50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlarr ben dün çoook kaçırdım 2 kez tatlı yedim bugün ceza verdim kendime salata vve meyve dışında bişi yemicem

Evet kızlar, sporumu da yaptım -tatlicadiarzu-

1. Tibet

2. Nivea
(4 setlik olan, kol hareketlerini 1 kiloluk dambılla çalıştım, ısınma hareketlerine hiç uyum sağlayamadım ya, o ne karışık adımlar öyle sempatiksalakcinni , bi taraftan yapmaya çalışıyom bi taraftan kendime gülüyom sempatiksalakcinni )

Callanı video ile yapmadım bugün, niveadaki esneme hareketleri az olduğu için esnedim callandaki aklıma gelen hareketlerle, bi de callanın karın hareketi yaptım biraz. Bi süre böyle yapcam sanırım bilmiyorumkismile Nivea cidden kilo verdirmeye yardımcı olur yaw kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlarr ben dün çoook kaçırdım 2 kez tatlı yedim bugün ceza verdim kendime salata vve meyve dışında bişi yemicem

Yok oskecim öyle ceza olmaz, aç kalarak kesinlikle bu işi beceremezsin, artık tecrübeli olduk bu konuda yerimseniben Hafif yemek yemek iyi de, kendini aç bırakma.

Cezalarımız spordan oluyo genelde aklinialirimsmile ne sporları yapıyorsun??

MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAA ben geldimmm
dun tum gun disardaydim bi arkdasla bulustuk sabahin korunde cikip aksam dondum ve de tibet yapip yattim onu bile nasil yaptim bilemedim valla

o yuzden dunku menumu yazmayimm bosverelim bugun cok guzel olacak insallah ama aksam bizimkiler yoklar leslie ile yapcaz bi seyler bakalim hayirlisi :))

aaaaaaaaaaaa yazmayi unutmusum boyum 1.70 kilom 53 ben 50 olmak istiyorum umarim ulasiriz canlarim hedeflerimize sizce ilac kullaniyim mi acai berry iyi diyorlar ya da aranizda lahana diyeti uygulayan var mi simdiden tesekkurler :)

Hoşgeldin cimcimem yaw, felekten bi gün çaldın desene aklinialirimsmile

Kilon kaç aklinialirimsmile Ben 1 haftada 400 gram vermiştim, dünden bugüne 300 gram daha vererek atak yaptım süprizzzzz

aaaaaaaaaaaa yazmayi unutmusum boyum 1.70 kilom 53 ben 50 olmak istiyorum umarim ulasiriz canlarim hedeflerimize sizce ilac kullaniyim mi acai berry iyi diyorlar ya da aranizda lahana diyeti uygulayan var mi simdiden tesekkurler :)

:roflol: :roflol: :roflol: Delü kaydirigubbakcemile3 Yeni gelenlere bişi demiyom da, burayı uzun süre takip edip hala bilmem ne diyetinden bahsedenlere şaşıyom valla sempatiksalakcinni

Boyu uzun olup da hala zayıflama derdinde olanların zevkine şaşıyom zaten yerimseniben

kizlar su leslie nin faydasini goren varmi gercekten????en fazla ne kadar yapabiliyorsunuz gunde???

kuzummm geldim ben bi sey soracakmissin bana buyur yawrim gec oldu birazcik ama dun evde degildim olumunekankayizsmile

nerden buldun bu listeyi sen kuzumü

bilgisayara kaydetmisim canim yaa gorunce cok sasirdim hemen ekleyim dedim Şeniz bi de genel ev temizligine hayran kaldim hehe :roflol:

neyse kuzular yesanın sonucu da göremeyecem onun da gelmesine az kaldıi

kuzum yaa giremedim dun malesef tartilma isi de yarin sabah insallah hadi bakalim Çok üzgünüm çoook

Ayy evet ya yesa naptı acep. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
yesa nerdesİn kız?????

yesa tartilmadi beebebeem yaa cinslik yapacak ya yarin sabaha insallah artik laelaelaelaelae

[FOayy yesa gelmediğine göre süper bi dönüsle mi gelcek nedirdelikafaduldenayyyy

evet kuzum donusum super olacak da simdi degil yarin sabah insallahhh hadi bakalimmmm hihoyyyt

@prensesim canim benim cok gecmis olsun

@yasemcigim afferin yawrim turp gibiymissin valla Allah bozmasin doktora sorsaydin bi de hersey iyi tamma guzel de ben bi turlu alint yapamiyorum o isi nasil yapsak diye :roflol:

Hoşgeldin cimcimem yaw, felekten bi gün çaldın desene aklinialirimsmile
Kilon kaç aklinialirimsmile Ben 1 haftada 400 gram vermiştim, dünden bugüne 300 gram daha vererek atak yaptım süprizzzzz

off caldik canim benim de hala ayaklarim agriyor yaa tum gun gezilince o da yuruyusten sayilir demii ohhh benim dune yildizli ver sen yuruyus var tum gun :roflol:

aynen canim yaaa 10 fark dicem simdi yine olmayacak ama 10 fark iste yahuuu :roflol:

bugun kendimi spora verecegim insallah yarin sabah da tartilacagim hatta ben hemen cikayim da superinden bi callanetics yapayim da geleyim bu arada sabah da 2 saat disarida ev sahibimle yuruduk alkisalkisalkis

Kızlar merhaba
kilo bildiriminizi yaptınız mı, ben belki bugün az çıkarım diye baktım ama, 57.9'um 300 gram fazlayım hala

Kesinlikle sayılıyo spordan canım kaydirigubbakcemile5 Ben sayıyordum valla

İyi yapmışsın cimcimem, kolay gelsin olumunekankayizsmile
Ben de en sağlıklısından yemek yiyem cokacimcoook
Öptüüüüüm.

bildiğim hareketleri yapmaya başlıyorum müzik eşliğinde bi bakıyorum dans etmeye başlamışım ben zorunluluktan ve kurallardan çok hoşlanmıyorum ya:kedi:

Kızlar merhaba
kilo bildiriminizi yaptınız mı, ben belki bugün az çıkarım diye baktım ama, 57.9'um 300 gram fazlayım hala

Selam fıstık, 300 gram çok da önemli bi fark değil, bazen bana da oluyo ama 1-2 günde normale dönüyo, sen o kadar kötü beslendin 300 grama şükret, hem senin de boyun uzunmuş alsanaalsanasmile

Ben her gün bildirim yapıyom zaten sempatiksalakcinni

Öptüüüm

bildiğim hareketleri yapmaya başlıyorum müzik eşliğinde bi bakıyorum dans etmeye başlamışım ben zorunluluktan ve kurallardan çok hoşlanmıyorum ya:kedi:

Dans da gayet güzel bi spor, kilo vermene kesinlikle yardımcı olur, ama nolursa olsun, danstan sonra da esneme hareketleri yapmalısın, Bugün 15 dk ekstra dans et ceza olarak yerimseniben

Bu sefer cidden kaçtım

Ya siz süpere mi geçtiniz, o nasıl beğendiniz mi?

evet kuzum supere gectik ben begendim valla digerine gore daha uzun yeni hareketler var ama guzel ben begendim Şeniz

bu sefer ben de kesin kactim basliyorum yapmaya kaydirigubbakcemile

selam kızlarrrr iyisiniz inşallahhhh dün akşam bişey yazamadım eşimle msn den görüşüyordum
dulcineacım dün tibetimle sporumu yaptım ama bugün henüz yapmadım şu dönme hareketi gitgide zzorluyor valla kfamda kelebekler uçuşuyo sanki:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…