Ağzından bal damlıyom valla fıstığım benim olumunekankayizsmilesaol canım bizde bu irade olduntan sonra hepimiz daşş gibin olcas maşşallahh tü tü tüü bizea.s.
canım doru diyosun erken saatlerde canımızın çektiği şeyleri yememis çok fark ettiriyo cidden opuyorumnanaktan eferin gız sana böle dewam et kola da neymiş ölee tü kaka sempatiksalakcinni Şeniz
programın gayet güzel canım ben işte geçen yaz 2-3 ay dönüşümlü olarak o nivea videolarını yaptım 58-59 kilodaydım ama kimse inanmıyodu :roflol: :roflol: arada yürüyüşte yapıyodum ew de yapmak sıkarsa hihoyyyt alinin olduğu videonun ısınma hareketleri baya bi zorluyo ter attırıyo diğeri zıpla hopla falan işte bayanssulusmile
kızlar birde roobios çayı warmış yeşil çaya alternatif içinde kafein yokmuş ek olarak.. bilen gören warmı ? almayı düşünüyomda bulabilirmiyim bilmiyom güney afrikada mı ne yetişiyomuş safariye neyim giden olursa bene toplasın da gelsin biraz sempatiksalakcinni delikafadulden
tekrardan selaaaaaaam
çamaşırlar bitti
şimdi de callan yapıcam.
reca ederim canım ne demek opuyorumnanaktan sekerini takmıycam demişsin ya yani şekerlimi içiyon kahveyi anlayamadım canım? eğer öleyse şekersiz içmek lazım :kedi:
ben 50 faktörlük bişi kullanıyom ama yinede çok bi faydası olmuyo suratım yazın patatis tarlasına dönüyoo kabarcılar oluyo minik minik alnımda falan :roflol: :roflol: bende yanmayı sewmiyom böle kalam ama allahtan yazın çalışmıyomda fazla ewden dışarı çıkmıyom :sm_cool:
Ayyy zuzum benim hassas tenlimiymiş kaydirigubbakcemile3 Çok merak ediyom valla seni opuyorumnanaktan
Ben normalde de hiç tüketmediğim için selülit olayını duyduktan sonra hiç ama hiç tüketmiyom canım, koladan boşuna mı vazgeçtim, selülit meselesinin de katkısı var aklinialirimsmile
Yeşil çayda kafein olduğunu bilmiyordum ama metabolizma etkisi olduğu kesin, artık günde 3 bardak diyom :lepi:
Bi de zuzum selülit dedin de aklıma geldi, ben kiloma takmazsan selülitlere çok takardım, kendimce masaj falan yapardım ama spor yok tabi...
Sonra tosun boyutuna ulaşınca selüliti de unuttum tabi, hala aklıma gelmiyo selülit ama selülitler sporla azalıyo valla kaydirigubbakcemile2 Farkında olmadan, kafaya takmadan selülitten kurtuluyo olmak harika bi durum. :lepi: hihoyyyt :dance:
bu arada geçen gün tv de 50 faktörlük 60 faktörlük kullanmaya gerek yok
önceden öneriyorduk artık önermiyoruz dediler
teni koruycam diye yararlı hücreleri öldürdüğü saptanmış 25-30 faktör yeterli dedi
hee öle canım çok hassas hatta bebeksi bi tenim war ehehe :roflol: :roflol:
tabi canım düzenli spor sağlıklı beslenme selülitin düşmanları bayanssulusmile belli bi zaman sonra selülitin s si bilem kalmaz hihoyyyt yeşil çaya dewam arkadaşlar içine kabuk tarçın koyuyomuşsun karanfil de at arada mis gibi oluyo kaydirigubbakcemile3 karanfilde met. hızlandırır Şeniz
Efferim işte canım, insan kendini tanıyıp ona göre önlemler alacak, benim bu şekilde devam edebilmemin sebebi, kendimi tanımamla ilgili. Şahsen kendimi bi şeyden mahrum ediyo gibi hissetmiyom, çünkü çok canım istersen sabah yerim diyom (sabah da insanın midesi almıyo tabi herşeyi aklinialirimsmile )yiyom canım yemem mi heç zati ben o an yemessem canımın istediğnii biiyorum bi daha önüme gelirse fena yaparımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
o yüzden simiti hiç yememzlik etmiycem ya,sempatiksalakcinni
aslında sabah aç karna olan falan çok iyidir ya sabah sabah ne güzel baslar met. çalısmaya ben de aç karna deniyim bi içmeyi çünkü artık kalkar kalkmaz içtigim ılık suyu içmiyorum faydasını bilmeme ragmen.
