50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anason nelere faydalıdır : Hazmetmeyi kolaylaştırır ve şişkinliği önler. Gaz söktürücü özelliği ile mide ve bağırsak gazlarına karşı faydalıdır. ıştahsızlığı ve bulantıyı giderir. ıshali ve kusmayı keser. Sakinleştirici etkisi nedeniyle sinirleri yatıştırır, ağrıları hafifletir, baş ağrısına da iyi gelir. Kan dolaşımının düzenli olmasına yardımcı olur, kalbi kuvvetlendirir. Öksürüğe iyi gelir; astım, bronşit ve nefes darlığı şikâyetlerini azaltır. Aybaşı kanamalarını düzene sokar. Anne sütünü arttırır.

Anason Nasıl ve nerelerde Kullanılır? Anason kaynatılarak içilirse nefes darlığı ve öksürüğe iyi gelir. Yemeklerden sonra içilirse gazı giderir. Etle birlikte kullanılırsa ete ayrı bir lezzet katar. Gözlere sürme olarak da çekilebilir.

Uyarı: Anason çok miktarda kullanılırsa uyuşukluk, baş ağrısı ve görme zorlugu yapabilir

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Çok güzel kilo vermişsin
Oooo sen şimdiden bizim gruba uyum sağlamışsın kaydirigubbakcemile5

göbeğim geçen hafta 78 çıkmıştı..... yarın ölçülcem bilmem ne olur son durum bu hafta hiç spor yapmadım göbek için.....
Aaa iyi hatırllattın şulecim, bi yerde okudum göbeği içine çekip ölçmekten bahsediyordu?

Anladım canım, 10 sene de az buz zaman değil valla sempatiksalakcinni Maşallah sana.

Ben sporu bırakmıyom da değiştirip duruyom boshayallersmile Genel olarak her yerimi çalıştırdığımdan sorun olmaz diye umuyorum.

Puding gayet güzel bi tatlı alternatifi, erken saatte yedikçe kilo vermene engel değil Tabi miktarı abartmadıkça... Ya puding ye, ya da dondurma :icecream:

canım nivea da cardio egz. girer o yüzden doğru yoldasın demek istemiştim hem callan hem nivea güzel bi karma olmuş opuyorumnanaktan callanı bırakma bende başlıcam bi ara hihoyyyt :roflol:
canım tibette dönme bi an önce bitsi diye fırıl fırıl dönüyom ya ben kafamçokkarıştı lülülülülülü

başlamayı düşündüğün egz. programının adı : Jıllian 30 day Shred (30 günde incelme ve sıkılaşma programı) egzersiz ... 3 bölümden oluşuyo kolaydan zora doğru gidiyo baktımda şınav falan war acayıp sıkılaştırıp kasları güçlendiriyomuş bende yağ oranımı biraz daha düşürmek istiyorum şuan % 23 birazda kas kütlem artsa metobolizma daha da hızlanıcaktır güzel bi beslenme programıyla süt protein ağırlıklı denemeyi düşünüyom bu egz. :)))

öyle valla sorma ak koyun kara koyun belli olacak
hadi bakalım inş. sonuçlar yüz güldürücü olur opuyorumnanaktan maşşallah güzel yapıyosun karşılığınıda alırsın Şeniz

merhaba bende zayıflamak ve aynaya bakınca kendimi beyenmek istiyorum kendimi sevmek istiyorum ve desteğinize ihtiyacım var

sende hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

Zuzum emin olamadığımdan öyle yazdıydım (dediğin gibi de anladım kısmen yani :))) Saolasın o engin bilgilerinle beni aydınlattığın için Şeniz Çok sevindim yaw, cardio da yapıyom sositososito

Tibette yavaşla canım o zaman, saat olarak düşününce 3,6,9,12 olarak adım at.
Ay sanki onu link bakarken gördüydüm ben :uhm: (şınavdan çok korkuyomi bileğimi o yüzden sakatladıydım sanırım, yanlış yapıyom bişiyi herhal sempatiksalakcinni )

