ben de geliyim mi?
merhaba kızlarr ben dün çoook kaçırdım 2 kez tatlı yedim bugün ceza verdim kendime salata vve meyve dışında bişi yemicem
MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAA ben geldimmm
dun tum gun disardaydim bi arkdasla bulustuk sabahin korunde cikip aksam dondum ve de tibet yapip yattim onu bile nasil yaptim bilemedim valla
o yuzden dunku menumu yazmayimm bosverelim bugun cok guzel olacak insallah ama aksam bizimkiler yoklar leslie ile yapcaz bi seyler bakalim hayirlisi :))
aaaaaaaaaaaa yazmayi unutmusum boyum 1.70 kilom 53 ben 50 olmak istiyorum umarim ulasiriz canlarim hedeflerimize sizce ilac kullaniyim mi acai berry iyi diyorlar ya da aranizda lahana diyeti uygulayan var mi simdiden tesekkurler :)
kizlar su leslie nin faydasini goren varmi gercekten????en fazla ne kadar yapabiliyorsunuz gunde???
nerden buldun bu listeyi sen kuzumü
neyse kuzular yesanın sonucu da göremeyecem onun da gelmesine az kaldıi
Ayy evet ya yesa naptı acep. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
yesa nerdesİn kız?????
[FOayy yesa gelmediğine göre süper bi dönüsle mi gelcek nedirdelikafaduldenayyyy
Hoşgeldin cimcimem yaw, felekten bi gün çaldın desene aklinialirimsmile
Kilon kaç aklinialirimsmile Ben 1 haftada 400 gram vermiştim, dünden bugüne 300 gram daha vererek atak yaptım süprizzzzz
:roflol: :roflol: :roflol: Delü kaydirigubbakcemile3 Yeni gelenlere bişi demiyom da, burayı uzun süre takip edip hala bilmem ne diyetinden bahsedenlere şaşıyom valla sempatiksalakcinni
Boyu uzun olup da hala zayıflama derdinde olanların zevkine şaşıyom zaten yerimseniben
off caldik canim benim de hala ayaklarim agriyor yaa tum gun gezilince o da yuruyusten sayilir demii ohhh benim dune yildizli ver sen yuruyus var tum gun :roflol:
aynen canim yaaa 10 fark dicem simdi yine olmayacak ama 10 fark iste yahuuu :roflol:
bugun kendimi spora verecegim insallah yarin sabah da tartilacagim hatta ben hemen cikayim da superinden bi callanetics yapayim da geleyim bu arada sabah da 2 saat disarida ev sahibimle yuruduk alkisalkisalkis
Yok oskecim öyle ceza olmaz, aç kalarak kesinlikle bu işi beceremezsin, artık tecrübeli olduk bu konuda yerimseniben Hafif yemek yemek iyi de, kendini aç bırakma.
Cezalarımız spordan oluyo genelde aklinialirimsmile ne sporları yapıyorsun??
Kızlar merhaba
kilo bildiriminizi yaptınız mı, ben belki bugün az çıkarım diye baktım ama, 57.9'um 300 gram fazlayım hala
bildiğim hareketleri yapmaya başlıyorum müzik eşliğinde bi bakıyorum dans etmeye başlamışım ben zorunluluktan ve kurallardan çok hoşlanmıyorum ya:kedi:
Dans da gayet güzel bi spor, kilo vermene kesinlikle yardımcı olur, ama nolursa olsun, danstan sonra da esneme hareketleri yapmalısın, Bugün 15 dk ekstra dans et ceza olarak yerimseniben
Bu sefer cidden kaçtım
Ya siz süpere mi geçtiniz, o nasıl beğendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?