 100 gr vermiş olman. burdan biri demişti ya hatta regl döneminde çok iyi çalışıyormuş metabolizma. şimdi reglin olup bittikten sonra en fazla 54,5 çıkarsın inşallah.

tabi bir de işin diğer kısmı var: hamile olmannnn:dance: ayy bebiş gelir topigimize! valla o zaman gelir gerçekte de çalarım kapını bebek sevmek içinhihoyyyt

evet yaa, yasasin 54 kardesligi.
dimi bitanecik arkadasim ben de aslinda 54 kusur biseyimdir bilmiyorumkismile.. haftaya goruruz. :Saruboceq:

yaa canim su an hamile oldugumu ogrensen inan uzulmem, cok sevinirim hatta.. her ne kadar planlamiyor olsak da bebek fikri cok hosuma gidiyor, ama pek sanmiyorum. senağlama regl olunca uzulucem sanirim..

ben bu topige ilk geldigim zamanlarda bi arkadas vardi, hamile kalmis diyeti birakti, ama sonra pek ugramadi sanirim-- adini hatirlayamadim.
ben hamile de kalsam gunun birinde, burdan ayrilmam... guzel guzel dengeli beslenirim yine.. a.s

lachesis naber kuzummm..

kilo verememissin diye okudum,

ilk zamanlar bende de ayni sorun vardi canim; tum hafta tartida az cikiyordum, tam da sali gunu sanirim stres yapiyordum ve psikolojik midir nedir tuvalete cikamayip carsamba tartida fazla cikiyordum.

simdi tarti gununu dusunmuyorum hic; tum gunleri bir sayiyorum; stres yapmiyorum ve bu sorunum ortadan kalkti,

senin de boyle biseydir buyuk ihtimalle, moralini bozma, bugun odem atici cayini ic, aksam hafif ye yarin sabah bildir kilonu

hoşgeldin canım a.s.

???

mühim olan vermek canım.. regl bittiğinde birden düşecek kilon daha güzel.. umarım hamilesindir.. dengeli dengeli besleriz burda seni yerimseniben

ya bişey sorucam kızlar...
yaklaşık 17 metre bi alanda hızlı tempoda, 15dk yürümek yürüyüş sayılır mı?

canım bu dediğin benim için sadece ısınma olur.. pek sayılmaz yani.. hani süreyi artırsan 17 metre olması okadar önemli değil.. başın dönmezse tabi.

???

. Ben de bilg. basinda degilim bugun pek. Yoksa yorumlardim...devam devam...biliyorsun yavas verilen kilo zor alinir geriye...yuz gram yuz gramdir.boyle boyle eksilecek fazlaliklarimiz.

kızlar sabah 1 saat koşar adım yürüdüm..

biraz öncede tam 1.5 saat koşar adım yürüyüp geldim .

şimdi plates yapıcam.

umarım sabahki omletle revaniyi eritmişimdir bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım a.s.

mühim olan vermek canım.. regl bittiğinde birden düşecek kilon daha güzel.. umarım hamilesindir.. dengeli dengeli besleriz burda seni yerimseniben

. Ben de bilg. basinda degilim bugun pek. Yoksa yorumlardim...devam devam...biliyorsun yavas verilen kilo zor alinir geriye...yuz gram yuz gramdir.boyle boyle eksilecek fazlaliklarimiz.

yerimseniben sagolun kizlarrr.

dediginiz gibi 100 gr. 100 gr.dir, devam tabi, birakmak yok..

optum sizi sekerler.

kuzu' cum ayrica guzel dilegine sagolll

kızlar sabah 1 saat koşar adım yürüdüm..

biraz öncede tam 1.5 saat koşar adım yürüyüp geldim .

şimdi plates yapıcam.

umarım sabahki omletle revaniyi eritmişimdir bilmiyorumkismile

Helal sana . Gercekten de kendine ceza vermissin. Bende 15 defa tibetimi yaptim. yarim saat pilates ve 50 dakika leslie. Simdide kahveli kurabiyelerimi yiyorum peppermintin verdigi tarifin cayiyla birlikte

Helal sana . Gercekten de kendine ceza vermissin. Bende 15 defa tibetimi yaptim. yarim saat pilates ve 50 dakika leslie. Simdide kahveli kurabiyelerimi yiyorum peppermintin verdigi tarifin cayiyla birlikte

aaa yaptin mi canim o tarifi,
tadi cok guzel diy mi..

ohh afiyet olsun..

:içelim:

aksama ben de yapicam evde.

aaa yaptin mi canim o tarifi,
tadi cok guzel diy mi..

ohh afiyet olsun..

:içelim:

aksama ben de yapicam evde.

Tabi dun kosa kosa cubuk tarcin almaya gittim ve hemen yaptim. Ben cok begendim. Esim hic sevmedi. Ama bugun tadi daha da guzel bence. Bugun yine denetecegim ona...Belki fikri degisir
:jeyyar:

Kizlaaar. BEn simdi ablama gidiyorum. Sisliden bakirkoye ancak giderim. cikayim yavas yavas.. B u gece ve cumartesi ve pazar yiyecegim pis, kotu ,bol kalorili, sagliksiz, gobege ve kalcaya yag olarak yapisan seyler icin beni affedin..bay bay

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? Ben idare ediyorum işte,pek iyi hissetmiyorum buaralar ondan dolayı sıksık giremezsem merak etmeyin.Kilom aynı bu hafta değişmemiş
inşallah sizler verebilmişsinizdir,Dulcineacım senin nasıl tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…