50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya o kafa bacağa hareketler falan varya, onları direk atla zaten, o kadar esnemek çok zor.

yaşla alakalı bi durum herhalde...hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah..eyvahedigeldismile

daha var hayırlı haberlerime canım. bu kadar istekli göründüğüme bakma, herşeyim tam olmadan paldır küldür evlenmek istemiyorum. bu yuzden daha en az 2 sene varboshayallersmile

iyiym pepırım. sen nasılsın?spor yapıcam artık n'eyleyim. demin de çok fena şekerli şeyler yiyesim geldi tuttum kendimi. 1 tane elmayla avundum:sinifsinif:

afferin sana.. tut kendini.
benim de 1 tane acibadem kurabiyem var; sun cengelkoyden almistik, meshurmus.. aksam yemedim, esim illa ise gotur dedi.. simdi o bana bakiyor ben ona )

hee ben kocamı 6 aydır bekliyorum daha bi 6 ay beklicem

Allah kavustursun cnm, sizin icin su gibi aksin zamann.

inşallah canımopuyorumnanaktan eskiden evlilik deyince arkama bakmadan kaçardım. şimdi şu söylediklerime bak...zemuszemus

ASK boyle bisey iste..

ben de evliligi hic dusunmezdim; kimse benim evlenmeme ihtimal vermezdi..
tek dusuncem, okul, dersler, kariyerdi.. erkeklerle de isim yoktu.
ama dogru insan karsina cikinca hersey degisiyor.
ve de evlenmek ders calismaya, kariyer yapmaya, okumaya yazmaya engel degilmis, bosuna korkuyormusum o kadar..

cnm sen de tez zamanda kavusursun insallah.

cnm erkek arkadasinda senin kadar cok istiyor mu evliligi ??

ya o kafa bacağa hareketler falan varya, onları direk atla zaten, o kadar esnemek çok zor.

Benimkinde yoktu oyle kafayi bacaga kadar esnet falan..Ya da oralara varmadan kapattim.cunku 20 dak sabah 20 dak aksam callenetics i indirmistim ben. 15 dak sonundada bitirmeye karar vermistim... Bu gece seninkini deneyeyim ben bari...

amin bebeğim :Saruboceq:Şeniz

sPatz bence de saglikli bir beraberlik icin hic ama hic acele etme. Zaten bekleyecek adam bekliyor

Ara ogun olarak
4 adet cilek (gayet eksiydiler)
2 adet yesil erik
yemis bulunmaktayim. Ah bir de kahve icmistim meyve faslindan once

benden bin beter istiyo hem decanımopuyorumnanaktan biz 17 yaşımızdan beri deli gibi aşığız birbirimize. ama sadece kör bir aşk değil, hayat görüşü, fikir, karakter olarak da birbirimize çok benziyoruz, aynı dili konuşuyoruz. ben ona bu kadar belli etmiyorum istediğimi. çünkü şu anda sadece maddi olarak birşeyleri yoluna koymayı bekliyoruz.ona bu kadar istekli olduğumu belli edersem üzülür, zaten çok yoğun çalışıyor ek iş filan yapmaya kalkar bir an önce evlenebilmek için. tabi isteksiz de görünmemeliyim, dengeyi korumaya çalışıyorumbilmiyorumkismile

Ben de cok zor adapte olanlardanim evlilik fikrine...Ama simdi cooooook mutluyum. Tabi biz de gec evlendik, hic acele etmedik...

inşallah canımopuyorumnanaktan eskiden evlilik deyince arkama bakmadan kaçardım. şimdi şu söylediklerime bak...zemuszemus

merhaba arkadaşım.geçmişi şimdi okudum.yediklerimi yazmaya vaktim olmadı pek.

cumartesi : 1 simit-1 şekersiz çay
öğlen : 1 tabak yoğurt-1 kase çorba
akşam : 2 tane fırında pişmiş tabuk baget-2 kaşık pirinç pilavı-bol kıvırcık salatası-yarım kase tarhana çorbası-1 bardak kola(haftasonu kaçamağı :)-1 dilim çavdar ekmeği
ara : 1 tabak çilek - kase çekirdek-1 fincan neskafe üçübirarada

pazar : sabah bol çeşitle ve 2 bardak yarım şekerli çayla upuuzzuunn bir keyif kahvaltısı
öğlen : yok
ikindi : annemdeydim. 1 kase limonlu mercimek çorbası-birer tane biber-kabak-patates dolması-1 tabak yoğurt(ekmek yok)
ara : çay-portakallı bitter çikolata
ara : 1 tane muz-çilek
geceye doğru midem kazındı.minik bir dilim çavdar ekmeği üzerine 1 çay kaşığı krem peynir ve 3 dilim sucuk koyup yedim.

bugünse ;
sabah : 2 dilim kepek ekmeği-2 minik dilim kaşar - 1 salatalık - 1 bardak şekersiz çay
ara: 1 avuç leblebi
öğlen : 1 buçuk kepçe tarhana çorbası-1 tabak zeytinyağlı barbunya - 1 tabak kırmızı biberli yoğurt
ara : 1 bardak şekersiz çay
akşam : kaynanama davetliyiz.ne yiycem bilmiyorum

spatzcım bu arada : erkek arkadaşını özlediğini yazmışsında yorum eklemek istedim.
bende çok özlerdim çıkarkan-nişanlıyken.hergün görmek isterdim.
şimdi evliyiz.ve valla ben yine özlüyorum her gün görmeme rağmen.akşam eşimle olacağım için çok mutlu oluyorum.darısı sana inşallah

Son düzenleme:

sPatz siz daha kucukmussunuz.simdi yasina baktim profilinden..Bu gunlerin de tadini cikarin.Ben senin kadarken acaip korkardim evlilik kelimesinden... Erkek ark. konuyu acsa anlamamazliktan gelirdim, konuyu degsitirir ya da kapatirdim...Bana yuzuk alana kadar boyle devam etmisti cok komikti halim

Bence evlilikte asıl olan hazır hissetmek....kimisi 20sinde hazır hisseder..kimisi 30unda...Spatzcım önemli olan ne zaman hzır olduğun..inşallah hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…