bugün herkes aç sanınrm bende açım((((
her neyse ben iştahımla zor başa çıkıyorum özelliklede akşam yemeklerden sonra ızdırap içimde bir canavar sanki...
bende evde spor aletimde spor yapcam bide mekik çekçem bugun sizi okuduktan sonra iyice motive oldum artık kilolara elveda dicemmmm
Kesinlikle görüyorum, öncelikle sıkılaştırıyor. Zekice hareketler var, özellikle göbek için... callanı gördükten sonra mekik hayatta çekmem bi daha. Callanın en büyük özelliği zaten vücudu zorlamadan yavaş ve yumuşak hareketlerle kasları çalıştırıp vücuda şekil vermek, çok tekrar prensibi olduğundan kasları inceltiyo, hatta bu yüzden kalça hareketlerinin bazısını atlıyorum ben (süper callan daki hareketlerden bahsediyorum). Onun yerine 8 dk lık video çalıştım bugün mesela.
Bi diğer faydası, vücuda esneklik kazandırıyor. (Kafama göre bi kaç hareket atlıyorum ama genelde hepsini yapıyorum.)
Peppercim, fındık, ceviz, kuru meyve.... bunları taşımakta ne var ki..
şu anda midemin fena halde kafası karıştı galiba..
demin canım tatlı birşeyler istiyordu.şimdide çiğköfte istiyorrrrr mafoldumben
iş çıkışı direk eve gitmem lazımmm...yoksa fena şeyler yapacağımklava:
Nerde takıldığını daha net anlatırsan yardımcı oluruz..bakalım becerdim mi..çizelgeyi
super callan ı ben de indircem callanetics var bende zor geldi yaaa :umursamaz: benim vücut kütük gibidir çünkü :kedi:
anchusa duymasın dün baaardı bana her ara kuruyemiş yemişim diye
sigarayı bırak kahveyi azalt aburcubur yeme az ye derken bi yerden patlıcak bu durum yani benim kuruyemişten patladı galiba onları da çıkardım çantamdan tam oldu hıh
slm ben 157 boy 56 kiloyum bende kilo vermek istiyorum ama bi çok deneme sonrasında başarılı olamıyorum ilk hedefim 53 olmak
Ya akşam kendime tavukgöğsü yapsam çokmu ihanet ederim diyetime eyvahedigeldismile
yoksa evde bir paket çikolata kaplı bisküvi vardı,1-2 tane ondan mı yesem ?
önce bana bi ticker yapmayı öğretseniz :)Hoşgeldin, doğru yerdesin kaydirigubbakcemile5 Bugün bi sürü yeni arkadaş geldi, son bi kaç sayfayı okursan işine yarar bilgilere ulaşırsın belki yerimseniben
Tavukgöğsü ye bence canın illa tatlı istiyosa
2 saati geçen sporlarda c vitamini takviyesi alman lazım cnm çok biber mi portakal mı yersin vitamin mi içersin sen bilirsin
Aksi halde vücut kortizon salgılamaya başlıyor ve gitgide şişiyosun..
C vitamini kortizon salgısını dengeliyo yerimseniben
çok güzel anlatmışsın canım benim. elbette çeşitli zorluklar yaşayacağız. yeni bir hayat kuruluyor. önemli olan tarafların birbirinin sınırlarına saygı göstermesi. ben kendi ailemin karşıma geçüp "hayır seni vermeyeceğiz" demiyeceğini biliyorum tabiki. ben artık 25 yaşında, kendi hayatını kazanan, hatta 7 yıldır onlardan ayrı bir hayat yaşayan bir bireyim. bu kadar sevdiğim, sevildiğim için çok mutlu da olacaklar. ama geleceğimle ilgili endişe duymaları, ya da seçtiğim hayatla ilgili bir hayalkırıklığı yaşamalarını hiç istemiyorum...Katrececim ne diyeyim Allah yardımcımız olsun!
katrece inanamiyorum, o kadar biskuvinin hepsinden birer paket nasil yedin yaaa??? saka mi yapiyorsun yoksa gercek mi?? arada cikolatalar falan da varrr :-oo valla sok oldum, ben hayatta yiyemem o kadar, istesem de yiyemem..
iyi 300 gr.la kurtarmissin vallaaaa
su saate kadar yediklerim ve içtiklerim:
Sabah:
Uyanır uyanmaz:
Bir bardak sirkeli ılık su
1,5 saat sonra(saat 10:30 gibi):
1,5 dilim uno light ekmek
Biraz fazlacana tel peynir
1 haşlanmış yumurta
iki çatal kadar cevizli acılı kırmızı biber sos (tam adını bilmiyorum)
3 kupa şekersiz çay
Öğlen:
Yarım kilo çilek :uhm: [/B][/COLOR]
Şu saate kadar 4 bardak su...
o yuzden ben esimi velinimet gibi goruyorum simdi, bi corabini ortada birakmaz, kesinlikle ben yemek hazirlarken gidip icerde oturmaz, yanima gelir biseylerin ucundan tutar, salata yapar, cay demler meselaa... camasir katlarim onunkileri yatagin uzerine ayiririm kendi yerlestirir cekmecelerine; temizlikde de eger mesaiye gitmezse evdeyse supurmeye silmeye yardim eder.. sagolsunn.. boyle yazinca farkettim bayag yardimci oluyormus esim bana ya,, bu aksam alnindan bi opeyimp ))
Ay cok sikayet ettim yaaa..
Ben ara ogun olarak mercimek corbasi ictim. Cok ac hissettim kendimi.Biliyorum yanlis yaptim..Ama oglen salata yemistim, sabahta kepekli sut.Hala da cok acim...
Aksama hasanpasa kofte (sosunu yagsiz hazirlayacagim), mercimek corbasi yiyecegim. Esime birde pilav yapacagim ama ben pilav yemem. Uygun degilmi kizlar
cok acim kizlar yaaa..,bugun doymuyorum ne yesem.
hatirlatma
13/04
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Domates-salatalik
1 ince dilim kasar
1 kucuk bal
Yesil cay
Ara
Yarim cay b.sut
Ogle
Yarim tabak bezelye yemegi
Light yogurt
-Ekmeksiz-
Ara
1 bardak light sut
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu
Ara2
1 muz
şu ana kadar yediklerim:
1 yeşil çay
2 dilim kadar ekmek yeteri kadar beyaz peynir ve 3 adet biber (12)
Süzme, 1 incir, 1 ceviz, 6-7 kuru üzüm, 6-7 fındık (16 sanırım)
1 yeşil çay ve şu an aç değilim.
18- 1830 gibi yicem ve daha sonra 1 yeşil çay daha içerim. Acıkırsam beyaz leblebi veya süt...
şu anda midemin fena halde kafası karıştı galiba..
demin canım tatlı birşeyler istiyordu.şimdide çiğköfte istiyorrrrr mafoldumben
iş çıkışı direk eve gitmem lazımmm...yoksa fena şeyler yapacağımklava:
hos geldin yaseminimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?