Hoşgeldin opuyorumnanaktan Çok güzel kilo vermişsinCanlarım ben aranıza yeni katıldım... 4 hafta önce 58.6 kiloydum.. Şimdi 56 kiloyum.. Beni de alın aranıza:) Hedefim 50 kilo olmak... Çok fazla yürüyüş yapamıyorum ama evde açıyorum mezdekeyi,bi güzel oynuyorum.. Belim inceldi mi ne:) Yediklerime dikkat ediyorum.Abur cubur yemiyorum ama hala çikolatadan vazgeçemedim... Mübarek çok tatlı bişey yaa:) Sabır kızlar,biz bu azimle tığ gibi oluruz alimallah...:sm_cool:
Aaa iyi hatırllattın şulecim, bi yerde okudum göbeği içine çekip ölçmekten bahsediyordu?göbeğim geçen hafta 78 çıkmıştı..... yarın ölçülcem bilmem ne olur son durum bu hafta hiç spor yapmadım göbek için.....
Anladım canım, 10 sene de az buz zaman değil valla sempatiksalakcinni Maşallah sana.findikli kurabiyemm video olaylari bana yaramio pek canim doktorada sormustum hic birakmican bi sporu secersen hic birakmazsin buda daha saglikli olur demisti hakketen 10 seeneden fazla bisikleti hic birakmadim bakma su antidepresanlar olmasaydi bisiklet cok guzel form tutmami sagliodu hayatim bide bi sure yapip birakinca hemen kilo aliniomus o yuzden videolari devamini getiremediim icin baslamadim cikolatali pastam reglim yakin ya canim nasil tatli istio anlatamam yarin bi tane puding yesim olurmu veya daha az kaloirili ne olabilir sekercim?
merhaba bende zayıflamak ve aynaya bakınca kendimi beyenmek istiyorum kendimi sevmek istiyorum ve desteğinize ihtiyacım var
Saolasın canım opuyorumnanaktan
Arada sırada diğerini de yapmalı o zaman guclubacismile Cardio (yürüyüş falan cardio sayılıyo di mi) zaten evde yapılmaz ki zuzum ya, leslie ile kendimi sakatlarım, ama 8 dklık kalça videosu var, o bende kardio etkisi yaratıyo valla, acaip zorluyo -tatlicadiarzu-
Bi de şöyle düşünüyom kendi kendime, az yiyerek kilo verem, bu süreçte vücudu da bunlarla şekillendirem bayanssulusmile
Callanı bırakmamamdaki bi sebep de kasları şişirmekten çok inceltmeye yardımcı, şişirenlerden istemiyom çünkü benim baldırlar (diz altı bölge baldırdı di mi :)) kalın mafoldumben
Dönme olayını çözdüm ben canım, çok hızlı dönmeyip makul bi hızda dönersen bişi olmuyo, sen de öyle yap. Tibeti de bırakmama sebebim şu, sabah kalkar kalkmaz aç karnı hareket yapmak da güzel bişi. Bi de cidden eskisi gibi uykucu değilim. 7 saat 40 dk uyku yetiyo bana sempatiksalakcinni
Senin spor programı ne? aklinialirimsmile
hadi bakalım inş. sonuçlar yüz güldürücü olur opuyorumnanaktan maşşallah güzel yapıyosun karşılığınıda alırsın Şenizöyle valla sorma ak koyun kara koyun belli olacak
merhaba bende zayıflamak ve aynaya bakınca kendimi beyenmek istiyorum kendimi sevmek istiyorum ve desteğinize ihtiyacım var
canım nivea da cardio egz. girer o yüzden doğru yoldasın demek istemiştim hem callan hem nivea güzel bi karma olmuş opuyorumnanaktan callanı bırakma bende başlıcam bi ara hihoyyyt :roflol:
canım tibette dönme bi an önce bitsi diye fırıl fırıl dönüyom ya ben kafamçokkarıştı lülülülülülü
başlamayı düşündüğün egz. programının adı : Jıllian 30 day Shred (30 günde incelme ve sıkılaşma programı) egzersiz ... 3 bölümden oluşuyo kolaydan zora doğru gidiyo baktımda şınav falan war acayıp sıkılaştırıp kasları güçlendiriyomuş bende yağ oranımı biraz daha düşürmek istiyorum şuan % 23 birazda kas kütlem artsa metobolizma daha da hızlanıcaktır güzel bi beslenme programıyla süt protein ağırlıklı denemeyi düşünüyom bu egz. :)))
Hoşgeldin opuyorumnanaktan Çok güzel kilo vermişsin
Oooo sen şimdiden bizim gruba uyum sağlamışsın kaydirigubbakcemile5
Aaa iyi hatırllattın şulecim, bi yerde okudum göbeği içine çekip ölçmekten bahsediyordu?
