50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

reglim canım istiyo dedim valla kurdum bagdası yedim yaa defalarca yeniden katmaya gittim hatta mutfaga ben fena oburluk gösterdiğim için bizimkilere fazla kalmadı malum tazeledim

canım ben yesanın da senin de dediğin gibi önce normal callandan baslayacaktım indirdiydim de ama hata olmus çıkmadı zipden

yeniden indirmeye de bugün vakit yok deidm su pm yi yapayım o inmis yaptım ama fenaa yaaa böynum su an dahi öyle bi sızlıyo ki yapmıycam bida bunu.felaketti ya

su normali indiririm aynı ondada zorlancagım varsa onuda yapmam.

insallah boynumun agrısı geçer sabaha kadar bi zarar görmemistir de

iyi geceler kızlar
yeni oturdum pcnin başına
yemekti bulaşıktı derken dışarı çıktık
k.validelere uğradık
eve gel çamaşır ser derken bu saat oldu
uyku akıyo gözümden ama bişi dicem
popcorn yedim ben

Seninki de iyidir canım, eminim... hafif göbiş çirkin durmuyo ki bayanssulusmile

hafif olsa severim ben düzden daha hos duruyor hatta :) ama maalesef hafif değil beim daha(

ama olcak insallahh hele su lahana yagını da bi alayım mayıs sporumu onla yapcam insallahh(

:roflol: Kız ne şekersin sen kaydirigubbakcemile3 :roflol: Acep neden öyle dedi CADIARZU :roflol:

ayy kız ne bilem spora yaptıklarımı söylemistim sonra bi ara evd espor yaparken o da bana telden eslik ediyodu sınav çekmiyon mu onu da yap demisti spor salonunda da yapmadıgımız söylemistim sınavda güzel bi hareket falan demisti o çeker arada bana da o yüzden tavsiye etmi,stir diye ümit ediyorumm:sinifsinif:

ne zaman yedin canım sütle mi sütsüz mü?

yok bebem yaw biz bağyanlar narin yapılıyız daha öncede yasdım benim omuz ve kol kasların güçsüzdü o yüzden diyo benim zuzu :asigim: eminin senin yawıklında ondan demiştir :jeyyar: :lepi:

hep beraber çok yaşayalım inş. fıstık sağlıklı sıhhatli alkisalkisalkis
canım sende sallama o zaman dicemde şöle yap yinede sen zorlandığını hissettiğin yerde nefes al ver :1hug:

Regl de iyi mazeret valla alsanaalsanasmile
Isınma hareketlerini yaptın mı fıstık, hareketlerini iyice anlamadan yapma, geçmiş olsun a.s.
Geçicidir bence, yeni sporlarda olabiliyo ilk günlerde

Selam trufcuö, ne güzel anlatmışsın öyle kaydirigubbakcemile3
Ay keşke olsa da ben de yesem, bence çok hafif bi atıştırmalık cokacimcoook

hafif olsa severim ben düzden daha hos duruyor hatta :) ama maalesef hafif değil beim daha(

ama olcak insallahh hele su lahana yagını da bi alayım mayıs sporumu onla yapcam insallahh(

Az kaldı canım, sabret, çok yakında göbiş neyim kalmıcak kaydirigubbakcemile5

ooooo sen daha yeni doğum yapmışsın
bu ne acele
40ın yeni çıkmış
ne demiş atalarıımız
bebek 9 ayda gelir, göbek 9 ayda gider.

Tamamm meyve yeriim zaten erken yatcam bugün yarın doğum günümm hihoyyyt

doğum günün kutlu olsun
mutlu ol senelerce
sana boncuktan kuş yaptım
doğacak pencerene
(ne zaman bi doğum gününe rastalasam hep bu şarkıyı mırıldanırım içimden)

callan teyzenin zamanında nefes yokmuş canım
onu 1990lardan sonra milleniumda keşfetmişler :roflol:

koça nasıl bi ceza versek acaba CADIARZU

Yok canım ya, erkeklerin bildiği hareketlerin başında geliyo, o yüzden söylemiş, onlar için kol kalınlığı önemli ya guclubacismile

