yeni gelenler hos geldiniz
ben de az önce çörek otlu yogurdumu yedim
az sonrada lahanalı maydonuzumu içicem.
ne güzel bi bilgi bu böyle.sağolasın senseciğim
amin canım benim
insaallah her sey çok güzel olacak
canım cumartesi pazar p.tesi yedim bu yediğim bisküvileri vs yi yani 3 güne böldüm ve yürürken yedim genelde o yüzden çok yansımadı 3 saat ara vermeden yürüdüm belki ve dahası da var
tel peynir çok kalorili mi bilmiyorum canım ama onun dısında ben de bi sorun göremedim
masallah masallah ne güzel canım yaa. siz kaç senelik evliydiniz?
bence bunda bi problem yokyerimseniben
bence de uygunyerimseniben
maslalah siz yogurdu bile light tüketiyonuz ben normalinden yiyorum
dulcicim napan :) durgun görüyorum seni sanki
klikciğim, canım sen iradeli bi hanımsın.usul usul otur bize uyma:)
bu arada yeniler hos geldiniz
selam kızlar az önce akşam yemeğimide yedim mikrodalgada ızgarada patates köfte biber domates pişirdim...... çokta iyi oldu..... bol salata ve 1 dilim ekmekle yedim şimdide bitki çayımı içiyorum....
kizlar foto yuklicem ama boyutu fazla geliyor, nasil kucultucem ??
Sonrasında çok iyi yapmışsın ama ben niye o kadar acıkmaya müsade ettiğini anlamadım (çok acıkınca sonuç hep böyle oluyo ya) Ağzına 5-6 adet fındık ya da 1 adet ceviz ya da meyve ya da yoğurt ya da süt...Dulci yeterince vicdan azabi cekiyorum ama regli olmak uzereyim sanirim bu yuzden sapittim..Bir cay yaptim kendime, maydanoz sapi, karanfil, taze zencefil, karabiber, yasemin ve cubuk tarcinla, belki istahimi yatistirir biraz......
Merbaha vocovos opuyorumnanaktan Senin yazını okuduktan sonra baktım da bu diyete hem çok zorlu bi diyet ve yapanlar doğal olarak verdiklerini kat kat geri almış... Herşey bi yana cidden sağlıklıksız bence, burda diyetten çok sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.selam yerimseniben
bende bugün itibari ile isveç diyetine başladım spor destekli tabi 66dan 60 düştüm ki belirtmeden geçemeyeceğim hayatımda olduğum en yüksek kiloydu
isveç diyeti bölünde malesef hayat yok fisfisfis
yazılanları pek okuyamadım ama ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var kaydirigubbakcemile5
bu arada ilk hedefim 52 bakalım kaldı 8kilo
Buarada bugün 200 gram vermişim, yani dünden bu sabaha....
Yaptıklarım:
1. Tibet
2. Leslie 5 millik videonun 2 mili
3. 8 dk kalça çalışma
4. Super callanetics
5. Haberleri izlerken de dambıl çalışcam :))
Sonrasında çok iyi yapmışsın ama ben niye o kadar acıkmaya müsade ettiğini anlamadım (çok acıkınca sonuç hep böyle oluyo ya) Ağzına 5-6 adet fındık ya da 1 adet ceviz ya da meyve ya da yoğurt ya da süt...
Waterspidercım akşam yemeğimiz aynıymış kıızz kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar,
nassınız bakalım? ben idare ediyorum-midemi saymazsak tabi-
yediklerime gelince, sabah 1 yumurta 1 kepekli sandviç
arada çubuk kraker 1 paket,ama pakette zaten dolu dolu olmuyo
öğleyin 1 tabak pırasa yemeği ve 2 dilim ekmek
arada 1 küçük kutu süt
akşam1 tabak yoğurtlu makarna ve sıkma portakal suyu
midem yine kazınmaya başladı ama yaa,boş kaldığı an bulantılar başlıyo.Hani ilk 3 ay mide bulantısından kilo veriliyodukafamçokkarıştı ben bu gidişle alıcam şimdiden offmafoldumben
dulcienacım cok sevındım 200gr daha gıtmıs sporlarında cok guzel tebrıkler kızlar ben daha bırsey yapamadım. okulda müfettişler var bir ıkı evragımı tamamlayayım spora baslıyacagım menumu yazayım
yaa bugun bırde yenı bır tahıl içecegı cıkmıs ondan ıctım denemek ıcın:) sekerlı tabıkı zararı vardır ama guzelmıs cıkolatalısı:kedi:
Bence tecrübelilerden yardım al gripincimmerhaba arkadaşlar,
nassınız bakalım? ben idare ediyorum-midemi saymazsak tabi-
yediklerime gelince, sabah 1 yumurta 1 kepekli sandviç
arada çubuk kraker 1 paket,ama pakette zaten dolu dolu olmuyo
öğleyin 1 tabak pırasa yemeği ve 2 dilim ekmek
arada 1 küçük kutu süt
akşam1 tabak yoğurtlu makarna ve sıkma portakal suyu
midem yine kazınmaya başladı ama yaa,boş kaldığı an bulantılar başlıyo.Hani ilk 3 ay mide bulantısından kilo veriliyodukafamçokkarıştı ben bu gidişle alıcam şimdiden offmafoldumben
yaa kucultemiyorum ben bu resimleri, off
Anchusa sen de tibet listesindesin ama yapıp yapmadığını bilmediğim çok gün var?
Her gun yapiyorum ben.. Hic aksatmadim. Gunde 15 tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?