Katrececim, nedense şaşırmadım cozuttuğuna, çok yemeseydin sorun yoktu halbuki.. neyse yarın telafi edersin yerimseniben
O dediğin callanları hiç bilmiyorum canım, ben de yok hiçbiri.. Sana klasiği yap demedik mi alsanaalsanasmile Benim callanda şu ana kadar hiçbi sıkıntı çekmedim, ben de şu an klasiği yapıyom.
Hareketleri doğru yapmak da önemli tabi guclubacismile
ayyy sarkık bi yerlerimi mi farketti ondan mı dedi nedirrrrmafoldumbenmafoldumben
Seninki de iyidir canım, eminim... hafif göbiş çirkin durmuyo ki bayanssulusmile
:roflol: Kız ne şekersin sen kaydirigubbakcemile3 :roflol: Acep neden öyle dedi CADIARZU :roflol:
iyi geceler kızlar
yeni oturdum pcnin başına
yemekti bulaşıktı derken dışarı çıktık
k.validelere uğradık
eve gel çamaşır ser derken bu saat oldu
uyku akıyo gözümden ama bişi dicem
popcorn yedim ben
ayy canım seninki de mi yaaa
aynen benimkide öyleeee spor kursuna basladıgımı söyleyince sınavda güzel sınav da çekebilirsin falan demisti orda çekmediğimizi söyleyince
ayyy sarkık bi yerlerimi mi farketti ondan mı dedi nedirrrrmafoldumbenmafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol: Canım ya, koptum vallahi, sen çok yaşa e mi kaydirigubbakcemile3
Tabi canım yaw, en iyisini yapmışsın aklinialirimsmile Evinin konforlu ortamında kendi kendinin antrenörü olmak varken mis gibi.... olumunekankayizsmile
Nefes olayını hala oturtamadım ben eyvahedigeldismile Callan teyze de hiç nefesi sallamıyo valla boshayallersmile
Regl de iyi mazeret valla alsanaalsanasmilereglim canım istiyo dedim valla kurdum bagdası yedim yaa defalarca yeniden katmaya gittim hatta mutfaga ben fena oburluk gösterdiğim için bizimkilere fazla kalmadı malum tazeledim
insallah boynumun agrısı geçer sabaha kadar bi zarar görmemistir de
Selam trufcuö, ne güzel anlatmışsın öyle kaydirigubbakcemile3iyi geceler kızlar
yeni oturdum pcnin başına
yemekti bulaşıktı derken dışarı çıktık
k.validelere uğradık
eve gel çamaşır ser derken bu saat oldu
uyku akıyo gözümden ama bişi dicem
popcorn yedim ben
hafif olsa severim ben düzden daha hos duruyor hatta :) ama maalesef hafif değil beim daha(
ama olcak insallahh hele su lahana yagını da bi alayım mayıs sporumu onla yapcam insallahh(
mrb kızlar doğum yapalı 43 gün oldu tam 5kilo fazlam kaldı biranönce vermek istiyorum eski halime dönemem lazım şuan 53 kiloyum emziriyorumda günlük 3lt su içiyorum az yemeye çalışıyorum ama gitmiyo yapıştı resmen sezeryanla doğum yaptım mekik falanda çekemiyorum neler yapmalıyım sizce hem süt olsun hemde kilo vereyim istiyorum çok şey istiyorum dimi nolur fikir verinnn
Tamamm meyve yeriim zaten erken yatcam bugün yarın doğum günümm hihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol: Canım ya, koptum vallahi, sen çok yaşa e mi kaydirigubbakcemile3
Tabi canım yaw, en iyisini yapmışsın aklinialirimsmile Evinin konforlu ortamında kendi kendinin antrenörü olmak varken mis gibi.... olumunekankayizsmile
Nefes olayını hala oturtamadım ben eyvahedigeldismile Callan teyze de hiç nefesi sallamıyo valla boshayallersmile
reglim canım istiyo dedim valla kurdum bagdası yedim yaa defalarca yeniden katmaya gittim hatta mutfaga ben fena oburluk gösterdiğim için bizimkilere fazla kalmadı malum tazeledim
canım ben yesanın da senin de dediğin gibi önce normal callandan baslayacaktım indirdiydim de ama hata olmus çıkmadı zipden
yeniden indirmeye de bugün vakit yok deidm su pm yi yapayım o inmis yaptım ama fenaa yaaa böynum su an dahi öyle bi sızlıyo ki yapmıycam bida bunu.felaketti ya
su normali indiririm aynı ondada zorlancagım varsa onuda yapmam.
