50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım bende iyiyim:)))) aslında bende öle aklıma bişi geldi ve gitmiyosa yerimde çok geç saatlerde yapmamaya çalışıyom işte bayanssulusmile nese dediğin gibi önümüze bakalım :lepi:

Ayy niye duymayalım, belki sonradan cevap yazılmıştır, sen kaçırmıştırsın Tekrar tekrar sor sen de, hepimiz destek olmaya çalışıyoz herkese kaydirigubbakcemile5

Bence düzenli olarak menülerini yaz, öyle daha iyi fikir verebiliriz, belki sana iyi gelen menü bize kötü gelir

Bi de tiroitine şekerine falan baktırdın mı?? (ben bunu sana daha önce de sordum sanırım :uhm: )

kahvaltım standarttır demişsin bence standartların dışına çık arada her gün aynı saatte aynı şeyleri yememek gerekiyomuş ... vücut direnmeye geçtiğinde yaptıığın egzersin süresini arttırabilir yada egzersizi değiştirmende yarar sağlaya bilir ..
yeni dikkat ettim de 1 aydır spor yapmıyorum demişsin malesef ne kadar hafif dengelide beslensen bu şekilde ancak kilonu korursun kilo kaybı ve sıkılaşma için spor şart opuyorumnanaktan

saol canım bende iyiyim:)))) aslında bende öle aklıma bişi geldi ve gitmiyosa yerimde çok geç saatlerde yapmamaya çalışıyom işte bayanssulusmile nese dediğin gibi önümüze bakalım :lepi:

önüme bakınca sadece kocaman bi göbek görüyordum eskiden şimdi daha küçük bi göbek görüyorum:roflol:

canlarr uyku bastırdı çok fena bana uyuyup kalmadan gideyim en iyisi :1hug:
öpüyorum herkesleri ii geceler a.s.

vallaha kızlar kahvaltı saati diye bişeyim yok kız ne zaman yakamı bıraktı ozaman mesela bugün 2 ye çeyrek kala...((
ve evet troid hastasıyım az çalışıyo hipotroidim ilaç kullanıyorum
spor bebek yüzünden kaldı
yürüşe başlıcam inşallah... durumum bu

mümkün olduğunca menülerimi yazarım bugün mesela kahvaltım;
1 yumurta
3 y.zeytin
2 dilim kaşar
yarım domates
2 dilim ekmek
bitki çayı
öğlen bişey yok ee 2 de kahvaltı olunca
arad diyelim biraz erik
form çay
akşam bol salata fırında somon balığı
1 kadeh rakı
sonrasında biraz çerez

aynen
hala 6 aylık hamile gibi geziyordum
şimdi 4 belki :roflol:

sen en azından gerçekten doğum yaptın balım ya..bana nooluyorsa kendimi bildim bileli böyleyim. çırpı bacakların üzerinde koca bi göbüşmafoldumben

iyi geceler lingucum..ben de yatıyoruma.s

spatzcım canım sen o çırpı dediğin bacaklar sayesinde hep zayıf görünüyosundur eminim.

leylaelecım ekmeğin beyaz ekmek mi? değilse süper..
bir de somon çok yağlı bir balık, evet çok lezzetli ve faydalı ama çok sık yememek lazım. ya da porsiyonu biraz az tutacaksın. bir de rakı inanılmaz şekerli bir içki. bu yuzden kalorisi çok yüksek.

spatzcım canım sen o çırpı dediğin bacaklar sayesinde hep zayıf görünüyosundur eminim.

evet göbeğimi bi şekilde kamufle ettiğim sürece zayıf görünüyorum trufumbilmiyorumkismile ama bikini filan giydim mi ortaya çıkan orantısız manzara akıllara zarar:tomato:

offf ben bitmişim yaaa
ekmek evet beyaz ekmek
somon evet çok yağlı eşim için yedim yoksa bana börg gelmişti afedersiniz,hamileyken çok yemiştim çünkü,rakı gene eşim için hadi tokuşturalım dedi
tokuşdurduk....))

ah güldürdün benş spatzcım

leylacım ben sana kızıyorum haberin olsun emziren annenin rakıyla ne işi olur

ben de yatıyorum kızlar iyi geceler öpüldünüz

Tatlı rüyalar zuzum opuyorumnanaktan

1. sebebi bulduk, ağzına bi lokma da olsa at bişi, ya da kayısı incir falan
Tiroit kiloyu zor vermenin en büyük sebebi ne yazık ki... Tedavini aksatma o yüzden.

Kaşar yerine beyaz peynir Rakı çok sağlıksız ama, bi de hazımsızlık yapıyor insanda (tecrübeli kişilerden duydum), yemekle birlikte olmaz yani lmaz:
Yeşil çay tüket bol bol şekersiz, çok faydasını görüyom ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…