50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar az önce akşam yemeğimide yedim mikrodalgada ızgarada patates köfte biber domates pişirdim...... çokta iyi oldu..... bol salata ve 1 dilim ekmekle yedim şimdide bitki çayımı içiyorum....

canim 10 aylik evliyiz biz. daha dohrusu 9,5 ayy... yil olmadi daha )

selam kızlar az önce akşam yemeğimide yedim mikrodalgada ızgarada patates köfte biber domates pişirdim...... çokta iyi oldu..... bol salata ve 1 dilim ekmekle yedim şimdide bitki çayımı içiyorum....

Boyle devam et. duzgun orneklere ihtiyacim var benim.cumadan beri yalnizca sacmaliyorum. Gecen hafta 1.5 kilo verdim ya, bu hafta 3 kilo olarak geri alacagim..

aksam 1 haslanmis yumurta, azicik acili ezme, 2 dilim kepek ekmegi, az maydonız, az kasar, 2 kasik turlu...
3 fincan bitki cayi..

boyle sacma biseyler yedim..

esim olmayinca duzgun yemek hazirlamiyorum ben yaaa..

neyse ama kalorili bisey yemedim sonucta )

kizlar foto yuklicem ama boyutu fazla geliyor, nasil kucultucem ??

Ayni problem bendede var. Dun bana soyle acikladilar. File dan farkli boyutta kaydete gelip kucultebilirsin ya da farkli kaydet olarak kaydedebilirsin dediler. Am a bende olmadi. Bende facebookdan indirdim fotolarimi cunku oraya yuklerken kuculuyor fotolar.

Dulci yeterince vicdan azabi cekiyorum ama regli olmak uzereyim sanirim bu yuzden sapittim..Bir cay yaptim kendime, maydanoz sapi, karanfil, taze zencefil, karabiber, yasemin ve cubuk tarcinla, belki istahimi yatistirir biraz......
Sonrasında çok iyi yapmışsın ama ben niye o kadar acıkmaya müsade ettiğini anlamadım (çok acıkınca sonuç hep böyle oluyo ya) Ağzına 5-6 adet fındık ya da 1 adet ceviz ya da meyve ya da yoğurt ya da süt...

Merbaha vocovos opuyorumnanaktan Senin yazını okuduktan sonra baktım da bu diyete hem çok zorlu bi diyet ve yapanlar doğal olarak verdiklerini kat kat geri almış... Herşey bi yana cidden sağlıklıksız bence, burda diyetten çok sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.

dulcienacım cok sevındım 200gr daha gıtmıs sporlarında cok guzel tebrıkler kızlar ben daha bırsey yapamadım. okulda müfettişler var bir ıkı evragımı tamamlayayım spora baslıyacagım menumu yazayım
SABAH
yarım kepeklı sandwich ekmegıne peynır domates bıder koyup yesılcayla yedım

ÖĞLE
cubuk kraker sekersız cay

ARA
1 adet ıncır 1 avuc beyaz leblebı 4 tane falanda kuru kayısı

AKŞAM
yogurtlu makarna yanında salata

ilerleyen saatlerdede elma portakal falan yerım

yaa bugun bırde yenı bır tahıl içecegı cıkmıs ondan ıctım denemek ıcın:) sekerlı tabıkı zararı vardır ama guzelmıs cıkolatalısı:kedi:

merhaba arkadaşlar,
nassınız bakalım? ben idare ediyorum-midemi saymazsak tabi-
yediklerime gelince, sabah 1 yumurta 1 kepekli sandviç
arada çubuk kraker 1 paket,ama pakette zaten dolu dolu olmuyo
öğleyin 1 tabak pırasa yemeği ve 2 dilim ekmek
arada 1 küçük kutu süt
akşam1 tabak yoğurtlu makarna ve sıkma portakal suyu
midem yine kazınmaya başladı ama yaa,boş kaldığı an bulantılar başlıyo.Hani ilk 3 ay mide bulantısından kilo veriliyodukafamçokkarıştı ben bu gidişle alıcam şimdiden offmafoldumbe
n

canim ben 3 gundur cok acim yaa.. Yesem de acim. 1.5 iskender yedikten sonra bile ac hissettim kendimi haftasonu..Menst. gele kadar boyle oluyorum, gelincede hic birsey yiyemiyorum inanilmaz bir mide bulantisi oluyor. Ama haklisin daha cok ama kontrollu yemeliyim. 5-6 findikla duramiyorum iste yarim kiloyu gotururum bu donemde. Yarin sabah kepek yemeyecegim. Normal kahvaltiyla baslayacgim gune. Hatta yagsiz beyaz peynriden tost bile yapabilirim.

Oncelikle hayirli olsun sanirim hamilesin. Ne mutlu sana... Herkeste belirtisi farkli oluyor ilk aylarda. Bir arkadasimin surekli midesi kaziniyordu. hem kaziniyordu hem bulaniyordu. Ilk ayda 3 kilo aldi cunku o kadar ac hissediyordu ki kendini surekli yiyordu. Aman dikkat...Limonlu tuzlu soda esliginde( mide bulantisi icin) sandvicleri, tabak tabak yemekleri goturuyordu. Ama sonra duzene girdi..

Selam watercım, o kadar menü yazıyom spor yazıyom bi senle yesa yanıt veriyo yaw, teşekkürler. (bugün de yazdım menümü dur hemen bulam sana da yazam da yorum yap bari :ecrin_bebek: Şeniz )
Öğlen mecburen öyle yedin sanırım ama sonradan çok güzel toparlamışsın, menünü çok beğendim kaydirigubbakcemile5 (benim kafadan) O içeçek konusunda şüpheliyim ama şakkıdı
Ben tüm gün evde olduğumdan spor yapacak çok vaktim oluyo canım, bana bakma sen yerimseniben
Bence tecrübelilerden yardım al gripincim

Waterspider
1 yeşil çay
2 dilim kadar ekmek yeteri kadar beyaz peynir ve 3 adet biber (12:00)
Süzme, 1 incir, 1 ceviz, 6-7 kuru üzüm, 6-7 fındık (16:00 sanırım)
1 yeşil çay
4-5 çatal barbunya, yaklaşık yarım lavaş örgü peyniri, beyaz peynir, boool maydanoz. (18:00)
(bu tarz yemeklerle pek aram yok, makarna tarzı da bişi yemek istemedim)
1 yeşil çay

Yeşil çayı tekrar okudum da kilo vermeye yardımcı, yağ yakmaya yarayan enzim falan bişiler diyodu yazıda sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…