benden bin beter istiyo hem decanımopuyorumnanaktan biz 17 yaşımızdan beri deli gibi aşığız birbirimize. ama sadece kör bir aşk değil, hayat görüşü, fikir, karakter olarak da birbirimize çok benziyoruz, aynı dili konuşuyoruz. ben ona bu kadar belli etmiyorum istediğimi. çünkü şu anda sadece maddi olarak birşeyleri yoluna koymayı bekliyoruz.ona bu kadar istekli olduğumu belli edersem üzülür, zaten çok yoğun çalışıyor ek iş filan yapmaya kalkar bir an önce evlenebilmek için. tabi isteksiz de görünmemeliyim, dengeyi korumaya çalışıyorumbilmiyorumkismile
klik
haftasonu gayet istikrarli gitmissin. Aferin sana...
merhaba arkadaşım.geçmişi şimdi okudum.yediklerimi yazmaya vaktim olmadı pek.
cumartesi : 1 simit-1 şekersiz çay
öğlen : 1 tabak yoğurt-1 kase çorba
akşam : 2 tane fırında pişmiş tabuk baget-2 kaşık pirinç pilavı-bol kıvırcık salatası-yarım kase tarhana çorbası-1 bardak kola(haftasonu kaçamağı :)-1 dilim çavdar ekmeği
ara : 1 tabak çilek - kase çekirdek-1 fincan neskafe üçübirarada
pazar : sabah bol çeşitle ve 2 bardak yarım şekerli çayla upuuzzuunn bir keyif kahvaltısı
öğlen : yok
ikindi : annemdeydim. 1 kase limonlu mercimek çorbası-birer tane biber-kabak-patates dolması-1 tabak yoğurt(ekmek yok)
ara : çay-portakallı bitter çikolata
ara : 1 tane muz-çilek
geceye doğru midem kazındı.minik bir dilim çavdar ekmeği üzerine 1 çay kaşığı krem peynir ve 3 dilim sucuk koyup yedim.
bugünse ;
sabah : 2 dilim kepek ekmeği-2 minik dilim kaşar - 1 salatalık - 1 bardak şekersiz çay
ara: 1 avuç leblebi
öğlen : 1 buçuk kepçe tarhana çorbası-1 tabak zeytinyağlı barbunya - 1 tabak kırmızı biberli yoğurt
ara : 1 bardak şekersiz çay
akşam : kaynanama davetliyiz.ne yiycem bilmiyorum
spatzcım bu arada : erkek arkadaşını özlediğini yazmışsında yorum eklemek istedim.
bende çok özlerdim çıkarkan-nişanlıyken.hergün görmek isterdim.
şimdi evliyiz.ve valla ben yine özlüyorum her gün görmeme rağmen.akşam eşimle olacağım için çok mutlu oluyorum.darısı sana inşallah
sPatz siz daha kucukmussunuz.simdi yasina baktim profilinden..Bu gunlerin de tadini cikarin.Ben senin kadarken acaip korkardim evlilik kelimesinden... Erkek ark. konuyu acsa anlamamazliktan gelirdim, konuyu degsitirir ya da kapatirdim...Bana yuzuk alana kadar boyle devam etmisti cok komikti halim
Bence evlilikte asıl olan hazır hissetmek....kimisi 20sinde hazır hisseder..kimisi 30unda...Spatzcım önemli olan ne zaman hzır olduğun..inşallah hakkında hayırlısı olsun...
Yes bebek aklinialirimsmile
aksam indireyim canm, verdigin linki kendime mail attim..
tek parca da iniyor mu?
bir de bisiklet ceviricem bu aksam.
annem bahcesindeki pazilardan (pazi bilir misiniz, kara lahana gibi bisey) dolma yapmis verdi bana, aksam esim yok, tek kendim icin yemek yapmayayim; yogurtla ondan yiyeyim diyorum ;
olur mu ki?
tum gun bunlari yedim su ana kadar;
19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay
Ara
Yapamadim
Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. İzgara kofte
Ara
Sekersiz cay,
Biraz domates-salatalik
Yarim acibadem kurabiyesi
Ben de cok zor adapte olanlardanim evlilik fikrine...Ama simdi cooooook mutluyum. Tabi biz de gec evlendik, hic acele etmedik...
tek parca da iniyor mu?
annem bahcesindeki pazilardan (pazi bilir misiniz, kara lahana gibi bisey) dolma yapmis verdi bana, aksam esim yok, tek kendim icin yemek yapmayayim; yogurtla ondan yiyeyim diyorum ;
olur mu ki?
