50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar bugün düne göre 300 gram daha az çıktım :))))))))))) Bundan sonra kahvaltıyı pastayla yapcam :)))

kız dulci bana derken sen de bi müsaitsin cozutmaya bakıyorum daalmaz:

o zaman ben de korkmadan söyliyimmmeyvahedigeldismile

az sonra bi bütün simit ve de tahinle falan kahvaltı yapmayı düsünüyorummmm :))

ayy canım kiomun cuma gün az çıtıgından değil ama reglim ya canım istiyoooo:))

tamam tamam bahane bulmdm ama sen de nasıl olsa kahvaltıda yiyorum bahanesi yapıyosun güzelim :)

ama sebebim gerçekten o değil ya yani tamamen o deği. sabah buraya bi yazdım geri yattım fena agrım var . kahvatı yapcak hal falan kalmadı

az önce kalktım canım fena halde elma istedi hem yesi hem kırmızı istedi normalde aç karna yemenin taraftarıydım met.çalıstırıyo diye ama sabah erken saattekine razıydım simdi canım isteyince 2 tane küçüklerden dilimledim ruseym döktüm yiyorum

birazdan çörek otumu yedikten sonra kahvaltımda bu hafta içi yapmadığım yemediğim seyler yapmayı düsünüyotum çünkü fenaaa acıktımm iyce doymam lazım met.gerçekten calısıyo bu regl de farkediyorum ya iyi çalıstıgını ama aç kalınca çalısmayacagını bildiğim için yiycem ve de sevdivlerimden de yiycem:))) sonra rapor veririm :))

aksam spora gitcem o yüzden simitin tamamını gönül rahatlıgıyla bitirebilirim demi:))

ayy bi simitte ne kadar kalori vardır kiii

haftasonu bugün coztmak normal ama ben yinede cozutmak istemiyorum fazlaa

http://img2.blogcu.com/images/b/i/z/biztatariz/1226012311199245.jpg

su simitin bi tanesi kaç kaloridir?

resim eklemedim siz de cozutmayın diye

kıslar slm opuyorumnanaktan napıyonus ?
burası yağmurlu yaw dışarı çıkcaktık ne güzel :umursamaz:

sabahtan beri yatıyodum lingum ya benim regl gelmedi gelmedi simdide masallahı var hal falan bırakmadı aç karnayım diye hap da atmadım kahvaltıdan sonra atıcam ama değilse spor yapamam aksam

burası da acayip günes canım ya vaz önce bi çamasır sereyim diye çıktım fenaydı günes

Rica ederim, sitenin içinde bulamıyazsan dolaylı yollara başvururuz bu sitede burda şifreleniyo çünkü sempatiksalakcinni
Dulcinea izgarada tum yagi akiyor somonun canim benim kupkuru oluyor )
Ben de başkasından duyduğumu söylüyom valla, yoksa balığından nolcak cokacimcoook Akşama ton balıklı salata yapacam, yağı süzmeden boca ediyom balığı salataya sempatiksalakcinni

kıslar slm opuyorumnanaktan napıyonus ?
burası yağmurlu yaw dışarı çıkcaktık ne güzel :umursamaz:
Hoşgeldin zuzum, ananla evde mis gibi oturun işte kız, yemek yapsın annen cokacimcoook
Ben kilo verdim bugün de hihoyyyt

fazla yorma kıs o zaman kendinii dinlen az hem sporada gitcemişsin olumunekankayizsmile

ben öle çok güneşide sewmiyomda bölede olmadı ki şimdii alsanaalsanasmile

az dolaşırdık kıs niye öle diyon kaydirigubbakcemile
hayırdır zuzu işin sırrını mı çzödün bi gecede ne zayıflaması bu böle lülülülülülü sempatiksalakcinni sewindim canım ben spin attım yarış dışı kaldım bana epey tur bindircen sanırım eyvahedigeldismile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

Aaaa katrececim, ayıp ettin ben cozutmadım ki, gayet bilinçli yedim, sanki evde hergün güzel pasta oluyo :ecrin_bebek: Kahvaltıda yedim bile bile, onun dışında 1 tabak pilavla et yedim sadece dün, nivea+callan yaptım spor olarak daha nolsun bayanssulusmile

Ay abartma katrececim, tahin çok yağlı diye biliyom. Ben de 3 dilim ekmek ve evde yapılmış yoğurdun kaymağıyla kahvaltı yaptım, sonra çerez gibi peynir tükettim baya sempatiksalakcinni

Kahvaltıda yemenden bişi olmaz ama sonrasında dengele fıstık, bi de yeşil çay iç, onun da faydasını görüyorum sanırım. Eskiden bu kadar çok içmezdim. Tabi sporu da bu kadar çok yapmazdım

Geçmiş olsun canım, kendine iyi bak, şu günlerde yesen de çok bişi olmaz. Sonra dengelersin. Keşke benim canım da elma istese.

