50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok haklısın canım evden uzakta olunca öyle oldu iste. insallah haziranın ortasına kadar uzun süreliğine ayrılmıycam evden bu kadar cozutmam o zamana kadar insallah
Valla bi süre kararlılığını göster, sonra inanam sana lülülülülülü

evet komedi filmi (( evimde uzaylı var ))

ayy bilmiyorum çok güldümsırnaşık şey

Fragmanını izlemiştim, cidden eğlenceli bi filme benziyodu :))

Neyse haberler başlamak üzere, görüşürüz..

o duvarlara tırmanmayı bende çok sık yaşarım amman bence burada en tehlikeli kramalı bisküvi onlar kadar beter kilo aldıranını bilmiyorum
kızım dün nette okumuş bitter çukulata masummuş ama badem ve fındıklısı katlanarak kalori topuna dönüyormuşgamyoncuiremsu

sağol canııııım
nasılsın hayatımopuyorumnanaktan

iyiyim canım işte uğraşıp duruyoruzfisfisfis
bugün bir pantolonum vardı aralık ayının başıydı sanırım üzerime olmuştu şal ve uzun ceket yardımı ile giyebiliyordum onu ama bugün denedim CADIARZU
imkansız kapanmıyor düğmesii:gitme:

ay üzülme canım
2 kilo verdim demiştin geçenlerde
gene mi olmadı

kızlar ben kaçtım
yemek vakti
bye bye öptüm hepinizi
kendinize iyi bakın
aç kalmayın metabolizmalar yavaşlar mavaşlar ALLAH muhafazayerimseniben

Kuruyemişe laf et, yediklerine bak aklinialirimsmile Afiyet olsun. Güle güle kullan setini.
(Oturup yediklerini tekrardan okuyup hayal etmek yeterince sarsıcı olur herhal.. :)))

Dulci yeterince vicdan azabi cekiyorum ama regli olmak uzereyim sanirim bu yuzden sapittim..Bir cay yaptim kendime, maydanoz sapi, karanfil, taze zencefil, karabiber, yasemin ve cubuk tarcinla, belki istahimi yatistirir biraz......

evet bitter cikolatanin seker orani oldukca az, sutlu cikolata ya seker takviyesi fazla. 5 mil leslie yaptim bugun. Bir bes mil daha mi yapsam???

Selam kızlar,
sabah 1 dilim ekmek, 3 zeytin, beyaz peynir, yeşil biber yedim.
Arada çikolatalı fındık yedim. 1 avuç kadar.
Öğlen danette ile 3 parça pringles yedim.
Arada 1 kuru kayısı yedim.
Akşam yoğurtlu ıspanak ile 3 dilim tam tahıllı ekmek yedim.

Çok yedim galiba eyvahedigeldismile
Spor da yapamıycam ders çalışıyorum, ben devam ediyim derslere

selam yerimseniben
bende bugün itibari ile isveç diyetine başladım spor destekli tabi 66dan 60 düştüm ki belirtmeden geçemeyeceğim hayatımda olduğum en yüksek kiloydu
isveç diyeti bölünde malesef hayat yok fisfisfis
yazılanları pek okuyamadım ama ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var kaydirigubbakcemile5
bu arada ilk hedefim 52 bakalım kaldı 8kilo

kolay gelsin.. ben ders calisirken cok yerim. sende o psikoloji yok galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…