Ben bilmiyom kas oranımı hiç yawi ama yüksek olduğunu düşünüyom, eskiden çok spor yapardım, benim canavarlar yağ kütlemin altında saklanıyo sempatiksalakcinni

Şimdiden kolay gelsin daş lingu aklinialirimsmile

iyi geceler kızlarrr

seninkide cok guzel degistirip degistirip yapman ne guzel keske bende oyle yapabilsem ama ben sporu sevmedigim icin en yapabilcemm sporu buldum oda bisiklett oldu kuzum ama su tibet hareketlerini yaparim heralde kacar tane yapmam lazim o hareketlerden kuzum

estafurullah canım benim Şeniz kaslı guzummm gel bi öpem olumunekankayizsmile yağı pası kaldırınca kasların tüm ihtişamıyla ortaya çıkcak yani :roflol: :roflol:
walla bende şınaw çekmiyom ama sewdicemin önerisi üzerine şınaw pozisyonu alıp durabildiğim kadar o şekilde duruyodum spordan sora artık ufaktan başlarım inş. çekmeyede delikafadulden
guzum kas oranımı bende bilmiyom ama benim tartı yağ ve su ölçümü yapıyo normal değerde çıkıyom yağ oranım çok çıkmadığından bide kan tahlili falanda yaptırıyom ya onda da bi sorun görünmüyo sanırım kas oranımda iyidir diyom (umarım -tatlicadiarzu- )
dulcineacım ben artık pıt pıt kaslarım olsun istiyom yiyip yiyip yaksın onu kaslarım kafamçokkarıştı :roflol:

iyi geceler kızlarrr
ii geceler canım opuyorumnanaktan

prensescim yaptığın sporları değiştirsen daha faydalı olur sanki çünkü vücut alışıyo belli bi süre sonra ve normal bi aktiviteymiş gibi algılıyo hatta saatlerini bile değiştir ki şaşırt bünyeni kaydirigubbakcemile5

canim simit cok inceydi iki lokmada bitti(bende anlamadim kuzum
dogru diyosun bidahakine dort yiyimmm deeprizde alti tane kalmisti hadi ikisi kalmasin dedim hepsini pisirdim:)))domates corbasinida bi caydbargi light sutle yaptim

ben biraz kalınca bi simiti hayal ederek söylemistim ama olsun canım biz yinede dikkat edelmyerimseniben

ay canım cozuttum ki ne cosuttum hem az 1 saat önce falan yani oldukça geç bi vakitte
mafoldumben

yemediğim kuruyemis cesidi kalmadı gibi bi sey . fazlaca cesit severlisi baharatlısı tuzlusu bilmem nelisi hemde öyle bi avuç falan değil yedim bissrüakannehir

meyveydi bilmem neydi onlarda var tabiakannehir

reglim geldiğini nasıl da belli etti

yediğime pisman olmadım gerçkten çok istemisti canım ama fazlaca miktarda yediğime pisman oldum hepsinden bi küçükkase yemisimdir

[FONT="Comic Sans [COLOR="Blue"]MS"][/COLOR]yedikten sonra egzersiz yaptım biraz

sonra pm callan ı indirmistim onu yaptım daha dogrusu yapmaya calıstım ayyy canım öyle zor mu diğer 10 saat yazan ve gündüz vakti için olan yaaa???

yada bunların farkı ne?

aynı sey mi bu am , pm 10 saat olanla.inmedi de daha diğeri.

pm yi yapmaya calıstım ama öldüm yaaa pek yaapbilceğim biseye benzemiyo boynum resmen felegini sastı hala agrıyoooo 2 hareket vardı bi boynu asırı zorlayan öldüm yaa tam olarak yapamasam bile yaptıgım kadarı öldürdü

biraz bilgi verir misin cnaım?

sizin yaptınızda da bu boynu zorlayan var mı?

bu boynumuza zarar vermez mi?

hala fena acıyoookafamçokkarıştıkafamçokkarıştı[/FONT]

iyi geceler kızlarrr

Tatlı rüyalar...

