50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende türk işi pet şişe kullanmıştım nivea body yaparken sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
anladım canım walla callan a başlamdımdan bişi de diyemicem şimdilik :gitme:

Benimkinde ağırlık kullanmıyorlar fıstık. Tek başına dambıl çalışmak da eğlenceli oluyo guclubacismile

kıs turuf niye demiyon neyi sütlü mü siütsüz mi yedim diye:roflol::roflol:

Ben ilk başta kafanın karıştığını anladıydım kaydirigubbakcemile3
Boyun için özel hareket yapmak çok önemli canım, okulda beden dersinden hatırla

TRUFCUM cidden bomba gibisi yaw :lepi:

öyledir demi canım yaa zaten benim kolların biraz inceldiğini görünce ne tepk verceğini çok merak ediyom:jeyyar:

hos daha kendilerini belli edecek kadar incelmediler ama
Kesin öyledir fıstık, eminim

katrececim benim kollar kaslıdır ama ince duruyoo senin niye kalınlaştıki anlayamadım bilmiyorumkismile

Benim de kaslı zuzum ama baya yağlı aynı zamanda o yüzden kalın duruyo, katrecenin de öyledir.

ben geldim kizlar sondurak 4 u izledim az once bitti

yavrum hem tek kalıyom diyon
hem dün gece korktum diyon
hem de son durak izliyon
gece 4 lere kadar aydınlatıcı bilgi yazmak zorunda kalmayasın foruma sonra
şöyle güzel romantik komedi izlesen bu saatlerde olmazmı höşmerim bidenem. (senin taktik nasıl. önce güzel kalay, sonra yağla balla)

Trufcum, komedyen edasıyla döktürüyon valla :)))

biz buna keyifle 50-59 da zayıflıyoruz desek

yawf sütlü mütlü değildi
sütü kızım içti
benimkisi bildiğin pat pat pat yaparak oluşan mısır lezzetle yenenden.

sıkıyolarmı son zamanları diye
tezkerecileri rahat bırakırlar az ama
bıkmıştır iyice
2 saat yol gidersin gidersin son 10 dk bitmez daha da hızlanırsın
onunki de öyle olmuş sanırım
onu rahatlatmaya bak sende buluşunca yapacaklarınızdan söz et mesela

kızlar aarada yazıyom ama beni kimse duymuyo
veremiyorummm 61 de takılıyım sinir geldiii
bi el atın ya...
bişeyler diyin

katrececim benim kollar kaslıdır ama ince duruyoo senin niye kalınlaştıki anlayamadım bilmiyorumkismile

Benimkinde ağırlık kullanmıyorlar fıstık. Tek başına dambıl çalışmak da eğlenceli oluyo guclubacismile

Ben ilk başta kafanın karıştığını anladıydım kaydirigubbakcemile3

:

ayıp olmasın diye söylemediydin ama demi

:roflol:
a.s

Kesin öyledir fıstık, eminim

Benim de kaslı zuzum ama baya yağlı aynı zamanda o yüzden kalın duruyo, katrecenin de öyledir.

ay lingu bak nasıl da bildi dulci yag o yag:)) ben de diyorum zaten yusuf ' kaslara bak maslalah 'deyince ben yağ o yag diyorum:)):roflol:

canım , benim alt ince de üst kalın iste yagdan dolayı(

güzellikler iyi geceler. bu gecenin subjecti spor olmuş anlaşılan zemuszemus
ben de bugun 1 saat pilates yaptım. biraz once de dulci'nin söylediği yerden niveayı indirdim. gerçi ben pek evde spor yapamıyorum, sıkılıveriyorum hemen.

bi de az once 1 kase puding yedimbilmiyorumkismile

yawf sütlü mütlü değildi
sütü kızım içti
benimkisi bildiğin pat pat pat yaparak oluşan mısır lezzetle yenenden.

ay canım zaten sütle patlayan mısır hiç bilmiyoırum benn
:roflol::roflol:

ben cocopopsla karıstırmısım da:))

gıs sen kendinle bu vadar barısık olma azcık ceza ver kendine canım bak üzülüyon sonra ama vakit geç bari 2 tatlı kasıgıyla sınırlandıraydın

bak hedefimiz aynıydı çizelgemin çekiciliğine bak ve sende orda oldugunu hayal et

biz ne gzel beraber gidiyoduk canım yine beraber gidelim bir iki egzersiz yap bari uyumadna önce

bi el atın ya...
bişeyler diyin

hosgeldin leylacım. canım önce sunu bilmek laızm spora basladıysak düzenli yapmaya ilk ay zaten fazla gitmiyo hatta hiç gitmeyebliyo da önemli olan sabırla devam etmek ve aksam yemegini geç saate koymamak

benimde öleydii canım bilekler ince üst kalın ama zamanla bu şekle geldi bayılıyom hihoyyyt okuldakiler ay bayanda kas mı olur demişlerdi ama kesin kıskandıklarından demişlerdir :roflol: :roflol: :roflol: ben önceleri tahtaya yazı yasdımda omzum yanmaya başlar ağrıdan bişi hissetmesdim şimdi maş. o kadar dr gittim hep kas gew. bişiler yazıp gönderirlerdi en son gittim kadında saçını kescen demişti delikafadulden ne dalga geçmiştik insan bi spor yap güçlensin falan der dimii nese kilo kont. için başladım spora ama zamanla ağrılarımın geçtiğini gördüm öle işte ben bu konuya nerden geldim yaw kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni

neyse kuzular yesanın sonucu da göremeyecem onun da gelmesine az kaldı ama bacaklarım fena sızlıyo reglli olunca.. daha lahana maydonoz da kaynatacam inslalah yarın görüsürüz

