50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çalışmama rağmen evimin işini kendim yapıyorum ama bazen çok zor geliyor.
hafta içi hiç bir iş yapamıyorum. e eve gel yemek yap sonra topla leslie var birde
hafta sonuda cumartesi günü silip süpürüyorum.benimkide yarım günde bitiyor.
ama bazen isyan ediyorum gerçektende...zaten ben uzun süreli çalışmakda istemiyorum.
az borcumuz var bitsin,hemen evimin kadını olcam sositososito

Valla ben bas edemiyorum tek basima. Bir de haftasonumu utuyle, cam silmeyle gecirmek de istemiyorum. Ay belki ben tembelim ne bileyim. Yemek yapmak benim sorumlulugum evde, bulasiklari makineye koymak esimin gorevi, temizlige ve utuye de yardimci aliyoruz... Birde o yalniz yasarken zaten aliyordu temizlikci kendisinin elinden gelmedigi icin, ben de eve yerlesince eski duzeni devam ettirdik..Bana cok iyi oldu daha az yoruluyorum.Ama zor guvendigin birini bulup anahtar teslim etmek..

Son düzenleme:

ehehe bayılıyorum ben sana ya, ben de düşünüyorum bazen bunu da ben evdeyim zaten, gerek kalmıyor:) Her gün de temizlik yapılmaz ya, ben 2 günde bir kuşların odasını temizliyorum, onun dışında haftada bir bütün evi, 2 günde bir de çamaşır yıkıyorum. Ben çalışsam büyük temizlik için tutardım yani, gerçi benim eşim de baya iş yapıyor. Bir de beni en çok yoran, dolap yerleştirme ile ütü, bunları da yardımcıya vermeye çekinirim açıkçası.

cnm ne zamandir yoksun,

n'aber?

o cevizli acili sosdan ben de aldim gecen hafta, lachesis canimi cektirmisti hergun yaza yaza

tat acili ezme idi benim ki, super bisey yaaa

Eheh evet tadınkini yiyorum ben de, üşenmesem kendim yapıyorum daha güzel oluyor ama o zaman çok yiyorum, 5 dilim falan:)

Iste demek istedigim o. Hele bir de cocuk olunca kadinin uzerine cok fazla yuk biniyor.O yuzden ben bastan duzeni boyle oturtayim dedim.Simdi evden calisiyorum ama imkanim oldugu surece de kendimi yormak istemiyorum acikcasi.Evde oturunca is hic bitmiyor. Calisirken dolap iclerini falan o kadar umursamazdim. Evde oldugun surece yapacak is buluyorsun surekli...

Ay evet ya herşey gözüne batıyor insanın, çok iyi yapmışsın böyle oturmakla,
tanıdık birisi olması da çok iyiymiş, bizim hiç yok böyle birisi

aslında bende her zaman çalışma taraftarıyım ama hem iş hem ev gerçekten çok ağır geliyor.eşim sadece sofra hazırlar akşamları.oda ben de çalışıyorum ama yük bende.e ilerde çocukda istiyoırum.hepsinin üstesinden gelememki.yani hem çocuk hem kariyer yapacak yeterlilik bende yok.eğer benimde eve temizlikçi alma gibi bir durumum olsa bende hep çalışmayı düşünürüm.çocukda yaparım kariyerde :)

iste hepimiz kendimize gore bir duzen kurmusuz;
klikcim ben daha isyan etme asamasina gelmedim; esim sagolsun yardimci oluyor bana; yemek yapmaktan anlamaz ama sofrayi beraber hazirlar beraber kaldiririz; bulasik makinesini dolsurur, temizleri kaldirir, daginik degildir ortaligi dagitmaz.. h.sonlari mesaiye gitmezse o supurur ben silerim ya da tersi, yogun calismadigi donem de bazen kendi gomleklerini de utuler.. boyle olunca ben de fazla yorulmuyorum, bir de herzaman tencere yemegi istemez, kahvaltiyi, pratik seyleri daha cok sever...

ben de dusunuyorum simdilik boyle idare edelim, hamile kalirsam, cocugum falan olursa zaten mecbur aliriz yardimci.

ama nolursa olsun isimi birakmayi dusunmem - cok emek verdim, evde oturamam (buyuk konusmayayaim, bir saglik problemi ya da isle ilgili bir sikinti olmadikca calisirim)

anchusa cnm sizinki de iyi bir yontem.
is bolumu yapmissiniz, biz adini koymadik ama kendiliginden bir isbolumu olustu aramizda )

kaydirigubbakcemile2

Maalesef kadinin uzerindeki yuk cok fazla. Haksizlik bu ama duzen boyle.Evde de is bolumu olmali..ama yavas yavas degisiyor artik.

Maalesef kadinin uzerindeki yuk cok fazla. Haksizlik bu ama duzen boyle.Evde de is bolumu olmali..ama yavas yavas degisiyor artik.