19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay
Ara
Yapamadim
Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. İzgara kofte
Ara
Sekersiz cay,
Biraz domates-salatalik
ahh canim benim;
masallah size;
Allah ayirmasin..
cok mantikli dusunuyorsunuz canim; maddi anlamda hazir olun ondan sonra kurun yuvanizi.
ama cok da hersey dort dortluk olsun diye beklemeyin cunlu bu omur boyu olmaz; hep bi eksik bulur insan ararsa.
sikintiya dusmeden, baskasina muhtac olmadan hayatinizi idame ettirebilecek duruma gelince evlenirsiniz.
dualarim seninle cnm benimmmmmmm
tek parca da iniyor mu?
olur mu ki?
19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay
Ara
Yapamadim
Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. İzgara kofte
Ara
Sekersiz cay,
Biraz domates-salatalik
pepermintcim bu sebze çorbasını nasıl yapıyorsun ? bende yapmak istiyoırumda.hazırda yemek istemiyorum.
canim ben yapmadim;
isyerinde cikiyor; isyerinde yedim..
ben de bilmiyorum sebze corbasi tarifi... ama burda cok guzel yapiyorlar; ascidan tarifini mi istesem ?
;-)
canımm benim çok teşekkürleropuyorumnanaktan
vereliniortak güzel liste. akşama pazı da süper olur! ya valla çok sağlıklı besleniyorsun pepper çok özeniyorum sanaboshayallersmile
Allah mutlulugunuzu bozmasin cnm,
mutlu bir evlilik gercekten cok guzel bir seymis.. dun dolasirken bir cift gordum; 60 yaslarinda varlar. esi bir buket cicek almis esine; kucaginda sarilmis kadin ciceklere; sahilde yuruyorlardi; o kadar hosuma gitti ki; esime gosterdim;
insallah biz de onlar gibi oluruz.
Allah mutlulugunuzu bozmasin cnm,
mutlu bir evlilik gercekten cok guzel bir seymis.. dun dolasirken bir cift gordum; 60 yaslarinda varlar. esi bir buket cicek almis esine; kucaginda sarilmis kadin ciceklere; sahilde yuruyorlardi; o kadar hosuma gitti ki; esime gosterdim;
insallah biz de onlar gibi oluruz.
tamam o zaman paziya vize cikti; yasasinnn.
canim; haftanin 5 gunu guzel besleniyorum ama h.sonu elimde olmadan bozuluyor diyetim.
:çok üzgünüm:
tek parca da iniyor mu?
olur mu ki?
19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay
Ara
Yapamadim
Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. İzgara kofte
Ara
Sekersiz cay,
Biraz domates-salatalik
Iyi olur da yanina birsey (en azindan bir dilim ekmek) ye. oksa aksam onda acikirsin sacma sapan seylere saldirirsin..
kızlar ben lachesisin verdiği linkten callanı indirdim yanlız ingilizce olan şu an önce bi izleyeyim dedim ama gerçekten çok değişik ben plateste pek yapmadım o yüzden değişik geldi
bence de cnm, ilk sefer yapmadan sadece izle;
ikinci de basla yapmaya..
cunku bazen hareketi yapmaya calisirken bakamiyor, kaciriyor insan..
ben de 1 hafta-10 gun kadar bisiklet ceviteyim, belim acilsin; bel kaslarim biraz guclensin; oyle baslayayim diye dusundum simdi de.
gaza gelip de kendimi sakatlamayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?