50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu arada milföy hamuru çok sağlıksız, tüketmeyin.

çok geç artık
şu an fırında pişiyor

bu leslieyi keşfeden ve duyuranlardan allah razı olsun :Saruboceq:

ben lachesisten duymuştum
ama dünya aleme duyurucam daha
çevremde kim var kim yok
herkese
gel bak seni kiminle tanıştırıcam bana çok dua edeceksin diyorum
herkese söyledim vallla

Trufcum bayadır denk gelemiyoz, nassın iyisin????

eh işte canım ya
hem biliyosun evdeki durumlar hem de kilo almışım offf canım sıkkın
insan 3 günde 900 gr alırmı yaaaa eyvahedigeldismile

Yaaaaaa alsanaalsanasmile Bence normal değil ya, çok spor yaptım bu hafta E böyle azıcık kaçamakla kilo alcaksa ömür boyu diet mi yapıcaz biz mafoldumben

Hibiskus ne ilginç bir isim:)
Yapıyım ben bu tarifi bir ara merak ettim.

vereliniortak

bu leslieyi keşfeden ve duyuranlardan allah razı olsun :Saruboceq:

Pepperım keşfetti sanırsam, öpelim hep beraber Şeniz

Neyse kuzular, size doyum olmaz ben kaçıyım, yemek falan yapıcam öptüm sizleri opuyorumnanaktan

selam kızlar naber ben hala kurstayım çok uykum geldi yemek yiyp gelmiştim ondan mıki?????

eh işte canım ya
hem biliyosun evdeki durumlar hem de kilo almışım offf canım sıkkın
insan 3 günde 900 gr alırmı yaaaa eyvahedigeldismile
Trufcum motivasyon kraliçem benim, o aldığın kiloları 2 günde verirsin, valla billa verirsin. Kendimden biliyom, ilk kilo verme dönemlerinde cozutup kilo alırdım ve hemen verirdim. Sadece biraz kilo verme sürecini yavaşlatmış olur bu süreç ama bak, ben senden daha kilolu olduğum halde 53 hedefine inanıyorum. Başarıcaz. Bi de kendini 900 gram alıyo kabul etmen de yanlış. O zaman ben de kilo aldım. Geçen açlıktan kıvranırken akşam akşam 55.8 kiloydum yani 200 gram vermedim 200 gram aldım mı diyim yerimseniben

selam kızlar...nasılsınız menümü yazayım ben.....

sabah
1 kase k flakes bol sütlü
öğlen
2 dlm esmer ekmek
yağsız peynir
2 dlm salam
ara
1 elma
ara
1 muz ve 1 bardak süt

akşam da nohut yemeyi düşünüyorum

ne var ne yok bakalım

veririm dimi veririm veririm. 53 tabiki olacağız. sen de benn de... başarıcaz.
ama dur bi şu etsiz çiğ köfteleri bi bitiriyim de. :tomato:

Yaaaaaa alsanaalsanasmile Bence normal değil ya, çok spor yaptım bu hafta E böyle azıcık kaçamakla kilo alcaksa ömür boyu diet mi yapıcaz biz mafoldumben
Ben de çok spor yaptım canım ama aklinialirimsmile Sen baya yedin lachesiscim, eski mesajlarını üşenmem gösteririm, pizza nutella hatırladıklarımdan bi kaçı, daha geçn gün atıştırcam diye pasta börek yemedin mi sen. O yüzden hiç umutsuzluğa kapılma, daha özen gösterirsen verirsin. Tabi ki yicez de, hergün hergün de olmuyo malesef.

selam kızlar naber ben hala kurstayım çok uykum geldi yemek yiyp gelmiştim ondan mıki?????

Ondandır muhtemelen. Ayran da içtiysen tam olur.

nolsun ev cadısı haberler sen de kapmışın çantayı
güle güle kullan.

danke schön datlım...