Afiyet olsun katrececim, 1 simit o kadar da abartı değil, tabi yarım simitle de doyar insan orası ayrı, kaloriden anlamam ben sempatiksalakcinni

Yarın hava düzelirse acısını çıkarırsınız canım benim Şeniz Yağmurda da gezmek güzel olur yerimseniben

Niye kız, millet 1 haftada 700 den fazla veriyorsa elbet 1 günde 300 400 de veriyorlardır yerimseniben Bi de aslında çok bişi yemedim, midem küçüldüğünden dünyanın yemeğini yemişim gibi geliyo. Spor da yapıyom daha nolsun. Yeşil çay bi de....
En önemlisi de ben son zamanlarda çok yavaş veriyordum zuzum, arada sırada ben de sevinem di mi bayanssulusmile

yarın çıkarıs artıkın napalım olumunekankayizsmile
kırdın sonunda direnci demekguclubacismile bende gram gram weririken son 2 haftada güzel ilolar wermiştim bu haftadan sonra umarım bende atağa geçip şu kilo werme faslını tamamlarım bi an önce yaw sıktı walla alsanaalsanasmile :sinifsinif:
bundan sonra daha ii olcaktır nivea nın çok faydasını görceksin kaydirigubbakcemile5

fazla yorma kıs o zaman kendinii dinlen az hem sporada gitcemişsin olumunekankayizsmile

ben öle çok güneşide sewmiyomda bölede olmadı ki şimdii alsanaalsanasmile

ayy lingum senin sevmediğini bilmis dısarı bi çıkayım dediydim hava kapanmıs yaa:))

böyle de bunaltıcı oluyo ama bee

ben ikindi günesini çov seviyorum ikindi günesinin vurdugu yollara atmayı seviyorum kendimi, huzmelerinin içinden süzülüüüp gitmek istiyorum sankim 48 ik bir hatun gibi:roflol::roflol:

ay ne anımsattı bu yazdıgım
;

kelebekler gibi bir ki üç bir ki üçç
:roflol:

ayyyy canım tahini de pek severim yaa bizim buranın susamı kavruk oluyo rengi öyle açık değil de bir hayi koyu geçen ay tahini kepeklisinden aldırdım ama ona da bu yönde bi çözüm buldum :)) tamam canım ama yemiycemm yaaa hedefime emin adımlarla ulasıcam insallahh onun yerine haslanmıs yumurta sarısı , yeslik ,zeytin salataık falan yiycem o zamnn

ay kuzu ben de farkediyorum bu yesilçay süper ya ben spora gitmedne önce demliyorum siseye katıyorum ama kek,ikle birlikte yapıyorum ben. bu hafta hep öyle yaptım ve sıcak sıcak içince spordaki bir iki dk lık molalarda acayip ter attım normalde sıcak su içince de terlerdim ama bu daha beter ter attırıyo

valla dulcim pasta konusunda ileri gidemeyceğim su an olsa ben de acımazdımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sen otoriter birisine danıs bunu haftanın goçuna mesela
:jeyyar:

masallah dulcim en önemli noktalardan biri bu iste.midenin küçülmesi. bi küçülse zaten dengeli yemeyi daha iyi bi ögrencez gözümüzü karnımız doymadan doyurmak zorunda kalmayacaz gerçi doydugumuzu 20 dk kadar sonra anıyoruz ama maalesef yemekyerken bi 20 dk ara vermeyi de heç birimiz uygulamıyoruzalsanaalsanasmile

sen yesiçayı yemekten önce mi içiyosun sonra mı?