Anladım canım, 10 sene de az buz zaman değil valla sempatiksalakcinni Maşallah sana.
Ben sporu bırakmıyom da değiştirip duruyom boshayallersmile Genel olarak her yerimi çalıştırdığımdan sorun olmaz diye umuyorum.
Puding gayet güzel bi tatlı alternatifi, erken saatte yedikçe kilo vermene engel değilTabi miktarı abartmadıkça... Ya puding ye, ya da dondurma :icecream:
Zuzum emin olamadığımdan öyle yazdıydım(dediğin gibi de anladım kısmen yani :))) Saolasın o engin bilgilerinle beni aydınlattığın için Şeniz Çok sevindim yaw, cardio da yapıyom sositososito
Tibette yavaşla canım o zaman, saat olarak düşününce 3,6,9,12 olarak adım at.
Ay sanki onu link bakarken gördüydüm ben :uhm: (şınavdan çok korkuyomi bileğimi o yüzden sakatladıydım sanırım, yanlış yapıyom bişiyi herhal sempatiksalakcinni )
Ben bilmiyom kas oranımı hiç yawi ama yüksek olduğunu düşünüyom, eskiden çok spor yapardım, benim canavarlar yağ kütlemin altında saklanıyo sempatiksalakcinni
Şimdiden kolay gelsin daş lingu aklinialirimsmile
ii geceler canım opuyorumnanaktaniyi geceler kızlarrr
seninkide cok guzel degistirip degistirip yapman ne guzel keske bende oyle yapabilsem ama ben sporu sevmedigim icin en yapabilcemm sporu buldum oda bisiklett oldu kuzum ama su tibet hareketlerini yaparim heralde kacar tane yapmam lazim o hareketlerden kuzum
canim simit cok inceydi iki lokmada bitti(bende anlamadim kuzum
dogru diyosun bidahakine dort yiyimmm deeprizde alti tane kalmisti hadi ikisi kalmasin dedim hepsini pisirdim:)))domates corbasinida bi caydbargi light sutle yaptim
Evet sen cozutmaya pek bi müsaitsin aklinialirimsmile Tabağımda bırakmak istemediydim, yoksam doyduğumu anlamıştım sempatiksalakcinni
Süzmeyle yiyince de aynı şekilde olmuştum canım. Kilonu yavaş verirsen gıdı falan kendiliğinden geçer fıstık. Benim vücudumda yeni bi deformasyon olmadı, hepsi eskiden kalma, genelde zaten alırken oluyo.. Bu yaşta sarkacak değil ya bayanssulusmile
İyi bence fıstık, afiyet olsun kaydirigubbakcemile5 Kendine de gel bi zahmet, o kadar kilo vermişsin, çizelgeni de güncelle kaydirigubbakcemile
iyi geceler kızlarrr
3-5-7... diye gidiyo canım, her hafta 2 şer 2 şer arttırıyon, biz pazar günü 13 e geçcezseninkide cok guzel degistirip degistirip yapman ne guzel keske bende oyle yapabilsem ama ben sporu sevmedigim icin en yapabilcemm sporu buldum oda bisiklett oldu kuzum ama su tibet hareketlerini yaparim heralde kacar tane yapmam lazim o hareketlerden kuzum
sırnaşık şey :roflol: :roflol:estafurullah canım benim Şeniz kaslı guzummm gel bi öpem olumunekankayizsmile yağı pası kaldırınca kasların tüm ihtişamıyla ortaya çıkcak yani :roflol: :roflol:
walla bende şınaw çekmiyom ama sewdicemin önerisi üzerine şınaw pozisyonu alıp durabildiğim kadar o şekilde duruyodum spordan sora artık ufaktan başlarım inş. çekmeyede delikafadulden
guzum kas oranımı bende bilmiyom ama benim tartı yağ ve su ölçümü yapıyo normal değerde çıkıyom yağ oranım çok çıkmadığından bide kan tahlili falanda yaptırıyom ya onda da bi sorun görünmüyo sanırım kas oranımda iyidir diyom (umarım -tatlicadiarzu- )
dulcineacım ben artık pıt pıt kaslarım olsun istiyom yiyip yiyip yaksın onu kaslarım kafamçokkarıştı :roflol:
Tatlı rüyalar...