insallah boynumun agrısı geçer sabaha kadar bi zarar görmemistir de
Yok canım ya, erkeklerin bildiği hareketlerin başında geliyo, o yüzden söylemiş, onlar için kol kalınlığı önemli ya guclubacismileayy kız ne bilem spora yaptıklarımı söylemistim sonra bi ara evd espor yaparken o da bana telden eslik ediyodu sınav çekmiyon mu onu da yap demisti spor salonunda da yapmadıgımız söylemistim sınavda güzel bi hareket falan demisti o çeker arada bana da o yüzden tavsiye etmi,stir diye ümit ediyorumm:sinifsinif:
yok bebem yaw biz bağyanlar narin yapılıyız daha öncede yasdım benim omuz ve kol kasların güçsüzdü o yüzden diyo benim zuzu :asigim: eminin senin yawıklında ondan demiştir :jeyyar: :lepi:
hep beraber çok yaşayalım inş. fıstık sağlıklı sıhhatli alkisalkisalkis
canım sende sallama o zaman dicemde şöle yap yinede sen zorlandığını hissettiğin yerde nefes al ver :1hug:
yok bebem yaw biz bağyanlar narin yapılıyız daha öncede yasdım benim omuz ve kol kasların güçsüzdü o yüzden diyo benim zuzu :asigim: eminin senin yawıklında ondan demiştir :jeyyar: :lepi:
:
Regl de iyi mazeret valla alsanaalsanasmile
Isınma hareketlerini yaptın mı fıstık, hareketlerini iyice anlamadan yapma, geçmiş olsun a.s.
Geçicidir bence, yeni sporlarda olabiliyo ilk günlerde
Az kaldı canım, sabret, çok yakında göbiş neyim kalmıcak kaydirigubbakcemile5
koça nasıl bi ceza versek acaba CADIARZU
canımsın yaaaadelikafadulden Şeniz alkisalkisalkis
yorumunu gördüm ve bastım kahkahayııı :roflol:
napayım bazen güzel oluyor nası oluyorsa artıkfisfisfis
sanırım yağlıydı :tomato:trufcum hoş geldin zemuszemus yağsızsa sorun yok bence
Yok canım ya, erkeklerin bildiği hareketlerin başında geliyo, o yüzden söylemiş, onlar için kol kalınlığı önemli ya guclubacismile
Ben omuz kısmı için dambıl yapıyom canım, ama pc başında pek dambıl olmuyo tabi sempatiksalakcinni :)))
olumunekankayizsmile
Elimde geldiğince doğru nefes almaya çalışıyom zuzum, ama bu hareketler kısa kısa ya, o yüzden nefesi hangi araya sıkıştırmak doğru bilmiyom -tatlicadiarzu-
dulcicim şaka maka tam 1 ay var sevgilinin gelmesine
oda heyecanlıdır değilmi?
Yok canım ya, erkeklerin bildiği hareketlerin başında geliyo, o yüzden söylemiş, onlar için kol kalınlığı önemli ya guclubacismile
-
ayy canım ne bilem benimki de benim kol kaslarıı çok begenir sen beni yenersin bilek güresi yapsak der:)) beni sımartmaya calısıyo la nasıl yencem de önemli nokta benim kol vaslarımı begeniyo olması yani begenme sebebi yani fenaaa kass yaniii kalınnn
bilmiyorumkismile
kolu saran tsörtler , badiler hiç yakısmıyoooo
insaallah geçicidir diye inanıyorum bende değilse sakatlama ihtinmalini falan düsünmek istemiyorum aslaaa
insallah su goca göbeğimden bi an önce kurtulurum yaaa ve genis kalçamdan da(
öncen egzersiz yaptım cnaım bayagıu bisiklet hareketidir ters mekivtir bacak hareketleridir evin içinde ileri geri hızlı tempoda yürüyüstür yiğenimle dans tır derken bayagı bi yaptım yediklerim erisin diye.callanı sonra yaptım değilse daha beter olurdu heralde
sizin callan teyzenin pm si iyi bi ceza verdi canım:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?