inşallah canımopuyorumnanaktan eskiden evlilik deyince arkama bakmadan kaçardım. şimdi şu söylediklerime bak...zemuszemus
selam tatlı cadı nerelerdesin sen yavvvvopuyorumnanaktan
Cesitli callanlar indirdim bilgisayara. BAslayacagim bugun. Olmadi bir de bale tahtasi aliriz eve, pilates setiyle kosu bandinin ortasina koyariz. Bu gece ben leslie yapacagim esimle. Oncesinde o play stationunu oynarken yapicam callan i...Umarim bu sefer beceriririm. Ilk denemem pek basarili degildi...
yaşla alakalı bi durum herhalde...hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah..eyvahedigeldismile
iyiym pepırım. sen nasılsın?spor yapıcam artık n'eyleyim. demin de çok fena şekerli şeyler yiyesim geldi tuttum kendimi. 1 tane elmayla avundum:sinifsinif:
hee ben kocamı 6 aydır bekliyorum daha bi 6 ay beklicem
inşallah canımopuyorumnanaktan eskiden evlilik deyince arkama bakmadan kaçardım. şimdi şu söylediklerime bak...zemuszemus
ya o kafa bacağa hareketler falan varya, onları direk atla zaten, o kadar esnemek çok zor.
daha var hayırlı haberlerime canım. bu kadar istekli göründüğüme bakma, herşeyim tam olmadan paldır küldür evlenmek istemiyorum. bu yuzden daha en az 2 sene varboshayallersmile
afferin sana.. tut kendini.
benim de 1 tane acibadem kurabiyem var; sun cengelkoyden almistik, meshurmus.. aksam yemedim, esim illa ise gotur dedi.. simdi o bana bakiyor ben ona)
Allah kavustursun cnm, sizin icin su gibi aksin zamann.
ASK boyle bisey iste..
ben de evliligi hic dusunmezdim; kimse benim evlenmeme ihtimal vermezdi..
tek dusuncem, okul, dersler, kariyerdi.. erkeklerle de isim yoktu.
ama dogru insan karsina cikinca hersey degisiyor.
ve de evlenmek ders calismaya, kariyer yapmaya, okumaya yazmaya engel degilmis, bosuna korkuyormusum o kadar..
cnm sen de tez zamanda kavusursun insallah.
cnm erkek arkadasinda senin kadar cok istiyor mu evliligi ??
ASK boyle bisey iste..
ve de evlenmek ders calismaya, kariyer yapmaya, okumaya yazmaya engel degilmis, bosuna korkuyormusum o kadar..
ASK boyle bisey iste..
Ben de cok zor adapte olanlardanim evlilik fikrine...Ama simdi cooooook mutluyum. Tabi biz de gec evlendik, hic acele etmedik...[/QUOT
sen beni güldürdün allah da seni güldürsün emi . şimdi rejim listesini okudumda,gülmekten karnım ağrıdı.hemen yazıcıya yazdırdım.akşam eşimede okuyacağım.oda gülsün.
benden bin beter istiyo hem decanımopuyorumnanaktan biz 17 yaşımızdan beri deli gibi aşığız birbirimize. ama sadece kör bir aşk değil, hayat görüşü, fikir, karakter olarak da birbirimize çok benziyoruz, aynı dili konuşuyoruz. ben ona bu kadar belli etmiyorum istediğimi. çünkü şu anda sadece maddi olarak birşeyleri yoluna koymayı bekliyoruz.ona bu kadar istekli olduğumu belli edersem üzülür, zaten çok yoğun çalışıyor ek iş filan yapmaya kalkar bir an önce evlenebilmek için. tabi isteksiz de görünmemeliyim, dengeyi korumaya çalışıyorumbilmiyorumkismile
Ben de cok zor adapte olanlardanim evlilik fikrine...Ama simdi cooooook mutluyum. Tabi biz de gec evlendik, hic acele etmedik...[/QUOT
sen beni güldürdün allah da seni güldürsün emi . şimdi rejim listesini okudumda,gülmekten karnım ağrıdı.hemen yazıcıya yazdırdım.akşam eşimede okuyacağım.oda gülsün.
ben de ciktisini alip buzdolabina yapistirdim
lachesis cnm senin verdigin link "10 years younger in 10 hours " mu? klasik callan dedigin bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?