bende türk işi pet şişe kullanmıştım nivea body yaparken sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
anladım canım walla callan a başlamdımdan bişi de diyemicem şimdilik :gitme:
kıs turuf niye demiyon neyi sütlü mü siütsüz mi yedim diye:roflol::roflol:
Kesin öyledir fıstık, eminimöyledir demi canım yaa zaten benim kolların biraz inceldiğini görünce ne tepk verceğini çok merak ediyom:jeyyar:
hos daha kendilerini belli edecek kadar incelmediler ama
katrececim benim kollar kaslıdır ama ince duruyoo senin niye kalınlaştıki anlayamadım bilmiyorumkismile
ben geldim kizlar sondurak 4 u izledim az once bitti
Trufcum, komedyen edasıyla döktürüyon valla :)))
ayyyyyyyyyyyyyyyy öldümmmmmmmmmmmmmmm
:roflol::roflol:
acımdan ne okudumu da ne yazdıgımı da bilememisim yaaa hiç de demessiniz lingu demese yagsızsa diye ben hala popcorn , cocopops diye anımsayacam ya
:roflol::roflol:
kıs turuf niye demiyon neyi sütlü mü siütsüz mi yedim diye:roflol::roflol:
Bugün çok mutsuzdu sevgülüm canım, o yüzden pek o konuda heyecan modunda değilim. Normalde buluşma anını düşününce acaip oluyorum ama delikafadulden 1 ay da benim için çok, o yüzden süreyi pek düşünmüyom bi de :kedi: Son hafta görceksin beni ama :asigim:
Sen bugün çok mutlusun ama yaw, pek sevindim opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
katrececim benim kollar kaslıdır ama ince duruyoo senin niye kalınlaştıki anlayamadım bilmiyorumkismile
Benimkinde ağırlık kullanmıyorlar fıstık. Tek başına dambıl çalışmak da eğlenceli oluyo guclubacismile
Ben ilk başta kafanın karıştığını anladıydım kaydirigubbakcemile3
:
Kesin öyledir fıstık, eminim
Benim de kaslı zuzum ama baya yağlı aynı zamanda o yüzden kalın duruyo, katrecenin de öyledir.
Kesin öyledir fıstık, eminim
Benim de kaslı zuzum ama baya yağlı aynı zamanda o yüzden kalın duruyo, katrecenin de öyledir.
yawf sütlü mütlü değildi
sütü kızım içti
benimkisi bildiğin pat pat pat yaparak oluşan mısır lezzetle yenenden.
güzellikler iyi geceler. bu gecenin subjecti spor olmuş anlaşılan zemuszemus
ben de bugun 1 saat pilates yaptım. biraz once de dulci'nin söylediği yerden niveayı indirdim. gerçi ben pek evde spor yapamıyorum, sıkılıveriyorum hemen.
bi de az once 1 kase puding yedimbilmiyorumkismile
kızlar aarada yazıyom ama beni kimse duymuyo
veremiyorummm 61 de takılıyım sinir geldiii
bi el atın ya...
bişeyler diyin
ayıp olmasın diye söylemediydin ama demi
:roflol:
a.s
ay lingu bak nasıl da bildi dulci yag o yag:)) ben de diyorum zaten yusuf ' kaslara bak maslalah 'deyince ben yağ o yag diyorum:)):roflol:
canım , benim alt ince de üst kalın iste yagdan dolayı(
biz buna keyifle 50-59 da zayıflıyoruz desek
sıkıyolarmı son zamanları diye
tezkerecileri rahat bırakırlar az ama
bıkmıştır iyice
2 saat yol gidersin gidersin son 10 dk bitmez daha da hızlanırsın
onunki de öyle olmuş sanırım
onu rahatlatmaya bak sende buluşunca yapacaklarınızdan söz et mesela
Hoşgeldiiin opuyorumnanaktan Niye duymayalım yahu, ben o sırada olsaydım kesin yazardım valla yerimseniben Ben de 61 le başladım, ilk iş geç saatte yemeyi kesmek, abur cubur kesmek, abartmadan yemek ve tabi ki spor. Kafana takılan şeyleri sorcan, bi de bol bol menülerini yazcankızlar aarada yazıyom ama beni kimse duymuyo
bi el atın ya...
bişeyler diyin
Hoşgeldin fıstık. Spora verdiğin para çoğuna gelirsen sen de evde yaparsın aklinialirimsmilegüzellikler iyi geceler. bu gecenin subjecti spor olmuş anlaşılan zemuszemus
ben de bugun 1 saat pilates yaptım. biraz once de dulci'nin söylediği yerden niveayı indirdim. gerçi ben pek evde spor yapamıyorum, sıkılıveriyorum hemen.
Katrece bak lingu ne güzel demişanladım canım çalıştıkta yağlar gitcek hem kaslı hemide incecik olcak o zaman :lepi:
güzellikler iyi geceler. bu gecenin subjecti spor olmuş anlaşılan zemuszemus
neyse kuzular yesanın sonucu da göremeyecem onun da gelmesine az kaldı ama bacaklarım fena sızlıyo reglli olunca.. daha lahana maydonoz da kaynatacam inslalah yarın görüsürüz
Canlarım ben aranıza yeni katıldım... 4 hafta önce 58.6 kiloydum.. Şimdi 56 kiloyum.. Beni de alın aranıza:) Hedefim 50 kilo olmak... Çok fazla yürüyüş yapamıyorum ama evde açıyorum mezdekeyi,bi güzel oynuyorum.. Belim inceldi mi ne:) Yediklerime dikkat ediyorum.Abur cubur yemiyorum ama hala çikolatadan vazgeçemedim... Mübarek çok tatlı bişey yaa:) Sabır kızlar,biz bu azimle tığ gibi oluruz alimallah...:sm_cool:
merhaba bende zayıflamak ve aynaya bakınca kendimi beyenmek istiyorum kendimi sevmek istiyorum ve desteğinize ihtiyacım var
kızlar aarada yazıyom ama beni kimse duymuyo
bi el atın ya...
bişeyler diyin
neyse kuzular yesanın sonucu da göremeyecem onun da gelmesine az kaldı ama bacaklarım fena sızlıyo reglli olunca.. daha lahana maydonoz da kaynatacam inslalah yarın görüsürüz
gıs sen kendinle bu vadar barısık olma azcık ceza ver kendine canım bak üzülüyon sonra ama vakit geç bari 2 tatlı kasıgıyla sınırlandıraydın
bak hedefimiz aynıydı çizelgemin çekiciliğine bak ve sende orda oldugunu hayal et
biz ne gzel beraber gidiyoduk canım yine beraber gidelim bir iki egzersiz yap bari uyumadna önce
:
Hoşgeldin fıstık. Spora verdiğin para çoğuna gelirsen sen de evde yaparsın aklinialirimsmile
spatzcım denk gelemiyos ne zamndır nasılsın bakalım opuyorumnanaktan bide geç saatte yemeseydin keşke yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?