Tabi dun kosa kosa cubuk tarcin almaya gittim ve hemen yaptim. Ben cok begendim. Esim hic sevmedi. Ama bugun tadi daha da guzel bence. Bugun yine denetecegim ona...Belki fikri degisir
:jeyyar:
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? Ben idare ediyorum işte,pek iyi hissetmiyorum buaralar ondan dolayı sıksık giremezsem merak etmeyin.Kilom aynı bu hafta değişmemiş
inşallah sizler verebilmişsinizdir,Dulcineacım senin nasıl tatlım?
selam cnm iyiyiz sen?
bu hafta kizlar costu,
2 kilo veren, 1,5 verennnn, klik bile asti kendini
dulci den haber yok henuzz
selam cnm iyiyiz sen?
bu hafta kizlar costu,
2 kilo veren, 1,5 verennnn, klik bile asti kendini
dulci den haber yok henuzz
Evet trufcum ama bayadır gitmiyom kontrole hiç bi şikayetim yok çünkü bilmiyorumkismileilk günler olabilir canım
ama sen pkolusun sanırım
ara ara kontrollerini oluyorsun değilmi
aksatma sakın
ama ben en yüksek olan 55,9 u baz alıyorum
kendime acımıyorum
bu bana bir ders olsun diyorum :mymeka:
kilom , 55,9[/B]
Peppercim içini ferah tut, almadıkça mutlu olmalıyız, ben de bu hafta 200 gram verdim toplam, zaten 100 gramı pazar günü mü ne vermiştim. Zımbırtım var şu an bi dekuzular benim kiloma niye yorum yazmadiniz yaa :-((
ahh dulcicigim olaydi, yazardi bisurruuu
ne diyosunuz, bu hafta 100 gr vermis olmam iyi mi? neticede regl oncesi donemdeyim...
???
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? Ben idare ediyorum işte,pek iyi hissetmiyorum buaralar ondan dolayı sıksık giremezsem merak etmeyin.Kilom aynı bu hafta değişmemiş
hmm süreyi artırım o halde. napim başka yer yok yürüyebileceğim....:hulya:
hmm süreyi artırım o halde. napim başka yer yok yürüyebileceğim....:hulya:
Gripincim ya ben seni özlüyorum valla, eğer fiziksel yorgunluktansa anlarım ama keyfin yoksa birlikte düzeltelim kaydirigubbakcemile3 Niye tatlı canını sıkasın. Peppere yazdıklarım senin için de geçerli canım. Bi de siz benden uzunsunuz ve benden zayıfsınız zaten, mankenler sizi gidi aklinialirimsmile
canım benim bende özlüyorum vaalla,merak ediyorum kızlar napıyo acaba diyorum ama inan pcnin başına bile geçesim gelmiyo.Gelirgelmez battaniyeyi alıp üstüme yatıyorum.Hem vücudum kırık gibi hemde bunedenle keyfim yok,çok enerjisizim.Ama elimden geldiğince girmeye çalışcam tatlım
şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın.Öpüyorum
Dulcineciğim,bıdığım sende yamaraslık yapmadan dur emi opuyorumnanaktan
Merhabalar,bende aranıza katılmak istiyoruma.s.
56 kiloyum,hedefdim 52,p.tesi başladım daha tartılmadım...
yediklerimi yazayım...
sabah:2 dilim kepek ekmek
3-4 tane zeytin,azıcık peynir,salatalık,şekersiz çay
ara öğün:2 tane form bisküvi
öğlen:bakla ve yoğurt,ekmek yemedim
akşama annene gidicez,döktürmüştür yemekleri,inş.kaçırmam:)))
lachesis naber kuzummm..
kilo verememissin diye okudum,
ilk zamanlar bende de ayni sorun vardi canim; tum hafta tartida az cikiyordum, tam da sali gunu sanirim stres yapiyordum ve psikolojik midir nedir tuvalete cikamayip carsamba tartida fazla cikiyordum.
simdi tarti gununu dusunmuyorum hic; tum gunleri bir sayiyorum; stres yapmiyorum ve bu sorunum ortadan kalkti,
senin de boyle biseydir buyuk ihtimalle, moralini bozma, bugun odem atici cayini ic, aksam hafif ye yarin sabah bildir kilonu
merhaba arkadaşlar,
genelde erkekler sevmiyor bitki caylarini, ben hep 2 ayri cay demliyorum, esiminki ayri benim ki ayri ;-)
ablana gule gule git cnm,
ablani da kandir beraber diyet yapin.
yerimseniben
zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis
Kuzum benim çok sağol. Normalde kilo veremeyince iyice yerdim ama bu sefer öyle yapmadım, 4 mil yürüdüm, bisiklette de 100 kalori yaktım.
Sen de regl şişkinliğine rağmen 100 gram vermişsin ama o 1 kilo 100 gram sayılır kaydirigubbakcemile5
Gribincim çok dikkat et kendine kuzum olumunekankayizsmile
Hangi çay o çay, tadı güzel çay tarifi verin bana:)
Klik senin akşam yemeğinden sonra spor yapman başarında çok etkili, ben akşamları eşim yüzünden yapamıyorum
Dulcinea kuzucum naber?
Kuzum benim çok sağol. Normalde kilo veremeyince iyice yerdim ama bu sefer öyle yapmadım, 4 mil yürüdüm, bisiklette de 100 kalori yaktım.
Sen de regl şişkinliğine rağmen 100 gram vermişsin ama o 1 kilo 100 gram sayılır kaydirigubbakcemile5
Gribincim çok dikkat et kendine kuzum olumunekankayizsmile
Hangi çay o çay, tadı güzel çay tarifi verin bana:)
Klik senin akşam yemeğinden sonra spor yapman başarında çok etkili, ben akşamları eşim yüzünden yapamıyorum
Dulcinea kuzucum naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?