3-5-7... diye gidiyo canım, her hafta 2 şer 2 şer arttırıyon, biz pazar günü 13 e geçcez
sırnaşık şey :roflol: :roflol:
Canım youtube dan baktım da, şınavın cılkını çıkarmış ablalar maşallah :1shok: Kolay gelsin zuzum.
Bence de iyidir senin kas kütlen canım, çünkü geçen yılda çok spor yapmıştın olumunekankayizsmile Senin derdin kas değil, yemek yemek aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Yaban Mersininin Faydaları
Avrupa’da bitki uzmanları idrar yolu enfeksiyonları, böbrek taşları ve diyare gibi çeşitli şikâyetleri tedavide uzun zamandır yaban mersinini kullanmaktalar. Yaban mersini güçlü bir antioksidan olarak da bilinir ve gözlerdeki ve vücudun başka kısımlarındaki hücreleri serbest radikallerden ve toksinlerden korumada da kullanılabilir. Yabanmersini takviyeleri günümüz tıp kültüründe, özellikle katarakt ve gece zayıf görme dâhil görme bozuklukları tedavisinde hızla artan bir şekilde popüler hale gelmektedir.
ben bugün önüme ne gelirse yedim
hoffff
merhaba herkese.......
sabahtan beri hareket etmek ten öldüm.......
kahvaltıda yarım tost bir dilim ekmekle bol yeşillik ve peynirle kahvaltı yaptım yanında da büyük bardak portakal greyfurt suyu
sonra 1 saat callan yaptım ilk defa.....ve okula yürüyerek gittim 30 dk
ara olarak bir apaket çubuk kraker yedim
öğle arasındada patates salatası kısır ve mercimek köftesinden az bir şey yedim
gene 30 dk yürüyüş yaptım
evde 3-4 kaşık ıspanağı bol yoğurtla yedim......
saat 17.30 gibi yürüyüşe çıktık 1 saat kadar yürüdük. gelince büyük bir bardak elma-havuç suyu içtim
3-4 tane etsiz çiğ köfte yedim bol limonla..... aklıma gelenler bunlar yediklerimde çok düzensiz bir gün oldu parça pincik......
suyu çok fazla içtim 3 litreye yaklaştı sanırım + 3-4 fincanda bitki çayı
inan dulsim benim bünyem bi acayip ben her sene kışın kilo alırdım yine diyorum bu kışı kazasız belesız atlattım
ne demek 8 sene kilo verememek sana anlattığım hikayem sondu geçen seneye kadar oda biliyorsun nasıl verdiğimi
:
bence en zor kısmı atlattık artık havalar ısındı hareket miktarımız ve zamanımız arttı. çok daha kolay kilo veririz......
:roflol: Göbek hep az da olsa var oluyo bence, ama bi göbek var her zaman çığlık atar, bi göbek var sadece oturunca belli olur. Benimki şu an ikinci yolda ilerliyo, kimi kıyafette belli bile olmuyo... :
walla bende şınaw çekmiyom ama sewdicemin önerisi üzerine şınaw pozisyonu alıp durabildiğim kadar o şekilde duruyodum spordan sora artık ufaktan başlarım inş. çekmeyede delikafadulden
:
öle canım 1,5 yıl oldu benim geçen yıl spor salonu wardı sonra nivea body cd leri derken baktım bir sürü video war nette geçen yıl hep hocayla çalışmıştım birde nefes tek. vs. oturdu niye o kadar para bayılayım dedim çokta ii yapmışım :roflol: :roflol:
tabii kıs ben kasa kas demem yediklerimi yakmadıkça -tatlicadiarzu- delikafadulden :lepi:
ayy canım ne güzel masallah yaa bendeki hala fenaaa yanlar gitti evet ama orta kısımda tam ortada değil artık yayımıs gibi duruyo pöfff yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?