çalışan kazanır elması kızarırbilmiyorumkismile

teşekkür ederim şaka bi tarafa..daha iyileri senin olsun inşallah...kaydirigubbakcemile5

işler duruyo ben miskin miskin yatıyomeyvahedigeldismile

selam kızlar...nasılsınız menümü yazayım ben.....

ne var ne yok bakalım
Selam cadıcım, bayadır görüşemiyoz, yoğunmuşsun buaralar, kolay gelsin yerimseniben
Menün çok güzel, tibetler ne alemde??

veririm dimi veririm veririm. 53 tabiki olacağız. sen de benn de... başarıcaz.
ama dur bi şu etsiz çiğ köfteleri bi bitiriyim de. :tomato:

kaydirigubbakcemile5 Çok yeme akşam akşam trufcum, yemekten önce çörek otu ye, katrece iştah kapıyo diyo.

dalsi kafamı kırcan ama bayadr tibet yapamıyorum...eyvahedigeldismile

ancak sizi çok özledim..dün akşam da geldim ama sen tam çıkıyodun..sana laf attım ama çıkmıştın çoktan...
nassın...az kaldı kavuşmayayerimseniben

daha çok yürüyüşe vurdum kendimi...

Ya biz zayıf olmak için ömür boyu yediklerimize dikkat etmek zorunda mıyız ?
valla şimdi canım fena tatlı bişeyler,hamurişleri çekiyor eyvahedigeldismile
ama yersem kilo alrım.ondan yiyemem canımın istediklerini.içimdeki ye diyen sesi hep bastırıyorum ama şimdi çokkkk tatlı çekiyor canımmm eyvahedigeldismile

Yok kırmam ama listenin altına atarım, geri dönüş yapmanı beklerim bi süre, sonra adını da silerim valla bayanssulusmile Sonra da sen benim kafamı kırarsın aklinialirimsmile

Heee ben de özledim fıstık, evet ya az kaldı ama hedefe çok kaldı eyvahedigeldismile

Spor yapmana sevindim, çünkü genelde millet buraya yazmayınca çok cıvıtıyo.

zaten çaydaki şekerden de istifa ettim..eee ben tatlı ihtiyacımı neyle gidericem
meyve istemiyorum ama
şöölee çikolatalı sütlü tatlılardan olsunn
mafoldumben

zaten çaydaki şekerden de istifa ettim..eee ben tatlı ihtiyacımı neyle gidericem
meyve istemiyorum ama
şöölee çikolatalı sütlü tatlılardan olsunn
mafoldumben

ye canım sende azda olsa.... nefsini köreltirsin.... hemde kendine ödül vermiş olursun hak ettin.....

Ben hep diyom, her zaman uygulayabileceğimiz bi beslenme programı olmalı, ama tabi şu sıralar biraz daha dikkat etmeliyiz. Benim tek katı yasağım abur cuburlar, onun dışında abartmadan ve doğru saatte yedikçe ye istediğini klikcim, ben ölçülü yemeyi becemediğimden hiç yememeyi tercih ediyom genelde. Bu sıralar daha da dikkat etcem çünkü zaman kısıtım var ne yazık ki...

Kilomuzu uzun süre koruduktan sonra daha rahat besleniriz ama yine de her zaman tartılmalı ve kendimizi kontrol altında tutmalıyız.

dimek cebri yaptırımların var he...alsanaalsanasmile

gülüm sporsz olmuyo yoksa...az yemeyle çare bulunmuyo...:gitme:

dimek cebri yaptırımların var he...alsanaalsanasmile

gülüm sporsz olmuyo yoksa...az yemeyle çare bulunmuyo...:gitme:

Kesinlikle canım, yesayla birlikte biz de callanetics e başladık ve cidden harika :lepi: (bi de terletmediği için yazın da çok rahat yapılır) Yoksa cıvık cıvık vücudu kuş gibi de olsam ben napam :sinifsinif: Daş gibin olcaz delikafadulden

sağol canımmm
ya sen yatıyosun bitmiyo
ben yatmıyorum yine bitmiyo yine bitmiyo

çörek otu hmmm
poğaçanın üstünde yesem nasıl olur sırnaşık şey
şaka şaka yerim de az yerim
çörek otu için havan lazım o da bende yok
ağzımda çiğnesem off yarında itibaren kesinlikle ve katiyetle yediklerime azami özen ve asgari spor.

siz süper callanmı yapıyonuz yoksa klasikmi

bugün kü menü

kahvaltı 4 dilim ekmek (beyaz), 3 dilim kaşar, 2 dilim salam,8zeytin, biraz omlet
kaymaklı revani bir dilim ohaoldumsmile

ara bir elma 8 fındık 2 ceviz birazda kuru üzüm

öğlen bir kase kırmızı biberli yoğurt

ara yok

akşam 1 tabak salata bir yeşil elma

yaptıklarım
sabah bir saat tempolu yürüyüş
öğleden sonra bir buçuk saat tempolu yürüyüş
bir saat plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…