Alıştırmıycaksın, erkekler tembelliğe alışmasınlar. her akşam hazır sofrayı bulmuycaklar önlerinde sonra hep isterler:)

Ben karar verdim artık kesinlikle ütülemiycem eşimin hiçbişeyini, bozuyor çünkü, bir tişört arıyayım derkn bütün katlıları bozup dağıtır mı insan ya Söyledim kendisine de, gerek yok zaten dedi:)

Neyse bu konu uzar yarın 3 tane sınavım var ve ben birini bile bitirmedim ben kaçıyım:)

evet öyle maalesef. mesela bende çalışıyorum eşimde ama işten gelince ben mutfağa eşimde salondaki kanepeye yollanıyor.ancak yemekler pişince sofrayı kurmak için yerinden kalkar.o kadar.yoksa yemeği pişirmekde yedikten sonra sofrayı kaldırmakda mutfağı temizlemekde,bulaşıkları makineye dizmekde toplamakda hepsi bana ait.
bazen benden önce çıkarsa işten menemen yapar biftek falan kızartır.arada birde pazarları kahvaltıyı hazırlar o kadar.ama yinede yükün büyüğü bende.o yüzdende ancak işten çıkarsam rahat edeceğimi düşünüyorum.

anchusa cnm sizinki de iyi bir yontem.
is bolumu yapmissiniz, biz adini koymadik ama kendiliginden bir isbolumu olustu aramizda )

kaydirigubbakcemile2

Benim esim pek sevmiyor is yapmayi.Bulasik makinesini doldurup bosaltmayi gorev olarak verdim ona o kadar. Utu falan mumkun degil yapmasi. Ogrenciyken annesi geliyormus utuye camasira, temizlige.. Calismaya baslayinca direk eve temizlikci almaya baslamis. birde askeri okul mezunu, yatak bile toplamiyor. Eline tutusturmazsam supurgeyi ev falan supurmez.Ev toplariz birlikte haftasonu bu kadar. E durum boyle olunca da yardimciya hayir demiyorum... Hayat yeteri kadar stresli, imkanlar dogrultusunda stresi azaltmaya calismali. Ama yurtdisinda evim minicikti hic almadim temizlikci. bir saatte bitiriyordum butun isi.

Merhaba ilkay, hoşgeldin opuyorumnanaktan Tabi ki elimizden gelen desteği gösteririz kaydirigubbakcemile5 Online olunca konuşuruz yerimseniben

diy mi canimcim, hergun temizlik yapilmaz yaa..
bazen hey heyler geliyor bana ama,
persembe aksami gittim eve, esim biraz gec gelecekti, butun evi supurdum, tozlari aldim o gelene kadar,

ben de biraz da simetri hastaligi var, hersey duzgun yerli yerinde olacak, bir yastik bozuksa oturamam, kalkar once onu duzeltir oyle otururum,
simdi mutfak dolaplarimda suzenleme yapmam lazim, yapamadim kac gundur icim icimi yiyor..

bu arad klikcim bizim de var borclarimiz; canini uzmee
borcsuz evlilik olmuyor, taksitlerimizi daha bu ay bitti (10 ay oldu dusun)
ama evimizi kredi ile aldik daha 57 ay var bitmesine ev kredisinin) :-(( napalim saglik olsun, calisir oderiz.z...

Benimkinden pazar kahvaltisi isteyince seni disari cikariyim kahvaltiya diyor hic kendini kasmiyor birseyler hazirlamak icin.Evde temizlige yardim et deyince de temizlikciyi ariyor gelirmisiniz diye? Ilk once nasil sinir oluyordum ama artik ben de saldim gitti. Boyle seylere para harcamak istiyorsan harca ama ben de daha fazla strese sokmam kendimi diyorum. Birde cocuklugundan beri yatili okumus. Yatili okuyan erkekler genelde becerikli olur ama benim esimin yanindan gecmemis bu gibi beceriler.

bende evleneli 5 ay oldu.borçlarda inşallah 5 ay sonra bitecek sositososito

dulci gelmis,
menumu yazaymim da hemen elestirsin,;

"hmmm hem muz hem sut olur mu? zaten sut tok tutar" diyecek kalibimi basarim

)))))))))))))

naber dulciciiimmm
13/04
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Domates-salatalik
1 ince dilim kasar
1 kucuk bal
Yesil cay

Ara
Yarim cay b.sut

Ogle
Yarim tabak bezelye yemegi
Light yogurt
-Ekmeksiz-

Ara
1 bardak light sut
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu

Ara2
1 muz

:))) sağol tatlım :kedi:

l-carnitine den ben memnun kalmıştım olmadığım kadar ince yapmıştı beni ama iyi spor yapıyodum (koşu) carnitine fiyatları 50-100 arasıdır şu an 30-60 tane var içinde kaç mglık ona bakarsın alırken bazılarının etken maddesi çok az içinde ama 60 tane var diyolar ona rağmen

bi de termojenik kullanmıştım vücut ısını feci arttırıyo koşudan önce alıyodum acı biberli mideni yakıyo azcık ama birden içinde bişiy yanmaya başlıyo:) vücudu spora hazır hale getiriyo tabi kalori yakmaya da ...

o vardı evde onu yedim canım da istemişti mafoldumben

Neyse bu konu uzar yarın 3 tane sınavım var ve ben birini bile bitirmedim ben kaçıyım:)

beni de bu KPDS nin paragraf soruları bitirecek insan paragrafı anlar seçenekleri anlar soruyu anlar da 3 sorudan 2 sini aylardır nasıl yanlış yapar ben çözemedim vallahi kızlar yaaa depresif durumdayım WC ye bile soruları alarak giriyorum hırs yaptım yaptıkça da geri tepiyo zaman da kısıtlı sanırım başka konuyu çalışıcam bikaç gün sonra paragrafa geçicem

nisan sonuna 53 olacaktım o süre

Ben de 22 Nisanda 46 oluyodum :) ama hala 49.5 sürünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…