Enerjine nazar değmesin kaydirigubbakcemile3
Yok canım başka bişiye canı sıkılmış, tabi dediğinin de çok etkisi var, çarşı günü bile sabah sporu yaptırıyorlar, 2-3 saatlerini yiyorlar. Ama hiç bugünkü kadar kötü olmamıştı canım benim (((((((( (sıkıldığı şey de gayet önemsizdi aslında) Elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte trufcum bilmiyorumkismile

bi el atın ya...
bişeyler diyin
Hoşgeldiiin opuyorumnanaktan Niye duymayalım yahu, ben o sırada olsaydım kesin yazardım valla yerimseniben Ben de 61 le başladım, ilk iş geç saatte yemeyi kesmek, abur cubur kesmek, abartmadan yemek ve tabi ki spor. Kafana takılan şeyleri sorcan, bi de bol bol menülerini yazcan

Hoşgeldin fıstık. Spora verdiğin para çoğuna gelirsen sen de evde yaparsın aklinialirimsmile
anladım canım çalıştıkta yağlar gitcek hem kaslı hemide incecik olcak o zaman :lepi:
Katrece bak lingu ne güzel demiş

spatzcım denk gelemiyos ne zamndır nasılsın bakalım opuyorumnanaktan bide geç saatte yemeseydin keşke yerimseniben

çikoyuda bırakırsan tam dişli bir rakip hoşgeldin.

merhaba bende zayıflamak ve aynaya bakınca kendimi beyenmek istiyorum kendimi sevmek istiyorum ve desteğinize ihtiyacım var

insan en büyük desteği kendinde bulur ama biz motive edebiliriz hadi yine gel
ne olursan ol yine gel

bi el atın ya...
bişeyler diyin

duyuyoruz canım da bizden istediğin tam olarak ne
hangi hareketlerimi yapayım diyosun
ne yiyim ne içiyim mi diyosun
beni sakın örnek olma kızım 2 yaşında hala 6 kilo fazlam var.

bu arada çocuğu olupta lahanayla diyet yapanlara kızıyorum ben (tabi emzirenlere)
o yavrucakların ne günahı var
bi lahana yediğimizde bizim bile iflahımız kesiliyorken
o ağzı dili olmayan yavrucaklar netsin
yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim
dikkatli yer içerseniz emzirerek kilonuzu daha rahat verirsiniz
emzirmek kalori harcatıyor vücuda unutmayın.

neyse kuzular yesanın sonucu da göremeyecem onun da gelmesine az kaldı ama bacaklarım fena sızlıyo reglli olunca.. daha lahana maydonoz da kaynatacam inslalah yarın görüsürüz

kıyamam canım benim dinlen madem olumunekankayizsmile ii geceler tatlım opuyorumnanaktan

yapıyım katrececim haklısın. ama kendimle barışık olduğum konusunda da haklısın. çok kafama takıyor olsaydım inan hakim olabilirdim kendime. ama hani biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı yeme şekli oluşturuyoruz ya. bu akşam canım çok puding çekti, kalktım kendime yağsız sütle yaptım. o yüzden pek de pişman değilim yani kaydirigubbakcemile3

:

Hoşgeldin fıstık. Spora verdiğin para çoğuna gelirsen sen de evde yaparsın aklinialirimsmile

ben 6 aylık üye olup peşin ödedim dulci'm, o yüzden koşa koşa gidiyorum şu andalaelaelaelaelae

spatzcım denk gelemiyos ne zamndır nasılsın bakalım opuyorumnanaktan bide geç saatte yemeseydin keşke yerimseniben

Lingu'mmm iyiyim canım benim sen nasılsın ? yemeseydim iyi olurdu ama yiyiverdim, önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkkaydirigubbakcemile3

sonunda duydunuz...:))
arada girip takp ediyorum kız izin vermiyo takılmama sizde acayip hızlısın ız yetişemiyom konulara sayfalara...:))emzirmiyom ben daha önceden de yazdım 74 ten başladım 61 şimdi ama arada fena takılıyom 67 64 3 kiloda bir beklemeye geçiyom 2 ay spor yaptım 1 aydır bıraktım evde de olmuyo gene kız meselesi yani şuan bile ayağımda sallıyorum
sorcağım şuki bu draklamaları nasıl engellicem yada kısaltcam duarklamalarım 1 ay sürüyo fenalık geliyo
biz her akşam hafif yiyoruz bol yeşillik salata bigün tavuklu bigün ton balıkllı bigün penirli kahvaltım standarttır diyet kahvaltısı öğlenleri elma kuru kayısı falan bi hafta sonları bozuluyo düzn okadar
günde 1 bardak form çay 2 bardak yeşil çay bol su
bünye alıştımı artık acaba ondan mı kaldım 61 de ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…