Genel ev temizliğin bitti sanırım trufcum, biraz dinlen kız, sonra callana başla kaydirigubbakcemile3tekrardan selaaaaaaam
çamaşırlar bitti
şimdi de callan yapıcam.
Kesinlikle, takıntı sayımız azaldı kilo sayesinde :roflol: Ay tüylerden hiç bahsetme, ben de bi epilasyon yapam da kendime gelem :kedi:
ay cnım aynen yaaa çatlaga selülite tüy e müye takar dururdum su an tek görmek istediğim öncelikli olarak yani fırtlaksız ince oranlı bi vücuttt
zaten azalıyo azalmayanı da elime para geçtikçe lazer yaptırcam tabi elime geçesiye kadar bitkisel yağlardan faydalancam sonra geçmesse gidicm epilasyon için gidince
Bunu hiç bilmiyordum canım. Yaw kızlar benim tenim güneşe dayanıklık diye ben 15 faktör falan kullanıyordum, annemin alersiji vardı güneşe, geçen yaz benim de başladı, deli gibi kaşınıyom, ama bi süre sonra geçiyo... Ben de 30 faktör kullanam max o zaman bayanssulusmilebu arada geçen gün tv de 50 faktörlük 60 faktörlük kullanmaya gerek yok
teni koruycam diye yararlı hücreleri öldürdüğü saptanmış 25-30 faktör yeterli dedi
Şeniz :lepi: Valla canım ya, callan teyze de tam bi selülit düşmanı, o yıllarda selülit keşfedilmediğinden pek bahsetmiyo ama sempatiksalakcinnihee öle canım çok hassas hatta bebeksi bi tenim war ehehe :roflol: :roflol:
tabi canım düzenli spor sağlıklı beslenme selülitin düşmanları bayanssulusmile belli bi zaman sonra selülitin s si bilem kalmaz hihoyyyt yeşil çaya dewam arkadaşlar içine kabuk tarçın koyuyomuşsun karanfil de at arada mis gibi oluyo kaydirigubbakcemile3 karanfilde met. hızlandırır Şeniz
katrececim bi araştıralım yaw merak ettim tadı karamelli gibiymiş sempatiksalakcinnio benim bilgime ugramadı daha :roflol:
ay cnım aynen yaaa çatlaga selülite tüy e müye takar dururdum su an tek görmek istediğim öncelikli olarak yani fırtlaksız ince oranlı bi vücuttt
zaten azalıyo azalmayanı da elime para geçtikçe lazer yaptırcam tabi elime geçesiye kadar bitkisel yağlardan faydalancam sonra geçmesse gidicm epilasyon için gidince
he zuzum ufalda cebime gir garii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama spor cidden farkettiriyoo daha dinç oluyon dipçik gibim laelaelaelaelae sositososito ilerde asıl faydasını görces inş. geleceğe yatırım hep bunlar ŞenizAğzından bal damlıyom valla fıstığım benim olumunekankayizsmile
3 ay falan oldu sanırım içmeyeli sempatiksalakcinni Ayyyy, harika ya, spora da alıştı bünyem, hiç üşenmeden yapıyorum, çok mutluyum kızlar ya, 10 yıl önceki halime gelcem çok kısa süre içinde(yaş 24 buçuk) Zaten callan teyzenin videosunun da 10 saatte 10 yıl gençleşmek tarzı bi adı vardı
hihoyyyt
:roflol: :roflol: Kızlar bi taraftan da iyiec manyahh olduk vallaha, bunu nerden öğrendin kız cimcime. kaydirigubbakcemile3
