çok teşekkür ederim canımmm.... ben haamile kaldığım kiloyu söyledim 47 kilo yla evlendim hala inanamıyorum şu anda 10 kilo fazlayım o halimden evlenditen sonra kilo almaya başladım aslında şu anda kilolu durmuyorum ama doğum sezeryanla olduğu için herkez gibi benim de göbek var bi de emzirdiğim için göğüslerin maaşallahı var:))))
ben de az önce elma diyetini gördüm ama o zor geldi bana günde 3 litre su hayatta içemem
Selam kızlar bugün düne göre 300 gram daha az çıktım :))))))))))) Bundan sonra kahvaltıyı pastayla yapcam :)))
Selam kızlar bugün düne göre 300 gram daha az çıktım :))))))))))) Bundan sonra kahvaltıyı pastayla yapcam :)))
nivea bodyden sonra
callanmı yapsam
yoksa lesli teyzemi ikisini de yapcam ama hangisi
akşamada voleybola gitcem
oh çok şükür
1 haftadır hiç bişi yapmıyodum
bu arada nivea body plates gibi
geçen sene plates yaparak sadece yediklerime dikkat etmeyerek
5 kilo vermiş gibi gözüküyordum
ama tartıda aynıydım.
acaip spor yapasım
ah şu evdeki işlerde olmasa
beni çamaşırlar bekler gideyimde onları sereyim askılığa
kepekli ekmekle tost yaptım kendime kahvaltı olarak. sonra yemeklerimi yaptım haftaiçi yemek için. şimdi nivea'yı yapıcam ben de. sonra duş, sonra kuaför, sonra ver elini gezmeeeeekaydirigubbakcemile3
öptüm kıslarrrrr!
Teşekkürler mehaycım, leslieyi izlemek için görsel bölümde bişiler vardı sanki aman emin değilim.afiyet olsun demekki pasta sana yag yaktiriyorkaydirigubbakcemile3
Çikolatalı ama için çok malzemeliydi cokacimcoook (tanıdık yapmış o yüzden :)))neliydi pasta söyle bizde yiyelim
nivea body cdsi ne kadar güzelmiş ya çok memnun kaldım guclubacismile
çok zevk aldım
bilirsin beni kolay kolay egzersiz beğenmem ben.
hep bi kulp takarım ama bu süpeeeeeeeeeeeer.
teşekkürler canım. a.s.
buna bulduğum kulpta -tatlicadiarzu-
zavallıcıklar bi kremi pazarlayacaz diye
önce canla başla çalıştılar
sonra işte kremimiz şöle böle bıdı bıdı bıdı
:roflol:
Vaaay, iyi gezmeler spatzcım, 1 ay sonra ben de gezcem bol bol bayanssulusmilekepekli ekmekle tost yaptım kendime kahvaltı olarak. sonra yemeklerimi yaptım haftaiçi yemek için. şimdi nivea'yı yapıcam ben de. sonra duş, sonra kuaför, sonra ver elini gezmeeeeekaydirigubbakcemile3
öptüm kıslarrrrr!
Sen de zayifla . com sitesinden tüm linkleri bulabilirsinegzersiz linklerini verirmisin banada??
Vaaay, iyi gezmeler spatzcım, 1 ay sonra ben de gezcem bol bol bayanssulusmile
Sen de zayifla . com sitesinden tüm linkleri bulabilirsinBuraya yazınca linkler çok yamuluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?