yapıyım katrececim haklısın. ama kendimle barışık olduğum konusunda da haklısın. çok kafama takıyor olsaydım inan hakim olabilirdim kendime. ama hani biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı yeme şekli oluşturuyoruz ya. bu akşam canım çok puding çekti, kalktım kendime yağsız sütle yaptım. o yüzden pek de pişman değilim yani kaydirigubbakcemile3
ben 6 aylık üye olup peşin ödedim dulci'm, o yüzden koşa koşa gidiyorum şu andalaelaelaelaelae
Lingu'mmm iyiyim canım benim sen nasılsın ? yemeseydim iyi olurdu ama yiyiverdim, önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkkaydirigubbakcemile3
sonunda duydunuz...:))
arada girip takp ediyorum kız izin vermiyo takılmama sizde acayip hızlısın ız yetişemiyom konulara sayfalara...:))emzirmiyom ben daha önceden de yazdım 74 ten başladım 61 şimdi ama arada fena takılıyom 67 64 3 kiloda bir beklemeye geçiyom 2 ay spor yaptım 1 aydır bıraktım evde de olmuyo gene kız meselesi yani şuan bile ayağımda sallıyorum
sorcağım şuki bu draklamaları nasıl engellicem yada kısaltcam duarklamalarım 1 ay sürüyo fenalık geliyo
biz her akşam hafif yiyoruz bol yeşillik salata bigün tavuklu bigün ton balıkllı bigün penirli kahvaltım standarttır diyet kahvaltısı öğlenleri elma kuru kayısı falan bi hafta sonları bozuluyo düzn okadar
günde 1 bardak form çay 2 bardak yeşil çay bol su
bünye alıştımı artık acaba ondan mı kaldım 61 de ki
sonunda duydunuz...:))
arada girip takp ediyorum kız izin vermiyo takılmama sizde acayip hızlısın ız yetişemiyom konulara sayfalara...:))emzirmiyom ben daha önceden de yazdım 74 ten başladım 61 şimdi ama arada fena takılıyom 67 64 3 kiloda bir beklemeye geçiyom 2 ay spor yaptım 1 aydır bıraktım evde de olmuyo gene kız meselesi yani şuan bile ayağımda sallıyorum
sorcağım şuki bu draklamaları nasıl engellicem yada kısaltcam duarklamalarım 1 ay sürüyo fenalık geliyo
biz her akşam hafif yiyoruz bol yeşillik salata bigün tavuklu bigün ton balıkllı bigün penirli kahvaltım standarttır diyet kahvaltısı öğlenleri elma kuru kayısı falan bi hafta sonları bozuluyo düzn okadar
günde 1 bardak form çay 2 bardak yeşil çay bol su
bünye alıştımı artık acaba ondan mı kaldım 61 de ki
saol canım bende iyiyim:)))) aslında bende öle aklıma bişi geldi ve gitmiyosa yerimde çok geç saatlerde yapmamaya çalışıyom işte bayanssulusmile nese dediğin gibi önümüze bakalım :lepi:
önüme bakınca sadece kocaman bi göbek görüyordum eskiden şimdi daha küçük bi göbek görüyorum:roflol:
önüme bakınca sadece kocaman bi göbek görüyordum eskiden şimdi daha küçük bi göbek görüyorum:roflol:
aynen
hala 6 aylık hamile gibi geziyordum
şimdi 4 belki :roflol:
canlarr uyku bastırdı çok fena bana uyuyup kalmadan gideyim en iyisi :1hug:
öpüyorum herkesleri ii geceler a.s.
mümkün olduğunca menülerimi yazarım bugün mesela kahvaltım;
1 yumurta
3 y.zeytin
2 dilim kaşar
yarım domates
2 dilim ekmek
bitki çayı
öğlen bişey yok ee 2 de kahvaltı olunca
arad diyelim biraz erik
form çay
akşam bol salata fırında somon balığı
1 kadeh rakı
sonrasında biraz çerez
spatzcım canım sen o çırpı dediğin bacaklar sayesinde hep zayıf görünüyosundur eminim.
Tatlı rüyalar zuzum opuyorumnanaktancanlarr uyku bastırdı çok fena bana uyuyup kalmadan gideyim en iyisi :1hug:
öpüyorum herkesleri ii geceler a.s.
1. sebebi bulduk, ağzına bi lokma da olsa at bişi, ya da kayısı incir falanvallaha kızlar kahvaltı saati diye bişeyim yok kız ne zaman yakamı bıraktı ozaman mesela bugün 2 ye çeyrek kala...((
ve evet troid hastasıyım az çalışıyo hipotroidim ilaç kullanıyorum
spor bebek yüzünden kaldı
yürüşe başlıcam inşallah... durumum bu
Kaşar yerine beyaz peynirmümkün olduğunca menülerimi yazarım bugün mesela kahvaltım;
1 yumurta
3 y.zeytin
2 dilim kaşar
yarım domates
2 dilim ekmek
bitki çayı
öğlen bişey yok ee 2 de kahvaltı olunca
arad diyelim biraz erik
form çay
akşam bol salata fırında somon balığı
1 kadeh rakı
sonrasında biraz çerez
ama ben emzirmiyom ki....:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?