kendine koyacaklarının patates pürelerini biraz az koyarsan daha iyi olur canım
ımmmh elllerine sağlık
Merak etme ben de şubattan beri yazıyomsaolun arkadaşlar ama pek
burda yazışmadığım için biraz cahilim bu topik konusunda idare edin artık
dulcinea grubun lideri senmisin cnm bu tpokte tam 249 sayfa okudum en sonunda dayanamadım katılmaya karar verdim benim açlık sorunum yokta bide spor yapabilsem süper olcak çalıştığım için zor oluyo hangi günler tartılıyosunz bide liste varsa benide elkermisiniz
Dulcinea, callanetics in faydasini goruyormusun? Onun disinda hepsini yapiyorum tibet leslie pilates. Ama callanetics hic denemedim
fıstıklar ben bişey sorudm ama görmediniz heralde listeye ekleyebilirmisiniz benide bide spor ve yağ yakmakla alakalı görüşlerinizi tecrubeleriniizi anlatırmısınızz rica etsemmm
Aksama hasanpasa kofte (sosunu yagsiz hazirlayacagim), mercimek corbasi yiyecegim. Esime birde pilav yapacagim ama ben pilav yemem. Uygun degilmi kizlar
Dulcinea, callanetics in faydasini goruyormusun? Onun disinda hepsini yapiyorum tibet leslie pilates. Ama callanetics hic denemedim
uygundur cnm,
tum gun az yedin zaten
ben de bu aksam yine dun pisirdigim turlumden yerim. esim mesaiye kalinca yiyip geliyor, ona bisey hazirlamicam.
bir de meshur cayimdan yapayim.
cnm da acili ezme istiyor ya, uffff
saol cnm bnm şimdiden motive oldum dulcinea sen kaç kilosun bide boyun kaç yani ben çok fazlayımda sen kaç kilo verdi onu merak ettim
gelir gelmez çookk soru sordum galiba:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Kesinlikle görüyorum, öncelikle sıkılaştırıyor. Zekice hareketler var, özellikle göbek için... callanı gördükten sonra mekik hayatta çekmem bi daha. Callanın en büyük özelliği zaten vücudu zorlamadan yavaş ve yumuşak hareketlerle kasları çalıştırıp vücuda şekil vermek, çok tekrar prensibi olduğundan kasları inceltiyo, hatta bu yüzden kalça hareketlerinin bazısını atlıyorum ben (süper callan daki hareketlerden bahsediyorum). Onun yerine 8 dk lık video çalıştım bugün mesela.
Bi diğer faydası, vücuda esneklik kazandırıyor. (Kafama göre bi kaç hareket atlıyorum ama genelde hepsini yapıyorum.)
Peppercim, fındık, ceviz, kuru meyve.... bunları taşımakta ne var ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?