yaa kizlar siz eve yardimci aliyor musunuz? ben hic almadim su ana kadar,
zaten fazla isim olmuyor; supurme-toz alma h.sonu yarim gunde yapiyorum, camasirlar basima dertti (kurutma bakimindan, asacak yerim yok benim) onu da kurutma makinesi alarak cozduk, utu derseniz esimin gomlegi cok fazla, bi sefer yapinca 1 ay yetiyor nerdeyse... buyuk temizlik icin de gecen annecim geldi yardima sagolsun yaptik beraber.
hergun temizlik yapmiyorum,
haftasonlari yapiyorum, temizlikci de gelmiyot; yoksa ben pasakli miyim yaa kafamçokkarıştı
zaten fazla isim olmuyor; supurme-toz alma h.sonu yarim gunde yapiyorum, camasirlar basima dertti (kurutma bakimindan, asacak yerim yok benim) onu da kurutma makinesi alarak cozduk, utu derseniz esimin gomlegi cok fazla, bi sefer yapinca 1 ay yetiyor nerdeyse... buyuk temizlik icin de gecen annecim geldi yardima sagolsun yaptik beraber.
haftasonlari yapiyorum, temizlikci de gelmiyot; yoksa ben pasakli miyim yaa kafamçokkarıştı
cnm ne zamandir yoksun,
n'aber?
o cevizli acili sosdan ben de aldim gecen hafta, lachesis canimi cektirmisti hergun yaza yaza
tat acili ezme idi benim ki, super bisey yaaa
bende çalışmama rağmen evimin işini kendim yapıyorum ama bazen çok zor geliyor.
hafta içi hiç bir iş yapamıyorum. e eve gel yemek yap sonra topla leslie var birde
hafta sonuda cumartesi günü silip süpürüyorum.benimkide yarım günde bitiyor.
ama bazen isyan ediyorum gerçektende...zaten ben uzun süreli çalışmakda istemiyorum.
az borcumuz var bitsin,hemen evimin kadını olcam sositososito
Iste demek istedigim o. Hele bir de cocuk olunca kadinin uzerine cok fazla yuk biniyor.O yuzden ben bastan duzeni boyle oturtayim dedim.Simdi evden calisiyorum ama imkanim oldugu surece de kendimi yormak istemiyorum acikcasi.Evde oturunca is hic bitmiyor. Calisirken dolap iclerini falan o kadar umursamazdim. Evde oldugun surece yapacak is buluyorsun surekli...
Iste demek istedigim o. Hele bir de cocuk olunca kadinin uzerine cok fazla yuk biniyor.O yuzden ben bastan duzeni boyle oturtayim dedim.Simdi evden calisiyorum ama imkanim oldugu surece de kendimi yormak istemiyorum acikcasi.Evde oturunca is hic bitmiyor. Calisirken dolap iclerini falan o kadar umursamazdim. Evde oldugun surece yapacak is buluyorsun surekli...
bende çalışmama rağmen evimin işini kendim yapıyorum ama bazen çok zor geliyor.
hafta içi hiç bir iş yapamıyorum. e eve gel yemek yap sonra topla leslie var birde
hafta sonuda cumartesi günü silip süpürüyorum.benimkide yarım günde bitiyor.
ama bazen isyan ediyorum gerçektende...zaten ben uzun süreli çalışmakda istemiyorum.
az borcumuz var bitsin,hemen evimin kadını olcam sositososito
Valla ben bas edemiyorum tek basima. Bir de haftasonumu utuyle, cam silmeyle gecirmek de istemiyorum. Ay belki ben tembelim ne bileyim. Yemek yapmak benim sorumlulugum evde, bulasiklari makineye koymak esimin gorevi, temizlige ve utuye de yardimci aliyoruz... Birde o yalniz yasarken zaten aliyordu temizlikci kendisinin elinden gelmedigi icin, ben de eve yerlesince eski duzeni devam ettirdik..Bana cok iyi oldu daha az yoruluyorum.Ama zor guvendigin birini bulup anahtar teslim etmek..
aslında bende her zaman çalışma taraftarıyım ama hem iş hem ev gerçekten çok ağır geliyor.eşim sadece sofra hazırlar akşamları.oda ben de çalışıyorum ama yük bende.e ilerde çocukda istiyoırum.hepsinin üstesinden gelememki.yani hem çocuk hem kariyer yapacak yeterlilik bende yok.eğer benimde eve temizlikçi alma gibi bir durumum olsa bende hep çalışmayı düşünürüm.çocukda yaparım kariyerde :)
Maalesef kadinin uzerindeki yuk cok fazla. Haksizlik bu ama duzen boyle.Evde de is bolumu olmali..ama yavas yavas degisiyor artik.
