50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canımm şimdi sana selam diyeyim dedim sen benden önce davrandın tatlışımmkaydirigubbakcemile5

seni gördüğüm an özel slm verme ihtiyacı hissedyorum canım :)) ben de simdi aksam yemegimi yiycem insallah dikkat ederim.gerçi lahanaya bayagı bi sisirdim karnımı aç hissetmiyırum ama gözüm tok değil:)

canım benim ne diyebilirimkiolumunekankayizsmile gurur duydum:)
lahanayı bende çok severim geçen hafta çok yedim kış bitiyor özlerim diye
amman artık dikkat et canım vuslat yakın
güzel yemekler her zaman var bunu da aslında hepimiz unutuyoruz sanki önümüzden kaçırıyorlar:1shok:

ayyyy canımmmm hayırlısyla o gün kazasız belasız güzelce bi gelse ahh ahh sırf o gün hatrına gözümü de tok tutarım ha:)

Bilmem :sm_confused: Napam işte vakit geçiriyom katrece saraçcım, bayadır denk gelmiyoz.

sen durgun gibiydin canım dikkatmi çekti ben dün geldim 3 gündğr evde değildim denk gelemedik o yüzden

makarna yiycem ama salatasız makarna olucak vakit daha erken diye doyasıya yiycem :)

Bi kaç sayfa önce o konuyla ilgili link de verilmişti

Bilmem :sm_confused: Napam işte vakit geçiriyom katrece saraçcım, bayadır denk gelmiyoz.

Sen dün gece nereye kayboldun bakalım?

ayy afedersiniz canım yaa tam o anda yemek hazrlamıştım eşiminde aniden salona geleceği tuttu:dilcikar:
yemek vakti ne bu pc başındasın demesin diye kalktım sonra o oturunca bölümü kapamış:sm_confused:
yemek sonrası uuuzzuuuuuuun bir aradan sonra hep beraber film izledik(( çok keyif aldım ve çok güldüm))
kabahatimin farkındayım da istemeden oldu bitanecim:1ninca:

Evet yeme o kadar kuruyemis. Onlar dunyanin en lezzetli ama cok yendiginde en zararli seyleri...Ben norvece kilo kilo dut kurulari findiklar tasiya tasiya 57 kiloya ulastim. Aman dikkat. Gunde bes tanecik yeter...

makarnana sos yoğurt eklemezsen zararsız bişey olur baharat bayaa lezzetlendiriyor:hulya:

sen durgun gibiydin canım dikkatmi çekti ben dün geldim 3 gündğr evde değildim denk gelemedik o yüzden

makarna yiycem ama salatasız makarna olucak vakit daha erken diye doyasıya yiycem :)
Haklı olabilirsin canım... Farkında olmadan ihtiyacından çok da yeme, haftasonu yeterince abartmışsın zaten, böyle mi hedefe ulaşmayı bekliyon :mymeka:

Estağfurullah tontişko :)) Tahmin ettiydim zaten işinin çıktığını, iyi vakit geçirmişsin, sevindim kaydirigubbakcemile5

Kizlar ben bugun duvarlara tirmaniyorum acliktan. Sonunda da yaptim yapacagimi 1 paket kremali keplki biskuvviyi bitirdim. Yetmedi 4 parca bademli bitter cikolata yedim. 3 kase de corba ictim.. Aksam yemegi yiyecek halim kalmadi tabii. Hasanpasa kofteyui de esim yicek artik. Ben naptim yaaa biri beni sarssin lutfen....Cumadan beri kendimde degilim... Neyseki pilates setim geldi hepsiburada dan. Yarindan itibaren hersey cok farkli olacak...:kedi:

Buarada bugün 200 gram vermişim, yani dünden bu sabaha....

Yaptıklarım:

1. Tibet

2. Leslie 5 millik videonun 2 mili

3. 8 dk kalça çalışma

4. Super callanetics

5. Haberleri izlerken de dambıl çalışcam :))

:uhm:
:uhm: :bbo: klava: kafamçokkarıştı
Maşşallahhhh

makarnana sos yoğurt eklemezsen zararsız bişey olur baharat bayaa lezzetlendiriyor:hulya:

ay canım yağlıydı yaa yagsız ayırmamıslar banaa(

1 tabak yedim aslında daha yiyesim vardı ama bir tabak bile fazla oldu neyse

Kuruyemişe laf et, yediklerine bak aklinialirimsmile Afiyet olsun. Güle güle kullan setini.
(Oturup yediklerini tekrardan okuyup hayal etmek yeterince sarsıcı olur herhal.. :)))

evet komedi filmi (( evimde uzaylı var ))

ayy bilmiyorum çok güldümsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…