Canım senin hem boy uzun hem de geçen yazdan kalan toparlanman var ya, senin daş olacağından en ufak şüphem yok Şeniz kaydirigubbakcemile5

Bi de cidden kahvaltıda yediğin hurmalar gelip seni tırmalamıyo sempatiksalakcinni Sonrasında spor da yapıyoz ya... (bi de ben de az iradeli değilim yaw, kişinin psikolojisinden bitiyo olay resmen, yanımda geç saatlerde ne patates kızartmaları yeniyo son günlerde, tadına bile bakmıyom, kola hastasıyken 1 yudum kola içmiyom, çok değiştim valla sırnaşık şey )

Dün gece senin bbg alinin cd sini indirdim canım, kolları da o videoyla aradan çıkartam dedim, şöyle bi baktım da, başları leslie ye benziyo. guclubacismile Bundan sonra klasik spor programım şöyle:

1.Sabah kalkar kalkmaz tibet

2. Nivea (halsiz olduğumda ya 2 setlik cdyi yaparım ya da hiç yapmam, onun dışında hep 4 setlik)

3. Klasik callan... (bu sporlar tatmin etmezse süpere başlarım tekrardan )

Bi de dün şulenin dediği şey çok hoşuma gitti, havalar ısındı ya, zoru bitti diyo, artık daha kolay kilo veririz diyo :lepi:

canım güneşe çıkınca direk kızarıyom ben yaw çok hassas bi tenim war :sinifsinif: o yüzden yazı sewmem ben sonbahar we kış en sewdiğim mewsimdir aklinialirimsmile
kızz ta o nerden aklına geldi öle allah iyiliğini wersin :roflol: :roflol:

kızlar siz hep kahve zararlı selülit falan diyonusda ben günde bi fincan spor öncesi içerim bölelikle met. hızlandırrarak yağ yakımına faydası oluyo(içindeki kafein)
sende bu hafta spora yeşil çayınla gitmişsin ya ii bi seçim olmuş çünkü ondada kafein war ve spor öncesinde weya sonrasında içilmesi kahwe gibi etki yapıyo:)) afein o kadar da kötü bişi diil selülit kremlerinin içinde de war :roflol: (saf kafein ) kahwe dozunda alındığı müddetce hiç bi sorun teşkil etmicektir opuyorumnanaktan

Ay bi alemsin canım ya kaydirigubbakcemile3 Canın ne çekiyosa ye ama abartmadan ye... ben senin potansiyelini görüyorum o yüzden seni böyle uyarıyom aklinialirimsmile

Goçumsun sen benim kaydirigubbakcemile3

Midenin küçülmesi o kadar da zor değil canım, cozutmaları abartmadıkça bal gibi de küçülüyor, ama tabi ben bayadır dikkat ediyorum, esas cozutma dönemleri mazide kaldı bayanssulusmile Ben hep doyuyom, hiç aç kalmıyom valla, sağlıklı vercez diyo boşa mı konuşuyoz :ecrin_bebek: Aç kalınca cozutuyo insan esas.

Benim beslenme şeklimin en temel özelliği kalkar kalkmaz yeşil çay içmek. Bayadır günde 1 bardak içiyordum. Son günlerde aralara sıkıştırıyorum. Özellikle yediğim yemek çok gelirse üzerine içiyom. Dün mesela çok şişmiştim ya, üzerine 2 bardak peşpeşe içtim. Ki ben eskide sıcak hiç içecek içmezdim. Hayatta normal çay tüketmeyen bi insanım zaten ben :ecrin_bebek: Ama tabi yeşil çayında üst sınırı var. Ben bı sıralar gün 3 bardak içiyom. İçine de tarçın çubuğu atıyom. Tarçın çubuğunu da sadece 1 kez kullanıp atmıyom, kokusu azaltsa da tadı yumaşmaya devam ediyom çubuk.

saol canım bizde bu irade olduntan sonra hepimiz daşş gibin olcas maşşallahh tü tü tüü bize a.s.
canım doru diyosun erken saatlerde canımızın çektiği şeyleri yememis çok fark ettiriyo cidden opuyorumnanaktan eferin gız sana böle dewam et kola da neymiş ölee tü kaka sempatiksalakcinni Şeniz
programın gayet güzel canım ben işte geçen yaz 2-3 ay dönüşümlü olarak o nivea videolarını yaptım 58-59 kilodaydım ama kimse inanmıyodu :roflol: :roflol: arada yürüyüşte yapıyodum ew de yapmak sıkarsa hihoyyyt alinin olduğu videonun ısınma hareketleri baya bi zorluyo ter attırıyo diğeri zıpla hopla falan işte bayanssulusmile

ay canım gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiii:1shok::1shok:

ay hiç bilmiyodum vallaaaafisfisfis

iyi bisi yaptıgımı hissediyodum ama bu kadar iyi bisi oldugunu ben de bilmiyodummmm
:roflol::roflol:

