Alıştırmıycaksın, erkekler tembelliğe alışmasınlar. her akşam hazır sofrayı bulmuycaklar önlerinde sonra hep isterler:)
Ben karar verdim artık kesinlikle ütülemiycem eşimin hiçbişeyini, bozuyor çünkü, bir tişört arıyayım derkn bütün katlıları bozup dağıtır mı insan yaSöyledim kendisine de, gerek yok zaten dedi:)
Benimkinden pazar kahvaltisi isteyince seni disari cikariyim kahvaltiya diyor hic kendini kasmiyor birseyler hazirlamak icin.Evde temizlige yardim et deyince de temizlikciyi ariyor gelirmisiniz diye? Ilk once nasil sinir oluyordum ama artik ben de saldim gitti. Boyle seylere para harcamak istiyorsan harca ama ben de daha fazla strese sokmam kendimi diyorum. Birde cocuklugundan beri yatili okumus. Yatili okuyan erkekler genelde becerikli olur ama benim esimin yanindan gecmemis bu gibi beceriler.
benim abim ve babam senin ve klikin esi gibiler; sularini bile icmezler bizden isterlerdi, sofra hazir olunca gelir otururlar, kirlilerini odalarinda birakirlar bi zahmet goturup kirli spetine atmazlar.
o yuzden ben esimi velinimet gibi goruyorum simdi, bi corabini ortada birakmaz, kesinlikle ben yemek hazirlarken gidip icerde oturmaz, yanima gelir biseylerin ucundan tutar, salata yapar, cay demler meselaa... camasir katlarim onunkileri yatagin uzerine ayiririm kendi yerlestirir cekmecelerine; temizlikde de eger mesaiye gitmezse evdeyse supurmeye silmeye yardim eder.. sagolsunn.. boyle yazinca farkettim bayag yardimci oluyormus esim bana ya,, bu aksam alnindan bi opeyimp ))
mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum1,50 boyundayım ve ne yazıkki 54 kiloyum bir ara 49 a kadar indim ama iradesizliğim yüzünden koruyamadım burda motive olurum sanırım hedefim45
dulci gelmis,
menumu yazaymim da hemen elestirsin,;
"hmmm hem muz hem sut olur mu? zaten sut tok tutar" diyecek kalibimi basarim
)))))))))))))
naber dulciciiimmm
13/04
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Domates-salatalik
1 ince dilim kasar
1 kucuk bal
Yesil cay
Ara
Yarim cay b.sut
Ogle
Yarim tabak bezelye yemegi
Light yogurt
-Ekmeksiz-
Ara
1 bardak light sut
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu
Ara2
1 muz
benim abim ve babam senin ve klikin esi gibiler; sularini bile icmezler bizden isterlerdi, sofra hazir olunca gelir otururlar, kirlilerini odalarinda birakirlar bi zahmet goturup kirli spetine atmazlar.
o yuzden ben esimi velinimet gibi goruyorum simdi, bi corabini ortada birakmaz, kesinlikle ben yemek hazirlarken gidip icerde oturmaz, yanima gelir biseylerin ucundan tutar, salata yapar, cay demler meselaa... camasir katlarim onunkileri yatagin uzerine ayiririm kendi yerlestirir cekmecelerine; temizlikde de eger mesaiye gitmezse evdeyse supurmeye silmeye yardim eder.. sagolsunn.. boyle yazinca farkettim bayag yardimci oluyormus esim bana ya,, bu aksam alnindan bi opeyimp ))
mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum1,50 boyundayım ve ne yazıkki 54 kiloyum bir ara 49 a kadar indim ama iradesizliğim yüzünden koruyamadım burda motive olurum sanırım hedefim45
Hoşgeldin opuyorumnanaktan Motivasyon için doğru yerdesin kaydirigubbakcemile5 Bu link yardımcı olacaktır çizelge için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Maşallahın var zaten senin aklinialirimsmile
Aksama hasanpasa kofte (sosunu yagsiz hazirlayacagim), mercimek corbasi yiyecegim. Esime birde pilav yapacagim ama ben pilav yemem. Uygun degilmi kizlar
Bu kadar mütevazi olma, o bulgur pilavı yemediğin gün hala aklımda, sende bitiyo herşey aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?