20 gunden dusen ne??
cnm ne zamandir yoksun,
n'aber?
o cevizli acili sosdan ben de aldim gecen hafta, lachesis canimi cektirmisti hergun yaza yaza
tat acili ezme idi benim ki, super bisey yaaa
Maalesef kadinin uzerindeki yuk cok fazla. Haksizlik bu ama duzen boyle.Evde de is bolumu olmali..ama yavas yavas degisiyor artik.
anchusa cnm sizinki de iyi bir yontem.
is bolumu yapmissiniz, biz adini koymadik ama kendiliginden bir isbolumu olustu aramizda)
kaydirigubbakcemile2
merhaba bende katılmak ıstıyorum ama nasıl olacagını bılmıyorum daha dogrusu sıteyı kullanmayı pek bılmıyorum bana yardımcı olur musunuz 1.60 boyunda 54 kıloyum 4 kılo fazlalıgım var cok azımlıyımdır lutfen............
ehehe bayılıyorum ben sana ya, ben de düşünüyorum bazen bunu da ben evdeyim zaten, gerek kalmıyor:) Her gün de temizlik yapılmaz ya, ben 2 günde bir kuşların odasını temizliyorum, onun dışında haftada bir bütün evi, 2 günde bir de çamaşır yıkıyorum. Ben çalışsam büyük temizlik için tutardım yani, gerçi benim eşim de baya iş yapıyor. Bir de beni en çok yoran, dolap yerleştirme ile ütü, bunları da yardımcıya vermeye çekinirim açıkçası.
Eheh evet tadınkini yiyorum ben de, üşenmesem kendim yapıyorum daha güzel oluyor ama o zaman çok yiyorum, 5 dilim falan:)
evet öyle maalesef. mesela bende çalışıyorum eşimde ama işten gelince ben mutfağa eşimde salondaki kanepeye yollanıyor.ancak yemekler pişince sofrayı kurmak için yerinden kalkar.o kadar.yoksa yemeği pişirmekde yedikten sonra sofrayı kaldırmakda mutfağı temizlemekde,bulaşıkları makineye dizmekde toplamakda hepsi bana ait.
bazen benden önce çıkarsa işten menemen yapar biftek falan kızartır.arada birde pazarları kahvaltıyı hazırlar o kadar.ama yinede yükün büyüğü bende.o yüzdende ancak işten çıkarsam rahat edeceğimi düşünüyorum.
bu arad klikcim bizim de var borclarimiz; canini uzmee
borcsuz evlilik olmuyor, taksitlerimizi daha bu ay bitti (10 ay oldu dusun)
ama evimizi kredi ile aldik daha 57 ay var bitmesine ev kredisinin) :-(( napalim saglik olsun, calisir oderiz.z...
senin şu bilgi patlamalarını özlemişiz vallahi
dün bende l-carnitine sordum eczaneye bilmediklerini söylediler kalfalar
eczacı abi bilir dedim gösterdim evet yağ yakmaya yardımcı dedi
bugün bakacaklardı fiyatına ve getirip getiremeyeceklerine
@sensewitch cnm biz sana dun dogru durust yemek ye, azicik kalori al dedik; yok barbunya, yok ispanak yemis de, sismis de, ogutememis de.... kiz yememe hastaligina yakalanican basimiza; soyle sutlu tatli, ya da ozel-lezzetli bi yemek yiyedin kusum, bugun de az yerdin..
Neyse bu konu uzar yarın 3 tane sınavım var ve ben birini bile bitirmedim ben kaçıyım:)
nisan sonuna 53 olacaktım o süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?