50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen oyle duzeni nasil kuruyorsan oyle gidiyor. Bizim eve o kadar basit seylerden tamirci geliyor ki. Utaniyorum bazen. Benim babmin elinden her is gelir butun erkekleri oyle saniyordum. Esim yeni aldigimiz avizeleri takamadi elektrikci cagirdik. Civi cakilacak kardesini cagiriyoruz. Benim de elimden gelir boyle isler yalniz yasadigim icin yillarca ama yapmiyorum ozellikle. Bir kere yapsam benim sorumlulugumda olacak boyle seyler otomatikman. O yuzden habire birilerini cagiriyoruz. Bu evde takim cantasi yoktu ki on yildir yasiyor yalniz. Ben aldim gelince.

benim abim ve babam senin ve klikin esi gibiler; sularini bile icmezler bizden isterlerdi, sofra hazir olunca gelir otururlar, kirlilerini odalarinda birakirlar bi zahmet goturup kirli spetine atmazlar.

o yuzden ben esimi velinimet gibi goruyorum simdi, bi corabini ortada birakmaz, kesinlikle ben yemek hazirlarken gidip icerde oturmaz, yanima gelir biseylerin ucundan tutar, salata yapar, cay demler meselaa... camasir katlarim onunkileri yatagin uzerine ayiririm kendi yerlestirir cekmecelerine; temizlikde de eger mesaiye gitmezse evdeyse supurmeye silmeye yardim eder.. sagolsunn.. boyle yazinca farkettim bayag yardimci oluyormus esim bana ya,, bu aksam alnindan bi opeyim p ))

Bence de...

mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum1,50 boyundayım ve ne yazıkki 54 kiloyum bir ara 49 a kadar indim ama iradesizliğim yüzünden koruyamadım burda motive olurum sanırım hedefim45

mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum1,50 boyundayım ve ne yazıkki 54 kiloyum bir ara 49 a kadar indim ama iradesizliğim yüzünden koruyamadım burda motive olurum sanırım hedefim45

hosgeldin cnm,

son sayfalari okuyup yanilma; ev islerinden kocalardan dertlesiyoruz, ama genelde diyettir mevzumuz )

Ay cok sikayet ettim yaaa..
Ben ara ogun olarak mercimek corbasi ictim. Cok ac hissettim kendimi.Biliyorum yanlis yaptim..Ama oglen salata yemistim, sabahta kepekli sut.Hala da cok acim...

ya bide ben bu ben çizelge yapmaktan pek anlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim bu formu bir senedir takip ediyorum ama daha önce hiç yazmadımm

İyidir peppercim, haber bekliyorum, beklerken spor yapıyorum bol bol guclubacismile
1. Kaşar peyniri yerine beyaz peynir tüketmeye başla artık bi zahmet bayanssulusmile
2. İyi tahmin etmişsin ama, benim eleştirim mavi yeşil için, sütün yanında ona hiiiiiç gerek yok, ister mavi yeşil ister bilmem ne, ambalaja giriyorsa benim gözümde o da abur cubur, bi sürü kimyasal falan şakkıdı
3. Muzu iyi ki yemişsin, çünkü öğlen az yemişsin yerimseniben

Senden naber?

ya bide ben bu ben çizelge yapmaktan pek anlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim bu formu bir senedir takip ediyorum ama daha önce hiç yazmadımm

bencede öpmelisin :1hug:

Aksama hasanpasa kofte (sosunu yagsiz hazirlayacagim), mercimek corbasi yiyecegim. Esime birde pilav yapacagim ama ben pilav yemem. Uygun degilmi kizlar

dulcinea grubun lideri senmisin cnm bu tpokte tam 249 sayfa okudum en sonunda dayanamadım katılmaya karar verdim benim açlık sorunum yokta bide spor yapabilsem süper olcak çalıştığım için zor oluyo hangi günler tartılıyosunz bide liste varsa benide elkermisiniz

Aksama hasanpasa kofte (sosunu yagsiz hazirlayacagim), mercimek corbasi yiyecegim. Esime birde pilav yapacagim ama ben pilav yemem. Uygun degilmi kizlar

kendine koyacaklarının patates pürelerini biraz az koyarsan daha iyi olur canım
ımmmh elllerine sağlık

Bu kadar mütevazi olma, o bulgur pilavı yemediğin gün hala aklımda, sende bitiyo herşey aklinialirimsmile

tamam bende bitiyordur ama eğer bu topikte olmasaydım o pilavıda daha neler neleride yiyor olacaktım.ama sizlerin yönlendirmesi sayesinde şu an 54,5 a düşmüş durumdayım.sizleri okuyarak,menülerinizi örnek alarak sağlıklı beslenmeye başladım.
ve insanın yediklerini bilinçli olarak yemeside süper birşey.tabii arada kaçamaklar yapmayıda burdan öğreniyorum opuyorumnanaktan
burası olmasaydı leslie yi öğrenemezdim.hayatıma sporu soktunuz arkadaşlarıımmm.
çok çok sağolun olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…