3-5-7... diye gidiyo canım, her hafta 2 şer 2 şer arttırıyon, biz pazar günü 13 e geçcez

sırnaşık şey :roflol: :roflol:

Canım youtube dan baktım da, şınavın cılkını çıkarmış ablalar maşallah :1shok: Kolay gelsin zuzum.

Bence de iyidir senin kas kütlen canım, çünkü geçen yılda çok spor yapmıştın olumunekankayizsmile Senin derdin kas değil, yemek yemek aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Katrececim, nedense şaşırmadım cozuttuğuna, çok yemeseydin sorun yoktu halbuki.. neyse yarın telafi edersin yerimseniben
O dediğin callanları hiç bilmiyorum canım, ben de yok hiçbiri.. Sana klasiği yap demedik mi alsanaalsanasmile Benim callanda şu ana kadar hiçbi sıkıntı çekmedim, ben de şu an klasiği yapıyom.

Hareketleri doğru yapmak da önemli tabi guclubacismile

öle canım 1,5 yıl oldu benim geçen yıl spor salonu wardı sonra nivea body cd leri derken baktım bir sürü video war nette geçen yıl hep hocayla çalışmıştım birde nefes tek. vs. oturdu niye o kadar para bayılayım dedim çokta ii yapmışım :roflol: :roflol:
tabii kıs ben kasa kas demem yediklerimi yakmadıkça -tatlicadiarzu- delikafadulden :lepi:

ayy bugün bime de gelmiss bissürü vardı dogal mı değil mi bilemedm almadım siz seker koyuyolarmıs deyincee

ben bugün önüme ne gelirse yedim
hoffff

egzersiz yapmadan uyuma

karısık ve fazla gibi görünse de gayet ölçülü olmus hem de bol hareketli. harevetli yasamının devamını dilerim canım yürüyüs gerçekten hariva ya böyle alıstıkca açılıyo bacaklar

yaa ben de hep kısın alırdım 2 sene öncesine kdar ama 2 yıldır yazları da berbat alıyodum ki Allahıma sükür bu kıs yazın telafisi oldu. insallah bida ne yaz ne kıs öyle kilolara ulasmayız

bence en zor kısmı atlattık artık havalar ısındı hareket miktarımız ve zamanımız arttı. çok daha kolay kilo veririz......

evet bence de insallah fazlaca su ihtiaycımız da olacak içip içip sisirecek mideyi:))

yemeklere fazla sıra gelmeyecek

artı salçalıdır sosludur yazın hiç gitmiyo çorba bile gitmiyo kahvaltı gidiyo aksam bile söyle hafifinden yada zeytinyaglılardan hafifce ohh kalorisiz bi hayatt

:roflol: Göbek hep az da olsa var oluyo bence, ama bi göbek var her zaman çığlık atar, bi göbek var sadece oturunca belli olur. Benimki şu an ikinci yolda ilerliyo, kimi kıyafette belli bile olmuyo... :

ayy canım ne güzel masallah yaa bendeki hala fenaaa yanlar gitti evet ama orta kısımda tam ortada değil artık yayımıs gibi duruyo pöfff yaaa

walla bende şınaw çekmiyom ama sewdicemin önerisi üzerine şınaw pozisyonu alıp durabildiğim kadar o şekilde duruyodum spordan sora artık ufaktan başlarım inş. çekmeyede delikafadulden
:

ayy canım seninki de mi yaaa

aynen benimkide öyleeee spor kursuna basladıgımı söyleyince sınavda güzel sınav da çekebilirsin falan demisti orda çekmediğimizi söyleyince

ayyy sarkık bi yerlerimi mi farketti ondan mı dedi nedirrrr
mafoldumbenmafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol: Canım ya, koptum vallahi, sen çok yaşa e mi kaydirigubbakcemile3

Tabi canım yaw, en iyisini yapmışsın aklinialirimsmile Evinin konforlu ortamında kendi kendinin antrenörü olmak varken mis gibi.... olumunekankayizsmile
Nefes olayını hala oturtamadım ben eyvahedigeldismile Callan teyze de hiç nefesi sallamıyo valla boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…