selülitle ilgili pek bi şikayetim yok masaj yağları we spor işe yarıyo baya olumunekankayizsmile ama işte merak ettim napemm tadı falan nasıl gece leri falan içilebilir yeşil çaya alternatif opuyorumnanaktanroobios çayını ilk defa duydum lingu
cafeinsizi napcan sen de selülit yok galiba
boşver iç gitsin yeşil çayı işte
ama aklımda olur safariye çıkarsam iki tutam getireyim sana
aman yaw bana dohturr wermişti bunu geçen yıllarda kaydirigubbakcemile bi öle diyolar bi bölee yeniden gideyim amdem yaw :sinifsinif:bu arada geçen gün tv de 50 faktörlük 60 faktörlük kullanmaya gerek yok
hos geldin turufum çamasır isi bitmez anam ben az önce astım az sonra toplamaya gidicem sonra dürme sonra yerlestirme ütüsünü de baskası yapsın yaw banane:))
canım içtigimde sekerli içiyom.sekerli içtigim için içmiyorum zaten bayagıdır. ama bugün çik. kahvenin bi tadına bakayım diyorum hem reglken ki çik istegimi yok edr belki hem kahve islevini görür ayriyeten seker atmam diyorum ama bilmiyorum belki de içmem. senin ten de benim gbiiymis canım iste bizim tenlierin yaz kıs kullanması lazımmıs rüzgarda bile etkileniyo benim bazennakannehirakannehir
he zuzum ufalda cebime gir garii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama spor cidden farkettiriyoo daha dinç oluyon dipçik gibim laelaelaelaelae sositososito ilerde asıl faydasını görces inş. geleceğe yatırım hep bunlar Şeniz
walla canım nerde buldum bende hatırlamıyom araştırıyom ben böle şeylere meraklıyımda azcık öle bi yerde denk gelmişti sempatiksalakcinni bugün çarşıya çıksam sorcaktım da işte bakalım hafta içi bakarım artık opuyorumnanaktan
akannehirakannehirakannehir
ay benim ki 50 sebamedin
eskiden daha az faktör kullanıyodum 28 yetmiyodu 48 e geçtim sonra 50 yeakannehir
Ay bi de tibet sayesinde gençleşiyoz:)) Belki yağmur durur da anacığınla gezersiniz yerimseniben
Zuzum senin kilon çıplak tartılma kilon mu aklinialirimsmile
hos geldin turufum çamasır isi bitmez anam ben az önce astım az sonra toplamaya gidicem sonra dürme sonra yerlestirme ütüsünü de baskası yapsın yaw banane:))
canım içtigimde sekerli içiyom.sekerli içtigim için içmiyorum zaten bayagıdır. ama bugün çik. kahvenin bi tadına bakayım diyorum hem reglken ki çik istegimi yok edr belki hem kahve islevini görür ayriyeten seker atmam diyorum ama bilmiyorum belki de içmem. senin ten de benim gbiiymis canım iste bizim tenlierin yaz kıs kullanması lazımmıs rüzgarda bile etkileniyo benim bazennakannehirakannehir
Efferim işte canım, insan kendini tanıyıp ona göre önlemler alacak, benim bu şekilde devam edebilmemin sebebi, kendimi tanımamla ilgili. Şahsen kendimi bi şeyden mahrum ediyo gibi hissetmiyom, çünkü çok canım istersen sabah yerim diyom (sabah da insanın midesi almıyo tabi herşeyi aklinialirimsmile )
Kesinlikle ılık su yerine yeşil çay iç, ılık suyu içemem ben tek başına midem almaz, bi de insan kalkar kalkmaz canı yemek istemediğin için de yeşil çay iyi bi alternatif oluyo.
