hoşbuldum canımm şimdi sana selam diyeyim dedim sen benden önce davrandın tatlışımmkaydirigubbakcemile5
klikciğim, canım sen iradeli bi hanımsın.usul usul otur bize uyma:)
oldu peki vereliniortak
seni gördüğüm an özel slm verme ihtiyacı hissedyorum canım :)) ben de simdi aksam yemegimi yiycem insallah dikkat ederim.gerçi lahanaya bayagı bi sisirdim karnımı aç hissetmiyırum ama gözüm tok değil:)
Bi kaç sayfa önce o konuyla ilgili link de verilmiştiönce bana bi ticker yapmayı öğretseniz :)
Bilmem :sm_confused: Napam işte vakit geçiriyom katrece saraçcım, bayadır denk gelmiyoz.dulcicim napan :) durgun görüyorum seni sanki
dulsiiimm canımm benimm nerelerdesinn bilmiyorumkismile[/COLOR]
canım benim ne diyebilirimkiolumunekankayizsmile gurur duydum:)
lahanayı bende çok severim geçen hafta çok yedim kış bitiyor özlerim diye
amman artık dikkat et canım vuslat yakın
güzel yemekler her zaman var bunu da aslında hepimiz unutuyoruz sanki önümüzden kaçırıyorlar:1shok:
Bilmem :sm_confused: Napam işte vakit geçiriyom katrece saraçcım, bayadır denk gelmiyoz.
Bi kaç sayfa önce o konuyla ilgili link de verilmişti
Bilmem :sm_confused: Napam işte vakit geçiriyom katrece saraçcım, bayadır denk gelmiyoz.
Sen dün gece nereye kayboldun bakalım?
m
anchusa duymasın dün baaardı bana her ara kuruyemiş yemişim diye
sigarayı bırak kahveyi azalt aburcubur yeme az ye derken bi yerden patlıcak bu durum yani benim kuruyemişten patladı galiba onları da çıkardım çantamdan tam oldu hıh
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
klikciğim, canım sen iradeli bi hanımsın.usul usul otur bize uyma:)
oldu peki vereliniortak
selam klikçim maşşallahın var
canım sende di,kkat et kendine verilen kiloları 1 sene yada 2 sene korumaya çalışırsan ileride derahat edersin canımyerimseniben
ayyyy canımmmm hayırlısyla o gün kazasız belasız güzelce bi gelse ahh ahh sırf o gün hatrına gözümü de tok tutarım ha:)
sen durgun gibiydin canım dikkatmi çekti ben dün geldim 3 gündğr evde değildim denk gelemedik o yüzden
makarna yiycem ama salatasız makarna olucak vakit daha erken diye doyasıya yiycem :)
canım sende di,kkat et kendine verilen kiloları 1 sene yada 2 sene korumaya çalışırsan ileride derahat edersin canımyerimseniben
çok sağol yaa
inşallah korurum,tek temennim bu ama
o zaman hep tetikte olmam lazım.çünkü az bıraksam anında eski kiloma dönme ihtimalim yüksek maalesef :1no2:
makarnana sos yoğurt eklemezsen zararsız bişey olur baharat bayaa lezzetlendiriyor:hulya:
Haklı olabilirsin canım... Farkında olmadan ihtiyacından çok da yeme, haftasonu yeterince abartmışsın zaten, böyle mi hedefe ulaşmayı bekliyon :mymeka:sen durgun gibiydin canım dikkatmi çekti ben dün geldim 3 gündğr evde değildim denk gelemedik o yüzden
makarna yiycem ama salatasız makarna olucak vakit daha erken diye doyasıya yiycem :)
Estağfurullah tontişko :)) Tahmin ettiydim zaten işinin çıktığını, iyi vakit geçirmişsin, sevindim kaydirigubbakcemile5ayy afedersiniz canım yaa tam o anda yemek hazrlamıştım eşiminde aniden salona geleceği tuttu:dilcikar:
yemek vakti ne bu pc başındasın demesin diye kalktım sonra o oturunca bölümü kapamış:sm_confused:
yemek sonrası uuuzzuuuuuuun bir aradan sonra hep beraber film izledik(( çok keyif aldım ve çok güldüm))
kabahatimin farkındayım da istemeden oldu bitanecim:1ninca:
çok sağol yaa
inşallah korurum,tek temennim bu ama
o zaman hep tetikte olmam lazım.çünkü az bıraksam anında eski kiloma dönme ihtimalim yüksek maalesef :1no2:
aynen canım seni korkutmak istemem ama ben bir ara 75 e dayandım inene kadar senelerim geçti
yani bizde bu iştah varken hayatımız boyunca dikkat şartbilmiyorumkismile
Kizlar ben bugun duvarlara tirmaniyorum acliktan. Sonunda da yaptim yapacagimi 1 paket kremali keplki biskuvviyi bitirdim. Yetmedi 4 parca bademli bitter cikolata yedim. 3 kase de corba ictim.. Aksam yemegi yiyecek halim kalmadi tabii. Hasanpasa kofteyui de esim yicek artik. Ben naptim yaaa biri beni sarssin lutfen....Cumadan beri kendimde degilim... Neyseki pilates setim geldi hepsiburada dan. Yarindan itibaren hersey cok farkli olacak...:kedi:
makarnana sos yoğurt eklemezsen zararsız bişey olur baharat bayaa lezzetlendiriyor:hulya:
Haklı olabilirsin canım... Farkında olmadan ihtiyacından çok da yeme, haftasonu yeterince abartmışsın zaten, böyle mi hedefe ulaşmayı bekliyon :mymeka:
çok haklısın canım evden uzakta olunca öyle oldu iste. insallah haziranın ortasına kadar uzun süreliğine ayrılmıycam evden bu kadar cozutmam o zamana kadar insallah
aynen canım seni korkutmak istemem ama ben bir ara 75 e dayandım inene kadar senelerim geçti
yani bizde bu iştah varken hayatımız boyunca dikkat şartbilmiyorumkismile
iç karartıcı bir durum
keşke kilo almaya çalışanlar topiğinde olsaydımm
neyse ben çıkıyorum.
herkese iyi akşamlar
Kizlar ben bugun duvarlara tirmaniyorum acliktan. Sonunda da yaptim yapacagimi 1 paket kremali keplki biskuvviyi bitirdim. Yetmedi 4 parca bademli bitter cikolata yedim. 3 kase de corba ictim.. Aksam yemegi yiyecek halim kalmadi tabii. Hasanpasa kofteyui de esim yicek artik. Ben naptim yaaa biri beni sarssin lutfen....Cumadan beri kendimde degilim... Neyseki pilates setim geldi hepsiburada dan. Yarindan itibaren hersey cok farkli olacak...:kedi:
Haklı olabilirsin canım... Farkında olmadan ihtiyacından çok da yeme, haftasonu yeterince abartmışsın zaten, böyle mi hedefe ulaşmayı bekliyon :mymeka:
Estağfurullah tontişko :)) Tahmin ettiydim zaten işinin çıktığını, iyi vakit geçirmişsin, sevindim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?