50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır görünmüyor

profiline yapıştırdınmı peki

her neyse ben iştahımla zor başa çıkıyorum özelliklede akşam yemeklerden sonra ızdırap içimde bir canavar sanki...

bende evde spor aletimde spor yapcam bide mekik çekçem bugun sizi okuduktan sonra iyice motive oldum artık kilolara elveda dicemmmm

mekiğe dikkat ! önce genel olarak büyük kaslarını çalıştır tatlım (yani yürüyüş, yüzme, basket voleybol gibi ...) biraz vücudun toparlasın ondan sonra çekmek istersen çekersin derim bikaç sf önce yazmıştım mekik kısa ve kalın kas yapar yani göbeğinde yağ varsa mekik çektikçe öne doğru çıkar ... mekik çekmek yerine yerinde sayarak kollarını uzanabildiğin kadar yukarı uzat çek karnını sırtına yapıştır iyice sık bu sana daha çok etki edecektir tatlım çünkü ince ve uzun kasların olacak...bu da daha ince gözükmen demek...zemuszemus

super callan ı ben de indircem callanetics var bende zor geldi yaaa :umursamaz: benim vücut kütük gibidir çünkü :kedi:

Peppercim, fındık, ceviz, kuru meyve.... bunları taşımakta ne var ki..

anchusa duymasın dün baaardı bana her ara kuruyemiş yemişim diye

sigarayı bırak kahveyi azalt aburcubur yeme az ye derken bi yerden patlıcak bu durum yani benim kuruyemişten patladı galiba onları da çıkardım çantamdan tam oldu hıh

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bakalım becerdim mi..çizelgeyi
Nerde takıldığını daha net anlatırsan yardımcı oluruz..

Selam sensecim.. Callanı bi süre yap, ona iyice alışıp hareketleri öğrendikten sonra süper e geç, callan teyze aptallık yapmayın önce klasiki becerin diyo :))
Tebrikler sigara için, darısı YASEMİNin başına..

Kuruyemiş kadar faydalı bişi var mı yahu, miktarı ayarladıktan sonra kilo vermeye engel değil neticede.... Ben yaklaşık 2 haftadır sanırım abur cubur yemiyordum, bi tek dün 1 adet çikolatalı badem yedim. Kolayı da bıraktım zemuszemus Geçen gece canım çok tatlı istediydi mesela, ben naptım: kuru meyve yedim zemuszemus (bu mevsimde sevdiğim meyve yok ne yazık ki)

----

Geç olmadan akşam yemeğimi yiyem beri, görüşmek üzere... cokacimcoook

Ya akşam kendime tavukgöğsü yapsam çokmu ihanet ederim diyetime eyvahedigeldismile
yoksa evde bir paket çikolata kaplı bisküvi vardı,1-2 tane ondan mı yesem ?

slm ben 157 boy 56 kiloyum bende kilo vermek istiyorum ama bi çok deneme sonrasında başarılı olamıyorum ilk hedefim 53 olmak

Hoşgeldin, doğru yerdesin kaydirigubbakcemile5 Bugün bi sürü yeni arkadaş geldi, son bi kaç sayfayı okursan işine yarar bilgilere ulaşırsın belki yerimseniben

yeni gelenler hos geldiniz

ben de az önce çörek otlu yogurdumu yedim
az sonrada lahanalı maydonuzumu içicem.

ne güzel bi bilgi bu böyle.sağolasın senseciğim

amin canım benim

insaallah her sey çok güzel olacak

canım cumartesi pazar p.tesi yedim bu yediğim bisküvileri vs yi yani 3 güne böldüm ve yürürken yedim genelde o yüzden çok yansımadı 3 saat ara vermeden yürüdüm belki ve dahası da var

tel peynir çok kalorili mi bilmiyorum canım ama onun dısında ben de bi sorun göremedim

masallah masallah ne güzel canım yaa. siz kaç senelik evliydiniz?

Ay cok sikayet ettim yaaa..
Ben ara ogun olarak mercimek corbasi ictim. Cok ac hissettim kendimi.Biliyorum yanlis yaptim..Ama oglen salata yemistim, sabahta kepekli sut.Hala da cok acim...

bence bunda bi problem yok
yerimseniben

Aksama hasanpasa kofte (sosunu yagsiz hazirlayacagim), mercimek corbasi yiyecegim. Esime birde pilav yapacagim ama ben pilav yemem. Uygun degilmi kizlar

bence de uygunyerimseniben

maslalah siz yogurdu bile light tüketiyonuz ben normalinden yiyorum

dulcicim napan :) durgun görüyorum seni sanki

klikciğim, canım sen iradeli bi hanımsın.usul usul otur bize uyma:)

bu arada yeniler hos geldiniz

iyi akşamlar kızlaarrr
yeni gelen çıtırlarr hoşgeldiiinizza.s.

dulsiiimm canımm benimm nerelerdesinn bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…