:))))))))))))))

çok tesekkür ederim lingum bu benim için çok süper bi bilgi olduuuu:))delikafadulden

kahveyi sekersiz içmeyi düsünmüstüm senin cümlelerinin basında sonra baktım yesilçay da da var demisin dedim neyse ben sincilikyesilçay üzerinden gidem

ama kahvedeki daha mı yogundur kiiidelikafadulden

kız dur ben bi de kahve içip gidem sekerini takmıycam spora gidecem nasıl olsa ayyy bi de regl im ya met. uçar mı uçar haaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay canım aynı ben de öyleyim ya . günes koruyucu kullnmadna çıkamam asla. alerji olmustum birinde o zaman koruyucu da kullanmıyodum önce kızardı sonra öyle bi kabardı ki ben kasıdıkca beter oldu gitti.

zaten ben se hemen kızarıyorum canım . farkı duygular hissettiğimde yorudugumda geneste bilmem ne de her durumda yani
yanmayı bu yüzden hiç istemem zaten çünkü kızarma asamasını geçemiyorum ben.o yüzden hep beyaz olmak istiyorum

kızlar birde roobios çayı warmış yeşil çaya alternatif içinde kafein yokmuş ek olarak.. bilen gören warmı ? almayı düşünüyomda bulabilirmiyim bilmiyom güney afrikada mı ne yetişiyomuş safariye neyim giden olursa bene toplasın da gelsin biraz sempatiksalakcinni delikafadulden

Ayyy zuzum benim hassas tenlimiymiş kaydirigubbakcemile3 Çok merak ediyom valla seni opuyorumnanaktan

Ben normalde de hiç tüketmediğim için selülit olayını duyduktan sonra hiç ama hiç tüketmiyom canım, koladan boşuna mı vazgeçtim, selülit meselesinin de katkısı var aklinialirimsmile
Yeşil çayda kafein olduğunu bilmiyordum ama metabolizma etkisi olduğu kesin, artık günde 3 bardak diyom :lepi:

Bi de zuzum selülit dedin de aklıma geldi, ben kiloma takmazsan selülitlere çok takardım, kendimce masaj falan yapardım ama spor yok tabi...
Sonra tosun boyutuna ulaşınca selüliti de unuttum tabi, hala aklıma gelmiyo selülit ama selülitler sporla azalıyo valla kaydirigubbakcemile2 Farkında olmadan, kafaya takmadan selülitten kurtuluyo olmak harika bi durum.
:lepi: hihoyyyt :dance:

yiyom canım yemem mi heç zati ben o an yemessem canımın istediğnii biiyorum bi daha önüme gelirse fena yaparımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

o yüzden simiti hiç yememzlik etmiycem ya
,sempatiksalakcinni

aslında sabah aç karna olan falan çok iyidir ya sabah sabah ne güzel baslar met. çalısmaya ben de aç karna deniyim bi içmeyi çünkü artık kalkar kalkmaz içtigim ılık suyu içmiyorum faydasını bilmeme ragmen.

reca ederim canım ne demek opuyorumnanaktan sekerini takmıycam demişsin ya yani şekerlimi içiyon kahveyi anlayamadım canım? eğer öleyse şekersiz içmek lazım :kedi:
ben 50 faktörlük bişi kullanıyom ama yinede çok bi faydası olmuyo suratım yazın patatis tarlasına dönüyoo kabarcılar oluyo minik minik alnımda falan :roflol: :roflol: bende yanmayı sewmiyom böle kalam ama allahtan yazın çalışmıyomda fazla ewden dışarı çıkmıyom :sm_cool:

o benim bilgime ugramadı daha :roflol:

ay cnım aynen yaaa çatlaga selülite tüy e müye takar dururdum su an tek görmek istediğim öncelikli olarak yani fırtlaksız ince oranlı bi vücuttt

zaten azalıyo azalmayanı da elime para geçtikçe lazer yaptırcam tabi elime geçesiye kadar bitkisel yağlardan faydalancam sonra geçmesse gidicm epilasyon için gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…