50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ızgaralı mikrodalgası olan var mı???? yada kullanan....

aa sen dün resim eklemişsin!!! hiç de söylemiyo yaramaz alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

kuzucum isyerindeki fotolardan ekleyeyim dedim, olmadi, resimler mi buyuk geldi biseyler oldu,
anca bitanesini yukleyebildim; evde ne guzel balayi fotolarimiz falan var, bu aksam vaktim olursa onlardan yuklicem, soyle sortlu falan, kilolarimi iyice gorun diye )))

birara takiliyordum kizlara bikinili foto koyucam diye de, o sakaydi..

kızlar ızgaralı mikrodalgası olan var mı???? yada kullanan....

lachesis'in var.

(bilmedigim de yok ))

size bir oneri

dpgadan relax cay-sari kantaronlu.

bu ay bu cay sayesinde fazla siskinlik olmadan gecirdim reglimi.. ve de gerginlige de iyi geliyor.. regl sonemi icin siddetle tavsiye olunurrr

aa balayı fotosu mu?? bayılırım:lepi: koy da görelim boyunu posunuhihoyyyt

size bir oneri

dpgadan relax cay-sari kantaronlu.

bu ay bu cay sayesinde fazla siskinlik olmadan gecirdim reglimi.. ve de gerginlige de iyi geliyor.. regl sonemi icin siddetle tavsiye olunurrr

teşekkürler canım. en kısa zamanda deneyeceğimkaydirigubbakcemile5

çoık teşekür ederimm kaydirigubbakcemile5+
sizlerin sayesinde Şeniz

klikcim gerçekten ben de gönülden tebrik ediyorum seni. o kadar iyi gidiyorsun ki...kilolar da çatır çatır gidecek inşallah çok yakında!olumunekankayizsmile

Ben de bu çayı kesin deneyeceğim...Şu saate kadar yediklerim ve içtiklerim:

Sabah:

Uyanır uyanmaz:

Bir bardak sirkeli ılık su

1,5 saat sonra(saat 10:30 gibi):

1,5 dilim uno light ekmek
Biraz fazlacana tel peynir
1 haşlanmış yumurta
iki çatal kadar cevizli acılı kırmızı biber sos (tam adını bilmiyorum)
3 kupa şekersiz çay

Öğlen:
Yarım kilo çilek :uhm:

Şu saate kadar 4 bardak su...

yarım kilo çilekmi afiyet olsun ben de çok severim olsa bi kamyon yerim sanırım bilmiyorumkismile

psikolojik yiyince ben de öyle hissediyorum
şu anda mesela

Trufcim bir de menstrasyonumu bekliyorum..Yardimcimin kizina muzlu milk shake yapmistim. Hatta cocuktur sever diye sekerini de abartmistim. O icmeyince ziyan olmasin diye ben ictim, icim bayildi. Ne olacak benim sonum bilmiyorum.Tarti 53.6 yi gosteriyor. Bu hafta mantiken 52 lere dusmem lazimdi. Ama mantik islemiyor iste..Neyse ya takmicam cok fazla...

Amanin bu nasil bir ogle yemegi boyle???? Afiyet olsun ben de cok severim cilegi ama ozellikle almadim bugun. cunku alinca ben de goturuyorum..

anchusacım benimde 20 günden düştü valla tutuşmaya başladı 54 olmam gerekirken ben nerelerde geziyorum

yaa kizlar siz eve yardimci aliyor musunuz? ben hic almadim su ana kadar,

zaten fazla isim olmuyor; supurme-toz alma h.sonu yarim gunde yapiyorum, camasirlar basima dertti (kurutma bakimindan, asacak yerim yok benim) onu da kurutma makinesi alarak cozduk, utu derseniz esimin gomlegi cok fazla, bi sefer yapinca 1 ay yetiyor nerdeyse... buyuk temizlik icin de gecen annecim geldi yardima sagolsun yaptik beraber.

hergun temizlik yapmiyorum,
haftasonlari yapiyorum, temizlikci de gelmiyot; yoksa ben pasakli miyim yaa kafamçokkarıştı

cnm ne zamandir yoksun,

n'aber?

o cevizli acili sosdan ben de aldim gecen hafta, lachesis canimi cektirmisti hergun yaza yaza

tat acili ezme idi benim ki, super bisey yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…