50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

)
ben de ustlerimi small aliyorum,
alt 38

gecen sene 36 di :-(((

ben de şubata kadar 36 idim, bahar da sapıttım yine sapıtabiliirim çok iştahım açılıyor ya

:roflol:

bilmiyorumkismile
spora başlıyorum tekrar bugün zaten.
bu arada forumda gözüme takıldı şu gold jel nasıl bi şey acep? deneyen var mı ki? forumda aratmadan önce bi sorayım dedim.

Kolay gelsin canım, biz bıraktığın gibiyiz.

canım benim teşekkür ederim...ellerim çok pis kokuyo yaa..ama bu temizlik kokusunu seviyorum...zemuszemus
iyi iyi kilolarla savaşa devamkaydirigubbakcemile5

datlım teşekkür ederm he aynen valla bende acele acele temizlik yapıyorum..dolaplar fln yazlık kışlık olayları...sonra leslie 3 mil yapıcam...kaydirigubbakcemile5

oyy canım benemm..ama.evli olmak ta yetmiyor gülüm sürekli birarada olmaya merak etmemafoldumben

bilmiyorumkismile
spora başlıyorum tekrar bugün zaten.
bu arada forumda gözüme takıldı şu gold jel nasıl bi şey acep? deneyen var mı ki? forumda aratmadan önce bi sorayım dedim.

hiç bir fikrim yok. ama hiç de bir işe yarayacağını düşünmüyorum. ne varsa spor da var canımlmaz:

ee napıcaz o zaman kuyruk gibi adamların peşinde mi gezicezkaydirigubbakcemile:roflol:
benim annem babam aynı dükkanda ayrı ayrı kendi işlerini yapıyorlar. eskiden derdim ki uff ne sıkıcı ya evde bir arada, işte bir arada, bi rahat yok yani" kaydirigubbakcemile3 bir de şimdi söylediğime bakaklinialirimsmile

kolay gelsin cadıcım, bugun işe gitmedin sanırsam ?a.s

herkese merhaba
yarın itibariyle elma sirkesi diyetime başlıyorum.. şu an 57 kiloyum.. hedefim ay sonuna kadar 50 kilo olmak.. bakalım başarabilecekmiyim :) desteklerinizi bekliyorum..

:)
of kızlar ya pilim bitti benim. spor yapasım yok, üşeniyorum. boğazımı da üç gün tutsam 4. gün bi sürü fire veriyorum. n'olacak bu hallerim bilmiyorum..

herkese merhaba
yarın itibariyle elma sirkesi diyetime başlıyorum.. şu an 57 kiloyum.. hedefim ay sonuna kadar 50 kilo olmak.. bakalım başarabilecekmiyim :) desteklerinizi bekliyorum..

ya şu sirkeyi nası içiyorsunuz, bi kere denedim bi yudum, bütün gün midem bulandı:umursamaz:

Tatil verdim kendime gülüşüm yaa...biz de işte de evde de birradayız ama iş güç zor yani..seyahati toplantısı fln...
inşallah evlenirsin ama yakın zamanda...:hulya:
mutlu bir evlilik olduktan sonra gerisi önemsiz bence...bayanssulusmile

hee ben kocamı 6 aydır bekliyorum daha bi 6 ay beklicem

inşallah canımopuyorumnanaktan eskiden evlilik deyince arkama bakmadan kaçardım. şimdi şu söylediklerime bak...zemuszemus

anchusa, basliyo musun callan'a..

ben cok heveslendim yaa;

bu aksam indiricem bilg.ima..

Cesitli callanlar indirdim bilgisayara. BAslayacagim bugun. Olmadi bir de bale tahtasi aliriz eve, pilates setiyle kosu bandinin ortasina koyariz. Bu gece ben leslie yapacagim esimle. Oncesinde o play stationunu oynarken yapicam callan i...Umarim bu sefer beceriririm. Ilk denemem pek basarili degildi...

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

canım bu 6 parttan oluşuyo hepsini indirdik daha önceki sildiğim çalışıyordu

selam kızlaar ben dün bu seriyi indirdim vinarda fakat açılmıyor o kadar heveslendim bi yardım lütfen:ecrin_bebek: başka videolar açılıyor

ya şu sirkeyi nası içiyorsunuz, bi kere denedim bi yudum, bütün gün midem bulandı:umursamaz:

okadar korkunç değil aslında.. markasını vermiyim ama bi ürün var ballı elma sirkesi diye yazıyor üstünde ve marketlerde satılıyo.. ılık bi bardak sula 1-2 yemek kaşığı katıyorum.. mümkünse nefes alma tabii :)) bir dikişte içince bulantı olmuyo.. aslında ben sirkeden nefret ederim ama elma sirkesi çok kötü değil..

selam tatlı cadı nerelerdesin sen yavvvvopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…