Kızlar bu arada milföy hamuru çok sağlıksız, tüketmeyin.
bu leslieyi keşfeden ve duyuranlardan allah razı olsun :Saruboceq:
Trufcum bayadır denk gelemiyoz, nassın iyisin????
Çok iyiyim lachesiscim, teşekkürler. Sen nasılsın, belin nasıl??? Ha bi de kilo almışsın ama hakettin bu hafta, ders olsun sana :)) Bak bana, hiç bişi yemeden spor yaparak 200 gram verdiysem, senin biraz kilo alman normal di mi :))
hemen verelim,
3 tatli kasigi yesil cay
1 tatli kasigi hibiskus
5-6 tane karanfil
5-6 tane karabiber
1 cubuk tarcin,
uzerine 4 fincan kadar kaynamis su, demligin uzerini havlu ile kapatip 10 dk. demlendirip icebilirsin cnm (kaynatma yok)
;-)
afiyet olsun..
not: taze icilecek, bekletilmeyecek
Evet bende öyle olduğunu düşünüyorum.Çünkü gün içinde sadece yiyip oturuyorum,hareket yok,e öncedende akşamlarıda yiyip oturuyordum,ve bütün gün yediklerim hareket olmadığından bana kilo olarak dönüyordu.ama şimdi akşam sporum sayesinde yediklerimi yakıyorum diye düşünüyorum.
bu leslieyi keşfeden ve duyuranlardan allah razı olsun :Saruboceq:
Trufcum motivasyon kraliçem benim, o aldığın kiloları 2 günde verirsin, valla billa verirsin. Kendimden biliyom, ilk kilo verme dönemlerinde cozutup kilo alırdım ve hemen verirdim. Sadece biraz kilo verme sürecini yavaşlatmış olur bu süreç ama bak, ben senden daha kilolu olduğum halde 53 hedefine inanıyorum. Başarıcaz. Bi de kendini 900 gram alıyo kabul etmen de yanlış. O zaman ben de kilo aldım. Geçen açlıktan kıvranırken akşam akşam 55.8 kiloydum yani 200 gram vermedim 200 gram aldım mı diyim yerimsenibeneh işte canım ya
hem biliyosun evdeki durumlar hem de kilo almışım offf canım sıkkın
insan 3 günde 900 gr alırmı yaaaa eyvahedigeldismile
Trufcum motivasyon kraliçem benim, o aldığın kiloları 2 günde verirsin, valla billa verirsin. Kendimden biliyom, ilk kilo verme dönemlerinde cozutup kilo alırdım ve hemen verirdim. Sadece biraz kilo verme sürecini yavaşlatmış olur bu süreç ama bak, ben senden daha kilolu olduğum halde 53 hedefine inanıyorum. Başarıcaz. Bi de kendini 900 gram alıyo kabul etmen de yanlış. O zaman ben de kilo aldım. Geçen açlıktan kıvranırken akşam akşam 55.8 kiloydum yani 200 gram vermedim 200 gram aldım mı diyim yerimseniben
Ben de çok spor yaptım canım ama aklinialirimsmile Sen baya yedin lachesiscim, eski mesajlarını üşenmem gösteririm, pizza nutella hatırladıklarımdan bi kaçı, daha geçn gün atıştırcam diye pasta börek yemedin mi sen. O yüzden hiç umutsuzluğa kapılma, daha özen gösterirsen verirsin. Tabi ki yicez de, hergün hergün de olmuyo malesef.Yaaaaaa alsanaalsanasmile Bence normal değil ya, çok spor yaptım bu haftaE böyle azıcık kaçamakla kilo alcaksa ömür boyu diet mi yapıcaz biz mafoldumben
selam kızlar naber ben hala kurstayım çok uykum geldi yemek yiyp gelmiştim ondan mıki?????
nolsun ev cadısı haberler sen de kapmışın çantayı
güle güle kullan.
Selam cadıcım, bayadır görüşemiyoz, yoğunmuşsun buaralar, kolay gelsin yerimsenibenselam kızlar...nasılsınız menümü yazayım ben.....
ne var ne yok bakalım
veririm dimi veririm veririm. 53 tabiki olacağız. sen de benn de... başarıcaz.
ama dur bi şu etsiz çiğ köfteleri bi bitiriyim de.:tomato:
Selam cadıcım, bayadır görüşemiyoz, yoğunmuşsun buaralar, kolay gelsin yerimseniben
Menün çok güzel, tibetler ne alemde??
kaydirigubbakcemile5 Çok yeme akşam akşam trufcum, yemekten önce çörek otu ye, katrece iştah kapıyo diyo.
dalsi kafamı kırcan ama bayadr tibet yapamıyorum...eyvahedigeldismile
ancak sizi çok özledim..dün akşam da geldim ama sen tam çıkıyodun..sana laf attım ama çıkmıştın çoktan...
nassın...az kaldı kavuşmayayerimseniben
daha çok yürüyüşe vurdum kendimi...
zaten çaydaki şekerden de istifa ettim..eee ben tatlı ihtiyacımı neyle gidericem
meyve istemiyorum ama
şöölee çikolatalı sütlü tatlılardan olsunn
mafoldumben
Ya biz zayıf olmak için ömür boyu yediklerimize dikkat etmek zorunda mıyız ?
valla şimdi canım fena tatlı bişeyler,hamurişleri çekiyor eyvahedigeldismile
ama yersem kilo alrım.ondan yiyemem canımın istediklerini.içimdeki ye diyen sesi hep bastırıyorum ama şimdi çokkkk tatlı çekiyor canımmm eyvahedigeldismile
Yok kırmam ama listenin altına atarım, geri dönüş yapmanı beklerim bi süre, sonra adını da silerim valla bayanssulusmile Sonra da sen benim kafamı kırarsın aklinialirimsmile
Heee ben de özledim fıstık, evet ya az kaldı ama hedefe çok kaldı eyvahedigeldismile
Spor yapmana sevindim, çünkü genelde millet buraya yazmayınca çok cıvıtıyo.
dimek cebri yaptırımların var he...alsanaalsanasmile
gülüm sporsz olmuyo yoksa...az yemeyle çare bulunmuyo...:gitme:
sağol canımmmdanke schön datlım...
çalışan kazanır elması kızarırbilmiyorumkismile
teşekkür ederim şaka bi tarafa..daha iyileri senin olsun inşallah...kaydirigubbakcemile5
işler duruyo ben miskin miskin yatıyomeyvahedigeldismile
Selam cadıcım, bayadır görüşemiyoz, yoğunmuşsun buaralar, kolay gelsin yerimseniben
Menün çok güzel, tibetler ne alemde??
kaydirigubbakcemile5 Çok yeme akşam akşam trufcum, yemekten önce çörek otu ye, katrece iştah kapıyo diyo.
Kesinlikle canım, yesayla birlikte biz de callanetics e başladık ve cidden harika :lepi: (bi de terletmediği için yazın da çok rahat yapılır) Yoksa cıvık cıvık vücudu kuş gibi de olsam ben napam :sinifsinif: Daş gibin olcaz delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?