50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saolun arkadaşlar ama pek

burda yazışmadığım için biraz cahilim bu topik konusunda idare edin artık
Merak etme ben de şubattan beri yazıyom Kafana takılan soru olursa çekinme kaydirigubbakcemile5

Yok yaw, bu grup bizden önce de vardı.. Çok bile okumuşsun kafamçokkarıştı

Ben her gün tartılıyorum, (tartılmıcam diyorum bazen ama dayanamayıp yine tartılıyom, hem eğlenceli hem de daha kontrollü oluyo böyle bence bayanssulusmile )
Grup cuma günü tartılıyo.
Tibet yapanlar olarak küçük bi spor grubumuz var, her gün düzenli yapmak şart ama
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Bunun dışında spor kısmında görsel paylaşım kısmı var, ordan baya fikir edinebilirsin sporla ilgili, leslie ile evde yürüyüş var, callanetics var (favorim), 8 dk lık videolar var, yani isteyene spor çok guclubacismile

fıstıklar ben bişey sorudm ama görmediniz heralde listeye ekleyebilirmisiniz benide bide spor ve yağ yakmakla alakalı görüşlerinizi tecrubeleriniizi anlatırmısınızz rica etsemmm

Eminim hepimiz de senin gibi düşünüyoruz klikcim kaydirigubbakcemile5

Trufcum, süper callanı sormuşsun: Klasik callanı 9 gün aralıksız yaptıktan sonra süper geçtim ben, ekstra hareket eklemiş, dikkat edersen callan da hareket çeşidi az baya... Zaten kendi temponda yapacağından çok da zorlamıyo, ama tabi hareketleri öğrenmek vakit alıyo, o yüzden bi süre normaline devam et bence. Süperin diğerinden en büyük farkı, hareketleri en başta anlatıyo callan teyze, böylelikle arada gereksiz vakit kaybı olmuyo, bi de callan teyze hareketler esnasında hep kıç büyütüyo sempatiksalakcinni

selam şekerler naber nasılsınız görüşmeyeli..........

fıstıklar ben bişey sorudm ama görmediniz heralde listeye ekleyebilirmisiniz benide bide spor ve yağ yakmakla alakalı görüşlerinizi tecrubeleriniizi anlatırmısınızz rica etsemmm

Listeye cuma ekleniyor sanirim. Her hafta farkli bir koc seciliyor. Ben 3 haftadir giriyorum bu foruma 2.5 kilo verdim. Ama son bir gundur menstrasyondan oturu yarim kilo almis gozukuyorum. Ben pilates ve tibet yapiyorum. Ve mumkun oldugunca da leslie.

saol cnm bnm şimdiden motive oldum dulcinea sen kaç kilosun bide boyun kaç yani ben çok fazlayımda sen kaç kilo verdi onu merak ettim
gelir gelmez çookk soru sordum galiba:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Aksama hasanpasa kofte (sosunu yagsiz hazirlayacagim), mercimek corbasi yiyecegim. Esime birde pilav yapacagim ama ben pilav yemem. Uygun degilmi kizlar

uygundur cnm,

tum gun az yedin zaten

ben de bu aksam yine dun pisirdigim turlumden yerim. esim mesaiye kalinca yiyip geliyor, ona bisey hazirlamicam.

bir de meshur cayimdan yapayim.

cnm da acili ezme istiyor ya, uffff

bende evde spor aletimde spor yapcam bide mekik çekçem bugun sizi okuduktan sonra iyice motive oldum artık kilolara elveda dicemmmm

Dulcinea, callanetics in faydasini goruyormusun? Onun disinda hepsini yapiyorum tibet leslie pilates. Ama callanetics hic denemedim

Kesinlikle görüyorum, öncelikle sıkılaştırıyor. Zekice hareketler var, özellikle göbek için... callanı gördükten sonra mekik hayatta çekmem bi daha. Callanın en büyük özelliği zaten vücudu zorlamadan yavaş ve yumuşak hareketlerle kasları çalıştırıp vücuda şekil vermek, çok tekrar prensibi olduğundan kasları inceltiyo, hatta bu yüzden kalça hareketlerinin bazısını atlıyorum ben (süper callan daki hareketlerden bahsediyorum). Onun yerine 8 dk lık video çalıştım bugün mesela.
Bi diğer faydası, vücuda esneklik kazandırıyor. (Kafama göre bi kaç hareket atlıyorum ama genelde hepsini yapıyorum.)

uygundur cnm,

tum gun az yedin zaten

ben de bu aksam yine dun pisirdigim turlumden yerim. esim mesaiye kalinca yiyip geliyor, ona bisey hazirlamicam.

bir de meshur cayimdan yapayim.

cnm da acili ezme istiyor ya, uffff

Ben de yapacagim o caydan. Icine biraz maydanoz sapi ve taze zencefil de koymayi planliyorum bu sefer. Dun aktardan aldigim mate cayini denedim. Evde demledim ama sallama mate ler daha lezzetli geldi. Cok sevmedim aktarda satilani/

1,58 boyundayım, buraya 13 şubatta geldim, geldiğimde 59 kiloydum, o zamandan bu zamana ancak 3,2 kilo verebilmişim bilmiyorumkismile Şubat başında 61 kiloydum.

Hmmmm.. ben de deneyeyim bari. Bir kac video var bilgisayarda yasli bir kadin gosteriyor. Benim problemim gobek ve mide... Kilo fazlaligim fazla degil.Pilates topumu ve bandimi ismarladim netten yarin gelir sanirim. Bundan sonra pilates ve diger sporlara asilacagim diyetten ziyade.Cunku diyette gercekten cok basarisizim.

dulcicigim hayatim ben zaten hep beyaz peynir yiyorum cnm,
beyaz peynirden biktigimda kadar yiyorum lulucum.

mavi-yesil konusunda haklisin da, devamli da isyerine yiyecek tasiyamiyorum ki, marketten alip ara ogunu onunla yapiyoruz mecburen,

garibanlik ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…