50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabi dun kosa kosa cubuk tarcin almaya gittim ve hemen yaptim. Ben cok begendim. Esim hic sevmedi. Ama bugun tadi daha da guzel bence. Bugun yine denetecegim ona...Belki fikri degisir
:jeyyar:

genelde erkekler sevmiyor bitki caylarini, ben hep 2 ayri cay demliyorum, esiminki ayri benim ki ayri ;-)

ablana gule gule git cnm,

ablani da kandir beraber diyet yapin.

yerimseniben

selam cnm iyiyiz sen?

bu hafta kizlar costu,
2 kilo veren, 1,5 verennnn, klik bile asti kendini
dulci den haber yok henuzz

Selam kızlar, hızlıca okumaya gayret ettim ) Tüm kilo veren arkadaşları kutlarım kaydirigubbakcemile5
Evet trufcum ama bayadır gitmiyom kontrole hiç bi şikayetim yok çünkü bilmiyorumkismile
Arada sırada öyle oynamalar oluyo, sıkma canını. Hemen verirsin.

kuzular benim kiloma niye yorum yazmadiniz yaa :-((

ahh dulcicigim olaydi, yazardi bisurruuu

ne diyosunuz, bu hafta 100 gr vermis olmam iyi mi? neticede regl oncesi donemdeyim...
???
Peppercim içini ferah tut, almadıkça mutlu olmalıyız, ben de bu hafta 200 gram verdim toplam, zaten 100 gramı pazar günü mü ne vermiştim. Zımbırtım var şu an bi de
Yavaş verince daha sağlıklı verdiğimize inanıyorum. Bünyemiz böyle demek ki, veriyoruz almıyoruz ya, kilomuzu korumamız çok daha kolay olcak. Emin adımlarla ilerliyoz :lepi: Ben sadece şimdi değil, baştan beri yavaş veriyorum canım.

Gripincim ya ben seni özlüyorum valla, eğer fiziksel yorgunluktansa anlarım ama keyfin yoksa birlikte düzeltelim kaydirigubbakcemile3 Niye tatlı canını sıkasın. Peppere yazdıklarım senin için de geçerli canım. Bi de siz benden uzunsunuz ve benden zayıfsınız zaten, mankenler sizi gidi aklinialirimsmile

hmm süreyi artırım o halde. napim başka yer yok yürüyebileceğim....:hulya:

e leslienin videolarını indirip yapsana.benimde dışarda yürüyüşe vaktim olmuyor ama
akşamları yemekten sonra açıyorum bir leslie videosu.geçiyorum odanın bir köşesine,bir yandan tv izleyip bir yandanda yürüyüşümü yapıyorum.hemde en tempolusundan

canım benim bende özlüyorum vaalla,merak ediyorum kızlar napıyo acaba diyorum ama inan pcnin başına bile geçesim gelmiyo.Gelirgelmez battaniyeyi alıp üstüme yatıyorum.Hem vücudum kırık gibi hemde bunedenle keyfim yok,çok enerjisizim.Ama elimden geldiğince girmeye çalışcam tatlım
şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın.Öpüyorum
Dulcineciğim,bıdığım sende yamaraslık yapmadan dur emi opuyorumnanaktan

Gripincim ben de biara öyleydim, günde 1 tane kuru incirle ceviz yemeye başladım (sizin oranın meyvesi zaten ) kendime geldim böylelikle, sana da tavsiye ederim canım.
Gripincim bu hafta tüm yaptığım yaramazlıkları biliyon. :ecrin_bebek: Onun dışında hiiiiç bi kaçamağım olmadı bayanssulusmile Bi deee 6 gündür her gün spor yapıyom delikafadulden (incir saolsun :)))
Öptüüüüüüüm, kendine iyi bak.

Hoşgeldin opuyorumnanaktan
Menün gayet güzel, akşama da elinden gelen özeni göster, mümkünse oraya gitmeden önce bi bardak süt iç yerimseniben

arkadşlar bişey sorcam :uhm:
yediğimiz yemeklerin bir porsiyonu kaç kaşık ediyor onu nereden öğrenebiliriz bilen varmı ?
ben netten baktım bulamadım da ?

dulci
sagol tatlim benim.

seni de tebrik ederim, 200 gr vermissin, dedigin gibi kilomuzu korumamiz ve yaninda da az da olsa kilo vermemiz cok iyi.

gripin halsizlik konusunda dulcinin dedigine katiliyorum , ben de eskiden cok halsizdim ve de cok sik hasta olurdum, buraya katilip dengeli beslenmeye basladigimdan beri iyiyim (tu masallah) daha iyi hissediyorum kendimi,

sut ic, yogurtye, meyve ye iyi olursun cnm..

Kuzum benim çok sağol. Normalde kilo veremeyince iyice yerdim ama bu sefer öyle yapmadım, 4 mil yürüdüm, bisiklette de 100 kalori yaktım.
Sen de regl şişkinliğine rağmen 100 gram vermişsin ama o 1 kilo 100 gram sayılır kaydirigubbakcemile5

Gribincim çok dikkat et kendine kuzum olumunekankayizsmile

genelde erkekler sevmiyor bitki caylarini, ben hep 2 ayri cay demliyorum, esiminki ayri benim ki ayri ;-)

ablana gule gule git cnm,

ablani da kandir beraber diyet yapin.

yerimseniben

Hangi çay o çay, tadı güzel çay tarifi verin bana:)

zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis

Klik senin akşam yemeğinden sonra spor yapman başarında çok etkili, ben akşamları eşim yüzünden yapamıyorum

Dulcinea kuzucum naber?

Teşekkürler peppercim. Bi de bu hafta cidden iyi beslendim, bi tek cuma akşamı bişiler yediydim, bi de çarşamba günü 2 küçük dürüm yedimdim ama o gün bişi yiyememiştim ve aşırı açtım, zaten akşam olmasına rağmen 55.8 gelmiştim. Herşey bi yana her gün spor yaptım bu hafta Aaa kilo veremediysem tartının ayıbı, bitter çiko bile yemedim yaww :))

Çok iyiyim lachesiscim, teşekkürler. Sen nasılsın, belin nasıl??? Ha bi de kilo almışsın ama hakettin bu hafta, ders olsun sana :)) Bak bana, hiç bişi yemeden spor yaparak 200 gram verdiysem, senin biraz kilo alman normal di mi :))

hemen verelim,

3 tatli kasigi yesil cay
1 tatli kasigi hibiskus
5-6 tane karanfil
5-6 tane karabiber
1 cubuk tarcin,

uzerine 4 fincan kadar kaynamis su, demligin uzerini havlu ile kapatip 10 dk. demlendirip icebilirsin cnm (kaynatma yok)
;-)
afiyet olsun..
not: taze icilecek, bekletilmeyecek

Evet bende öyle olduğunu düşünüyorum.Çünkü gün içinde sadece yiyip oturuyorum,hareket yok,e öncedende akşamlarıda yiyip oturuyordum,ve bütün gün yediklerim hareket olmadığından bana kilo olarak dönüyordu.ama şimdi akşam sporum sayesinde yediklerimi yakıyorum diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…