Ben omuz kısmı için dambıl yapıyom canım, ama pc başında pek dambıl olmuyo tabi sempatiksalakcinni :)))
olumunekankayizsmile
Elimde geldiğince doğru nefes almaya çalışıyom zuzum, ama bu hareketler kısa kısa ya, o yüzden nefesi hangi araya sıkıştırmak doğru bilmiyom -tatlicadiarzu-

yok bebem yaw biz bağyanlar narin yapılıyız daha öncede yasdım benim omuz ve kol kasların güçsüzdü o yüzden diyo benim zuzu :asigim: eminin senin yawıklında ondan demiştir :jeyyar: :lepi:
:

ayy canım ne bilem benimki de benim kol kaslarıı çok begenir sen beni yenersin bilek güresi yapsak der:)) beni sımartmaya calısıyo la nasıl yencem de önemli nokta benim kol vaslarımı begeniyo olması yani begenme sebebi yani fenaaa kass yaniii kalınnn
bilmiyorumkismile

kolu saran tsörtler , badiler hiç yakısmıyoooo

insaallah geçicidir diye inanıyorum bende değilse sakatlama ihtinmalini falan düsünmek istemiyorum aslaaa

insallah su goca göbeğimden bi an önce kurtulurum yaaa ve genis kalçamdan da(

öncen egzersiz yaptım cnaım bayagıu bisiklet hareketidir ters mekivtir bacak hareketleridir evin içinde ileri geri hızlı tempoda yürüyüstür yiğenimle dans tır derken bayagı bi yaptım yediklerim erisin diye.callanı sonra yaptım değilse daha beter olurdu heralde

koça nasıl bi ceza versek acaba CADIARZU

sizin callan teyzenin pm si iyi bi ceza verdi canım:1closedeyes:

canımsın yaaaadelikafadulden Şeniz alkisalkisalkis
yorumunu gördüm ve bastım kahkahayııı :roflol:
napayım bazen güzel oluyor nası oluyorsa artıkfisfisfis

YASEMİNCİM [/QUOTE] YAZAN YERİN DIŞINA YAZARSAN BÖYLE SORUNLA KARŞILAŞMAZSIN
SEN RESMEN ALINTI YAPTIĞIN MESAJI TACİZ EDİYOSUN

trufcum hoş geldin zemuszemus yağsızsa sorun yok bence
sanırım yağlıydı :tomato:

bende türk işi pet şişe kullanmıştım nivea body yaparken sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
anladım canım walla callan a başlamdımdan bişi de diyemicem şimdilik :gitme:

ayyyyyyyyyyyyyyyy öldümmmmmmmmmmmmmmm

:roflol::roflol:

acımdan ne okudumu da ne yazdıgımı da bilememisim yaaa hiç de demessiniz lingu demese yagsızsa diye ben hala popcorn , cocopops diye anımsayacam ya
:roflol::roflol:

kıs turuf niye demiyon neyi sütlü mü siütsüz mi yedim diye:roflol::roflol:

dulcicim şaka maka tam 1 ay var sevgilinin gelmesine
oda heyecanlıdır değilmi?

Bugün çok mutsuzdu sevgülüm canım, o yüzden pek o konuda heyecan modunda değilim. Normalde buluşma anını düşününce acaip oluyorum ama delikafadulden 1 ay da benim için çok, o yüzden süreyi pek düşünmüyom bi de :kedi: Son hafta görceksin beni ama :asigim:

Sen bugün çok mutlusun ama yaw, pek sevindim opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Yok canım ya, erkeklerin bildiği hareketlerin başında geliyo, o yüzden söylemiş, onlar için kol kalınlığı önemli ya guclubacismile

-

öyledir demi canım yaa zaten benim kolların biraz inceldiğini görünce ne tepk verceğini çok merak ediyom:jeyyar:

hos daha kendilerini belli edecek kadar incelmediler ama

katrececim benim kollar kaslıdır ama ince duruyoo senin niye kalınlaştıki anlayamadım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…