Genel ev temizliğin bitti sanırım trufcum, biraz dinlen kız, sonra callana başla kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle, takıntı sayımız azaldı kilo sayesinde :roflol: Ay tüylerden hiç bahsetme, ben de bi epilasyon yapam da kendime gelem :kedi:
katrececim bi araştıralım yaw merak ettim tadı karamelli gibiymiş sempatiksalakcinni
he zuzum ufalda cebime gir garii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama spor cidden farkettiriyoo daha dinç oluyon dipçik gibim laelaelaelaelae sositososito ilerde asıl faydasını görces inş. geleceğe yatırım hep bunlar Şeniz
walla canım nerde buldum bende hatırlamıyom araştırıyom ben böle şeylere meraklıyımda azcık öle bi yerde denk gelmişti sempatiksalakcinni bugün çarşıya çıksam sorcaktım da işte bakalım hafta içi bakarım artık opuyorumnanaktan
selülitle ilgili pek bi şikayetim yok masaj yağları we spor işe yarıyo baya olumunekankayizsmile ama işte merak ettim napemm tadı falan nasıl gece leri falan içilebilir yeşil çaya alternatif opuyorumnanaktan
aman yaw bana dohturr wermişti bunu geçen yıllarda kaydirigubbakcemile bi öle diyolar bi bölee yeniden gideyim amdem yaw :sinifsinif:
ewet canım sürekli kullanmak gerekmiş ama bi sponsorda bulmak lazım bunun için eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni normalde sekerli içsen bile spordan önce içtiğin sekersiz olsun canım benim opuyorumnanaktan
Efferim işte canım, insan kendini tanıyıp ona göre önlemler alacak, benim bu şekilde devam edebilmemin sebebi, kendimi tanımamla ilgili. Şahsen kendimi bi şeyden mahrum ediyo gibi hissetmiyom, çünkü çok canım istersen sabah yerim diyom (sabah da insanın midesi almıyo tabi herşeyi aklinialirimsmile )
Kesinlikle ılık su yerine yeşil çay iç, ılık suyu içemem ben tek başına midem almaz, bi de insan kalkar kalkmaz canı yemek istemediğin için de yeşil çay iyi bi alternatif oluyo.
ewet canım sürekli kullanmak gerekmiş ama bi sponsorda bulmak lazım bunun için eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni normalde sekerli içsen bile spordan önce içtiğin sekersiz olsun canım benim opuyorumnanaktan
canım ya seba med bana iyi gelmedi hiç katı ya sürülmesi zor oluyo kıpkırmızı yapıyodu :sinifsinif: şimdi la roche posay kullanıyom daha sıwı bi halde ve kızarıklık yapmıyo kaydirigubbakcemile5
heee küççücük kız çocuklarına dönüşces yakın zamanda sempatiksalakcinni Şeniz
ewet canım senlen konuşunca öle tartıldım delikafadulden
biz anacımla türk kayfesi keyfi etces birazdan gelirim opuyorumnanaktan
Delü :roflol:bi makine daha var yıkanacak gece 10 da çalıştırıcam
3 makine yıkandı
offf sen dersin başkası ütülesin ben desem kim ütüleyecek
benim kıza öğretsem ütülermiki
genel ev temizliği bitmedi canım benim
çamaşırlar bitti
şimdi bi evi süpürür silerim oh misss
ya ben de hep üseniyorum mayısı bekliyom artık az daha uzasın nasıl olsa kısa etek giymiyorum simdilikkaydirigubbakcemile2
yesilçaya ben de yarın baslamayı düsünüyorum insallah canım çok tsekkür ederim saraç 2'im:))
neyse kuzular kahvaltımı yapayım ben sonra evi toparlıycam sonra bi de avsam yemegi niyetini biseyler yiyip gitcem gari aksam görüsürük insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?